Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zasto nije rekao da je neki tajkun ubica tada?

Mozda nije smeo da kaze ,da li vam to palo napamet ,mozda nije znao na cemu je.

Ali je zato rekao da sve znaju ,znaci navodio je javnost u slucaju ako se bude desilo hapsenje.

Čak naprotiv,lično Marjanović je pričao (ubjedljivo) kako pokojnica nije imala vremena ni za redovne obaveze a kamoli za to! Ako je to bila laz, zašto ne bi bila laz i to za ljubavnika?

Ali....pratila sam Zadrugu isključivo zbog Z. Upečatljiva mi je njegova priča kako je on pričao Jani o zlikovcu,hapšenju zlikovca,pokaziva joj snimke sa You Tube, kako to hapšenje zapravo izgleda je meni toliko upečatljivo a i nenormalno! Ja ne vjerujem da su preporuke psihologa da se sa djetetom tog uzrasta razgovara na takav način i sve do detalja! Postoje mnogo blaze,mudrije priče ,odgovarajuće tom uzrastu! to mi više liči na to da je Z. gledao te snimke radi sebe lično i kako to sve moze izgledati! Negdje je i očekivao upravo to što se desilo! Mnogo je bilo nelogičnosti u samom ponašanju Z uopšte,otkad ga vidjamo u medijima i sama sam se nadala da je jednostavno malo drugačiji! Ali ....misao da su nadlezni dozvolili svu ovu nevidjenu hajku na njega meni je govorila, da ipak tu postoji nešto,bez obzira što znam u kom svijetu zivimo i šta se sve radi ali ovo je nešto ipak "više" i do sada nevidjeno!Nisam sigurna da bi se otišlo toliko daleko bez pravog razloga? Dodala bih još samo da ko nije imao "posla" sa psihopatom taj ne zna šta je to! Njihova priča je potpuno iskrivljena,obrnuta i jednom kad im kvrcne nešto u glavi i kad se namjere na vas to se teško moze izbjeći! (Imala sam u porodici nesretan slučaj)Iskreno zalim zbog ove porodične tragedije,uništeno je mnogo zivota, zato i treba da se ovaj zločin najstrozije osudi! Jana....isplakala sam se nad njenom sudbinom ali se zaista nadam da ce se naći pravi put za nju!

Čak naprotiv,lično Marjanović je pričao (ubjedljivo) kako pokojnica nije imala vremena ni za redovne obaveze a kamoli za to! Ako je to bila laz, zašto ne bi bila laz i to za ljubavnika?

Ali....pratila sam Zadrugu isključivo zbog Z. Upečatljiva mi je njegova priča kako je on pričao Jani o zlikovcu,hapšenju zlikovca,pokaziva joj snimke sa You Tube, kako to hapšenje zapravo izgleda je meni toliko upečatljivo a i nenormalno! Ja ne vjerujem da su preporuke psihologa da se sa djetetom tog uzrasta razgovara na takav način i sve do detalja! Postoje mnogo blaze,mudrije priče ,odgovarajuće tom uzrastu! to mi više liči na to da je Z. gledao te snimke radi sebe lično i kako to sve moze izgledati! Negdje je i očekivao upravo to što se desilo! Mnogo je bilo nelogičnosti u samom ponašanju Z uopšte,otkad ga vidjamo u medijima i sama sam se nadala da je jednostavno malo drugačiji! Ali ....misao da su nadlezni dozvolili svu ovu nevidjenu hajku na njega meni je govorila, da ipak tu postoji nešto,bez obzira što znam u kom svijetu zivimo i šta se sve radi ali ovo je nešto ipak "više" i do sada nevidjeno!Nisam sigurna da bi se otišlo toliko daleko bez pravog razloga? Dodala bih još samo da ko nije imao "posla" sa psihopatom taj ne zna šta je to! Njihova priča je potpuno iskrivljena,obrnuta i jednom kad im kvrcne nešto u glavi i kad se namjere na vas to se teško moze izbjeći! (Imala sam u porodici nesretan slučaj)Iskreno zalim zbog ove porodične tragedije,uništeno je mnogo zivota, zato i treba da se ovaj zločin najstrozije osudi! Jana....isplakala sam se nad njenom sudbinom ali se zaista nadam da ce se naći pravi put za nju!

Dobro si rekla

On je sproveden u Centralni zatvor i tamo će se zadržati najmanje 30ak dana zbog bojaznosti da bi mogao uticati na svedoke. Ono što smo uspeli saznati jeste da je on imao i saučesnika u prikirvanju tragova ubistva kao i da je najmanje jedan član familije znao čitavu istinu.
Marjanović je tokom razgovora sa policijom bio u kritičnom psihičkom stanju, plakao je sve vreme i dozivao ime svoje ćerke Jane. Intervenisali su i lekari kako bi ga smirili sedativima.

Zoranov otac međutim tvrdi za medije da iza ubistva stoji tajkun Aleksandar Radovanov koji drži pola Beograda njen ljubavnik. Naš izvor napominje da je sve to laž i da otac Zorana Marjanovića namerno spinuje čitavu priču. Naime, porodica je do juče tvrdila da je Jelena bila divna osoba i da nije imala ljubavnika. Sada tvrde drugačije.

Takođe ne postoji osoba Aleksandar Radovanov misteriozni tajkun koji drži pola Beograda, te je to velika laž koja se lako proveri. Treće, otac Zorana tvrdi da je tajkun ubio pevačicu jer je htela da ga ostavi a zapravo se desilo isto to samo na surpotnoj strani. Jelena je htela da ostavi Zorana zbog čega ju je on izgleda i ubio. Svedoci su ranije tvrdili i da su se oni taj dan u kolima žučno raspravljali.

Vnf da li si bio u Borci ,da li znas kako izgleda teren?Ja nisam ,kazem ljudi koji tamo zive mogu da kazu kako to sve izgleda ,evo cak i Milena je promenila misljenje ,a ona je iz tog kraja..

Sto pisem dzabe?,branim svoje misljenje ,jeste tvrdoglav sam,,

Nisam stigla sve da ispratim od poslednje poruke, šta sam to promenila? Rekla sam da je prva asocijacija bila da je Zoran, onda sam promenila mišljenje kada sam videla da su manipulatori, da su njega poslali da odglumi jer on MOŽDA nije zadao udarce, da je neko od njemu i njoj bliskih ljudi. I dalje ostajem pri tvrdnji da nije ubijena na nasipu.

Sad čitam svašta po portalima, više se ne zna ko šta piše, pola su neke gluposti verovatno. Ali Vladimir reče i ime tog nekog tajkuna, Aleksandar Radovanov. Ja prvi put čujem za čoveka, i iako su već znali da je on to uradio, zašto su ćutali? Bojali se? Nisu tako izgledali proteklih godinu i po.

Prvo u medijima izađe vest da je ljubavnik ubio jer je Jelena od njega tražila da se razvede od žene, a sada čitam obrnuto, kako je njega Jelena ostavila i da je zato ubio. Gluposti. Zoran reče da se nikad nisu razdvajali, toliko svedoka tj prijatelja to i potvrdilo...

Mi ih ni nećemo videti jer nismo policajci.

A siguran sam da Policija ne hapsi nevine ljude

Ključni dokaz za hapšenje Zorana Marjanovića su DNK tragovi na odeći jer je, između ostalog, upoređivanjem blata s pantalona Marjanovića i onog sa žrtve Jelene Marjanović utvrđeno da je bio na mestu zločina
BEOGRAD - Zoran Marjanović uhapšen je sinoć zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33) u aprilu prošle godine!

Kako saznajemo, ključni dokaz za privođenje Marjanovića su DNK tragovi na odeći jer je, između ostalog, upoređivanjem blata s pantalona Marjanovića i žrtve utvrđeno da je on bio na mestu zločina, na nasipu u Borči!

Posle saslušanja u policiji i tužilaštvu Marjanoviću je određen pritvor do 30 dana. Posle Zoranovog hapšenja njegov otac izneo je potpuno novu i šokantnu tvrdnju da je Jelenu zapravo ubio poznati tajkun s kojim je ona navodno bila u vezi!

Zasto lupetas po forumu?

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:668642-Darko-Lilic-pravosnazno-oslobodjen-od-optuzbi-za-pokusaj-iznude

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/hronika/2772021/luka-cerovic-pravosnazno-oslobodjen-optuzbi-za-pokusaj-ubistva.html

http://www.politika.rs/sr/clanak/382516/Pocuca-pravosnazno-osloboden-optuzbi-za-Zene-u-crnom

https://yueco.rs/haker-iz-subotice-pravosnazno-je-oslobodjen-optuzbi/

http://www.blic.rs/vesti/hronika/afera-citostatici-pravosnazno-oslobodeno-svih-troje-optuzenih-lekara/eelmyke

Svi ovi su nevino uhapseni...

http://www.pravda.rs/2017/09/16/ovo-ga-je-odalo-evo-na-osnovu-cega-je-uhapsen-zoran-marjanovic/

Godinu i po dana im trebalo da ga pritvore ,iako su kao nasli blato jos od pocetka istrage,,blato je dokaz! ,sta ih je to ometalo pre vise od godinu dana ,te ga nisu zatvorili?A sta ih je sada nagnalo,omogucilo da ga pritvore? Pitanje je sad

- - - - - - - - - -

Kakve su to mocne dokaze nasli sada ,koji se razlikuju od prvobitne pretrage?

- - - - - - - - - -

Kakve su to mocne dokaze nasli sada ,koji se razlikuju od prvobitne pretrage?

Pocinjem da sumnjam da milicija ima bilo kakve nove okaze, bar ne dovoljno cvrste da se podigne optuznica. Istraga privatne agencije/laboratorije koju je angazovala Jelenina porodica ocigledno je malo pomerila slucaj sa mrtve tacke ali pitanje je koliko se novootkriveni dokazi mogu odrzati. Cini mi se da se moze sklopiti fina teorija o Zoranu kao ubici ali da je opet vecina tih dokaza lako oboriva tj. moze da se primeni i na Peru, Miku, Ziku.

Hapsenje je poslednji pokusaj da ih poplase i okrenu jedne protiv drugih i da neko konacno progovori. Zoran je najslabija karika, dok su matorci i brat Drakula prekaljeni i nece ih lako slomiti. Ali ako dodje do toga da moraju spasavati guzice, gurnuce Zorana pod autobus i drukati ga u zamenu za imunitet. U ovom trenutku sve se svodi na to koliko im je koza debela. Ako ovo pregrme, Jelenino ubistvo ostace nereseno za vjek i vjekova.

Dobro ali da li je to motiv

Ovo je preslikano kao svako drugo ubistvo iz strasti nema u njemu nista cudno... Svi muzevi ili ljubavnici ubijaju zene sa mnogo udaraca u glavu sa predmetom koji im prvi padne pod ruku... Ako neko unapred planira da ubije, onda nema toliko udaraca i ubice hladnim ili vatrenim oruzjem...
Ovde je jedino cudan ili"poseban" ubica, koji je posebna licnost i koji bi rekao da nije on ubica i da se ubistvo desilo na nekom drugom mestu, ne samo na nasipu...

- - - - - - - - - -

Dobro ali da li je to motiv

Ovo je preslikano kao svako drugo ubistvo iz strasti nema u njemu nista cudno... Svi muzevi ili ljubavnici ubijaju zene sa mnogo udaraca u glavu sa predmetom koji im prvi padne pod ruku... Ako neko unapred planira da ubije, onda nema toliko udaraca i ubice hladnim ili vatrenim oruzjem...
Ovde je jedino cudan ili"poseban" ubica, koji je posebna licnost i koji bi rekao da nije on ubica i da se ubistvo desilo na nekom drugom mestu, ne samo na nasipu...

Ne umem da ubacujem citate, ali na 191. strani možete videti moj komentar u kom obrazlažem zašto mi je Zoran sumnjiv. Takođe sam napisala da sam razgovarala s isnpektorom koji mi je kazao da policija ima pouzdana saznanja, ali bez konkretnih dokaza ne smeju da hapse.

Iznela bih sada nekoliko razmišljanja:

- Pogledala sam 3 Jelenina novija intervjua. Na osnovu onog što sam videla, deluje mi da živi veoma srećno, kada je pričala o Zoranu, nema razloga da pomisliš da laže. Kako je onda došlo do toga da joj on razbije glavu kamenom na tako brutalan način? Ok, ja jesam naivna po pitanju ljubavi, ali mi je nepojmljivo da iz nekog zrače ljubav i blagoća kad piše o mužu, a da taj muž nakon par meseci učestvuje u njenom ubistvu.

- Pogledajte intervju s kraja maja ove godine, kad objašnjava kako Jani pušta video klipove s policijom, od 8.20 do 8.35 i momenat kad mu se faca transformiše na 8.33, SLEDILA SAM SE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back