Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve lazi ,o cemu ti pricas,zar ga nije direktno osudio da je ubica ,je li ti citas tekst sta je rekao,nisam ja to rekao.kakvi ljudi

sud moze da ga osudi samo. ovaj osudjuje zlocin. sto je i logicno. svi osudjujemo kriminal, valjda je to normalno. a drugo, on na poziciji vlasti. sigurno ima pun uvid u dokaze ovog slucaja, za razliku od nas. i verujem da zna sta prica.
uostalom masa komentatora ovde prica da ono sto policija ima, javnost ne zna. a i ne moze da zna, detalji istrage su uvek tajni do sudjenja. takav je zakon.

Evo kompletnog spiska sumnji i dokaza koji ukazuju na Zoranovu ulogu u monstruoznom ubistvu koje se dogodilo 2. aprila u Borči.
* Njegov DNK pronađen s unutrašnje strane Jelenininog donjeg veša
* Dva puta pao na poligrafu
* Ruke mu bile krvave i izgrebane posle ubistva
* Kontradiktorne izjave o događajima pre, za vreme i posle zločina
* Nestanak prijavio sa četiri sata zakašnjenja
* Svedoci tvrdili da su se Zoran i Jelena svađali pre ubistva
* Prijatelji i poznanici otkrili da je bio patološki opsednut njome
* Marjanovići oprali varikinom sve stvari u kući posle ubistva
* Jelena je ubijena kamenom nepravilnog oblika veličine 20 cm, sa tridesetak udaraca u glavu
* Ubica je doneo kamen na mesto zločina, a prethodno je dobro isplanirao zločin i izvršio ga na ritualan način

Malo li je...

i posto sam prosle godine malo pratio temu, ne kao vi ovako studiozno bacio sam pogled na sveze poruke dva dana zadnja a vidim da ste dosta toga diskutovali

jel se secate kada su bili izbori prosle godine i Vucic je rekao da ce za 48h biti hapsenje
a nisu uhapsili nikoga

jel moguce da su jos tada imali nesto, ali nije bilo dovoljno...ili su mozda cekali pa nisu dobili resen neki detalj nesto sto je bilo kljucno...nesto do cega su dosli sada

marjanovic nije uhapsen odmah cim je izasao sa vrata rijalitija

nego tek skoro dan kasnije

policija da je imala nalog, hapsili bi ga u sred rijalitija ne treba njima dozvola pinka ili bilo koga kada dobiju nalog od tuzioca

ja ne gledam rijaliti taj tj nijedan
ali citam ovde na temi i u novinama da je tamo pricao o ubistvu javno
jel moguce da su ga oni, policija, snimali i analizirali te snimke
i da su nasli nesto sto se ne poklapa sa njegovim ranijim izjavama sa saslusanja ili tog poligrafa
da su recimo otkrili da je nesto lagao?

jel ste vi slusali sta je on tamo govorio
da li se to poklapa sa onim sto ste ranije znali ili ne?

Poslednja izmena:
Osudjuje zlocin ?!

Oni ne mogu da sakupe dokaze protiv njega,a ti mi pises o osudjivanju zlocina..
Sta je rekao Nenade ?

Pa on nije sudija da ga osudjuje unapred,on je predsednik drzave..

Stvarno ste ljudi nejasni ,niko nije kriv dok se to ne dokaze,a mi nikakve dokaze nismo videli ,tako da neko pricanje unapred me ne interesuje ,ko god da je rekao

Nesumnjivo da je u pitanju veoma ljubomoran covek... Tu ljubomoru je ponekad umeo da iskontrolise... U ovom intervju negde na 26;25 voditelj ga pita; a jesi li isao na njene nastupe? A on kaze; Pa zavisi od posla, nekad jesam, nekad nisam, posto nju su pratili moji prijatelji iz sveta muzike.... Meni je ovo deo gde se ocigledno otkrio kao veoma ljubomorna osoba, koja prati jelenu na nastupima da ne bi flertovala sa nekim, a kada on nije tu sigurnost su mu njegovi prijatelji...
Ovo naravno nista ne dokazuje... Ali s obzirom da je meni ovde vec odavno sve jasno, ovo su samo neke kockice koje se uklapaju u profil licnosti....

Evo kompletnog spiska sumnji i dokaza koji ukazuju na Zoranovu ulogu u monstruoznom ubistvu koje se dogodilo 2. aprila u Borči.
* Jelena je ubijena kamenom nepravilnog oblika veličine 20 cm, sa tridesetak udaraca u glavu
* Ubica je doneo kamen na mesto zločina, a prethodno je dobro isplanirao zločin i izvršio ga na ritualan način

Malo li je...

Na osnovu svega ovog napisanog naravno da svi mozemo imati indicije da je Z bas taj koji je ubio pokojnicu! Ali šta je tu taj čvrst dokaz za podizanje neoborive optuznice?

policija da je imala nalog, hapsili bi ga u sred rijalitija ne treba njima dozvola pinka ili bilo koga kada dobiju nalog od tuzioca

Naravno da im ne treba dozvola pinka. Dobili su nalog u cetvrtak, ali su sacekali(jer im se moze) tj. organizovali preko masnokosok da ga izvadi iz tog rijalitija... Gledali su da se izbegne cirkus i pompa... I onda dosli sutradan i pokupili ga... Tvrde da su namerno to odradili uvece kada cerkica zaspi...
U rijalitiju nije rekao nista specijalno, a i da jeste ne verujem da bi se to moglo upotrebiti na sudu... Rijalitije je totalno nereleventan sto se toga tice....

sokvisnja Svidja mi se tvoj post, samo se ne slazem sa tim detaljem na kraju "da im je uleteo u neku zamnku" .... Mislim da im nije uleteo ni u kakvu posebnu zamku niti da je sada prikupljeno vise dokaza nego na pocetku istrage....
Moguce je da si ti u pravu. Svi mi ovde pretpostavljamo, sklapamo neke kockice. Ako pricamo o cinjenicama, cinjenica je da je muz bio prvi osumnjiceni kao osoba koja ju je videla poslednja i da je prva optuznica podignuta tek posle godinu i po i to protiv tog istog muza, govori sama po sebi mnogo toga. Pitanje je onda, zasto to nije uradjeno odmah? Ajde da ti treba godinu i po dana da uhapsis nekog tamo kamiondziju iz Austrije kad nemas ni motiv, ni vezu, pa da kazes, tezak slucaj trebalo je vremena. Sta je ovde bilo tesko?

Jel moguce da je taj Zoran takav master mind da je uspeo da obmane celu policiju, drzavu ili je odgovor prostiji. Verovatno lose zapoceta istraga, napravljeno je niz kriticnih propusta i posle je jako tesko da nesto dokazes cak iako znas da je tako kako jeste. Sto je neko rekao ovde, ne bi ni policija pustila da se vodi tolika hajka na porodicu da tu nema necega.

Ljudi vole da se bave teorijama zavere jer nekako naivno veruju da sve sluzbe odrade svoj posao kako treba. A pitanje je kakav je kvalitet forenzicara koje ima nasa policija, kada znamo da svi najbolji strucnjaci odlaze, da se zaposljavaju osrednji ili nesposobni a koji imaju vezu. To je tako svuda, ma svim nivoima. Kad imas jedno opste siromastvo, pad morala, nema tu nekog velikog kvaliteta. Danas se krivicna dela resavaju velikim delom zahvaljujuci napretku tehnologije i forenzike, ali pitanje je gde smo mi u tome i koji objektivni kvalitet imamo?

Znam slucaj u inostranstvu, pratila sam godinama, gde je devojka ubila svoju cimerku i sudjenje je trajalo godinama ali nije osudjena jer je forenzicar omanuo da utvrdi tacno vreme smrti. I svi dokazi su popadali, koliko god se tuzilastvo trudilo da dokaze krivicu cimerke i koliko god da se posle ispitivanja stotinu ljudi utvrdilo da nema motiva, da nema ko drugi, da se cimerka jako cudno ponasala ali sve je bilo dzabe. Tako da,to uopste nije tako redak slucaj i u mnogo razvijenijim zemljama a ne kod nas.

Ne kazem sa policija nije imala nameru da resi ubistvo. Verujem samo da su krenuli po principu 'kako cemo, lako cemo' ali se u ovom slucaju malo iskomplikovalo. Ali takodje verujem da sada imaju nesto vise cim se tuzilastvo saglasilo da podignu optuznicu.

Takodje, policija ne otkriva sve dokaze koje ima a dosta informacija koje plasiraju u medije su dezinformacije. Mozda je i policija radila sve kako treba ali je ovo neki poseban slucaj. To cemo videti po toku sudjenja. Uvek kada se desi nesto to je lanac raznoraznih okolnosti, nikada nije samo jedna. Nekada i sticaj okolnosti ne ide na ruku istrazi a nekada neka greskica odredi ceo tok istrage i ode sve u pogresnom pravcu. Greske u radu su vrlo ceste, ono sto je bitno je da su najzad dosli do necega i da to ubistvo ne ostane nereseno.

Poslednja izmena:
Tajrase,gde je onda taj kamen?

Ima dnk na njenom donjem vesu? Pa valjda joj je muz bio !
Gledao sam nekoliko fotki uvecanog formata ,nigde nisam ni najmanji trag ogrebotina video ,to i drugi forumasi mogu da potvrde takodje.

Ovo za poligraf ne znam odakle ti ,od zute stampe verovatno

Potraga je takodje sa zakasnjenjem pocela pretragu terena ,u 11 h nocu

Koji svedoci su to tvrdili da se svadjali? Kako se zovu ? Odakle ti te informacije?

Da, interesanto razmišljanje...
I pri tome sve izvedeno u trenutku kad pola nacije ako ne i cela gleda meč Srbija-Rusija...
A takodje na danasnjem ALO...naslovnica sa Peconijem...koji je da podsetimo vlasnik Heppija tj gazda Mariću koji je najavio hapšenje u rijalitiju...Heppija na kojem se emituju Parovi u kojima je poslednje nastupala Jelena...
Cudno, najblaze receno...
No, sacekajmo dokaze, da vidimo jel to nesto teze od telefona nadjenog posle godinu dana...ili blata detektovanog tek sada...
Neko laze i krije nesto...ili Marjanovići ili neki moćnik koji je pod zastitom...
Valjda cemo saznati istinu ili bar naslutiti...

A kakogod da bude i kogod na kraju ispadne ubica, slazem se s tobom da ništa monstruoznije se nikad nije desilo...a u smislu poigravanja sa ovo dvoje maloletne dece...Nacin na koji je sve izvedeno je nesto najgore što je moglo biti njima priredjeno...pogotovo sav stres i bol maloj Jani...a na kojima profitira PINK...Strasno...

...

Ali iako većina nas ili bar mi sa malo mozga i znamo ko je i kepec psihopata i celavi krimos i pod čijim patronatom uopšte posluju, upoznati smo koja lova je puknuta za ta rijaliti smeća, ono što je porazno je bahatost i ludilo koje je vidljivo iz ovog monstruoznog pokušaja dizanja rejtinga gde se ne žrtvuje samo tamo neki Zoran već maloletna deca, devojčica od 6 godina, eeeej zemljaci 6 godina.

I verujem ovom matorom za tog tajkuna, ove naprasno registrovane komšinice koje od pevaljke pokušavaju da naprave sveticu to je tek priča.
Žena se kresala s ozenjenim čovekom koji je uz to muž njene tadašnje prijateljice, ajde udala za njega, izigravala nesrećnu domacicu na kazanu to dvoje matoraca plus im nakalemila i svoju majku bez prihoda i bolesnu itd da sad sve ne ponavljamo ali ko bi to tek tako podnosio bez ijedne svađe, ja prva ne bih.

Drugo učešće na hepiju gde su većina borcanski i zemunski mandovi plus...sve jasno.

A izjave ovog danas, to bušenje lobanje i ostalo dno, prokopano do kamena, u svetu belom neviđeno.

Vrlo je degutantan nacin na koji on spominje detalje...
Predsednik drzave hej...dal to ima igde i u jednoj drzavi... pominje detalje kako je lobanja rascopana...
Pa da li ima obzira prema deci ubijene koja gledaju, slusaju, citaju?!
Da li to radi ijedan Predsednik ijedne drzave da tako detaljno secira i pred kamerama "vrsi obdukciju"?!
Strasno...do kojeg smo mi DNA dosli...mozda je mogao pokazati i slike lobanje...posto voli da pokazuje slike inace po emisijama...tztztz

...

odrzao je konferenciju kao da je ubijen poznati politicar.sta ima on tu da trazi....dok je bio premijer nije se skidao sa televizije.Nikolic kao da nije ni bo predsednik,video sam ga 2 X godisnje.sad kad je predsednik,i dalje se ne skida sa televizije.sta radi premijerka?

i posto sam prosle godine malo pratio temu, ne kao vi ovako studiozno bacio sam pogled na sveze poruke dva dana zadnja a vidim da ste dosta toga diskutovali

jel se secate kada su bili izbori prosle godine i Vucic je rekao da ce za 48h biti hapsenje
a nisu uhapsili nikoga

jel moguce da su jos tada imali nesto, ali nije bilo dovoljno...ili su mozda cekali pa nisu dobili resen neki detalj nesto sto je bilo kljucno...nesto do cega su dosli sada

marjanovic nije uhapsen odmah cim je izasao sa vrata rijalitija

nego tek skoro dan kasnije

i da su nasli nesto sto se ne poklapa sa njegovim ranijim izjavama sa saslusanja ili tog poligrafa
da su recimo otkrili da je nesto lagao?

jel ste vi slusali sta je on tamo govorio
da li se to poklapa sa onim sto ste ranije znali ili ne?

Mozda je rekao! Kao npr. to da je "strašno vratiti se kući bez jednog ćlana porodice! U jednom momentu drziš jednom rukom Janu jednom pokojnicu a već u drugom momentu si sam!" Ovo sam sad napisala po sjećanju jer sam gledla ispovjest Z.dale mozda je to samo drugačije izjavio ali to je to!Mene lično je podsjetila ova izjava na izjavu nekog očevica koji je tvrdio da je vidio njih troje kako ZAJEDNO šetaju ili trčkaraju nasipom? I kozna šta tu ima još ,ja sam samo povremeno gledala Zadrugu baš zbog Z. Da ,pri tom je tu situaciju čak pokazao rukama!

Žena se kresala s ozenjenim čovekom koji je uz to muž njene tadašnje prijateljice, ajde udala za njega, izigravala nesrećnu domacicu na kazanu to dvoje matoraca plus im nakalemila i svoju majku bez prihoda i bolesnu itd da sad sve ne ponavljamo ali ko bi to tek tako podnosio bez ijedne svađe, ja prva ne bih.

Rebecca, kako možeš da tvrdis ovako nesto? Iz pouzdanih saznanja, ili nagađaš?

U prvom slučaju, zašto pobliže ne objasniš i potkrepis svoje navode?
U drugom, jako je ružno izražavati se o nekom na taj način.

Iako u velikom broju slučajeva žrtvino ponašanje ima povoda u zločinu koji je nad njom izvršen (provokacije, maltretiranja, psihički pritisak...) to nikako ne sme počinica da elaborira krivice niti da opravdanje zločinu.

Tajrase,gde je onda taj kamen?

Ima dnk na njenom donjem vesu? Pa valjda joj je muz bio !
Gledao sam nekoliko fotki uvecanog formata ,nigde nisam ni najmanji trag ogrebotina video ,to i drugi forumasi mogu da potvrde takodje.

Ovo za poligraf ne znam odakle ti ,od zute stampe verovatno

Potraga je takodje sa zakasnjenjem pocela pretragu terena ,u 11 h nocu

Koji svedoci su to tvrdili da se svadjali? Kako se zovu ? Odakle ti te informacije?

Ti se pravo uzbudio po pitanju slucaja :) A koliko vidim,posebno si se sticao da dokazes Zokijevu nevinost. Opusti se malo.Ovo je kopirano iz novina,sto ne znaci da je istinito.Kao uostalom i sve info koje mi imamo vezano za slucaj. Mi se ovdje ponasamo kao da raspolazemo apsolutno svim raspolozivim dokazima iz istrage,sto je pomalo smijesno.Ovaj slucaj je pod lupom od pocetka i ne bih bas rekla da su nadlezni bas tek tako priveli i zadrzali doticnog.A mi ovdje ionako presipamo iz supljeg u prazno i nismo placeni za to. :)

Tajras ne mozes da izbacujes neke gluposti tek tako,i drugi ljudi to citaju koji nemaju pojma ,ovo je ozbiljna tema i ja ozbiljno pristupam ,ako mi je do zezanja otici cu na kafe forum pa cu tamo iskulirati..

Ovo nisu gluposti !!! Samo ti iskuliraj polako i cekaj sudjenje pa cemo da se cujemo ;)

Pa ni Jelena nije bila cvecka ,preotela muza svoje najbolje drugarice tada ,to je cinjenica na koju je Rebbeca ukazala

- - - - - - - - - -

Jesu gluposti ,jer tu nemas nikakav izvor informacija,gde ti je kamen?

da je i sest muzeva preotela da je bila ***** nad kurvama on ce da joj sudi vucibatina jedna..sad ce da lala sto godina u cuzi,..nek se besi to mu jedino preostaje..

- - - - - - - - - -

Pa ni Jelena nije bila cvecka ,preotela muza svoje najbolje drugarice tada ,to je cinjenica na koju je Rebbeca ukazala

- - - - - - - - - -

Jesu gluposti ,jer tu nemas nikakav izvor informacija,gde ti je kamen?

da je i sest muzeva preotela da je bila ***** nad kurvama on ce da joj sudi vucibatina jedna..sad ce da lala sto godina u cuzi,..nek se besi to mu jedino preostaje..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back