Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvi "dokazi" u zutoj stampi ,nema to nista ,jedini zvanican dokaz je dnk muza

где је нађен днк мужа тачно , на лицу злочина није могао да опстане толико дуго днк , а на Јелени је логично да је нађен днк мужа , то адвокат може да обори . Што се тиче блата, оно је могло доћи и на други начин на фармерке и то адвокат обара осим ако се Зоран не сломи и призна

где је нађен днк мужа тачно , на лицу злочина није могао да опстане толико дуго днк , а на Јелени је логично да је нађен днк мужа , то адвокат може да обори . Што се тиче блата, оно је могло доћи и на други начин на фармерке и то адвокат обара осим ако се Зоран не сломи и призна

ako je ubio niko ne treba da ga slomi..da lepo prizna sam i da se olaksa a ko prizna pola mu se prasta..

ako je ubio niko ne treba da ga slomi..da lepo prizna sam i da se olaksa a ko prizna pola mu se prasta..

ја сам чуо за изреку ко призна пола му се додаје ;) нормалан човек са нормалним мислима и осећањима ако хоћеш и слабостима не може дуго да лаже кад осети да друга страна зна да лажеш дигне руке и призна али очито да Зоран није нормална личност већ дубоко поремећена , човек који годину и по дана гледа целу нацију у очи и прича једну причу која пролази и полиција и судови му не могу ништа. значи интелигентан аналитични прорачунати ум без нормалних људских осећања. или можда ипак није он то урадио ?

Slazem se LjD, sa tobom ,a ako nije kriv sta ima da priznaje,jedino da mu roknu MK UlTra

Vec su mu dali sedative...a to je na pola puta od lomljenja putem hemikalija...npr.

Neka mu daju serum istine ,neka ga hipnotisu ,izvuci ce ,ako je on ubica,sta je sa sat .snimcima toga dana na nasipu?Ameri drze kljuc ,pa i Rusi .,,resenja.

Mogu se zatraziti satelitski snimci tog dana i noci...i na tim snimcima se sve moze videti i koja auta dolaze i kad dolaze ili ne dolaze i sl.
Ali zasto niko to ne trazi...

....

ја сам чуо за изреку ко призна пола му се додаје ;) нормалан човек са нормалним мислима и осећањима ако хоћеш и слабостима не може дуго да лаже кад осети да друга страна зна да лажеш дигне руке и призна али очито да Зоран није нормална личност већ дубоко поремећена , човек који годину и по дана гледа целу нацију у очи и прича једну причу која пролази и полиција и судови му не могу ништа. значи интелигентан аналитични прорачунати ум без нормалних људских осећања. или можда ипак није он то урадио ?
pa jel bio u zalosti zbog smrti svoje supruge...nije..odma naso ribicu preko on line..znaci ovo prvo...ludak..

Kakvi bre snimci? Mislis sa medjunarodne svemirske stanice?

Druze imas Google Earth?
Tamo ti lepo pise na svakom zoom-u koji je datum slikanja, imas lepo i opciju kretanja po vremenskom ruleru..., ali za poseban datum, mesto i vreme pretpostavljam treba slati neki zvanican zahtev ili sta vec. jer oni tamo ne stavljaju svaki trenutak vec samo random trenutke kroz par godina, ali sigurno da negde ima snimljen svaki trenutak.

Kao sto sad snimaju i skeniraju Severnu Koreju svaki sekund...jer ocekuju i prate lansiranje raketa...

...

Vlasnik te kuće mi je malopre rekao da se prva žena jedva izvukla od njih. Zar nikome nije bilo čudno što čak ni mediji lešinari nisu uspeli da nađu ni njenu sliku, ništa, niiišta o toj ženi? Njoj je svanulo kad se Zoran zaljubio u Jelenu.

Ako je ovo istina, onda je to KLJUČNI MOMENAT!

Znamo dakle, da sin iz prvog braka živi s njima. Nimalo čudno, s obzirom da u Srbiji u najvećem broju slučajeva dete ide kod majke posle razvoda? Osim ako je majka nesposobna ili nepodobna.

Onda taj momenat da se jedva izvukla. Zašto nije povela dete? Očigledno nije mogla da ga povede i ko zna čime je bila ucenjena i šta se tu zbilo. Šta ako je Jelena htela da ode i odvede Janu? Mada, u to mi se ne uklapa ona njena romantična priča o Zoranu, mada, ranije je neko to lepo rastumačio.

Jako su retki slučajevi da dete pored normalne majke ostane kod oca, obično je to na ucene i pretnje (slučaj Josip Radeljak i Beba Lončar).

Ako ovo čita policija, a verujem da je tako, pronađite prvu ženu i kompletirajte profil psihopate.

* bila sam u bliskom kontaktu (prijateljstvo) s dvoje psihopata. Otada proučavam taj psihološki škart, čisto jer me interesuje da rasklopim taj mehanizam. Od momenta kad sam gledala Zoranov intervju na onom kauču što ima naslon kao sedište automobila, bilo mi je jasno da je u izvesnoj meri manipulator, a nakon TV gostovanja na svim televizijama osim DM bilo mi je jasno da je psihopata. Pročitajte knjigu "Ljudi laži", sve će vam biti jasno. Ima i u PDF-u da se skine.

Druze imas Google Earth?
Tamo ti lepo pise na svakom zoom-u koji je datum slikanja, imas lepo i opciju kretanja po vremenskom ruleru..., ali za poseban datum, mesto i vreme pretpostavljam treba slati neki zvanican zahtev ili sta vec. jer oni tamo ne stavljaju svaki trenutak vec samo random trenutke kroz par godina, ali sigurno da negde ima snimljen svaki trenutak.

Kao sto sad snimaju i skeniraju Severnu Koreju svaki sekund...jer ocekuju i prate lansiranje raketa...

...

Ma kakvi..Nije to tako kao ti zamisljas...

Znaci samo da posalju zahtev da se dostave snimci kamere koja zumira stazu za trcanje u Borci i stvar resena...

Takodje na Gogole imas i opciju Google Street, i ova ulica kraj stadiona je snimljena jer je imas u opciji Google Street.
Ali GoogleStreet je samo u jednom trenutku snimljeno, kad je tuda jednom nekad proslo Google Auto sa kamerom.
Ali satelitski snimci su cesci i gotovo 24h jer imas xyz satelita koji snimaju svaki tren na Zemlji...

...

Takodje na Gogole imas i opciju Google Street, i ova ulica kraj stadiona je snimljena jer je imas u opciji Google Street.
Ali GoogleStreet je samo u jednom trenutku snimljeno, kad je tuda jednom nekad proslo Google Auto sa kamerom.
Ali satelitski snimci su cesci i gotovo 24h jer imas xyz satelita koji snimaju svaki tren na Zemlji...

...

Ma jok bre, ne moze to tako... Kameru treba usmeriti i zumirati u odredjenom trenutku na odredjeno mesto koje zelis da snimis, a ne moze se neki snimak neke teritorije sa odredjene visine naknadno uvelicavati, a da bude od koristi... Ako ti mislis da postoji zumirani snimci svakog dela teriotorije u nasoj zemlji onda ona treba da bude snimana u svakom trenutku sa oko 100 000 kamera pod uslovom da svaka kamera zumira oko 1 kvadratni kilometar... Mozda ce i to biti moguce za 50ak godina...

U smartfonovima i takvim slicnim igrackama ubacuju tehnologiju ,koja moze da gleda kao x ray ,a sta mislite sta radi vojna tehnilogija,,,razbija,,kick ass

- - - - - - - - - -

Snima se Kiriku i iz ovih spijunskih letelica svaki dan ,preplavise nas chemtrailsom ,nego mi uopste ne gledamo u nebo,samo ujutru ustani i pogledaj kako je nebo ispartano ,e tako se i sve snima..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back