Ako je ovo istina, onda je to KLJUČNI MOMENAT!
Znamo dakle, da sin iz prvog braka živi s njima. Nimalo čudno, s obzirom da u Srbiji u najvećem broju slučajeva dete ide kod majke posle razvoda? Osim ako je majka nesposobna ili nepodobna.
Onda taj momenat da se jedva izvukla. Zašto nije povela dete? Očigledno nije mogla da ga povede i ko zna čime je bila ucenjena i šta se tu zbilo. Šta ako je Jelena htela da ode i odvede Janu? Mada, u to mi se ne uklapa ona njena romantična priča o Zoranu, mada, ranije je neko to lepo rastumačio.
Jako su retki slučajevi da dete pored normalne majke ostane kod oca, obično je to na ucene i pretnje (slučaj Josip Radeljak i Beba Lončar).
Ako ovo čita policija, a verujem da je tako, pronađite prvu ženu i kompletirajte profil psihopate.
* bila sam u bliskom kontaktu (prijateljstvo) s dvoje psihopata. Otada proučavam taj psihološki škart, čisto jer me interesuje da rasklopim taj mehanizam. Od momenta kad sam gledala Zoranov intervju na onom kauču što ima naslon kao sedište automobila, bilo mi je jasno da je u izvesnoj meri manipulator, a nakon TV gostovanja na svim televizijama osim DM bilo mi je jasno da je psihopata. Pročitajte knjigu "Ljudi laži", sve će vam biti jasno. Ima i u PDF-u da se skine.