Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U smartfonovima i takvim slicnim igrackama ubacuju tehnologiju ,koja moze da gleda kao x ray ,a sta mislite sta radi vojna tehnilogija,,,razbija,,kick ass

Ok.. Ajd' reci zasto nisu zatrazili snimke ubistva sa satelita koji je snimao nasip u borci?
Uzgred samo da pomenem da ne vidim svrhu postojanja bespilotnih letilica koje snimaju teren... Verovatno da su ovi iz vojnih industrija promasili investicije...

Ako je ovo istina, onda je to KLJUČNI MOMENAT!

Znamo dakle, da sin iz prvog braka živi s njima. Nimalo čudno, s obzirom da u Srbiji u najvećem broju slučajeva dete ide kod majke posle razvoda? Osim ako je majka nesposobna ili nepodobna.

Onda taj momenat da se jedva izvukla. Zašto nije povela dete? Očigledno nije mogla da ga povede i ko zna čime je bila ucenjena i šta se tu zbilo. Šta ako je Jelena htela da ode i odvede Janu? Mada, u to mi se ne uklapa ona njena romantična priča o Zoranu, mada, ranije je neko to lepo rastumačio.

Jako su retki slučajevi da dete pored normalne majke ostane kod oca, obično je to na ucene i pretnje (slučaj Josip Radeljak i Beba Lončar).

Ako ovo čita policija, a verujem da je tako, pronađite prvu ženu i kompletirajte profil psihopate.

* bila sam u bliskom kontaktu (prijateljstvo) s dvoje psihopata. Otada proučavam taj psihološki škart, čisto jer me interesuje da rasklopim taj mehanizam. Od momenta kad sam gledala Zoranov intervju na onom kauču što ima naslon kao sedište automobila, bilo mi je jasno da je u izvesnoj meri manipulator, a nakon TV gostovanja na svim televizijama osim DM bilo mi je jasno da je psihopata. Pročitajte knjigu "Ljudi laži", sve će vam biti jasno. Ima i u PDF-u da se skine.

Povela je sina sa sobom. On živi sa Zoranom i njegovima od 8 razreda, ili završetka 8 razreda... Ja sam samo na osnovu njegovih izjava i njegovog oca, kume... skontala kakvi su manipulatori i lažovi.

Da li je neko primetio kako na slikama i klipovima Zoran i Vladimir imaju isti tik, ne znam kako bih nazvala to, ali ajde neka bude tik. Neka me neko ispravi ako grešim. Kada pričaju sa nekim, i Zoran i Vladimir se isto "igraju" prstima. Spajaju domali prst sa palcem. To sam nekoliko puta videla i kao ajde, otac i sin, krv nije voda.... kad pogledam onaj snimak iz studija nakon izlaska iz rijalitija, pojavi se Zoranov sin i on isto to radi.
Ovo je samo zapažanje, da ne krenu rafalnu paljbu ostali misleći da je to dokaz za nešto. :mrgreen:

https://www.theverge.com/2012/5/12/3016254/russian-satellite-earth-from-space-121-megapixels

nasa braca Rusi imaju snimke,i motre nad nas

- - - - - - - - - -

https://www.theverge.com/2012/5/12/3016254/russian-satellite-earth-from-space-121-megapixels

nasa braca Rusi imaju snimke,i motre nad nas

- - - - - - - - - -

Kiriku to njih treba pitati,ne mene...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Sta je bre sa ovim serverom ,ne moze covek ni da odgovori kako treba,,.,alo adminiatracija,ima li vas ,jeste li zivi ?Sta koristite windows za server,,bolje predjite na apache linux,,,

alosrb0917011-830x0.jpg

Druze imas Google Earth?
Tamo ti lepo pise na svakom zoom-u koji je datum slikanja, imas lepo i opciju kretanja po vremenskom ruleru..., ali za poseban datum, mesto i vreme pretpostavljam treba slati neki zvanican zahtev ili sta vec. jer oni tamo ne stavljaju svaki trenutak vec samo random trenutke kroz par godina, ali sigurno da negde ima snimljen svaki trenutak.

Kao sto sad snimaju i skeniraju Severnu Koreju svaki sekund...jer ocekuju i prate lansiranje raketa...

...

rakete hvatas na radaru, ne skeniras nista.

Kako je mozda sve to izgledalo; Nije Z svaki detalj izmislio, on je govorio i malo istine(i to se tacno vidi sa kolikim olaksanjem govori istinitu recenicu u odnosu na laz)... Predpostavljam da jesu bili kod tog jezerceta i da J jeste rekla da idu na nasip.... Sve vreme su se raspravljaju... Onda on i jana ostaju na livadi, jelena krece da trci(tada se i cula sa majkom)... Malo zatim krecu ka Jeleni, nalaze se na pola staze(tu ih i vidi pecaros kako idu ka rampi crvenka
... Rasprava se nastavlja.. Kod livade kulminira i tada pocinje jurnjava koja je moguce sve vreme trajala uz kanal(paralelno sa kanalom, a ne sa stazom)... Z je stize i obara udara je pesnicama, davi(predpostavio je da ju je ubio)... Vraca se na livadu i tad krece gluma (pre toga je postao svestan da ga niko nije video)... Sa cerkicom je na livadi, cerkica se igra na livadi.. Ceka svedoka da ga vide tu... Javlja V sta je uradio... Kada je dosla baka sa kozama krecu na stazu "u susret jeleni"... Srece biciklistu pita ga za jelenu... "Unezvereno" je trazi sa cerkicom... Dolazi V(koji je nekoliko puta isao kolima ka nasipu i nazad, a evo i zasto), odvozi cerkicu, vraca se na nasip... Zoran i dalje unezvereno trazi, ceka se sumrak ili mrak...Objasnjava V gde je les... V odlazi do tela(sa rukavicama na rukama) dok Z i dalje "trazi"... Mrak je... V nije siguran da je mrtva, a to je problem.. V je udara nekim tvrdim predmetom i baca u kanal sa glavom na dole i sa namerom i sigurnoscu da nije ziva... Baca patiku preko kanala, trenerku nije ni primetio, kao ni snalu... (Mozda gresim ovo za V, mozda nije saucesnik na ovaj nacin, mozda je sve to Z odradio, a mozda su i zajedno ubacivali telo u kanal)... Nastavljaju sa "potragom" zovu prijatelje...Kasnije i policiju...

Da dodam da kako vreme odmice sve manje sumnjam na V da je uopste prilazio telu(sve je to Z sam odradio)... Eventualno je Zokiju doneo rukavice kada je dosao na nasip...

Poslednja izmena:
Мени је овог човека заиста жао , када Вучићу треба циркус одмах га ухапси ..

очигледно је да је он убица и да је двострука личност али то Вучићу не даје за право да се игра са његовим животом.

Piše Telegraf

Novi dokazi zbog kojih je uhapšen Zoran Marjanović dobijeni su iz forenzičkih ispitivanja koje je radio centar u Novom Sadu...Oni se odnose na Marjanovićeve DNK tragove nađene na telu njegove supruge, ali i na čestice blata nađene na odeći žrtve, koji se poklapaju sa onima nađenim na Zoranovoj odeći..

Sad bar znamo zašto se ovo desilo sad! A potenje je do čega se još došlo?

Informer najavljuje nova hapšenja?

Poslednja izmena:
Kao sto sad snimaju i skeniraju Severnu Koreju svaki sekund...jer ocekuju i prate lansiranje raketa...

...
Ako snimaju mesto gde su lansirni uredjaji S Koreje da li to znaci da snimaju i stazu za trcanje na nasipu u Borci ?

- - - - - - - - - -

Piše Telegraf

Novi dokazi zbog kojih je uhapšen Zoran Marjanović dobijeni su iz forenzičkih ispitivanja koje je radio centar u Novom Sadu...
Ako je CFI evo ja javno obecavam da cu se samobanovati... To mora da je neka greska(ili dezinformacija), nemoguce je da su oni, jer oni nisu radili nikakva forenzicka istrazivanja za ovaj slucaj, niti je ko hteo da predoci dokaze toj privatnoj firmi.... To je cista glupost!

- - - - - - - - - -

Piše Telegraf

Novi dokazi zbog kojih je uhapšen Zoran Marjanović dobijeni su iz forenzičkih ispitivanja koje je radio centar u Novom Sadu...
Ako je CFI evo ja javno obecavam da cu se samobanovati... To mora da je neka greska(ili dezinformacija), nemoguce je da su oni, jer oni nisu radili nikakva forenzicka istrazivanja za ovaj slucaj, niti je ko hteo da predoci dokaze toj privatnoj firmi.... To je cista glupost!

Ako snimaju mesto gde su lansirni uredjaji S Koreje da li to znaci da snimaju i stazu za trcanje na nasipu u Borci ?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ne znam da li si upućen u to da je Teodora,sestra ubijene uputila pismo nadleznim moleci ih za saradnju? Ima tu nešto!

Ali iako većina nas ili bar mi sa malo mozga i znamo ko je i kepec psihopata i celavi krimos i pod čijim patronatom uopšte posluju, upoznati smo koja lova je puknuta za ta rijaliti smeća, ono što je porazno je bahatost i ludilo koje je vidljivo iz ovog monstruoznog pokušaja dizanja rejtinga gde se ne žrtvuje samo tamo neki Zoran već maloletna deca, devojčica od 6 godina, eeeej zemljaci 6 godina.

I verujem ovom matorom za tog tajkuna, ove naprasno registrovane komšinice koje od pevaljke pokušavaju da naprave sveticu to je tek priča.
Žena se kresala s ozenjenim čovekom koji je uz to muž njene tadašnje prijateljice, ajde udala za njega, izigravala nesrećnu domacicu na kazanu to dvoje matoraca plus im nakalemila i svoju majku bez prihoda i bolesnu itd da sad sve ne ponavljamo ali ko bi to tek tako podnosio bez ijedne svađe, ja prva ne bih.

Drugo učešće na hepiju gde su većina borcanski i zemunski mandovi plus...sve jasno.

A izjave ovog danas, to bušenje lobanje i ostalo dno, prokopano do kamena, u svetu belom neviđeno.

Ni jedan muskarac ne moze biti PREOTET. Iskreno to je prica "svalera" za lakoverne zene. Pustimo istragu da radi svoj posao. Da je prica ZM nelogicna je istina. Mnogo rupa i cudnih okolnosti tu ima. Optuzivati mrtvu zenu da je ku*va koja je monstruozno ubijena i cija se porodica gotovo ugasila
makar i zbog one cerkice koja je iza nje ostala je u najmanju ruku ruzno i neukusno. ZM moze da se brani, ali ona vise ne. Budim malo pristojniji ako nista drugo. U Srbiji se nastavlja tradicija da su zrtve krive i da zasluzuju da budu ubijene. Dosta vise.

Kako je mozda sve to izgledalo; Nije Z svaki detalj izmislio, on je govorio i malo istine(i to se tacno vidi sa kolikim olaksanjem govori istinitu recenicu u odnosu na laz)... Predpostavljam da jesu bili kod tog jezerceta i da J jeste rekla da idu na nasip.... Sve vreme su se raspravljaju... Onda on i jana ostaju na livadi, jelena krece da trci(tada se i cula sa majkom)... Malo zatim krecu ka Jeleni, nalaze se na pola staze(tu ih i vidi pecaros kako idu ka rampi crvenka

ovde imate klip kad je ušao Šešelj i pričao o Marjanovićima, taj deo počinje negde oko 16:40.

ne znam da li ste pročitali dole sitnim slovima "Jelena preminula posle devet uboda šarfcigerom u lobanju"

ja ne znam u kakvoj mi državi živimo i kakva nam je to k*rčeva policija kada nisu mogli da ustanove da li je ubijena kamenom ili šrafcigerom "izbodena" u lobanju ?! te rane se moraju razlikovati kao nebo i zemlja !!!

Izvini, a šta je Jana radila sama za to vreme? I da li misliš da posle onakvih udaraca nanetih Jeleni ne ostane niti jedan trag da i da su pomagaču samo rukavice bile dovoljne da ne ostavi trag. Možda je poneo u kantici sredstva da joj ukloni dokaze ispod noktiju... Glupost.
..
Neko je ovde pomenuo da je dete cesto trckaralo samo po livadi u blizini kuce u Borci... Baka koja je cuvala koze rece da je cerkica bila blizu koza, a da je zoran sedeo daleko na livadi i da je cula kako je zoran doziva.... Pa i Z rece kako je oni puste na livadu da se igra... Eto tako mislim da je dete moglo da ostane zainteresovano za nesto drugo dok su oni udaljeni...I da bude na livadi ili stazi... Ne znam kakav trag konkretno ocekujes da ostane? Njegov dnk je osta na njoj, sto se tice detaljnog pregleda njegovog tela on je izvrsen sutradan, ako je izvrsen... Ja stavrno ne znam kakvi se tragovi ocekuju... Njemu je tuda gde je jurio i kod mesta zlocina mozda i spala neka dlaka s glave, naravno da je bilo tragova, ali sigurno ne ocekujem da ce naci na 10 hektra njegovu dlaku ili da ce morati da nadje sve tragove... Sto puta se govorilo o tome koliko je tesko naci tragove kada znaju da je teren izgazen od pretrage, a i to da moraju dobro da rade prvi dan, jer ako tada dobro ne urade tesko da ce kasnije biti u boljo situaciji... Jos je i kisa padala... Kakve tragove ocekujes, a da je ocekivano da ih pronadju?

Milena, hvala!

Još me dve stvari zanimaju:

1. Zašto se implicira da je čovek iz CFI šarlatan? Sve što je govorio, vrlo je razumno! Po svemu sudeći, oni su pomogli rasvetljivanju ubistva. A ako nekom smeta što je privatnik, šta da vam kažem, to zatucano prosuđivanje nema utemeljenje, čovek dobro radi svoj posao i ende. Ne vidim što je biti privatnik i promovisati svoj posao pogrešno, možda onome ko je isfrustriran jer je svestan da ne može da razvuče platicu do sledeće, a kamoli da pokrene nešto privatno.

2. Dajte, molim vas, link s intervjuom Zlatka Nikolića o ubistvu, neko reče da je sve tu pojašnjeno, ma koliko se trudila, ne mogu da nađem.

.
Mogao je da se preznoji od svega toga, pritom ako je sam pomerao telo žene od nekih 60 kilograma, a inače je težak srčani bolesnik kako kažu, sigurno se malo preznojio i možda mu kane kap znoja na nju.
Ona je negde drugde ubijena, uklonjeni tragovi, ovaj Zoranov DNK je naravno teško prihvatiti na sudu jer joj je muž, pa i neka je sa unutrašnje strane veša. Možda je skupljao veš sa sušenja. Ali blato je već nešto malo ozbiljnije. Ko zna, možda se policija toga nije ni setila dok se CFI nije umešao? Ovde nikome to nije palo na pamet.
Ja ne tvrdim sa sigurnoscu da je V ucestvovao u ubacivanju tela u kanal, pre verujem da je to Z sam uradio.... A to je uradio nekoliko sati pre pocetka pretrage terena.... Ne kazem ja da ima nekih velikih dokaza protiv njega koji ne mogu da se obore na sudu... Cak mislim i da ne mogu da dovoljno dokazu ubistvo i da ce ostati ne osudjen... To ne znaci da on nije ubica.... On je to sigurno i sasvim je sumanuto misliti da nije...

Neko je ovde pomenuo da je dete cesto trckaralo samo po livadi u blizini kuce u Borci... Baka koja je cuvala koze rece da je cerkica bila blizu koza, a da je zoran sedeo daleko na livadi i da je cula kako je zoran doziva.... Pa i Z rece kako je oni puste na livadu da se igra... Eto tako mislim da je dete moglo da ostane zainteresovano za nesto drugo dok su oni udaljeni...I da bude na livadi ili stazi... Ne znam kakav trag konkretno ocekujes da ostane? Njegov dnk je osta na njoj, sto se tice detaljnog pregleda njegovog tela on je izvrsen sutradan, ako je izvrsen... Ja stavrno ne znam kakvi se tragovi ocekuju... Njemu je tuda gde je jurio i kod mesta zlocina mozda i spala neka dlaka s glave, naravno da je bilo tragova, ali sigurno ne ocekujem da ce naci na 10 hektra njegovu dlaku ili da ce morati da nadje sve tragove... Sto puta se govorilo o tome koliko je tesko naci tragove kada znaju da je teren izgazen od pretrage, a i to da moraju dobro da rade prvi dan, jer ako tada dobro ne urade tesko da ce kasnije biti u boljo situaciji... Jos je i kisa padala... Kakve tragove ocekujes, a da je ocekivano da ih pronadju?

Ja sam napisala da sam videla dete kako se igra po mraku na oko livade pored kuće. Imate i danas na klipovima u medijima sa leve strane dvorišta, čak i snimak po mraku.
Ta teorija da je mala bila sa njima tu dok je Zoran ubijao je zaista nemoguća. Jedino da je ona zaspala kod njega u naručju, da je on ostavio negde da spava ili u kolima, šta god. Nema šanse...
A za DNK, nisam mislila na nasipu negde da je ostao, nego na Jeleni. Zoranov ili Vladimirov ako je on došao da baci telo u kanal.

Milena, hvala!

1. Zašto se implicira da je čovek iz CFI šarlatan? Sve što je govorio, vrlo je razumno! Po svemu sudeći, oni su pomogli rasvetljivanju ubistva. A ako nekom smeta što je privatnik, šta da vam kažem, to zatucano prosuđivanje nema utemeljenje, čovek dobro radi svoj posao i ende. Ne vidim što je biti privatnik i promovisati svoj posao pogrešno, možda onome ko je isfrustriran jer je svestan da ne može da razvuče platicu do sledeće, a kamoli da pokrene nešto privatno.

2. Dajte, molim vas, link s intervjuom Zlatka Nikolića o ubistvu, neko reče da je sve tu pojašnjeno, ma koliko se trudila, ne mogu da nađem.

Da su neki teški šarlatani, odavno bi njih zatvorili. Ko im ne veruje neka gugla malo o njihovim rekonstrukcijama. Mnogi se pitaju kao otkud blato sad posle godinu i po...ja se pitam otkud svekru tajkun posle isto toliko vremena? Ako je znao motiv i ubicu, oni su saučesnici jer nisu sarađivali sa policijom kojoj bezgranično veruju.

Bilo je pre možda mesec dana po novinama da je policija uspela da reši ubistvo u Bariču posle 19 godina. Devetnaest godina!! Mnogo je i takvih slučajeva a sada kada je uhapšen posle godinu i po, svi sumnjaju zašto tako odjednom!

Covek govori veoma razumno, razumnim tonom da(ne znas ti izgleda da provalis sarlatana). I ja sam zaista imao zelju da ga shvatim ozbiljno, ali ne vredi... On NE DVOSMISLENO tvrdi da ona nije ubijena na nasipu(jer tu uvek nekog ima kako kaze) i da je ubistvo temeljno isplanirano... To su njegove tvrdnje na osnovu slika iz novina, clanaka i zoranovih reci...Covek nije imao nikakav uvid u zvanicnu istragu(da jeste ne bi ni gostovao u emisijama i pricao o slucaju) i jedina veza sa istraziteljima mu je u tome sto su ga saslusali kada je zatrazio uvid u istragu, uzeli mu vizit kartu i rekli, ako bude potrebe cucemo se(da ga se otarase)...Eto...

Milena, hvala!

Zlatko nikolić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back