I verujem ovom matorom za tog tajkuna, ove naprasno registrovane komšinice koje od pevaljke pokušavaju da naprave sveticu to je tek priča.
Žena se kresala s ozenjenim čovekom koji je uz to muž njene tadašnje prijateljice, ajde udala za njega, izigravala nesrećnu domacicu na kazanu to dvoje matoraca plus im nakalemila i svoju majku bez prihoda i bolesnu itd da sad sve ne ponavljamo ali ko bi to tek tako podnosio bez ijedne svađe, ja prva ne bih.
Čitam i ne verujem koliko je neko u stanju da bude ogorčen i iskreno - glup! Čitam, komšinice, ja se osetih prozvanom jer sam iz Borče, a ne znam da li je neko na temi pisao a da je odavde ili makar da je to javno rekao/la. Registrovana sam 2006....naprasno

To što si napisala kako je ona sa oženjenim čovekom bila itd, da li ti to znaš ili si pročitala u novinama? Prvo optužuješ pokojnu Jelenu kako je ona bila sa oženjenim čovekom! Ju, sram je bilo! Ona je mlada, slobodna, zaljubila se u čoveka koji ima dete i čija je žena pokušavala da ode iz te kuće! A nije sramota i nije Zoranov obraz prljav što se tako oženjen motao oko mlađe devojke? To je super, jel? On je šmeker? I zato je ona sama kriva što je ubijena...
Naravno, sad je cela Borča u opsadi od novinara, svi pričaju o tome kako je bio red više da ih pohapse. Kad mi kaže majka da su oni živeli u jednoj kući do nas kada su je vlasnici sagradili i još se nisu preselili sa Kosova u Borču. Vlasnik te kuće mi je malopre rekao da se prva žena jedva izvukla od njih. Zar nikome nije bilo čudno što čak ni mediji lešinari nisu uspeli da nađu ni njenu sliku, ništa, niiišta o toj ženi? Njoj je svanulo kad se Zoran zaljubio u Jelenu.
Što se tiče ovih dokaza o blatu, jeste čudno što je toliko dugo trebalo za sve to. Ali to su samo priče iz novina. Bilo je samo blato, sada je DNK na unutrašnjoj strani donjeg veša. Pa onda piše kako imaju neki dokaz da je Zoran bio u kontaktu sa Jeleninim telom nakon ubistva. Kao što je već neko napisao ovde, te dokaze teško da ćemo znati dok ne dođe do suđenja.
Da se vratim na prvu informaciju o blatu, neko kaže logično je da ima blata na farmerkama jer je on tražo na nasipu. Na nasipu danima pre toga nije bilo nigde blata jer je bilo sunčano. Blato je bilo samo tu kod kanala. Čak i za priču o svekrovom telefonu, izgleda mi samo kao neka najava hapšenja a da sve odrade i da njemu ispadne telefon.... to ne ide uz priču...
Ako je ubistvo bilo planirano, on ne bi sigurno koristio svoj telefon i svoju sim postpaid karticu. Ne verujem da bi imali ovoliko samopouzdanja da mu je telefon tamo ispao...
Rekla sam ovo nekad, ponoviću sad... iskreno bih volela da Zoran nije ubica, da su svi čisti i da se sve to dokaže, samo da mala Jana ima svoju porodicu. Ali jednostavno ljudi mnogo lažu, toliko puta menjaju priču, da je prosto nemoguće da su potpuno nevini.
- - - - - - - - - -
Čekaj, čekaj, prva žena Zorana Marjanovića je bila Jelenina najbolja drugarica? Zoki je preotet?
Nađi negde Jelenin intervju kada je pričala o tome. Nije preotet niti je njena najbolja drugarica. To su napumpane priče.
- - - - - - - - - -