- Poruka
- 7.234
О, извињавам се онда.
То је исто као што Жарко Лаушевић има право да убије и прође некажњено јер је ВИП.
Све за ВИП-овце.
Хтела сам само да укажем на то колико је сулудо ово што радите, али не вреди, те ја одох.
Slažem se stobom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
О, извињавам се онда.
То је исто као што Жарко Лаушевић има право да убије и прође некажњено јер је ВИП.
Све за ВИП-овце.
Хтела сам само да укажем на то колико је сулудо ово што радите, али не вреди, те ја одох.
А шта са осталим живим бићима чије убице нису откривене?
Нешто нисам приметила да су се отварале теме, а камоли да су ишле на стотинак страна.
Или је певачица више вредна?
JELENA je VIP
Žao mi je Jelene,ali ima mnogo bitnijih stvari

О, извињавам се онда.
Све за ВИП-овце.
Dobro grome,svima nama je žao Jelene,i svi mi očekujemo ime i prezime ubice i hapšenje.
Počinje mobilizacija za KOSOVO ako nisi znao,što znači da se opet sprema repriza Košara
...
...

Žarko je to učinio iz samoodbrane
...
A Lauš je Legenda

Ja sam po majci i ocu Crnogorac iz Bara, od 25godine živim u NS
...
Milo ni sam sebe ne voli a kamoli da voli SRBE
...
Misliš da će se vratiti vreme debea i ostalih organizacija kojima ste nas maltertirali ?
I nemoj više da mi šalješ pp - ne čitam !