kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.492
Ne znam ni ko je objavio, a kamoli ko je demantovao. Neka bude da je bio upaljen sve vreme kod mene to uopste ne menja stvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Planirano ubistvo kamenom ne postoji ni u crtanom filmu, a tek naruceno kamenom ne postoji. Znaci ni u srednjem veku. Sto se tice patika ili odela: On je otisao na saslusanje vise od 6-7 sati nakon njenog nestanka, a policija je dosla isto pitaj Boga koliko sati nakon njenog nestanka. Pre toga su dolazili njegovi, vozili se tamo-vamo. U pitanju su sati bez policije, moglo je biti dovoljno dogovora, a i presvlacenja, preobuvanja itd...Za nekog ko zeli da prikrije ubistvo sasvim je logicno da se preobuje ili presvuce.
Ne znam kako ljudi tako lako predju preko mogucnosti da je Zoran ubica,a sa lakocom dodju do nekih verskih obreda, cia-e, mafije i van zemaljaca. Kada je u Srbiji izvrseno kamenovanje? Ko i gde da kamenuje?. Ajde dobro ne trebamo mi svemu verovati, ali ne trebm ja da dodjem na identifikaciju njenog tela da bi mogao da kazem da je ona ubijena. Verujem barem necemu, eto tome da su kapljice od prskanja krvi prilikom udaraca nadjene na travi sto znaci da je tu ubijena, verujem majci koja je u kameru rekla kada je zvala. Verujem onome sto vidim dok gledam Zorana kako obmanjuje i ljude i sam sebe...
Ne znam kako ljudi tako lako predju preko mogucnosti da je Zoran ubica,a sa lakocom dodju do nekih verskih obreda, cia-e, mafije i van zemaljaca. Kada je u Srbiji izvrseno kamenovanje? Ko i gde da kamenuje?. Ajde dobro ne trebamo mi svemu verovati, ali ne trebm ja da dodjem na identifikaciju njenog tela da bi mogao da kazem da je ona ubijena. Verujem barem necemu, eto tome da su kapljice od prskanja krvi prilikom udaraca nadjene na travi sto znaci da je tu ubijena, verujem majci koja je u kameru rekla kada je zvala. Verujem onome sto vidim dok gledam Zorana kako obmanjuje i ljude i sam sebe...
On the third day he took me to the river
He showed me the roses and we kissed
And the last thing I heard was a muttered word
As he knelt above me with a rock in his fist
On the last day I took her where the wild roses grow
And she lay on the bank, the wind light as a thief
As I kissed her goodbye, I said, "All beauty must die"
And lent down and planted a rose between her teeth
Bila je vest da je neko razbacivao crvene ruže tamo..
treba pratiti trag ruža..
Koje u ovom spotu sigurno ne nedostaju, međutim bitnije da u spotu i pesmi Nik Kejv kamenom ubija Kajli. Odnosno Elisu/Jelenu. Na obali reke.
JK inicijali / Jesus Krist / Jelena Krsmanović. Sigurno da i ta priča o 3.aprilu Hristu i 33 udarca ima neki značaj.
Napisaću sutra detaljnije rezultate moje istrage i mogućeg krivca ovog ubistva, ako se ono zaista i desilo i nije sve medijski iscenirano,
Bila je vest da je neko razbacivao crvene ruže tamo..
treba pratiti trag ruža..
Koje u ovom spotu sigurno ne nedostaju, međutim bitnije da u spotu i pesmi Nik Kejv kamenom ubija Kajli. Odnosno Elisu/Jelenu. Na obali reke.
JK inicijali / Jesus Krist / Jelena Krsmanović. Sigurno da i ta priča o 3.aprilu Hristu i 33 udarca ima neki značaj.
Napisaću sutra detaljnije rezultate moje istrage i mogućeg krivca ovog ubistva, ako se ono zaista i desilo i nije sve medijski iscenirano,
On je u srpsku prestonicu stigao helikopterom, direktno iz Novog Pazara gde je imao premijeru filma "Moj brat".
Sveta Petka zaštitnica žena, bolesnih i siromašnih
Referred to as rock music's "Prince of Darkness", Cave's music is generally characterised by emotional intensity, a wide variety of influences, and lyrical obsessions with death, religion, love and violence. NME described him as "the grand lord of gothic lushness"
U medijima se često pojavljuje izvesna Ružica iz Parova, treba njene veze ispitati.
Zadnje pamtim vest da ju je napao Zmaj. Moguće nekakav sinhro simbolizam, možda je neko sa tetovažom zmaja izvršio ubistvo.
.
Na 1;26;00 kod pitanja File: "koliko dugo ti je ona na vidiku kada pocinje da trci?" pocinje Zoranovo gubljenje iako ima vec spremljen odgovor postoji odredjeno zbunjivanje. na 1;2640 pocinje da cacka uvo dok laze(sto je standardna reakcija prilikom lazi). Bez obzira koliko mu sve to dobro ide nije u stanju da sakrije nervozu prilikom lazi. U nastavku na na 1;26;55 "kada ga pita koliko ona obicno trci?" takodje izbegava konkretan odgovor u nameri da oteza istragu(predpostavljam da je isto rekao i u policiji), jer mu nije u cilju da se sazna priblizno i tacno vreme ubistva kao i mesto napada. On na pitanje koliko dugo od prilike trci odgovara sa ne mogu da odredim jer je imalo to kardio trcanje ubrza pa uspori. Kakvo trcanje je imala nema veze sa vremenom, vreme je jedno, a nacin trcanja ili kretanja drugo. Moze on da kaze da ne zna koliko dugo je trcala jer je ona obicno setala, ali koliko je trajala ta setnja je konkretno pitanje, a ne na koji se nacin ona kretala.
Ima tu jos mnogo detalja koji su jasni u nacinu njegovog izlaganja tj. jasno pokazuju da laze. Al' izgleda da ne vredi pricati, jer ste vi ovde razvili teoriju od koje nema mesta ni za realne predpostavke.
Čeda ldp je imao zmaj tetovažu?!
Hvala Gromu.. na dodatnim informacijama. Nisam bas detaljno pratio ovu temu, niti sam konkretno upućen puno u vezi ovog slučaja, a ni o političko estradno medijskim kombinacijama. Ali svakako primećujem da je tu nesto neobično, dal na planu sinhroniciteta ili realne povezanosti u nekakvu okultno kriminalnu tajnovitu misteriju, to treba utvrditi.
Prvi put vidim ovaj video iz parova, zanimljivo je to sa crnom odećom i 11 dresom.
Ne znam dal postoji informacija koju boju košulje je Zoran nosio tog dana? Dal belu kao Nik Kejv i ovaj lik iz parova... Marko mislim da mu je ime.
Postoji ratluk sa ukusom ruze, treba ispitati ko ga sve koristi. Branko je Ruzic, a Vucicevic je ruzan. Takodje nebi ja zaobisao ni ruzino drvo od kojeg se pravi namestaj, a i neki duvacki instrumenti, a onaj na farmi je bio frulas. Kad dodamo da postoji i "ruzicasta" televizija stvar je jasna. Da podsetim da ruza ima svoje trnje, a neki vecinom koriste izraz "od trnja do zvezda". I Bijelo Dugme u jednoj pesmi kaze "kao ruza sa dva smijesna trna" ili jos gore "ruzica si bila". Ako od reci "ruza" oduzmemo samo jedno slovo dobicemo ime grupe RUZ ciji je frontmen skoro ima problema sa zakonom. Branio je svoju cerku koju su napale vrsnjakinje koje slusaju muziku s' pinka.
Na sve to primetio sam ljude koji ruze gaje u svom dvoristu. I to bez ikakvog stida.