Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svekrva sigurno nešto zna
...
tabloidi i policija su u ovom slucaju zajedno skretali istragu...
U pocetku sam mislio da to rade da bi sakrili pravu istragu,
tj zavarali pravog zlocinca kojem su na tragu...
ALI...
kako vreme odmice jasno mi je da je to radjeno da bi se skrenula istraga...
Dakle stiti se neko il neka grupa ljudi koja je ovo izvela...
...
Svekrva sigurno nešto zna
Pa verovatno svako od njih ima neku sumnju oko toga ko bi mogao biti ubica. A to što ona odbija poligraf... prvo ne želi da je ispituju o neplaćanju poreza. Ne želi da je ispituju o tome ko su njene mušterije (a meni se sve više čini da je upravo to razlog zašto im je toliko stalo da je posednu za poligraf, a ne Jelenino ubistvo). Onda, svako ima neke svoje tajne. Možda nije volela Jelenu, a ne znači da joj je naudila. Možda je bila ljubomorna. I šta sad, treba da policija dobije crno na belo kako ona nije gotivila ubijenu snaju, da novine razglase, pa da joj unuka to sutra čita po internetu? U najdrastičnijem slučaju može čak biti i da je Zoran nevin, ali da ona kao majka svejedno sumnja u to. Sve to ne vodi ničemu, osim daljnjem razaranju porodice žrtve. Jer u svakoj većoj porodici, gde 3 generacije žive pod istim krovom ima svega i svačega kad se dublje kopa. A da je poligraf mogao pomoći, već bi pomogao. Sigurno ne postoji ništa bitno što se Jeleninog ubistva tiče, šta ona zna, a o čemu njen muž i sin nemaju pojma. Znači, jedina svrha poligrafa bilo bi dalje tračanje i nastavak rijalitija.
http://www.blic.rs/vesti/hronika/sm...stva-u-borci-kecman-poruka-ubicama-da/q876wrk
Ono što je interesanto jeste da je Milan Pantić takođe ubijen udarcima tupim predmetom u glavu. Neko mi ovde pre neki dan reče da naručeno ubistvo tom metodom ne postoji ni na filmu. Ovde imamo takav filmski primer, i to još u sred bela dana, ispred ulaza u zgradu. A smenjeni načelnik je po svom iskazu bio na korak do rešenja upravo tog slučaja, kad je pao na Jeleninom.
Da li sad shvataš kako si im
( možda, ako je stvarno istraga skretana )
naišao kao kec na jedanaest sa svojim fantaziranjem ?
Seti se ponekad one :
" Put do pakla, popločan je dobrim namerama !"
Jelena o rijalitijima:
Tao...
znas i sam da od pocetka
ja sam sa suprotne strane svim tim tabloidima...i tzv medijima...
...
Takođe se postavlja pitanje kako je ubica mogao znati da će Jelena biti taj dan na nasipu. Po Zoranovom iskazu u Ćirilici, ona trči oko dva puta mesečno po tom nasipu. Za mene je ovo dugo vremena bio argument broj jedan, za to da je ili Zoran, ili neko ko ima kuću blizu umešan, jel ko će je nedeljama vrebati pored staze.
Međutim, nije baš tako, zato što to nisu bilo koja dva dana, postoji sistem. Prvo, ona je često gostovala van Borče, a pošto je javna ličnost, njeni termini se lako provere. Mislim da je tog meseca dosta dugo bila u N. Pazaru, ajde da kažemo nedelju dana, plus ostala gostovanja izvan Borče... tu ostaju možda još dve nedelje kad je mogla trčati. Drugo, ona je trčala nasipom očigledno samo onda kada je na drugoj stazi bilo puno ljudi, a to je verovatno onda kad je lepo vreme i vikend. Znači, ceo taj mesec se svodi na dva, maksimalno tri dana kada je ona mogla biti na nasipu. Tako da nije bilo potrebe da ih neko prati, dovoljno je bilo proveriti njene termine i videti kad je sunčan vikend ili praznik.
Gore od toga je sto su mnogi poverovali u te servirane price...Upravo tako...ako su vec svi ostali saslusani i na tom famoznom poligrafu...cija je upotrebna vrednost vidimo NIKAKVA...
Naravno, ona je nikakva jer su poligrafisani pogresni ljudi, koji kako vreme odmice vidimo nemaju veze sa ubistvom...
Dakle poligrafisani su samo Marjanovici i niko vise iz Jeleninog okruzenja...Kao da Jelena nije mrdala iz kuce nikad...a sto vidimo i znamo da nije tacno
A verujem da bi cak i taj bedni poligraf pregoreo da su poligrafisani malo neki iz Granda, Hepija, TV Prve, Parova, pa i iz same policije i sl...
Ali nisu...vec je svo zdruzeno medijsko-policijsko blato bacano samo na Marjanovice...hej...na porodicu ubijene...
To ti govori koliko je ovaj zlocin perfidno organizovan i kako je organizovano skretana istraga...
Dakle ti tabloidno-policijski zlocinci, tj predstavnici "tamne strane struke" su uspeli da u 2-3 meseca bace ljagu i fakticki uzombiraju pa ajde recemo 80% javnosti Srbije da je to vec gotova stvar i da ju je ubila CELA PORODICA...Hej...
Pa to je strasno sta se radi i kako organizovano ZLO manipulise ljudima i njihovim mislima...dok stiti stvarne zlocince...
I da danas sutra da ta ista mracna struktura pobije celu tu porodicu, recimo nekim izazvanim pozarom ili reziranom saobracajkom... tada bi ovih 80% uzombirane javnosti reklo "E eto im...neka, sudbina ih stigla"...
I tako onda ZLO unedogled pobedjuje...
Ali rekoh vec... varaju se oni koji misle da mogu na taj nacin sa svojim zlom pobediti...jer NE MOGUPostoji nesto jace i od njihovg zla!
...
Ja to nisam rekaoSvekrva je veštica-prevarant koji se bogati na račun nesrećnih ljudi kojima nema pomoći