Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, neko je pomenuo a neko me i podsetio :)
U vezi Vuka Moba...
Naime...
Culi smo nekidan za pucnajvu na splavu u kojoj je ranjen Vuk Mob ucesnik Parova i šatro neki reper ili sta vec...
Par dana posle te pucnajve...gle cuda...on ulazi u Parove...

Zvanicna prica iz vesti je da je do pucnjave došlo kao iz nekih banalnih razloga...
Naime navodno se neka grupica gadjala kockicama leda i dal je led pogodio nekog Vukovog drugara i onda ovaj kao šamarao i isterao tu grupicu sa splava pa se onda ovaj vratio sa pistoljem i pucao...te kao pobegao bez traga....i kao ne zna se ni do danas ko je napadač...šatro...
Dakle zvanica prica SMRDI.

No, Vuk je rekoh interesantna zbog vrlo indikativnih sinhroniziteta...ne samo sto se zove kao i Đuričić...jer videsmo u ovom slucaju ima dosta "Vukova i Vučića"...vec i zbog nekih njegovih spotova...

Vec sam ranije primetio jedan skoro pusten duet, u kojem taj Vuk nesto trambulja kao repuje sa nekim curama iz nekog Trik FX-a ili kako se vec zovu svi ti iluminatski showbiz pupeti...
Uglavnom u tom spotu ide kao crvena boja, simbolicki kao krv, niz zid i sl.
TAKODJE U SPOTU JE I KAO ARHEOLOSKA LOBANJA POGODJENA U CELO PREKO KOJE TAKODJE IDE BOJA TJ SIMBOLICKI KRV...
I to ono...totalno van konteksta i pesme i spota...
Sem sto je lobanja i jedan od simbola jednog tajnog drustva "Scull and bones" itd...

A Tao mi je ukazao na jos jedan spot u kojemu je navodno scenario takav da na kraju biva upucana i gepekovana neka kao devojka...
Inace sva ta i takva muzika je ono...promocija materijalizma/satanizma all around...i u tom smislu kopija americkog gang repa i slicnog mozgoispiranja...

Stavicmo oba spota pa i sami pogledajte:

TRIK FX feat. VUK MOB - MANIJAK (OFFICIAL VIDEO) 4K

Naravno da i ovde ne budemo pogresno shvaceni...ne mora (moze ali ne mora) znaciti da Vuk Mob ima neke veza sa ubistvom Jelene, ali ovo govorimo vise u smislu znakovitih sinhroniziteta...jer se sve krece u i oko rijalitija Parovi...i Jelana i Vuk, jedan, drugi, i Maric i Dj Vučićević i Grand i ama bas sve...

Tu negde u zoni tih rijalitija-estrade-medija-politike...verovatno lezi tajna ovog zlocina....

...

Poslednja izmena:
...
Dakle sumnjivo je sto policija, bar koliko je nama kroz medije poznato, nije pratila i istrazivala i taj pravac ka mostu...
...

Čoveče,
pusti policiju,
pusti dugu i sinronizaciju događaja ..!

Morao bi mnogo više podataka da imaš,
da bi mogao o tome da sudiš.

Razrađuj ta četiri pristupna puta mestu zločina,
iz Borče,
s'leva,
s'desna,
i sa reke.

Ja znam
da kad god gledam sa beogradske ili zemunske strane tu banatsku obalu
uvek vidim neke barže ( brodove ili kako se to već zove ) ukotvljene.

A gde su dokoni mornari ?
Šetaju po obali tražeći jeftinu birtiju.
Iz iskustva znam ( istina ne za taj deo obale )
da pored reka ima puno divljih prodavnica pića ...

Još nešto da ti kažem,
postoje dve vrste nerešivih zločina :

1. Onih koji su savršeno predviđeni i izvedeni,
2. Onih koji su se desili slučajno, na mah, u momentu trenutka ...

Zašto je ovaj drugi nerešiv ?
Zato što ne možeš da nađeš motiv !

Posto ne moze u jednom postu dva videa, evo ovog drugog na kojeg je ukazao i Tao u vezi "gepekovanja devojke" na samom kraju spota:

VUK MOB & MARKO MORENO - GRESKA Official Video ᴴᴰ

...

- - - - - - - - - -

Još nešto da ti kažem,
postoje dve vrste nerešivih zločina :

1. Onih koji su savršeno predviđeni i izvedeni,
2. Onih koji su se desili slučajno, na mah, u momentu trenutka ...

Zašto je ovaj drugi nerešiv ?
Zato što ne možeš da nađeš motiv !

Da, mozemo i tako posmatrati, ali znas zasto ja iskljucujem ovu tvoju drugu opciju?
Zato jer je ocigledno manipulisano telom i tragovima/dokazima...

Dakle da, tvoja logika u vezi nasumicnog moze imati osnova u smislu "nepostojanja vise tragova", ALI...
Ovde imamo ociglednu manipulaciju telom i tragovima...a nasumicni ubica se ne bi zanimao time...vec bi se okrenuo i otisao, a i receno nam je da nije bilo silovanja...mozda je eventualno bilo pokusaja ili primoravanja posto je navodno receno da je klecala...
Ali kazem...sav ovaj kasniji trud ukazuje da nije bio nasumicni ubica...

....

Poslednja izmena:
...
ali znas zasto ja iskljucujem ovu tvoju drugu opciju?
...

Nemoj da isključuješ moju drugu opciju nerešivog zločina.
Seti se da sve vreme imamo problem motiva ubistva !

Muž ju je obožavao,
bila je dobra ćerka,
lepa, prijatna,
dobar saradnik - kolega ...

Nije opljačkana,
nije bila narkoman ...

Grome - nemaš motiv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uostalom, zato ti i bežiš u maštarije i fantazije ! ;)

Grome ove smene policajaca ukazuje na to da neko hoće istragu da sabotira

I ja sumnjam na to...
Uostalom evo danas se nastavlja u jednakom rijaliti ritmu medijske istrage kao i do sada...i naravno opet udaraju iskljucivo po Marjanovicima...
Ljudi isli da pokupe oduzete stvari a ovaj medijski trio Alo,Kurir, Informer + Srpski Telegraf odmah od toga napravili "novo saslusanje"...

Dakle ne mogu da shvatim tu medijsku opsesiju da samo i iskljucivo udaraju po Marjanovicima?
I da uopste ne prate i druge pravce i okruzenja u kojima se Jelena svakodnevno kretala...poput Granda, Parova TV Prva, TV Hepi, potom klubova u kojima je pevala itd...
To me samo navodi na pomisao da su ti navedeni mediji deo ovog zlocina, tj njegova medijska kover komponenta...

A da ne pricam koliko je evo recimo samo Informer para zaradio na krvi ove devojke...

Da li ce mozda bar nesto od tih para dati maloj Jani za skolovanje ili Jeleninoj majci za lecenje ?! Hoce malo sutra...

A evo...probajmo da izracunamo koliko je Informer zaradio na Jeleninoj krvi...a gde su jos Kurir i ostali...

Dakle...sam gazda Informera se hvali da im je tiraz 120 000 primeraka
Od zlocina je proslo 80 dana
Posto mislim nedeljom ne izlaze svedimo to na 70 dana.
Dakle 70 x 120 000 = 8 400 000 primeraka.
Uz recimo neprodate svedimo to ofrlje na 8 000 000 primeraka

Koja je cena Informera? 20 dinara?
8 000 000 x 20 din = 160 000 000 dinara iliti u prevodu negde oko 1 300 000 eura...

Ponavljam - da li ce Informer sta od tih milion i po skoro eura dati maloj Jani ili majci za lecenje?!

Ne...oni ce okretati VOLA na proslavi:

(FOTO) INFORMER VESELJE! Četvrti rođendan u selu Rosići!
http://www.informer.rs/vesti/drustvo/77255/FOTO-INFORMER-VESELJE-Cetvrti-rodjendan-selu-Rosici

93990_18-rosici-2_f.jpg

Nek ih je sramota !

...

Poslednja izmena:
Ok, ovde imamo i živopisan opis baš tog dela nasipa o kome smo Grom i ja pričali:

http://www.24sata.rs/ovaj-prizor-sm...d-centra-zemuna-a-krije-tajnu-bg-precicu/7852

Pominje se u njemu i kamp i Zemun, i to da šetači skoro nikog usput nisu sreli. Ako se još i radi o nekome ko hoće da izbegne susret, može se sakriti u žbunje svaki put kada u daljini vidi šetača.
vi ocigledno niste nikad bili na tom nasipu i po obicaju projektujete od poluinformacija koje nadjete na netu

Ok, ovde imamo i živopisan opis baš tog dela nasipa o kome smo Grom i ja pričali:

http://www.24sata.rs/ovaj-prizor-sm...d-centra-zemuna-a-krije-tajnu-bg-precicu/7852

Pominje se u njemu i kamp i Zemun, i to da šetači skoro nikog usput nisu sreli. Ako se još i radi o nekome ko hoće da izbegne susret, može se sakriti u žbunje svaki put kada u daljini vidi šetača.

Kaze u tekstu:

Do Crvenke nismo sretali ljude. Prolazili smo kroz divljinu. A kada smo došli do naselja, na nasipu nas je sačekao Dragan.

Dakle taj potez od mosta do Crvenke je fakticki potencijalno bez svedoka...
Naravno...to se verovatno moralo obezbediti sa "strazom" na jednom ili dva kraja staze...ako govorimo o organizovanoj otmici i sl...

....

...
Dakle ne mogu da shvatim tu medijsku opsesiju da samo i iskljucivo udaraju po Marjanovicima?
...

Setimo se pokojnih i živih žestokih momaka devedesetih ...
Niko normalan ih nije voleo niti ih voli.

Njihovo postupanje sa novinarima je siledžijsko - ali izgleda da sedma sila jedino taj jezik razume i poštuje !?

Bilo mi je žao kad pročitam
Arkan maltretirao ovog novinara,
Čume zvao onog da dođe i donese mu negative ...

More bili su u pravu !

Ovi jadni Marjanovići ne umeju ni da tuže
a da sam ja na njihovom mestu
ne bih imao ni za advokata !
( za njih ne znam, dal' nemaju il' ne umeju !)

dovoljno je reci da tu nikad nema zive duse

Da bi to ustvrdio,
morao si biti tamo par puta.

Ako si ti bio tamo par puta,
i ako je svaki stanovnik tog dela Beograda bio par puta da bi utvrdio istu činjenicu - da tamo nema nikoga,
onda dolazimo do zaključka da tamo ima poprilično prolaznika,
samo su pravilno raspoređeni,
pa im se čini da su sami !!! ;)

Uostalom,
u prenaseljenost Beograda se uveriš svaki put kad imaš nuždu,
a WCa nema na vidiku ...

A evo kako Informer spinuje...i ujedno sam sebe prokaze i dokaze da skupa sa policijom radi prljavi kover ovog zlocina:

JELENINA SVEKRVA TREĆI PUT SASLUŠANA! Zorica i Vladimir BESNI otišli iz policijske stanice!
http://www.informer.rs/vesti/hronik...rica-Vladimir-BESNI-otisli-policijske-stanice

Da vidimo sta navodno kaze Vladimir:

- Nikog od nas nisu saslušali! Došao sam po naš laptop i bicikl, sada čekam kuma da mi pomogne oko stvari. Sve su nam uzeli iz kuće. Kad god vi nešto napišete, tako nama inspektori i forenzičari odnesu lične stvari na analizu. Ali to je njihovo pravo, a mi ionako ništa ne krijemo... A za ostalo, nemam šta da dodam.

I tacno tako i jeste...tabloidi i policija su u ovom slucaju zajedno skretali istragu...
U pocetku sam mislio da to rade da bi sakrili pravu istragu, tj zavarali pravog zlocinca kojem su na tragu...ALI...kako vreme odmice jasno mi je da je to radjeno da bi se skrenula istraga...
Dakle stiti se neko il neka grupa ljudi koja je ovo izvela...

...

"Ako kroz nekoliko godina mala Jana ukuca u Gugl pretraživač ime svoje ubijene majke Jelene Marjanović, pojaviće se istorija tabloidnog-policijskog beščašća nezabeleženog do tada u Srbiji. Za taj prikaz biće dovoljno nekoliko sekundi, mnogo manje nego da Jana recimo ode u Narodnu biblioteku i uzme komplete dnevnih novina, svih osim Danasa i Politike.

To što je Janina porodica postala tabloidni plen zahvaljujući arhetipu srpskog trača - pevačica, vračara, menadžer, što ekipe tabloidnih reportera dežuraju ispred njene kuće, nije dovoljno da objasni toliku silesiju izvrnutog pisanja. Za to je potrebna i uloga policije, odnosno njenog dela, koji je dozirani i selektivan tajni obavešteni tabloidni izvor. I ništa bolje ne pokazuje u šta se pretvorila policija Srbije pod vođstvom Nebojše Stefanovića, jednog od nekolicine ministara čiji je opstanak u budućoj vladi Aleksandra Vučića potpuno izvestan.

Sada, kada je i poslednji visoki policijski funkcioner MUP koji je imao veze sa prethodnom garniturom koja je za Vučića i SNS uradila ogroman politički posao smenjen, verovatno više nije ostao niko ko bi mogao da izađe i kaže javnu reč o vrhu MUP.

Odlazeći Dragan Kecman, smenjeni načelnik UKP Beograd, u pismu javnosti upućenom preko Politike, krajem sedmice, rekao je da ne pripada tamnoj strani policijske struke. I zapitao se da li je njegov naslednik na funkciji Ratko Kostić zaslužio to napredovanje, između ostalog, i "rijaliti istragom" ubistva Janine majke, pevačice Jelene Marjanović Krsmanović.

Kecman je smenjen, kao i njegovi prethodnici, po modelu šuta uvis, odnosno dodeljena mu je mesto u Direkciji policije. Na sličan način smenjeni su i postavljeni u Direkciju, ili za savetnike i Milorad Veljović, Rodoljub Milović, Bogdan Pušić, Slaviša Softić...

Reč je o ekipi koja je formirala i vodila Radnu grupu za antikorupcijske istrage. Rezultati ovih istraga i spektakularnih privođenja i hapšenja, jedno vreme redovno i unapred najavljivanih u provladinim tabloidima, uticali su na skok rejtinga Vučića i SNS. Podsetimo, u januaru 2014. tako je Vučić zajedno sa tadašnjim specijalnim tužiocem Miljkom Radisavljevićem objavio i uspešnu istragu o ubistvu novinara Slavka Ćuruvije, kojom je rukovodio Kecman, a vanredni parlamentarni izbori raspisani su nekoliko dana kasnije.

U junu je došlo do smene Milovića i još nekolicine načelnika, a potom je u novembru izvršen neuspeli atentat na biznismena Milana Beka. Ovaj događaj, za koji su naslednici ekipe Veljović - Milović tvrdili da je delo amatera, i da će biti vrlo brzo razrešen, pre nekoliko dana imao je sudski epilog oslobađanjem osumnjičene Maje Adrovac. U decembru 2015. je i Veljović penzionisan, postavši Vučićev savetnik za bezbednost. Policijski rad definitivno postao je vrsta rijalitija - u novembru iste godine, godinu dana posle pucanja na Beka - sve policijske jedinice imale su svoje predstavnike iza Stefanovića, na čuvenoj pres-konferenciji sazvanoj povodom državnog udara protiv Vučića. Setimo se, tada je bilo i preklinjanja od strane tabloidnih tajkuna upućenih premijeru - da nikako ne putuje u Kinu.

Gotovo sve vezano za policijski rad i metode - od poligrafa pa nadalje, postalo je tema svojevrsne političko-medijske upotrebe. Stefanović je uspeo da zakaže i konferenciju za štampu na kojoj se kao ministar unutrašnjih poslova obratio novinarima povodom koškanja odbornika na sednici Skupštine opštine Bela Crkva. Na primedbu novinarima da takav povod degradira funkciju ministra policije, nije imao odgovor.

Potpuno tabloidni odnos policije prema javnosti nije značio i otvaranje za bilo kakve informacije od javnog interesa. Portparolka MUP, odnosno šefica Biroa za komunikaciju sa medijima Biljana Popović Ivković, na svojim nalozima na društvenim mrežama, otvoreno propagira stavove SNS i zalaže se za zaštitu novinara Pinka i Studija B, od nasrtaja opozicionog lidera Saše Radulovića. Uz to, ona je i u svojevrsnom sukobu interesa, jer prima platu iz budžeta Srbije, dok država Srbija protiv njenog supruga Branislava Ivkovića već dugi niz godina vodi krivični postupak zbog nezakonite dodele stanova iz državnog stambenog fonda, kojom je oštećena ta ista država.

Nebojša Stefanović u svom političkom maniru vrlo često oponaša premijera Vučića, tako da je juče objavljeno uz tiražnom tabloidu i da je jedan mladić uhapšen zato što je preskočio ogradu Stefanovićeve privatne kuće, tvrdeći da namerava da ga gađa zoljom. Ispred Stefanovićeve porodične kuće u Novom Beogradu, koja se graniči sa kućom jednog drugog Vučićevog ministra, danonoćno dežura obezbeđenje, uključujući i ženske pripadnice koje prate Stefanovićevu suprugu. Posao obezbeđenja je da radi to što i treba da radi i da ministar bude bezbedan kao i svi drugi građani Srbije, ali je pitanje šta je svrha objave incidenta? Da se on istraži, ili da se malo skrene pažnja sa Kecmanovog pisma i tamne strane struke?"

a tek ovde šta je sve napisano

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back