Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.903
Nego sta nego je komplikovano...
Secate se moje price o kako ja to nazvah estradno-medijsko-politickoj ja sam to nazvao sekti, a mozete i mafiji ili kakogod vam uhu tj oku lakse pada...
Pominjao sam tad u isprepletenost sluzbi u taj svet...
A pazi sad:
ŠPIJUNI S MIKROFONOM: Ko je sve sa estrade radio za DB
http://www.kurir.rs/stars/spijuni-s-mikrofonom-ko-je-sve-sa-estrade-radio-za-db-clanak-2322069
Pa izmedjuostalih kaze:
Dakle aktulena ucesnica Parova Vesna Rivas..., Parova u kojima je neke od poslednjih nastupa imala i Jelena...
Mozda je i Jelena bila u tom smislu vrbovana od neke sluzbe i znala neke kompromitujuce informacije o nekome politicaru ili medijskom magu ili kome vec...
I onda bila otkrivena i brutalno ubijena kao poruka...
Jer ona vrsta ubistva upravo na to ukazuje...ili sekta il neka sluzba...a najverovatnije kombinovano...
Kaze dalje u tekstu:
Verujem da je dosta toga umesano u ovaj slucaj ubistva Jelene...
Ukazao sam i na to da se ubistvo desilo u sred predizborne kampanje i odvuklo sav fokus javnosti sa iste...
Secate se moje price o kako ja to nazvah estradno-medijsko-politickoj ja sam to nazvao sekti, a mozete i mafiji ili kakogod vam uhu tj oku lakse pada...
Pominjao sam tad u isprepletenost sluzbi u taj svet...
A pazi sad:
ŠPIJUNI S MIKROFONOM: Ko je sve sa estrade radio za DB
http://www.kurir.rs/stars/spijuni-s-mikrofonom-ko-je-sve-sa-estrade-radio-za-db-clanak-2322069
Pa izmedjuostalih kaze:
Jedina pevačica koja je otvoreno priznala da je sarađivala s tajnom službom je Vesna Rivas, od koje smo uspeli da dobijemo odgovor zahvaljujući produkciji TV Hepi, budući da se ona trenutno nalazi u „Parovima“.
- Dosta kolega sa estradne scene je radilo za DB. Ne mogu da kažem imena, molim vas da me razumete. Pevači su pogodni za DB jer mi ulazimo u mase; to naročito važi za muzičke grupe, tu uvek odaberu ponekog za saradnika i to je bilo veoma aktuelno u vreme bivše Jugoslavije i tadašnje emigracije. Najlakše je preko pevača saznati neku informaciju i to debeovci odlično znaju. Recimo, dogodi se neko ubistvo, službenici DB odmah jure svoje izvore sa estrade, jer se pevači druže sa svetom sa one strane zakona, razumete? - objašnjava Vesna Rivas.
Dakle aktulena ucesnica Parova Vesna Rivas..., Parova u kojima je neke od poslednjih nastupa imala i Jelena...
Mozda je i Jelena bila u tom smislu vrbovana od neke sluzbe i znala neke kompromitujuce informacije o nekome politicaru ili medijskom magu ili kome vec...
I onda bila otkrivena i brutalno ubijena kao poruka...
Jer ona vrsta ubistva upravo na to ukazuje...ili sekta il neka sluzba...a najverovatnije kombinovano...
Kaze dalje u tekstu:
- To nije neuobičajeno da se u celom svetu koriste estradne zvezde, od glumaca i reditelja pa do pevača. Kod nas je to specifično jer se ne radi o pravom angažovanju saradnika koji će vam davati podatke o nekom licu, nego je reč o takozvanom operativnom druženju i to smo zvali informativni razgovor, a da pevač, na primer, čak i ne zna da to nama treba - objašnjava Spasić.
Kad je reč o informacijama od nacionalnog interesa, jednostavno ne postoji mogućnost da neko odbije da pomogne!
- Problem je što su naše službe to zloupotrebljavale. Jedan od takvih primera je i to što su pripadnici zemunskog klana nosili značke BIA i što su upravo pripadnici službi bezbednosti bili umešani u sve moguće kriminalne aktivnosti - tvrdi dr Darko Trifunović s Fakulteta za bezbednost.
Javnost je tvrdnjom da su pevači saradnici Službe prvi ustalasao kantautor Vlado Georgiev, tvrdeći da je Zdravko Čolić, naša najveća pop zvezda svih vremena, radio za DB!
Dr Darko Trifunović, čiji je stric, čuveni Duško Trifunović, pisao pesme za Čolu, kaže da DB i te kako koristi zabavljače za izvršavanje svojih zadataka, ali da to nije slučaj sa ovim pevačem.
- Tvrdim da Čola nema veze s tim, moj stric mu je pisao pesme, ali je svakako onaj ko je otkrio podatke te vrste šarlatan i vucibatina. Nigde na svetu nema da službenik, makar i u penziji, sme da otkrije neke detalje, a u Izraelu, gde inače držim predavanja, bio bi ubijen zbog takve stvari! - kategoričan je Trifunović.
Verujem da je dosta toga umesano u ovaj slucaj ubistva Jelene...
Ukazao sam i na to da se ubistvo desilo u sred predizborne kampanje i odvuklo sav fokus javnosti sa iste...
Poslednja izmena: