Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego sta nego je komplikovano...

Secate se moje price o kako ja to nazvah estradno-medijsko-politickoj ja sam to nazvao sekti, a mozete i mafiji ili kakogod vam uhu tj oku lakse pada...
Pominjao sam tad u isprepletenost sluzbi u taj svet...
A pazi sad:

ŠPIJUNI S MIKROFONOM: Ko je sve sa estrade radio za DB
http://www.kurir.rs/stars/spijuni-s-mikrofonom-ko-je-sve-sa-estrade-radio-za-db-clanak-2322069

Pa izmedjuostalih kaze:

Jedina pevačica koja je otvoreno priznala da je sarađivala s tajnom službom je Vesna Rivas, od koje smo uspeli da dobijemo odgovor zahvaljujući produkciji TV Hepi, budući da se ona trenutno nalazi u „Parovima“.
- Dosta kolega sa estradne scene je radilo za DB. Ne mogu da kažem imena, molim vas da me razumete. Pevači su pogodni za DB jer mi ulazimo u mase; to naročito važi za muzičke grupe, tu uvek odaberu ponekog za saradnika i to je bilo veoma aktuelno u vreme bivše Jugoslavije i tadašnje emigracije. Najlakše je preko pevača saznati neku informaciju i to debeovci odlično znaju. Recimo, dogodi se neko ubistvo, službenici DB odmah jure svoje izvore sa estrade, jer se pevači druže sa svetom sa one strane zakona, razumete? - objašnjava Vesna Rivas.

Dakle aktulena ucesnica Parova Vesna Rivas..., Parova u kojima je neke od poslednjih nastupa imala i Jelena...

Mozda je i Jelena bila u tom smislu vrbovana od neke sluzbe i znala neke kompromitujuce informacije o nekome politicaru ili medijskom magu ili kome vec...
I onda bila otkrivena i brutalno ubijena kao poruka...
Jer ona vrsta ubistva upravo na to ukazuje...ili sekta il neka sluzba...a najverovatnije kombinovano...

Kaze dalje u tekstu:

- To nije neuobičajeno da se u celom svetu koriste estradne zvezde, od glumaca i reditelja pa do pevača. Kod nas je to specifično jer se ne radi o pravom angažovanju saradnika koji će vam davati podatke o nekom licu, nego je reč o takozvanom operativnom druženju i to smo zvali informativni razgovor, a da pevač, na primer, čak i ne zna da to nama treba - objašnjava Spasić.

Kad je reč o informacijama od nacionalnog interesa, jednostavno ne postoji mogućnost da neko odbije da pomogne!
- Problem je što su naše službe to zloupotrebljavale. Jedan od takvih primera je i to što su pripadnici zemunskog klana nosili značke BIA i što su upravo pripadnici službi bezbednosti bili umešani u sve moguće kriminalne aktivnosti - tvrdi dr Darko Trifunović s Fakulteta za bezbednost.

Javnost je tvrdnjom da su pevači saradnici Službe prvi ustalasao kantautor Vlado Georgiev, tvrdeći da je Zdravko Čolić, naša najveća pop zvezda svih vremena, radio za DB!

Dr Darko Trifunović, čiji je stric, čuveni Duško Trifunović, pisao pesme za Čolu, kaže da DB i te kako koristi zabavljače za izvršavanje svojih zadataka, ali da to nije slučaj sa ovim pevačem.
- Tvrdim da Čola nema veze s tim, moj stric mu je pisao pesme, ali je svakako onaj ko je otkrio podatke te vrste šarlatan i vucibatina. Nigde na svetu nema da službenik, makar i u penziji, sme da otkrije neke detalje, a u Izraelu, gde inače držim predavanja, bio bi ubijen zbog takve stvari! - kategoričan je Trifunović.

Verujem da je dosta toga umesano u ovaj slucaj ubistva Jelene...
Ukazao sam i na to da se ubistvo desilo u sred predizborne kampanje i odvuklo sav fokus javnosti sa iste...

Poslednja izmena:
Grome ne znači i da je Jelena bila vrbovana od neke službe

Ne tvrdim, to samo pominjem kao potencijalnu opciju.

Ali ona, tj njena pozicija jeste bila specificna...
Jer ako posmatramo Grand s jedne strane i Hepi Produkciju sa druge...to su dve razlicite grupacije sa razlicitim interesima pa mozemo reci i pod uticajem razlicitih sluzbi...(sto stranih sto domacih)

O Grandu sam vec pricao u kontekstu CIA angazmana Lepe Brene...o kojem su pisali i mediji...
O Hepi TV sam pricao u smislu interesovanja za kupovinu iste i iz BEČA tj od strane Dragane Mirkovic, a ko zna koja sluzba stoji iza nje...

A videli smo da je u danima po ubistvu Jelene upravo Dragana Mirkovic "iz BEČA"... prodala silna besna kola upravo vlasnicima GRAND-a tj Lepoj Breni i Sasi Popovicu...
Pominjao sam tj stavljao linkove i da su se Rusi interesovali za kupovinu Hepi TV...
I vlasnik TV Hepi - Peconi je navodno odbio i jedne i druge...uslovno recemo i Amere i Ruse...dal je bas odbio i jedne i druge ili ne il se mozda indirektno otvorio necijem uticaju...to cemo ostaviti vremenu

Ali zelim ukazati na to da je Jelena bila u specificnoj poziciji, dakle radila je za obe strane...ako uzmemo cisto poslovno...i za GRAND i za TV Hepi tj Parove...
Zato mislim da tu ima nesto...

A onda smo imali i Radu iz BEČA...
A pricah vec da je BEČ isprepleten mnogim sluzbama...sto istoka sto zapada...

Takodje...
Ovih dana evo i danas imas naslovnicu na Kuriru citiram - "Miroslav Ilic pokusao da siluje Lepu Brenu"
A na Miroslava Ilica odavno se vrsi medijski pritisak...i sa onim navodnim nepriznatim sinom i sl... a i to je islo preko Lepe Brene koja je ugostila tog "sina" i majku
Moguce da je i Miroslav Ilic radio za DB...ili Lepa Brena i sl...

I nebitno sad dal su te price o silovanjima i "sinovima" izmisljene zarad blacenja ili ne...ali one otkrivaju pozadinu rata sluzbi za estradu!

Jer Estrada kreira nazalost misljenje sire javnosti u Srbiji..tj zombira istu...
I onda naravno da strane sluzbe zele monopol nad tim trzistem misli i duša...

I Jelena se rekoh nasla tu ...na sudaru te neke recemo dve struje...

...

Poslednja izmena:
Sve je to klimavo

Ja sam od pocetka gotovo siguran da tu negde lezi sva misterija u vezi ovog ubistva...

Evo i te danasnje naslovnice Kurira...
I obrtite paznju na ta 2-3 detalja...

S jedne strane ta neka kao bombasticna prica o Miroslavu i Breni...a tik do toga ovaj tekst u vezi spiska pevaca saradnika DB...
A ispod u donjem uglu se pominje i "drzavna starleta"...

Fakticki citava naslovnica je u tom kontekstu koji pomenuh u predhodnom postu...
Okrsaj nekih sluzbi i rat za monopol nad estradom... tom magicnom igrackom za kontrolu sirokih narodnih masa...

naslovna-24062016-1466719657-935975.jpg

...

Poslednja izmena:
I da...neki mozda nisu primetili...
Ali proteklih dana se desio jos jedan mini medijski zemljotres...

1) Emisja 24. minuta Zorana Kesica, bila je prvo predmet manipulacije tj neko je obradio isecak iz emisije i to plasirao, a onda su usledile pretnje smrcu Zoranu i sl
2) Ono medjutim mnogo bitnije u toj emisiji je bilo - GOSTOVANJE JOVANE JANKOVIC JOKSIMOVIC...dakle kadra PINK-a...

I to je bio svojevrsni mini medijski prevrat...
Jer je u emisiji koja manje vise uglavnom ismeva Vučića (cesto sa dosta osnova...) gostovala glavna voditeljka televizije koja vazi za proVucicevsku = TV Pink...
Da li to znaci...da prevrtljivi Zeljko Mitrovic...pod uticajem nekih stranih sluzbi okrece ledja Vucicu?
Dosta pitanja...a rat za medije i estradu pršti na sve strane...

....

Policija verovatno pravi pritisak time što ih ponovo zove na saslušanje

Policija misilm da nece uraditi nista...jer ovde su izgleda neke mnogo ozbiljnije igre u pitanju...tj sluzbe...
Uostalom neki mediji su cini mi se cak jednom i to na naslovnici rekli da cak i BIA istrazuej ovo ubistvo...

Da je to neko seosko ubistvo ne bi se BIA zanimala time...

....

Grk da ali zamenik direktora je amerikanac

Pa to ti pricam...dakle koverovani americki uticaj je prisutan...

Kao sto sad nekidan pustise vest da kao šatro neki Grk vlasnik Olimpijakosa hoce da kupi Zvezdu...
A zasto bas Zvezdu?
Pa zato sto je sad u Zvezdi prisutno dosta ruskog uticaja i preko sponzorstva i sl...
I onda Ameri da ne bi bili kao bas providni, oce preko Grka da kupe Zvezdu, a kako bi istisnuli i taj ruski uticaj iz najmasovnijeg srpskog kluba...

E tako ti je i ovaj rat za medije i estradu...i u kojem je ja mislim Jelena i stradala...
Marjanovici su u onom intervju-u kod Marica cesto pominjali Ruse, kako se i Rusi zanimaju i proucavaju tako nekim bioenergijama i sl...sto nam moze reci da su Marjanovici bili i jesu proruski...no dobro to u Srbiji nije tesko naci proruse, ali Jelena je radila u proamerickom Grandu...

Mozda je infiltrirano radila upravo za Ruse...a onda je Ameri brutalno ubili kao poruku svim drugima sa estrade koji pokusaju da se infiltriraju i rovare u zonu americkog estradnog uticaja.

Svega tu ima verujem...

U tom kontekstu...
Nije nebitan ni svepravoslavni sabor na Kritu...
Gde se SPC fakticki distancirala od Ruske Pravoslavne Ckrve...i ovi "nasi" su otisli na Krit iako dosta Pravoslavnih Crkava bliskih Ruskoj nisu otisle...

...

Poslednja izmena:
...
Secate se moje price
o kako ja to nazvah estradno-medijsko-politickoj
ja sam to nazvao sekti,
a mozete i mafiji ili kakogod
...

Bolje mafiji,
jer kad kažeš sekti
pomislimo na onaj film "Širom zatvorenih očiju",
i odavno neko reče,
ne mogu da zamislim Sašu, Brenu, Sinana, Agima, Mustafu, Šaćira, Fatimu i Milevu ( umetničko Kristina )
kako stoje u krugu zakrabuljeni i slave Satanu ...

...
ŠPIJUNI S MIKROFONOM:
Ko je sve sa estrade radio za DB
...

Smešniji tekst od ovog kurirskog odavno ne videh !

Najsmešniji njegov deo je kad pisac ustvrdi
da je ilirska organizacija DB tražila od Bregovića,
a ovaj joj ispunio želju,
da svojim tekstovima "zombira" jugo mladež
i pretvori je u pasivnu glupu masu.

Pa da je on tako talentovan programer
valjda bi ih pre programirao u radne, pametne, uspešne građane,
bili bismo zemlja Đokovića ...

...
Jer ona vrsta ubistva upravo na to ukazuje...
ili sekta il neka sluzba...
a najverovatnije kombinovano...
...

Ma šta kažeš ?!
Ubijena žena kamenom na njivi - to je to ?!

Aha !
Cia, Mia, Bia, iaiaia sa masonima zajedno.
I naravno babe sa planina ...

...
Ukazao sam i na to da se ubistvo desilo u sred predizborne kampanje i odvuklo sav fokus javnosti sa iste
...

Znači političare isključuješ kao potencijalne ubice ?
Oni naime ne vole
da im bilo ko odvlači pažnju
od njihove centralne delatnosti - a izbori su upravo to.

Oni se sa ostalim javnim ličnostima bore za minutažu u medijima,
to ti je jasno, jel' da ? :huh:

...
Ali zelim ukazati na to
da je Jelena bila u specificnoj poziciji,
dakle radila je za obe strane...
ako uzmemo cisto poslovno...
i za GRAND i za TV Hepi tj Parove...
Zato mislim da tu ima nesto...
...

Ništa gore nego kad neko neškolovan ili neobavešten
izvlači zaključke i presuđuje, osuđuje,
a ustvari serre li serre !

Niko nije dovoljno informisan,
ali se delimo na one koji "hrabro" kenjaju
i one koji su uzdržani, kao ja,
koji znaju koliko ne znaju !

Pošto pratim i "Zvezde Granda" i "Parove" već godinama,
onda ću ti reći da postoji veza između ove dve produkcije,
često "Zvezde .." nastupaju na "Hepiju".

To je tako već godinama,
kao u fudbalu što sarađuju Teleoptik i Partizan
ili šta ti ja znam ...

Uostalom iza svih tih rijalitija postoje produkcijske kuće koje su maltene nevidljive,
ali koje razmenjuju učesnike, kombinuju ...

Šta je tu tebi bolesno, sumnjivo ?

Pa i iza predsednika države stoje savetnici,
znaš li njihova imena ?
Viđaš li ih ?
Retko, jel' da ?!

BIA ima prava da se umeša u svaki slučaj i dobro došla je pomoć službe iz tog razloga da nebi nešto promaklo

Glupljih komentara od Spasićevih ne videh.

Nicovića takođe citiraju svakodnevno,
mora da ima neku kintu od toga.
On takođe ništa nije rekao pametnije od moje babe !

Ili je možda baš to pamet, ne reći ništa ? :think:

Glupljih komentara od Spasićevih ne videh.

Nicovića takođe citiraju svakodnevno,
mora da ima neku kintu od toga.
On takođe ništa nije rekao pametnije od moje babe !

Ili je možda baš to pamet, ne reći ništa ? :think:

Nicovic je mason, tacnije "Maltezanin"...po sopstvenom javnom priznanju
Naravno to ne mora znaciti nista, jer nisu ni svi masoni zli niti su svi dobri, ali eto posto ti pomenu gore negde masone i sl...

....

Jednom sam negde rekao da mislim da u vezi ovog slucaja ubistva Jelene nesto precutkuje ili CIA il FSB ili obe...
Kao sto je mogla biti vrbovana od Rusa da rovari po GRANDU i otkriva americke skrivene radnje po estradi i medijima...isto tako je mogla biti vrbovana i u kontra smeru...da radi za Amere a protivu ruskih interesa...Takodje..mislim da je negde receno da je njen pokojni stric bio policajac ili tako nesto...
U zavisnosti od toga za koga je eventualno radila tj bila vrbovana..zavisi i koja od ove dve strane sluzbe je vise u ovome zlocinu...

....

Jednom sam negde rekao da mislim da u vezi ovog slucaja ubistva Jelene nesto precutkuje ili CIA il FSB ili obe...
Kao sto je mogla biti vrbovana od Rusa da rovari po GRANDU i otkriva americke skrivene radnje po estradi i medijima...isto tako je mogla biti vrbovana i u kontra smeru...da radi za Amere a portivu ruskih interesa...
U zavisnosti od toga za koga je eventualno radila..zavisi i kaja od ove dve strane sluzbe je vise u ovome zlocinu...

....
Nema nikakvog smisla

...
I onda Ameri ...
i taj ruski uticaj ...
kako se i Rusi zanimaju ...
bioenergijama ...
i jesu proruski...
je radila u proamerickom Grandu...

radila upravo za Ruse...
a onda je Ameri brutalno ubili ...
u zonu americkog estradnog uticaja.