Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji ratluk sa ukusom ruze, treba ispitati ko ga sve koristi. Branko je Ruzic, a Vucicevic je ruzan. Takodje nebi ja zaobisao ni ruzino drvo od kojeg se pravi namestaj, a i neki duvacki instrumenti, a onaj na farmi je bio frulas. Kad dodamo da postoji i "ruzicasta" televizija stvar je jasna. Da podsetim da ruza ima svoje trnje, a neki vecinom koriste izraz "od trnja do zvezda". I Bijelo Dugme u jednoj pesmi kaze "kao ruza sa dva smijesna trna" ili jos gore "ruzica si bila". Ako od reci "ruza" oduzmemo samo jedno slovo dobicemo ime grupe RUZ ciji je frontmen skoro ima problema sa zakonom. Branio je svoju cerku koju su napale vrsnjakinje koje slusaju muziku s' pinka.
Na sve to primetio sam ljude koji ruze gaje u svom dvoristu. I to bez ikakvog stida.

I Nick Cave ima pesmu sa Kajli Minog koja se yove where wild roses grow i u spotu je kajli minog u nekom kanalu

Zoran je dobio ime mozda po dedi, mozda po majci(a ona mozda po babi), a mozda i zato sto je rodjen u zoru, al' ti mislis da je dobio namenski zbog sekte? Takodje i ime Ruzica pre moze da se dobije po babi ili iz nekog slicnog razloga, a ne zato sto ruza kao cvet mozda ima veze sa sektom.

Joj ti to sve tako banalno prevodis, dal zbog sprdancije ili zbog nerazumevanja u kojem kontekstu to Dreamer i ja pricamo...:)

...

Postoji ratluk sa ukusom ruze, treba ispitati ko ga sve koristi. Branko je Ruzic, a Vucicevic je ruzan. Takodje nebi ja zaobisao ni ruzino drvo od kojeg se pravi namestaj, a i neki duvacki instrumenti, a onaj na farmi je bio frulas. Kad dodamo da postoji i "ruzicasta" televizija stvar je jasna. Da podsetim da ruza ima svoje trnje, a neki vecinom koriste izraz "od trnja do zvezda". I Bijelo Dugme u jednoj pesmi kaze "kao ruza sa dva smijesna trna" ili jos gore "ruzica si bila". Ako od reci "ruza" oduzmemo samo jedno slovo dobicemo ime grupe RUZ ciji je frontmen skoro ima problema sa zakonom. Branio je svoju cerku koju su napale vrsnjakinje koje slusaju muziku s' pinka.
Na sve to primetio sam ljude koji ruze gaje u svom dvoristu. I to bez ikakvog stida.

:hahaha:

Ali kazem...to je vec simbolicko sinhronizitetna prica i onaj ko to ne razume ili mu nije blisko moze se naravno sprdati s tim, ali nije to tek tako, ima nesto u tome taj neki "nemusti jezik" znakova iliti simbola i dogadjaja u kojem funkcionisemo :)

...

Ok, mada sam mislila da ti od tih sinhroniziteta izvodiš i dokaze. Za dres broj 11 je i meni zapalo bilo za oko, ali broj 11 jeste popularan na dresovima, tako da je čest.

Ako ćeš jedan sinhronizitet, pogledaj i Sanju Grujić Blagojević iz Borče, koja je nestala 4. januara, a čije je telo nađeno (predpostavlja se da je skočila sa pančevačkog mosta) manje od dva meseca pre Jeleninog ubistva. I koja je radila, je li - u cvećari.

Ili onaj astrolog koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kratko posle Jeleninog ubisva, kada se vraćao autom - iz Beča. Dodaj na to i Zoranov animozitet prema astrolozima (bar kako je pričao u Ćirilici), gde ih više puta naziva čudacima.

Možemo tako do sutra, ali u principu ja iz tvojih komentara vidim uglavnom da je Jelena što na poslu, što porodično (i to sa više strana, ako računamo i Krsmanoviće) redovno dolazila u kontakt sa raznim ekscentričnim tipovima. To ne mora da znači da je bilo ko od njih ubica, tek ne mora da znači da su je zajedno ubili, međutim govori malo nešto i o njoj, kao o osobi koja jeste privlačila ljude takvog profila. Sestre od strica, pa muž, svekar i svekrva, dever, menadžer... o kolegama na estradi da i ne trošimo reči. Šarenilo u svakom slučaju.

Covek je pobesneo i udarao je. Kada je malo dosao sebi, isproveravao da li je mrtva, bilo mu je jasno da "mora da bude" udario je jako jos neki put, a onda i ubacio u vodu sa glavom na dole. Vazno mu je bilo da je slucajno ne nadju zivu. Ko zna, verovatno da je imao izlive besa i ranije i da se to moglo naslutiti. To bi trebalo da zna bivsa zena. Jelena i on su mozda i ranije dolazili u konflikte ili "blage fizicke obracune". Da je nije voleo je vrlo moguce(ali je sigurno bio ljubomoran), ali mislim iskreno da ni ona njega nije volela, a u zadnje vreme ga je mozda i ignorisala tako da ga je to dotuklo.

A ako bi pak ubicu/e trazili unutar porodice...
Tu mozda moze biti jedan od komplikujucih elemenata eventualno neka emotivna ili neka cudna veza i odnos izmedju devera Miloša i Jelene...

Mozda sve do ubistva, toga, te veze niko drugi unutar porodice nije bio svestan...ali moguce da po ubistvu su neki ako ne i svi postali svesni...i onda...onda mozda oni u familiji razmisljaju na nacin da im je manja bruka cak i samo ubistvo nego li da se otkrije ta vrsta unutar porodicnog greha... u vidu mozda neke preljube unutar porodice...
Tako da onda krijuci ubistvo oni kriju mozda tu drugu po njima vecu bruku...

Ali ovo je samo nagadjanje i nemojmo ovome pridavati preveliku tezinu, vec cisto za razmisljanje.

Zato mozda policija ide onako dzonom preko medija i vrsi pritisak sa ovim pricama o "opste-incestuozno-familijarnim orgijama"...
Dakle policija mozda ciljano preko svojih ljudi u medijima podmece i stavlja citavu familiju u taj prljav kontekst, a kako bi tim pritiskom ih navela da priznaju onoliko koliko jeste slucaj.

Ali kazem ovo sve je jedno nagadjanje i ne mora biti slucaj, mozda i ja sporadicno nasedam necijoj medijskoj agendi...

...

moguce...
s obzirom na pomenuti spot i kojom muzikom se bavi

ima smisla da je tako dobio ideju

Poslednja izmena:
Ok, mada sam mislila da ti od tih sinhroniziteta izvodiš i dokaze. Za dres broj 11 je i meni zapalo bilo za oko, ali broj 11 jeste popularan na dresovima, tako da je čest.

Ako ćeš jedan sinhronizitet, pogledaj i Sanju Grujić Blagojević iz Borče, koja je nestala 4. januara, a čije je telo nađeno (predpostavlja se da je skočila sa pančevačkog mosta) manje od dva meseca pre Jeleninog ubistva. I koja je radila, je li - u cvećari.

Ili onaj astrolog koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kratko posle Jeleninog ubisva, kada se vraćao autom - iz Beča. Dodaj na to i Zoranov animozitet prema astrolozima (bar kako je pričao u Ćirilici), gde ih više puta naziva čudacima.

Možemo tako do sutra, ali u principu ja iz tvojih komentara vidim uglavnom da je Jelena što na poslu, što porodično (i to sa više strana, ako računamo i Krsmanoviće) redovno dolazila u kontakt sa raznim ekscentričnim tipovima. To ne mora da znači da je bilo ko od njih ubica, tek ne mora da znači da su je zajedno ubili, međutim govori malo nešto i o njoj, kao o osobi koja jeste privlačila ljude takvog profila. Sestre od strica, pa muž, svekar i svekrva, dever, menadžer... o kolegama na estradi da i ne trošimo reči. Šarenilo u svakom slučaju.

Sto se tice brojke 11. ona ima neko okultno znacenje koje ja u potpunosti do kraja ne bi znao definisati, ali ona se provlaci jos od onog reziranog napada na Njujork 11. septembra pa nadalje...

U vezi Sanje Grujic, da i taj slucaj sam pominjao i takodje mislim da je i tu sekta u pitanju...ne ulazeci sad u to da li se ona zaista samoubila ili je na to pod nekom ucenom navedena ili je pak ubijena pa predstavljeno kao samoubistvo. A posebna prica sto se i ona kretala u nekom "svetu muzike"...jer je bila pri nekoj "skoli plesa"...

A kroz ovaj slucaj Jelenin mozemo videti koliko su sekte zasle u razlicite tipove muzike...od narodne do roka...(dever pri death metal bendovima i sl...)

Takodje sam pominjao i slucaj tog astrologa IZ BEČA....odakle nam dodje i Rada...a gde se nekidan odrzi nesto pre pojave Rade i onaj "Oskar ESTRADNI"....
Dakle pretpostavljam da dosta glavnih filijala sekti ima upravo u Beču...koji je inace i centar raznih i mnogih stranih sluzbi i sl...tamo je recimo i centrala za vehabije na Balkanu (takodje svojevrsna pak islmaska sekta) itd

Da...Jelena je bila okruzena nekim vrlo bizarnim likovima...muz koji je "karijeru poceo" u Trecem Oku...kao svedok astralnih svetova...gledali smo taj video u kojem i sam prica o svetu mrtvih dusa...
On je tu pricu mogao ispricati ili programiran od strane roditelja ili je pak zaista imao nekakvo "iskustvo"...u svakom slucaju vrlo bizarano...

Potom, dever...koji se zanima i bavi DEATH i Gothic metalom...dakle vrlo morbidan pravac u muzici...najblaze receno...ako ne i sektaksi satanisticki...

Dever je inace pod pseudonimom "Alimpije Gregor Sizeren" bio i DJ u nekim klubovima u gradu gde se pusta ta vrsta muzike...sem sto je imao i svoj bend tacnije par bendova u kojima je na ovaj ili onaj nacin saradjivao ili bio frontmen...

Iako mediji pominju samo njegov kover bend Makedonskog benda Mizar, kojeg je on koverovao sa malim obrtom slova u Miraz...
Ipak mozemo proguglati i videti da je on bio frontmen i u bendu Asphalt Chant...sa istom tematikom..., FB link tog benda mozemo naci medju fejvoritsima i na Zoranovom FB nalogu.

Ima tu i nekih myspace naloga na kojem su isto tako neke dosta mracne fotke s mracnim komentarima, dakle dever je definitivno sav bio "na mracnoj strani"...i vrlo verovatno medju nekim satanistima sektasima...a koliko duboko je u tome otisao mozemo samo nagadjati...

Dakle vrlo bizarna situacija u toj porodici pogotovo sto su svi ziveli pod istim krovom tako da je Jelena bila ono nesto kao "strani element", a pitanje je koliko je i ona vremenom bila zavedena u tu vrstu porodicnih bizarnosti...od bioenergije i astralnih svetova do death metala...
Istina i Jelena se cesto uslovnogovoreci darkerski tamno oblacila, sminkala i sl., ali mogli smo cuti da su na njene izbore garderobe uticali i muz i sestra tj rodjaka Krsmanovic Maja koja je takodje interesantna jer i na njenom FB nalogu mozemo naci link na neku pak budisticku sektu ili kakvu vec istocnjacku...a i ona se isto bavila i zanimala sa nekom gothic srednjovekovnom modom i nekom kombinacijom erotike i misticnosti i sl...stavljao sam vec te linkove na njenu modu...dakle i ta sestra nije bas najbistrija, ali ne znam koilko je ona otisla u pravcu mracnije strane...

Dakle iza ovog zlocina prosto nije tesko zakljuciti su naravno mracne sile...i to ne neke nausmicne slucajne, nego organizovane i debelo umrezene u svet muzike i estrade i klubinga...a i medija pa i politike... Zato je istraga spora i verovatno od strane nekoga kontrolisana..., jer ko zna koga tu sve ima u tom citavom lancu mraka...
Tu ima svega i estrade i klubinga i muzike i medija i rijalitija i žandarmerije i politike...fakticki citav sistem mraka...

Prosto da ne znas s koje strane pre je mogao izroniti mracni master mind ovog zlocina...
Cak i u slucaju da je porodica imala ucesca...mislim da je to po nalogu nekih visih krugova te neke recemo vrlo organizovane mracne sekte...

Ili je pak sav taj mracni krug u kojem se cela porodica vrtela doveo do toga da se onda unutar iste javi takva neka vrsta mracnih poriva i patologije do nivoa ubistva tj zlocina.

....

Poslednja izmena:
U vezi slucaja Sanje Grujic Blagojevic, takodje iz Borče, koja je navodno izvrsila samoubistvo pocetkom godine...

Proguglao sam malo sad po osnovu imena i adresu preko info tel. imenika i sad vidim da je ta adresa u delu Borče gde se nalazi i "Konak Estrada" u kojem je cesto nastupala i Jelena...a takodje mislim da je tu u blizini i ona teretana u koju je isla sto je pokazivala na onih par videa s Nadom Topcagic i sl.,a u blizni je i groblje Zbeg gde je Jelena i sahranjena...a na tom gorblju se izmedjuostlaog sahranjuju i beskucnici iz Beograda, kao i oni koji nemaju nikog svog...tako da moguce da i to samo groblje ima neku ritualnu ulogu za neke sektase-sataniste iz Borče, posto znamo za praksu njihovog ritualisanja po grobljima... Dakle neka sekta definitivno deluje u Borči, ali ne samo u Borči...vidimo da se to siri preko klubinga, muzike, medija, rijalitija pa i politike...po celom gradu...manje ili vise suptilno umotano u razlicite oblande...

A u vezi BEČA...takodje da dodam, a opet u smislu sinhroniziteta...da smo takodje relativno skoro imali gostovanje "Hora Bečkih dečaka"...posle ne znam koliko rekose 30 godina i sl.

...

Poslednja izmena:
Covek je pobesneo i udarao je. Kada je malo dosao sebi, isproveravao da li je mrtva, bilo mu je jasno da "mora da bude" udario je jako jos neki put, a onda i ubacio u vodu sa glavom na dole. Vazno mu je bilo da je slucajno ne nadju zivu. Ko zna, verovatno da je imao izlive besa i ranije i da se to moglo naslutiti. To bi trebalo da zna bivsa zena. Jelena i on su mozda i ranije dolazili u konflikte ili "blage fizicke obracune". Da je nije voleo je vrlo moguce(ali je sigurno bio ljubomoran), ali mislim iskreno da ni ona njega nije volela, a u zadnje vreme ga je mozda i ignorisala tako da ga je to dotuklo.

Evo da i tvoju teoriju ispratimo:

JELENINA ĆERKA NEUTEŠNA „Čekam mamu, kada će već jednom da se vrati!”
http://www.alo.rs/cekam-mamu-kada-ce-vec-jednom-da-se-vrati/55284

Uhvaćen u laži!

Kako “Alo!“ saznaje, svedoci koji su dosad saslušani opovrgli su njegov iskaz o tome gde se on nalazio u vreme ubistva. Zoran je policiji izjavio da se sa ćerkom za vreme nestanka supruge igrao na nasipu, kada je primetio da Jelene nema, ali su očevici naveli da su samo njega videli na nasipu sa Jelenom.

Ako ovu informaciju uzmemo kao validnu, a kazem sa rezervom kao i sve iz medija...onda to menja situaciju vremena i mesta zlocina...
Dakle moguce mozda da je detetom manipulisnao kao sa alibijem

Dakle da su posle boravka kod onog jezera sa labudovima malu odveli kuci, a onda njih dvoje otisli na nasip, mozda da se kao rasprave ali da to kao dete ne slusa...
I onda se tamo desio zlocin ali da nije telo u prvom trenutku ostavio tamo, jer kazem nemoguce da pas ni oni koji su trazili nisu nasli telo vise od 24 h na brisanom prostoru od kilometar i po svega
Ili da je tamo mozda cekao brat koji je izvrsio ubistvo posto mu stilski to negde dodje i ko inspriacija za "muziku" koju stvara...
A onda Zoran dolazi sa malom od kuce na nasip ponovo i kao trazi...

...

Poslednja izmena:
Inace...na Google Earth mozemo videti i stavljao sam vec fotke te rampe odakle je kao navodno po Zoranovoj prici krenula da trci Jelena

E sad uzmimo u obzir da su ovo fotke iz 2013. kako pise na GE, dakle sada to mozda izgleda uredjenije drugacije tj cistije...
Ali na ovim fotkama iz 2013. mozemo videti da se na tu lokaciju istresa šut...

Tako da...ako ne baš kamenja a ono krhotina i cigli se svkakao moze naci...
Ali kazem pod pretpostavkom da tog šuta ima i danas..premda neki mediji kazu da policija tamo nije nasla nikakav kamen i sl tj mesto s kojeg bi moglo se uzeti takvo sto...

AAAAAAAA.png

Ponavljam ovo su Google fotke iz novembra 2013. godine

...

U vezi slucaja Sanje Grujic Blagojevic, takodje iz Borče, koja je navodno izvrsila samoubistvo pocetkom godine...

Proguglao sam malo sad po osnovu imena i adresu preko info tel. imenika i sad vidim da je ta adresa u delu Borče gde se nalazi i "Konak Estrada" u kojem je cesto nastupala i Jelena...a takodje mislim da je tu u blizini i ona teretana u koju je isla sto je pokazivala na onih par videa s Nadom Topcagic i sl.,a u blizni je i groblje Zbeg gde je Jelena i sahranjena...

...

Ona je sa Zoranom inače odlazila i u Zemun na kuglanje, kuglana je blizu Kriminalističke Policijske Akademije. Moglo je i neko poznanstvo odatle da bude kobno, pogotovo ako neko stvarno koči istragu.

Ako je Sv. Petka slava SNS-a, interesantno je odkud, ko je to odredio. Mislim, mogao je osnivač te stranke da bude redovna mušterija kod Marjanovića, ne bi me više ništa čudilo.

Dakle da su posle boravka kod onog jezera sa labudovima malu odveli kuci, a onda njih dvoje otisli na nasip, mozda da se kao rasprave ali da to kao dete ne slusa...
I onda se tamo desio zlocin ali da nije telo u prvom trenutku ostavio tamo, jer kazem nemoguce da pas ni oni koji su trazili nisu nasli telo vise od 24 h na brisanom prostoru od kilometar i po svega
Ili da je tamo mozda cekao brat koji je izvrsio ubistvo posto mu stilski to negde dodje i ko inspriacija za "muziku" koju stvara...
A onda Zoran dolazi sa malom od kuce na nasip ponovo i kao trazi...

...
Mislim da je ipak istina i da je dete otislo sa njima na nasip. Vidjeni su da se raspravljaju zajedno u kolima(tu je bilo i dete), Takodje nezaobilazni svedok
koji je njih video na nasipu, a koji je zataskan od strane policije i medija(mediji mu nisu pridali paznju s razlogom iako bi imali socne naslove). Imao je samo tu jednu izjavu i nakon toga su ga panduri verovatno zvali i objasnili mu da ne daje izjave za medije. Od tad ga nema, a ne bi ga sklonili da nije bitan, a ja ga smatram i najbitnijim svedokom. Takodje tu je i baka koja je cuvala koze, mada to je oko 17h. Ona je videla njega i cerku na pocetku nasipa. Mada, kazem to je 17h i do tada je cerka mogla da bude dovezena tu i da se vec pocne sa glumom. Vremena se u policiji nepoklapaju upravo zbog tih izgleda uspesnih pokusaja prikrivanja tragova. Generalno ne iskljucujem mogucnost da je cerkica naknadno dovezena oko 16h. Ali vise verujem u to da su zajedno krenuli da setaju(ili trckaraju) stigli do kraja nasipa i da se u povratku desilo to sto se desilo. Sve je to po mom misljenju moglo da se desi i sa cerkicom u blizini.
Samo da kazem da slika koju si izbacio i koju si opisao kao pocetak mesta jeleninog trcanja nije tacna. To je kraj nasipa(druga strana). Ona je pocela da trci sa one strane nasipa na kojoj ima poljanja na kojoj su navodno bili zoran i dete, ovo sto si ti stavio je "kraj" nasipa. A mesto gde je ovaj svedok pecao i video ih da prolaze je sa leve strane(samo dalje) gledajuci tu sliku.

Poslednja izmena:
Ona je sa Zoranom inače odlazila i u Zemun na kuglanje, kuglana je blizu Kriminalističke Policijske Akademije. Moglo je i neko poznanstvo odatle da bude kobno, pogotovo ako neko stvarno koči istragu.
.

Danas je nemoguce biti sa nekim blizak, ugovarati susrete cak i opsedati bez telefona, fiksnog, mobilnog, interneta. Mislim da je policija vec davno proverila sve njene kontakte i da tu nije nasla nista, a verujem da bi lako nasli da je nesto tako u pitanju.

Samo da kazem da slika koju si izbacio i koju si opisao kao pocetak mesta jeleninog trcanja nije tacna. To je kraj nasipa(druga strana). Ona je pocela da trci sa one strane nasipa na kojoj ima poljanja na kojoj su navodno bili zoran i dete, ovo sto si ti stavio je "kraj" nasipa. A mesto gde je ovaj svedok pecao i video ih da prolaze je sa leve strane(samo dalje) gledajuci tu sliku.

Ovo je nekidan graficki predstavljeno kao pocetno mesto u medijima i tako je i prikazano da su tu parkirali, a na pocetku slucaja su mediji pogresno predstavili da su krenuli od one strane gde je stadion
Na tu startnu medijsku gresku sam ukazao nekidan kad su mediji stavili ovu korigovanu verziju po kojoj je navodno trcanje islo s desna na levo, a ne s leva na desno.
I ovo drugo svezije prikazivanje mesta zlocina mi je delovalo uverljivije, a sad...ja ne znam vise u kojem slucaju mediji grese, a u kojem mozda ciljano podmecu pogresno...

A i ima logike da ovo bude polazna tacka, jer ako su dolazili iz Borce iz pravca stadiona, odnosno jezera onda je logicnije da upravo tu gde je blize skrenu i izadju na nasip, nego da idu dalje skroz prodju Crvenku pa onda tek na drugu rampu da izadju na nasip.

I da...ako se dobro secam mozda moze biti interesantan detalj, Zoran je negde ja mislim rekao da je Jelena vozila do nasipa.

....

- - - - - - - - - -

Danas je nemoguce biti sa nekim blizak, ugovarati susrete cak i opsedati bez telefona, fiksnog, mobilnog, interneta. Mislim da je policija vec davno proverila sve njene kontakte i da tu nije nasla nista, a verujem da bi lako nasli da je nesto tako u pitanju.

Nisu tu problem samo njeni kontakti, a ne bi ja zanemario ni njene poslovne kontakte sa Granda i ovih rijalituja i sl..., i u tom kontekstu iskren da budem najsumnjiviji mi je njen PR menadzer...
Ali pre svega su interesantni i Zoranovi...i Miloševi kontakti...

...

- - - - - - - - - -

Ako je Sv. Petka slava SNS-a, interesantno je odkud, ko je to odredio. Mislim, mogao je osnivač te stranke da bude redovna mušterija kod Marjanovića, ne bi me više ništa čudilo.

Da, ima i ta kuglana i nju sam locirao u Zemunu gde se nalazi, i ona je potencijalno interesantna...jer njoj se dosto toga u zivotu i poslu i svodilo sem Borče i na Zemun upravo...
Tamo je i TV Prva gde se snima GRAND, tamo je i prostor gde se snimaju Parovi, tamo je i ta kuglana...
Dakle bukvalno sve samo preko reke u odnosu na mesto zlocina...

...

...
u delu Borče gde se nalazi i "Konak Estrada" u kojem je cesto nastupala i Jelena...
...

Eto, to je ono što sam još u početku naglašavao,
ko zna šta sve mi forumaši bitno ne znamo !?

Naravno da je jako važno ako je nastupala i to često
u lokalnoj kafani,
gde su je gledali mnogi Borčani
i mladi i jaki i nestašni i kontraverzni ...

A opet,
Grom zna mnogo,
a lupa li lupa !

Evo i onaj video, koji je ranije postavljen na Youtube kanalu njenog PR menadzera...a on upravo najvise (tj prakticno sve...) te njene privatne videoe plasira...
Premda sam vec stavljao taj video sa tog njegovog Youtube kanala..., ali evo sad i na jos jednom Youtube kanalu za kojeg takodje sumnjam da je njegov i koji se zove indikatinvo vrlo "Kuca Cveca"

Dakle to je upravo ta soba sa ikonama, koju mediji pominju kao mesto u kojem svekrva daje terapije...

Ono sto je interesantno ovde, mozemo videti da dok se Jelena muci sa ovom nekom cetnickom pesmom jer je ne zna, pa peva citajuci istu sa displeja mobilnog....
Ovaj neki lik sa cvikama je u jednom trenutku posto je "pao u sevdah"...ljubi u obraz...i to tu u prisustvu muza, za kojeg mediji rekose da je navodno bolesno ljubomoran...a eto ovde nije nesto bog zna kako odreagovao na to.
OK, mozda im je to neki rod, ili kum ili ko vec, ali eto interesantan detalj.

...

Poslednja izmena:
Eto, to je ono što sam još u početku naglašavao,
ko zna šta sve mi forumaši bitno ne znamo !?

Naravno da je jako važno ako je nastupala i to često
u lokalnoj kafani,
gde su je gledali mnogi Borčani
i mladi i jaki i nestašni i kontraverzni ...

A opet,
Grom zna mnogo,
a lupa li lupa !

Pa ja samo izvlacim informacije iz onoga koliko nam mediji na kasicicu daju i onda tako uzmem neki detalj na koji mediji ne obrate paznju i malo trazim vise o tome.

Pa tako su mediji kao pustili pricu vlasnika tog Konaka (a koji mi iskreno deluje kao lokalni "jebodrom"...stavicu fotku Konaka pa procenite...) a u kojem je vlasnik istog kao s podozrenjem pricao o Zoranu kao ljubomornom, posesvinom i sl.

I navodno je, kako taj vlasnik rece, trebala pevati za Novu 2016.-tu u tom Konaku (posto je valjda pevala dal Novu 2014.) al kao Zoran se nije javio i dogovorio s njim da peva i za 2016., na neki nacin kako ja to shvatih iz reci vlasnika - ispalio ga.
Mozda je i vlasnik neki bitan faktor u tom mulju estradno-klubskom ili mozda i narkomansko-prostitutnom...ili kakvom vec...

....

Poslednja izmena:
Takodje na ovom gore videu mozete videti ledjima okrenutiu i Nadu Topcagic sa šeširom neizbeznim.

A ovaj lik sa cvikama im je sigurno neki bitan gost na Slavi, posto sedi do domacina i peva s njim itd.
Kazem, moguce ili da je kum ili neki rod bitan ili pak poslovni partner.

Dok je snimatelj verujem upravo njen PR menadzer pa otuda njemu i svi ti snimci.

...

Ja samo ovde vidim koliko je on bio psihicki u autu, koliko sedi kao na iglama i koliko ne zna sta ce sa rukama. Pored toga primecujem da je ona bila "glavna" u njihovoj vezi, da joj se "u javnosti nije sme suprotiviti". Ne iskljucujem mogucnost da je kod njih vec ranije dolazilo do manjih fizickih obracuna. Teks cita iz telefona, on hoce da uzme cigaretu, a ona mu sklanja ruku onako autoritativno. Njega to ubija u pojam, ali tada je jos mogao da trpi, blam ga je i to ga jako nervira, ali se smeje na silu zbog okoline.

Poslednja izmena:
Na tom videu pak on je pod cugom jer vidi se da skrece casicu, a ona je pak trezna, a njemu je kao zabavno sto joj na tren krije tekst rukom posto ona ocigledno ne zna te rodoljbuive pesme...
Zato ona kao autoritativno sklanja mu ruku jer nece da sa kao blamira zbog neznanja teksta.
On istina deluje kao da je pod gasom malo labilinji, kao i svi sto su...a da li iza te njegove labilnosti ima jos kakve patologije to je vec stvar nagadjanja...
Mada s obzirom na citav kontekst i njega i brata i majke i oca...ima tu svega, ali opet to mozemo samo nagadjati dal ta patologija moze biti izvor zlocina.

Sto se cuge tice on je rekao da ni on ni Jelena ne piju, tj on mozda 2-3 puta da je popio kao, a ona nijednom da se nije ni napila, a kako shvatih niti je uopste pila..
Eto na ovom videu on cuga...
I da, taj video sto si ti stavio je sa glavnog YT kanala od njenog PR menadzera...koji radi sad u Srpskom Telegrafu...

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back