Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Planirano ubistvo kamenom ne postoji ni u crtanom filmu, a tek naruceno kamenom ne postoji. Znaci ni u srednjem veku. Sto se tice patika ili odela: On je otisao na saslusanje vise od 6-7 sati nakon njenog nestanka, a policija je dosla isto pitaj Boga koliko sati nakon njenog nestanka. Pre toga su dolazili njegovi, vozili se tamo-vamo. U pitanju su sati bez policije, moglo je biti dovoljno dogovora, a i presvlacenja, preobuvanja itd...Za nekog ko zeli da prikrije ubistvo sasvim je logicno da se preobuje ili presvuce.

Ne radi se samo o odelu. Krv uđe u kosu i u ušne duplje, pod nokte, u nozdrve itd... Potpuno je isklljučeno udariti 9 puta nekoga kamenom u glavu bez da se koža i kosa kontaminiraju. Sad, ako policija nije obraćala pažnju na to (danima i nedeljama), to je druga stvar.

Ne kažem da je naručeno, ali nema razloga da planirano ubistvo ne bude kamenom, naprotiv. Vatreno oružje ili nož daleko više odaju počinioca i ostavljaju više dokaza. Sa druge strane, oni iz informera su tvrdili kako navodno tamo nema kamenja (koliko je njima verovati). Znači nije sve baš tako - sagneš se i uzmeš neki kamen.

Uz to je moguć i verski motiv - kamenovanje.

Ne znam kako ljudi tako lako predju preko mogucnosti da je Zoran ubica,a sa lakocom dodju do nekih verskih obreda, cia-e, mafije i van zemaljaca. Kada je u Srbiji izvrseno kamenovanje? Ko i gde da kamenuje?. Ajde dobro ne trebamo mi svemu verovati, ali ne trebm ja da dodjem na identifikaciju njenog tela da bi mogao da kazem da je ona ubijena. Verujem barem necemu, eto tome da su kapljice od prskanja krvi prilikom udaraca nadjene na travi sto znaci da je tu ubijena, verujem majci koja je u kameru rekla kada je zvala. Verujem onome sto vidim dok gledam Zorana kako obmanjuje i ljude i sam sebe...

Ne znam kako ljudi tako lako predju preko mogucnosti da je Zoran ubica,a sa lakocom dodju do nekih verskih obreda, cia-e, mafije i van zemaljaca. Kada je u Srbiji izvrseno kamenovanje? Ko i gde da kamenuje?. Ajde dobro ne trebamo mi svemu verovati, ali ne trebm ja da dodjem na identifikaciju njenog tela da bi mogao da kazem da je ona ubijena. Verujem barem necemu, eto tome da su kapljice od prskanja krvi prilikom udaraca nadjene na travi sto znaci da je tu ubijena, verujem majci koja je u kameru rekla kada je zvala. Verujem onome sto vidim dok gledam Zorana kako obmanjuje i ljude i sam sebe...

A ja ne znam gde si ti video kako lako prelazim preko mogućnosti da je Zoran ubica. A tek ne znam gde si video da pominjem ciu, mafiju i sl. Ne izokreći moje reči.

Niti mi je jasno kako neko može da bude 100% uveren da je Zoran ubica, a da taj Zoran ne vidi u tom ubisvu baš nikakvu versku komponentu. Mislim, pričamo li mi ovde uopšte o istom čoveku? O onom koji je od malih nogu išao na astralna putovanja, sa 10 godina davao intrvju za Treće Oko, koji priča o Hristovim Vitezovima, ključu spasenja, čija je majka kad je bila u komi imala susret sa Svetom Petkom, i od tada leči bioenergijom u kapelici punoj ikona? O tom Zoranu? I ti ovde odgovorno tvrdiš da je baš taj Zoran ubica, ali sasvim sigurno bez ikakve verske upletenosti?

Niti sam govorila o verskim obredima, nego o verskoj komponenti - što nije ni bribližno isto. U Srbiji smo imali slučaj gde je gatara spaljena živa u svojoj kući, jer se veštice, jel, pale. Imali smo i masovno ubistvo, najveće u istoriji Srbije, u Jabukovcu, gde je motiv međuostalom bila verska komponenta. Da ne nabrajam dalje, primera je bezbroj.

U Crnoj Gori su se žene javno, legalno kamenovale sve do druge polovine 19 veka, a ilegalno sve do pre par decenija, negde do 70ih.

- - - - - - - - - -

I opet, ko je rekao da je ne verujem majci, ili da ne verujem da je Jelena ubijena, ili bilo šta od toga što mi ti ovde prebacuješ? Ja tvrdim jednu stvar, a ti me optužuješ za neke stvari koje sa mojim komentarima nemaju baš nikakve veze.

Pricam uopsteno, generalno, a ne samo o tvojim postovima. To sam i naglasio, tako da nema potrebe da mislis da se obracam iskljucivo tebi.
Da, radi se o decaku koji je u lazi dobio podrsku od roditelja. Mislim da mu se svidelo da bude u centru paznje. Jos od malena je gajio narcizam, a od religije uzimao samo ono sto je misticno. Ljudi su malo drugaciji, ali nista posebno, mislim da ne pripadaju nikakvoj sekti niti grupaciji.
Taj decak je odrastao i danas kao i onda za trece oko mora da prica ono sto nije istina, mora da dodaje oduzima i da sam veruje da je to sto govori istina. Doduse verovatno da ce za njenu smrt okriviti neke druge vise sile, a ne sebe samog. Ili ce sam taj cin biti kao neko spasenje upravo zato sto kod psihopate nema kajanja, a ne zbog nekog tamo sektaskog ucenja.

Poslednja izmena:
Bila je vest da je neko razbacivao crvene ruže tamo..
treba pratiti trag ruža..

Koje u ovom spotu sigurno ne nedostaju, međutim bitnije da u spotu i pesmi Nik Kejv kamenom ubija Kajli. Odnosno Elisu/Jelenu. Na obali reke.

On the third day he took me to the river
He showed me the roses and we kissed
And the last thing I heard was a muttered word
As he knelt above me with a rock in his fist

On the last day I took her where the wild roses grow
And she lay on the bank, the wind light as a thief
As I kissed her goodbye, I said, "All beauty must die"
And lent down and planted a rose between her teeth

JK inicijali / Jesus Krist / Jelena Krsmanović. Sigurno da i ta priča o 3.aprilu Hristu i 33 udarca ima neki značaj.

Napisaću sutra detaljnije rezultate moje istrage i mogućeg krivca ovog ubistva, ako se ono zaista i desilo i nije sve medijski iscenirano,

Koje u ovom spotu sigurno ne nedostaju, međutim bitnije da u spotu i pesmi Nik Kejv kamenom ubija Kajli. Odnosno Elisu/Jelenu. Na obali reke.

JK inicijali / Jesus Krist / Jelena Krsmanović. Sigurno da i ta priča o 3.aprilu Hristu i 33 udarca ima neki značaj.

Napisaću sutra detaljnije rezultate moje istrage i mogućeg krivca ovog ubistva, ako se ono zaista i desilo i nije sve medijski iscenirano,

Odlican post!
Premda ce nekima mozda delovati ludo i besmisleno i izfantazirano, ali nimalo nije...
A zasto reci cu u narednom postu...

...

Naci dobijas penziju u mupu :okok:

I da...
Slozio bi se sa Klarom i Rebekom...
Nikako ne smemo izbaciti iz analize "versku" komponentu..., s tim sto ja to ne bi nazavo "verskom" vec mozda je prikladnije okultno-religioznom komponentom...

Jer tu u toj porodici i njenom okruzenju imamo citav splet takvih motiva...ne samo u vezi astralnih projekcija...te u vezi bioenergije u sobi punoj ikona...
Ali ovde budite oprezni u tumacenju svega toga, tj ne generalizujte...pa cak ni ne projektujte na citavu familiju ili neku religiju...jer ocigledno je stvar vrlo slozena...

Kad kazem da imamo citav set religioznih motiva u i oko te familije...
Pocev od onih zvanicno priznatih religioznih motiva tipa Sveta Petka...a ona je posebno interesantna cak i u politickom kontekstu...pogotovo u kontekstu toga da se ubistvo desilo u sred predizborne kampanje...i odvuklo sav fokus javnosti sa iste...a Sveta Petka je i Slava jedne nase stranke... No nemojte ovo sad uzimati u pogresnom kontekstu to sam tek onako pomenuo mada je indikativno.

BTW Crkvica Sveta Petka na Kalemegdanu je takodje cesta meta upravo satanista...stavljao sam vec kako je jednom prilikom nadjena lobanja okacena o Crkvena vrata...

Beograd: U crkvi Svete Petke pronađena lobanja
http://www.blic.rs/vesti/beograd/beograd-u-crkvi-svete-petke-pronadena-lobanja/vdmjcw6

A zasto pominjem tu Crkvicu Svete Petke na Kalemgdanu...
Zato sto je bas tih dana po ubistvu Jelene...bas Kalemegdan i bas taj kraj i tu kraj Crkvice obisao i "BAL-i Beg..." OBUCEN U CRNO !!!
Inace...neki mozda znaju za pojam "BAAL" a koji ne znaju nek proguglaju...cest motiv u etimoloskom poreklu mnogih reci i pojmova btw...ne slucajno

(KURIR TV) BALI-BEG STIGAO NA KALEMEGDAN: Odmah napravio selfi sa obožavaocima
http://www.kurir.rs/stars/foto-bali...napravio-selfi-sa-obozavaocima-clanak-2210289

PROŠETAO KALEMEGDANOM Beograđanke navalile na Bali-bega! (FOTO + VIDEO)
http://www.alo.rs/bali-beg-helikopterom-stize-u-beograd-video/44152

Ne, da pogresno ne shvatite...ne smatram da je "Bali Beg" ubica, ali govorim o ukupnom simbolicko-sinhronizitetnom-okultno-ritualnom kontekstu tog krajolika u danima po ubistvu Jelene...
Dakle...oko Usca s obe strane Dunava...
S jedne strane mesto nestanka-ubistva Jelene, a s druge strane Kalemegdan sa Crkvom Svete Petke... kraj kojeg posecuje CRNO ODEVENI BAAL-i Beg...

Nije zanemarljivo pomenuti i to da je BAAL-i Beg predhodno posetio NOVI PAZAR.... RODNI, ustvari ne mozda rodni vec pre svega FAMILIJARNI KRAJ JELENE KRSMANOVIC u kojem je i boravila nesto pre ubistva...i u kojem nekidan preminu i njena baka...

I to da vidimo sta u ovom ALO linku kaze u vezi tog dela posete:

On je u srpsku prestonicu stigao helikopterom, direktno iz Novog Pazara gde je imao premijeru filma "Moj brat".

Ovo "Moj brat"...uzmimo u obzir cisto u simbolicko-sinhronizitetnom smislu kao i u slucaju ona "tri Miloša" koja pomenuh prekjuce...

Zadrzimo se sad na tome cega je zastitnica Sveta Petka !

Sveta Petka zaštitnica žena, bolesnih i siromašnih

Dakle...Zaštitnica ŽENA....bolesnih i siromašnih...
Imali smo vec vesti da je Jelena sem sto je naravno žena, je takodje brinula o bolesnoj majci, a takodje smo mogli citati i da je cesto delila slatkise okolnim komsijama, deci, neretko nekim Romima, pa cak i onaj lik koji se pojavio na groblju koji vidimo da je Rom, je takodje govorio da mu je povremeno pomagala, slala odecu i sl.

Opet da pogresno ne shvatite...ne predstavljam Jelenu kao Svetu Petku, vec zelim ukazati na njenu humanu svetlu stranu licnosti...koja moze kao takva smetati nekim mracnjacnima...bilo u porodici bilo u njenom poslovnom okruzenju...ili recimo ako su neki iz tog orkuzenja sektasi dakle mracnjaci, onda njena svetlija strana moze im smetati odudarati od onoga cemu su oni skloni...odudarati od mraka...

Dakle sve nam ukazuje na oklutno-ritualno-mracnu pozadinu ovog ubistva...
OK, naravno da svako ubistvo moze biti delo samo sila mraka, ali ovim postom zelim da pokusamo da osvetlimo taj mrak...kako bi se cim pre resio zlocin...

...

Poslednja izmena:
A ako bi pak ubicu/e trazili unutar porodice...
Tu mozda moze biti jedan od komplikujucih elemenata eventualno neka emotivna ili neka cudna veza i odnos izmedju devera Miloša i Jelene...

Mozda sve do ubistva, toga, te veze niko drugi unutar porodice nije bio svestan...ali moguce da po ubistvu su neki ako ne i svi postali svesni...i onda...onda mozda oni u familiji razmisljaju na nacin da im je manja bruka cak i samo ubistvo nego li da se otkrije ta vrsta unutar porodicnog greha... u vidu mozda neke preljube unutar porodice...
Tako da onda krijuci ubistvo oni kriju mozda tu drugu po njima vecu bruku...

Ali ovo je samo nagadjanje i nemojmo ovome pridavati preveliku tezinu, vec cisto za razmisljanje.

Zato mozda policija ide onako dzonom preko medija i vrsi pritisak sa ovim pricama o "opste-incestuozno-familijarnim orgijama"...
Dakle policija mozda ciljano preko svojih ljudi u medijima podmece i stavlja citavu familiju u taj prljav kontekst, a kako bi tim pritiskom ih navela da priznaju onoliko koliko jeste slucaj.

Ali kazem ovo sve je jedno nagadjanje i ne mora biti slucaj, mozda i ja sporadicno nasedam necijoj medijskoj agendi...

...

Poslednja izmena:
A u vezi Nick Cave-a...kojeg prvo pomenu Dreamer, a onda se ja nadovezah sa fotkom knjige sa FB profila Miloša Marjanovića...

Nick Cave
https://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Cave
Referred to as rock music's "Prince of Darkness", Cave's music is generally characterised by emotional intensity, a wide variety of influences, and lyrical obsessions with death, religion, love and violence. NME described him as "the grand lord of gothic lushness"

Dakle Miloš ima sve predispozicije "programiranosti"...putem onoga sto cita, svira, peva...

Istina...knjiga i muzika su dobre stvari, ali....isto tako mogu biti i lose...iliti "opasne"...jer su to "zive stvari"...koje oblikuju misli, zelje, ideje...i neretko znaju da "programiraju" ljude...

Zato u slucaju knjiga, filmova, muzike...i interesovanja za iste uvek treba biti pazljiv oprezan...kolikogod zavodljive bile...ne uzimati ih opsesvino...jer mogu da zavedu, odvedu...poput onog "frulasa" iz one price-legende...

...

Poslednja izmena:
Prvo da kažem što se tiče teorija o nekakvim huliganima navijačima koji prate nekakvu dečju ekipu fk crvenke iz neke desete lige, ne pretvarajte temu u komediju,

ipak..

Što se tiče stranke koju treba krviti, misim da je to SPS koji je imao simbol ruže kao logo, u okviru te partije očigledno već duže vreme deluje neka para sektaška grupacija, koja vuče korene verovatno iz Jula.
Ako znamo da se Marjanović prezivao i mirko marjanović, ozlogašeni SPS lopovski premijer vlade 90ih, koji je za franjin crnokošuljaški fudbalski klub JSDp. stvorio niz filijala poput teleoptika iz Zemuna izgradivši trenažni centar uzurpirajući državni budžet, pa verovatno i filijalu Bsk Borča kasnije, čiji igrači su se sklanjali fk partijizanu nameštajući utakmice, dok su bili u prvoj ligi.

Zemun (mesto preko reke od Borče) gde se nalazi franjevački samostan (a poznat je film\delo nedavno preminulog Umberta Eka - Ime Ruže, o franjevačkom fratru) i sasvim moguće tu prineta ritualna žrtva u ponoć . Mirkovom smrću Dačić, Ružić i deo zemunskog klana su oformili značkatraz ekipu dilera navijača, telohranitelja splavarki, pink grand i tih sranja, sa Vavićem iz alkatraza koji sarađuje sa ALbanskom- islamsko-pazarskom-Al kaida narko mafijom, čiji politički zaštitnik danas verovatno trandža Branko ružić (kažem trandža jer sasvim moguće da Branka black rose je ista osoba. Crna ruža je svakako ozloglašena satanistička sekta).
Ipak na stranu teoriju da su narko dileri sa droćola, karaburme i zemuna divljali Borčom po nalogu sataniste i vokrijevog pajtosa ružića.
Dakle imamo u okivru Sps- taj nekakav sektaški klan, okovečen simbolom ruže, koji vuče korene iz simbolizma britanske aristokratije. Tu je i SPS gej lobi . Pretpostavljam možda OTO (Ordo templi Orijentis / Red istočnog hrama/ okultno magijski pseudo hrišćanski red ), eventualno Rozenkrojceri. Ili pak neka slična šabansko templarska dilerska sex kult organizacija.
Ružić, ako mu je to pravo prezime uopšte, je poznat kao šef medijske prpopagande sfere sps-jsd, drži pola portala, botova i novina, kurir itd, estradu, takođe stanovao je blizu BIA sedišta. Stoga verovatno odbegla satanističko groBiarska jugo gej proustaško-šiptarsko islamska jezuitska estradna mafija uz saradnju sa MI6 (ili možda cia, mosad) je izvela to ubistvo, a i učestvovala u spaljivanju srpskih crkvi na dan Iluminata 1.maja. Pročitajte moj post u ovoj temi, da bi uvideli kumovsku povezanost raznih događaja.
http://forum.krstarica.com/showthre...NY-mafije!?p=32419375&viewfull=1#post32419375
Zanimljivo je da se Jelena prezivala Krsmanović, prezime poznato po Branku Krsmanoviću, heroju NOBa.
Treba dakle obratiti pažnju na ime Branko, i simbole ruža.
Marjanović prezime asocira na marihuanu, i bogorodicu Mariju, verovatno ta porodica veruje da je povezana sa pričom o svetom gralu svetoj krvi, da su potomci Isusove loze, moguće i da je i Jelena to njima bila. Simbol ruže se vezuje za devicu Mariju, generlno za ženski sveti princip, a u rimskoj mitologiji simbol tajnovitosti.

Crkva Ružice je u blizini Svete Petke.
U medijima se često pojavljuje izvesna Ružica iz Parova, treba njene veze ispitati.
Zadnje pamtim vest da ju je napao Zmaj. Moguće nekakav sinhro simbolizam, možda je neko sa tetovažom zmaja izvršio ubistvo.

I juče Ružica žena Đinđića nešto izjavljuje povodom spomenika.

Ukolio sam pomogao ovom analizom policiji, neka mi jave da mi udele neko milionče evrića kao nagradu.

Dreamer...
Sve zanimljiviju temu pokreces, a koju bojim se neki ovde nece shvatiti :)

A kad si vec u fazonu simbolike RUŽE-RUŽICE....

Bas ovih dana...imamo vrlo bizarnu situaciju...u kojoj Djindjiceva žena RUŽICA ...se kao miri sa Vučićem, a koji je indirektno ako ne direktno deo ekipe koja je ako ne smaknula a ono se radovala smrti njenog muza...ZORANA...(eto nama opet tog imena...)

Dakle u kontekstu tvoje simbolicke price - zena se zove RUŽICA !!!

Premda je to sve mozda vise za neku temu koja bi se zvala SINHRONIZITETI...;)
Koji zaista cesto izmedju redova mogu ukazivati na trag nekih istina...

Kao sto smo ovih dana dobili i onog "Srbina" za presednika Islamske Zajednice u Srbiji i svi mediji su nam preneli kako je on jel bese rodjak ili brat od glumice RUŽICE Sokić

Dakle u sinhronizitetno-simbolickom smislu ima dosta toga sto ti tom pricom otvaras, ali da ne odemo predaleko...:tj kako rekoh mnogi nece razumeti taj sinhornizitetno sibmolicki kontekst svega toga u ovom slucaju...

A u vezi RUŽICE iz Parova...

Ako pogledas onaj vrlo indikativni poslednji snimak Jelene Krsmanovic pri nastupu u Parovima...
Videces mislim da je baš RUŽICA...imala tad čudan šminkom iscrtan oziljak na licu...
A rekoh vec da su svi bili u crnom tada...i RUŽICA, a i sama Jelena...

Cak stavise...
Jelena tad najavljuje neki koncert kao humanitarni...i izgovara datum istog...a rekoh vec da je indikativno sto je rekla da se decko za kojeg se radi koncert preziva SATANOVIĆ... Stavljao sam video mozes ga i sam naci opet.
Dakle ona tad izgovara datum tog koncerta, a baš RUŽICA dobacije - "MENI JE TAD RODJEDAN !!!"

I da..samo jedan lik na tom snimku je bio u BELOM DRESU SA BROJEM 11....kao sto se i onaj lik na groblju pojavio u BELOM DRESU SA BROJEM 11

Dakle tragovi sekte i rituala ako ih ima i unutar porodice Marjanovica oni ne staju samo tu..vec su mnogo mnogo dublji i dalji ocigledno...
Zato ja to sve skupa nazivam estradno-medijsko-politickom sektom
I otuda i ova misterija verovatno...

...

Poslednja izmena:
A u vezi tvoje price u vezi RUŽIĆA !!!
Znas ko mu je tast? :)
To nekidan cuh na Yotube kanalu Balkan Info kad je gostovao onaj takodje cudni lik Sandulovic "Republikanac" ili kako li se vec preziva.

Pa Ruzicev tast je onaj Kovacevic Miladin...ne onaj sto se tukao vec - iz Zavoda za Statistku, koji je sa Djurdjevicem predsednikom RIK-a (koji bas juce podnese ostavku...) štemao one rezultate izborne...
Rekoh ti...kroz sinhronizitetno-simbolicku pricu mozemo otici daleeeko...i u svemu tome se neka istina krije...ali kako sad izvesti citav goblen istine od svega toga...
Tu je ono citava sto bi rekli simbolicka igra andjela i demona...citava galerija istih...

Kao sto si i u ovoj kuci Marjanovica imao to da su religiozni i ikone i sve, a sa druge strane sinovi se bave nekom vrlo bizarnom muzikom, ovaj jedan za GRAND (koji je tek posebna sekta...), a ovaj drugi za DEATH metal + Nick Cave tripovi...

Dakle svi ti kontrasti i kontradiktornosti su ono... pred ocima ti borba sila svetlosti i mraka...

...

Poslednja izmena:
U medijima se često pojavljuje izvesna Ružica iz Parova, treba njene veze ispitati.
Zadnje pamtim vest da ju je napao Zmaj. Moguće nekakav sinhro simbolizam, možda je neko sa tetovažom zmaja izvršio ubistvo.
.

Tetovazu ne znam da li zmaja, ali neki tribal ima - onaj policajc koji je dva dana medijski bio osporavan u Blicu...
A koji je u samoj srzi istrage !!!
Dakle lik koji je i kopao po mulju kad su isusivali onaj kanal, a i koji je privodio onog lika na sahrani...
Inace kako nam rekose navodno visesturko nagradjivani policajac koji je proganjao narko mafiju sa Karaburme...
Da li je on sklonjen iz istrage jer je radio dobro pa nekome to smetalo ili je mozda upravo on skretao istragu...

...

Na 1;26;00 kod pitanja File: "koliko dugo ti je ona na vidiku kada pocinje da trci?" pocinje Zoranovo gubljenje iako ima vec spremljen odgovor postoji odredjeno zbunjivanje. na 1;2640 pocinje da cacka uvo dok laze(sto je standardna reakcija prilikom lazi). Bez obzira koliko mu sve to dobro ide nije u stanju da sakrije nervozu prilikom lazi. U nastavku na na 1;26;55 "kada ga pita koliko ona obicno trci?" takodje izbegava konkretan odgovor u nameri da oteza istragu(predpostavljam da je isto rekao i u policiji), jer mu nije u cilju da se sazna priblizno i tacno vreme ubistva kao i mesto napada. On na pitanje koliko dugo od prilike trci odgovara sa ne mogu da odredim jer je imalo to kardio trcanje ubrza pa uspori. Kakvo trcanje je imala nema veze sa vremenom, vreme je jedno, a nacin trcanja ili kretanja drugo. Moze on da kaze da ne zna koliko dugo je trcala jer je ona obicno setala, ali koliko je trajala ta setnja je konkretno pitanje, a ne na koji se nacin ona kretala.
Ima tu jos mnogo detalja koji su jasni u nacinu njegovog izlaganja tj. jasno pokazuju da laze. Al' izgleda da ne vredi pricati, jer ste vi ovde razvili teoriju od koje nema mesta ni za realne predpostavke.

Poslednja izmena:
Na 1;26;00 kod pitanja File: "koliko dugo ti je ona na vidiku kada pocinje da trci?" pocinje Zoranovo gubljenje iako ima vec spremljen odgovor postoji odredjeno zbunjivanje. na 1;2640 pocinje da cacka uvo dok laze(sto je standardna reakcija prilikom lazi). Bez obzira koliko mu sve to dobro ide nije u stanju da sakrije nervozu prilikom lazi. U nastavku na na 1;26;55 "kada ga pita koliko ona obicno trci?" takodje izbegava konkretan odgovor u nameri da oteza istragu(predpostavljam da je isto rekao i u policiji), jer mu nije u cilju da se sazna priblizno i tacno vreme ubistva kao i mesto napada. On na pitanje koliko dugo od prilike trci odgovara sa ne mogu da odredim jer je imalo to kardio trcanje ubrza pa uspori. Kakvo trcanje je imala nema veze sa vremenom, vreme je jedno, a nacin trcanja ili kretanja drugo. Moze on da kaze da ne zna koliko dugo je trcala jer je ona obicno setala, ali koliko je trajala ta setnja je konkretno pitanje, a ne na koji se nacin ona kretala.
Ima tu jos mnogo detalja koji su jasni u nacinu njegovog izlaganja tj. jasno pokazuju da laze. Al' izgleda da ne vredi pricati, jer ste vi ovde razvili teoriju od koje nema mesta ni za realne predpostavke.

Taman posla , on je još uvek na prvom mestu sumnjivaca al' sad je pitanje ko je sve uključen u ovo ubistvo, zatiranje tragova jer sam to sve nije mogao i kao najvažnije opstrukciju cele ove istrage koja je očigledna?!

Iako je današnja policija desetkovana od stručnih kadrova i prepuna megableja kursista kakav im je i sam na čelu ipak sam optimista da je nešto pameti tamo i ostalo.

E, sad kome je u interesu da ovo ostane nerešeno , koje sekte i mafije su tu od samog početka uključene , to treba obelodaniti?

I kakve veze udovac ima sa žandarmerijom bez obzira što su i među njima dustabanlije i kriminalci ?

I ko se seća prve izjave one pevaljke Nade Topčagić čim je njeno telo otkriveno kad je rekla da je to užas nad užasima nad čijim rešenjem će se cela Srbija zgroziti , da je ubila sekta , itd. ?

Nema veze što je Nada alkoholičarka ali tim pre što trezan zna i misli , pijanom mu izleti i sve više se i to otkriva.

Čeda ldp je imao zmaj tetovažu?!

Hvala Gromu.. na dodatnim informacijama. Nisam bas detaljno pratio ovu temu, niti sam konkretno upućen puno u vezi ovog slučaja, a ni o političko estradno medijskim kombinacijama. Ali svakako primećujem da je tu nesto neobično, dal na planu sinhroniciteta ili realne povezanosti u nekakvu okultno kriminalnu tajnovitu misteriju, to treba utvrditi.

Prvi put vidim ovaj video iz parova, zanimljivo je to sa crnom odećom i 11 dresom.
Ne znam dal postoji informacija koju boju košulje je Zoran nosio tog dana? Dal belu kao Nik Kejv i ovaj lik iz parova... Marko mislim da mu je ime.

Postoji ratluk sa ukusom ruze, treba ispitati ko ga sve koristi. Branko je Ruzic, a Vucicevic je ruzan. Takodje nebi ja zaobisao ni ruzino drvo od kojeg se pravi namestaj, a i neki duvacki instrumenti, a onaj na farmi je bio frulas. Kad dodamo da postoji i "ruzicasta" televizija stvar je jasna. Da podsetim da ruza ima svoje trnje, a neki vecinom koriste izraz "od trnja do zvezda". I Bijelo Dugme u jednoj pesmi kaze "kao ruza sa dva smijesna trna" ili jos gore "ruzica si bila". Ako od reci "ruza" oduzmemo samo jedno slovo dobicemo ime grupe RUZ ciji je frontmen skoro ima problema sa zakonom. Branio je svoju cerku koju su napale vrsnjakinje koje slusaju muziku s' pinka.
Na sve to primetio sam ljude koji ruze gaje u svom dvoristu. I to bez ikakvog stida.

Poslednja izmena:
Čeda ldp je imao zmaj tetovažu?!

Hvala Gromu.. na dodatnim informacijama. Nisam bas detaljno pratio ovu temu, niti sam konkretno upućen puno u vezi ovog slučaja, a ni o političko estradno medijskim kombinacijama. Ali svakako primećujem da je tu nesto neobično, dal na planu sinhroniciteta ili realne povezanosti u nekakvu okultno kriminalnu tajnovitu misteriju, to treba utvrditi.

Prvi put vidim ovaj video iz parova, zanimljivo je to sa crnom odećom i 11 dresom.
Ne znam dal postoji informacija koju boju košulje je Zoran nosio tog dana? Dal belu kao Nik Kejv i ovaj lik iz parova... Marko mislim da mu je ime.

Ne znam sta ima Čeda LDP istetovirano...
Ruzu ima Legija istetoviranu na vratu...

A sto se tice videa, dobro poslusaj na samom pocetku...kad se Jelena kao priseca imena tog nekog decka zarad kojeg se kao organizuje humanitarno vece...pa kao nije sigurna ali izgovara ime Nemanja SATANOVIĆ....
A guglao sam da vidim dal ima neka humanitarna akcija organizacija u vezi s tim i sl i ne postoji takvo prezime nigde...
Dakle njoj je to prezime ili doslo podsvesno nesvesno kao neki znak... ili pak s nekom idejom je ono plasirano...
A onda kaze datum, mislim da je rekla 16. Mart....a RUŽICA koja u tom trenutku jedina stoji ispred nje kaze "TADA JE MENI RODJEDAN"...

Potom Jelena doziva Brendona da kao za njega po narudzbi neku pesmu odpeva i kaze da ga pozdravljaju njegovi LEGIONARI...dal je ovaj bio legionar ili kako vec ali - > (hint satanine legije...)

I kao sto mozes videti gotovo svi su u crnom sve devojke sem mozda jedne pa cak i Jelena je sva u crnom, zatim u crnom je i taj Brendon itd...a samo je ovaj jedan lik u BELOM DRESU SA BROJEM 11...
Kao sto se i na 40 dana na groblju pojavio onaj cudan lik U BELOM DRES SA BROJEM 11.

...

Poslednja izmena:
Postoji ratluk sa ukusom ruze, treba ispitati ko ga sve koristi. Branko je Ruzic, a Vucicevic je ruzan. Takodje nebi ja zaobisao ni ruzino drvo od kojeg se pravi namestaj, a i neki duvacki instrumenti, a onaj na farmi je bio frulas. Kad dodamo da postoji i "ruzicasta" televizija stvar je jasna. Da podsetim da ruza ima svoje trnje, a neki vecinom koriste izraz "od trnja do zvezda". I Bijelo Dugme u jednoj pesmi kaze "kao ruza sa dva smijesna trna" ili jos gore "ruzica si bila". Ako od reci "ruza" oduzmemo samo jedno slovo dobicemo ime grupe RUZ ciji je frontmen skoro ima problema sa zakonom. Branio je svoju cerku koju su napale vrsnjakinje koje slusaju muziku s' pinka.
Na sve to primetio sam ljude koji ruze gaje u svom dvoristu. I to bez ikakvog stida.

Sad ti vec banalizujes...premda sve jeste negde u osnovi povezano...
Ovo sto Dreamer i ja pricamo je prica o sinhronizitetima...oni itekako nekad mogu dati neku pricu izmedju redova i ukazati na nesto sto inace ne bismo videli...
To naravno nije uvek slucaj, ali sve jeste na neki nacin povezano...a bitno je i neke povezanosti tumaciti na pravi nacin.

Kao sto i u vezi ovog slucaja recimo imamo interesantan sinhronizitet, koji ne mora govoriti nesto posebno ali svakako ukazuje simbolicki na nesto znakovito, a to je da imamo da se:

Majka ubijene se zove ZORICA
Svekrva ubijene se zove ZORICA
Muz ubijene se zove ZORAN

U smislu simbolicke borbe tame i svetlosti iliti noci i dana ZORA je ona granica izmedju te dve krajnosti...njom okoncava noc i pocinje dan.

Ali kazem...to je vec simbolicko sinhronizitetna prica i onaj ko to ne razume ili mu nije blisko moze se naravno sprdati s tim, ali nije to tek tako, ima nesto u tome taj neki "nemusti jezik" znakova iliti simbola i dogadjaja u kojem funkcionisemo :)

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back