Ok, mada sam mislila da ti od tih sinhroniziteta izvodiš i dokaze. Za dres broj 11 je i meni zapalo bilo za oko, ali broj 11 jeste popularan na dresovima, tako da je čest.
Ako ćeš jedan sinhronizitet, pogledaj i Sanju Grujić Blagojević iz Borče, koja je nestala 4. januara, a čije je telo nađeno (predpostavlja se da je skočila sa pančevačkog mosta) manje od dva meseca pre Jeleninog ubistva. I koja je radila, je li - u cvećari.
Ili onaj astrolog koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kratko posle Jeleninog ubisva, kada se vraćao autom - iz Beča. Dodaj na to i Zoranov animozitet prema astrolozima (bar kako je pričao u Ćirilici), gde ih više puta naziva čudacima.
Možemo tako do sutra, ali u principu ja iz tvojih komentara vidim uglavnom da je Jelena što na poslu, što porodično (i to sa više strana, ako računamo i Krsmanoviće) redovno dolazila u kontakt sa raznim ekscentričnim tipovima. To ne mora da znači da je bilo ko od njih ubica, tek ne mora da znači da su je zajedno ubili, međutim govori malo nešto i o njoj, kao o osobi koja jeste privlačila ljude takvog profila. Sestre od strica, pa muž, svekar i svekrva, dever, menadžer... o kolegama na estradi da i ne trošimo reči. Šarenilo u svakom slučaju.
Sto se tice brojke 11. ona ima neko okultno znacenje koje ja u potpunosti do kraja ne bi znao definisati, ali ona se provlaci jos od onog reziranog napada na Njujork 11. septembra pa nadalje...
U vezi Sanje Grujic, da i taj slucaj sam pominjao i takodje mislim da je i tu sekta u pitanju...ne ulazeci sad u to da li se ona zaista samoubila ili je na to pod nekom ucenom navedena ili je pak ubijena pa predstavljeno kao samoubistvo. A posebna prica sto se i ona kretala u nekom "svetu muzike"...jer je bila pri nekoj "skoli plesa"...
A kroz ovaj slucaj Jelenin mozemo videti koliko su sekte zasle u razlicite tipove muzike...od narodne do roka...(dever pri death metal bendovima i sl...)
Takodje sam pominjao i slucaj tog astrologa IZ BEČA....odakle nam dodje i Rada...a gde se nekidan odrzi nesto pre pojave Rade i onaj "Oskar ESTRADNI"....
Dakle pretpostavljam da dosta glavnih filijala sekti ima upravo u Beču...koji je inace i centar raznih i mnogih stranih sluzbi i sl...tamo je recimo i centrala za vehabije na Balkanu (takodje svojevrsna pak islmaska sekta) itd
Da...Jelena je bila okruzena nekim vrlo bizarnim likovima...muz koji je "karijeru poceo" u Trecem Oku...kao svedok astralnih svetova...gledali smo taj video u kojem i sam prica o svetu mrtvih dusa...
On je tu pricu mogao ispricati ili programiran od strane roditelja ili je pak zaista imao nekakvo "iskustvo"...u svakom slucaju vrlo bizarano...
Potom, dever...koji se zanima i bavi DEATH i Gothic metalom...dakle vrlo morbidan pravac u muzici...najblaze receno...ako ne i sektaksi satanisticki...
Dever je inace pod pseudonimom "Alimpije Gregor Sizeren" bio i DJ u nekim klubovima u gradu gde se pusta ta vrsta muzike...sem sto je imao i svoj bend tacnije par bendova u kojima je na ovaj ili onaj nacin saradjivao ili bio frontmen...
Iako mediji pominju samo njegov kover bend Makedonskog benda Mizar, kojeg je on koverovao sa malim obrtom slova u Miraz...
Ipak mozemo proguglati i videti da je on bio frontmen i u bendu Asphalt Chant...sa istom tematikom..., FB link tog benda mozemo naci medju fejvoritsima i na Zoranovom FB nalogu.
Ima tu i nekih myspace naloga na kojem su isto tako neke dosta mracne fotke s mracnim komentarima, dakle dever je definitivno sav bio "na mracnoj strani"...i vrlo verovatno medju nekim satanistima sektasima...a koliko duboko je u tome otisao mozemo samo nagadjati...
Dakle vrlo bizarna situacija u toj porodici pogotovo sto su svi ziveli pod istim krovom tako da je Jelena bila ono nesto kao "strani element", a pitanje je koliko je i ona vremenom bila zavedena u tu vrstu porodicnih bizarnosti...od bioenergije i astralnih svetova do death metala...
Istina i Jelena se cesto uslovnogovoreci darkerski tamno oblacila, sminkala i sl., ali mogli smo cuti da su na njene izbore garderobe uticali i muz i sestra tj rodjaka Krsmanovic Maja koja je takodje interesantna jer i na njenom FB nalogu mozemo naci link na neku pak budisticku sektu ili kakvu vec istocnjacku...a i ona se isto bavila i zanimala sa nekom gothic srednjovekovnom modom i nekom kombinacijom erotike i misticnosti i sl...stavljao sam vec te linkove na njenu modu...dakle i ta sestra nije bas najbistrija, ali ne znam koilko je ona otisla u pravcu mracnije strane...
Dakle iza ovog zlocina prosto nije tesko zakljuciti su naravno mracne sile...i to ne neke nausmicne slucajne, nego organizovane i debelo umrezene u svet muzike i estrade i klubinga...a i medija pa i politike... Zato je istraga spora i verovatno od strane nekoga kontrolisana..., jer ko zna koga tu sve ima u tom citavom lancu mraka...
Tu ima svega i estrade i klubinga i muzike i medija i rijalitija i žandarmerije i politike...fakticki citav sistem mraka...
Prosto da ne znas s koje strane pre je mogao izroniti mracni master mind ovog zlocina...
Cak i u slucaju da je porodica imala ucesca...mislim da je to po nalogu nekih visih krugova te neke recemo vrlo organizovane mracne sekte...
Ili je pak sav taj mracni krug u kojem se cela porodica vrtela doveo do toga da se onda unutar iste javi takva neka vrsta mracnih poriva i patologije do nivoa ubistva tj zlocina.
....