Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo suprotno - Jelena nije bila VIP !
Zivela je negde u Borci u neomalterisanoj skoro prizemnoj kucici...boreci se za svoj i zivot majke i porodice...
Uostalom niste ni culi za nju do sada, kada je ritualno ubijena...toliko o tome da je ona bila VIP...

VIP-om se smatraju oni koji su je ubili verovatno !
Dakle ta estradno-medijsko-politicka SEKTA !
Oni umisljeni frikovi koji su se utripovali u ulogu boga, misleci da oni mogu da odlucuju o zivotu i smrti drugih ljudi...
E ti VIP-ovci..oni su ZLO !!!

...

Nisam znao i da takvi postoje....

http://www.informer.rs/vesti/hronik...INKAO-MARJANOVICE-Jelena-nikad-nije-dzogirala

Preteruje Vucicevic sa ovim njegovim smecem... Nastavljaju na silu da prave tekstove, a i ovi ljudi ne znam kako mogu da tvrde da ona nikada nije trcala nasipom kao da oni zive u satoru na nasipu. Pa i da zive opet ne znaci da mora da je vide...Sigurno joj nije prvi put da tuda trci, a oni sada napravise kao da nikada tu nije trcala... Naravno da jeste, mozda ne svaki dan, ali naravno da ponekad jeste. Neke stvari iz slucaja bi trebalo da budu jasne, jer su jasne kao dan: Ona je ubijena taj dan kada je nestala, Ona je ubijena na nasipu udarcima u glavu. Majcini pozivi su takodje nepobitne cinjenice. To je to i glupo je sada i dalje slusati neke price o donosenju tela u pauzama policijske pretrage, a ovaj tekst upravo pokusava opet da nas baci u neku misteriju u kojoj je ona tu samo donesena kao les....

Nisam znao i da takvi postoje....

E pa evo upoznaj se iz prve ruke, evo recimo primer No1:

Da li je Karleuša sada stvarno preterala?
http://tracara.com/da-li-je-karleusa-sada-stvarno-preterala/

karleusa.jpg

Evo i propratni twit od doticne uz tu fotku:

karleusa_twitter.jpg

A mogao bi pogledati i par spotova doticne, ne da bi uzivao u njima vec da bi se upoznao sa sektaštvom...pa i satanizmom...

...

http://www.informer.rs/vesti/hronik...INKAO-MARJANOVICE-Jelena-nikad-nije-dzogirala

Preteruje Vucicevic sa ovim njegovim smecem... Nastavljaju na silu da prave tekstove, a i ovi ljudi ne znam kako mogu da tvrde da ona nikada nije trcala nasipom kao da oni zive u satoru na nasipu. Pa i da zive opet ne znaci da mora da je vide...Sigurno joj nije prvi put da tuda trci, a oni sada napravise kao da nikada tu nije trcala... Naravno da jeste, mozda ne svaki dan, ali naravno da ponekad jeste. Neke stvari iz slucaja bi trebalo da budu jasne, jer su jasne kao dan: Ona je ubijena taj dan kada je nestala, Ona je ubijena na nasipu udarcima u glavu. Majcini pozivi su takodje nepobitne cinjenice. To je to i glupo je sada i dalje slusati neke price o donosenju tela u pauzama policijske pretrage, a ovaj tekst upravo pokusava opet da nas baci u neku misteriju u kojoj je ona tu samo donesena kao les....

Da, trcala je, to je jasno i nejasno je zasto Informer sad izvrce tu pricu...sem ako nema neki interes da "muti vodu"...

Ali, to da li je ubijena bas na nasipu ili negde kidnapovana pa onda telo vraceno....bi jos ostavio u sferi razmisljanja...

Jer meni je prosto neverovatno da ako je telo bilo svo vreme tu, da su ga nasli tek posle skoro 24 h...
Psi tragaci bi nanjusili ga odmah valjda...jer nije bilo negde daleko to mesto gde je kasnije kao nadjeno...
Tako da to ostavlja dozu sumnje da li je bas tu i bas tad ubijena ili negde drugo, u noci sa 2. na 3. April recimo.

Takodje...
Prosto je nemoguce da je policija sad sve osumnjicene na osnovu snimaka svela na SAMO JEDNOG, a kojeg kao treba da izbistre u Vizbadenu...
Jer dosta stvari ukazuje da su tu bile bar dve osobe, citali smo da su pronadjena i dva DNK uzorka...

I ono sto mi se cini kao moguca opcija za kidnapovanje ili odmah ubistvo i beg jeste - PREKO REKE - pravo u Zemun...
Dakle ako je ubica/e pobegao preko reke, onda ga NIJEDNA kamera u Crvenki i nije mogla snimiti...
Sam mozda nekih u Zemunu negde u to vreme...
Dakle savrsen beg bi bio upravo preko reke u drugi deo grada...i to recimo nekim camcem/gliserom ili kako vec...
Ali to sve bi onda ukazivalo na debelo planiranje i debeli kover celog zlocina...i to od strane nekih mnogo krupnijih zverki i organizacija...

...

Poslednja izmena:
Nadalje...
Nije mi jasno zasto policija ne pusti u javnost snimke sa tih 3-4 kamere iz Crvenke?!
Zasto se ti snimci kriju?!

Pa svaki dan gledamo snimke kad se obije kiosk ili neko ukrade cokolade iz prodavnice, eno juce snimak kako lik u nekoj zgradi ukrao biciklo...
A ovde nam se ne daju snimci koji mogu biti u vezi sa svirepim ubistvom?!

Zasto se ne puste u javnost snimci (sem ako ih neke sluzbe nisu pobrisale...sto bi tek bila mracna prica...) recimo snimci sa kamere sa kuce Jahovica, kamere koja je navodno gledala na nasip ?!

Cak i u jednako "misterioznom" slucaju Kantrimen nam je policija premda VRLO ŠKRTO..., dala bar onih par sekundi snimaka sa i oko Brankovog mosta...(vidno FBI doradjenih btw...)
Premda je i tad sakriveno bar jedno 3-4 snimka od nekoliko kamera na tom putu...navodno nisu radile neke kamere...šatro...

...

Poslednja izmena:
Sto se tice te karleusine slike ja vise mislim da je u pitanju njena glupost, jer svi su oni na estradi prilicno glupi i prilicno bez ikakvog postovanja. Ko zna koga ona kopira, a i verovatno je bitno da izazove reakcije ma kakve one bile. Ponavljam ona kao i cela estrada UKLJUCUJUCI S POPOCICA mi je vise za luk i pecenje nego za bilo kakve okultne radnje. Hocu da kazem da su cak i najobicnije sekte za njih nivo...
E sad sto se tice toga gde je ubijena, ajde da ponovim. Njen telefon je dokaz. Da je oteta i da je ubica poneo sa sobom telefon to bi se moglo utvrditi vrlo lako preko baznih stanica, a da je telefon ostavio na nasipu on je nju prvo morao da drzi na nasipu, pa da se ne javlja na pozive muza pa tek nakon pola sata i vise nakon "otmice" da se javi na majcin poziv(tek onda da ode i ostavi telefon)- po meni je sve to glupost
Sledeca stvar sto se tice bezanja ubice preko dunava. Telo je nadjeno udaljeno od nasipa stotinak metara i to na delu koji je gledano sa nasipa suprotno od dunava. Znaci mesto gde je ubica ostavio da les je 100m pa jos treba da dodje do nasipa pa prednje preko nasipa(staze za trcanje) pa da ode ka dunavu. Slabo verovatno. Vec rizikuje da ga mnogi vide, ovako samo izadje na put blizu sebe, a ne ponovo da se vreca na mesto i stazu na kojoj se sa njom sukobio i sa koje je odvukao.
Jos nesto; Gotovo sigurno da je ne planirano, po meni i zbog predmeta sa kojim je ubijena i zbog toga sto je ubijena i ostavoljena na cistoj strani nasipa gde nema drveta. sa druge strane je prilicno mocvarno i bas sumovito...
Sto se tice tih snimaka mislim da je u pitanju procedura, mora da se proveri i taj covek(prolaznik) koji je snimljen. Nista spektakularno se ne ocekuje, zele jos njega da potvrde i provere. I onda ce im biti jos jasnije ono sto im je vec sada jasno, a to je da je ubica na zalost Zoki...

Poslednja izmena:

Ne lupaj Vokeru...
Bas je klinja od 17 leta divljacki smrskao lobanju sa xy udaraca...a svi izvori iz policije kazu da je to delo jakog muskarca...
Dakle cak ni Zoran ne podpada pod tu opisanu snagu...a kamoli dete...
Pogotovo u svetlu cinjenice da je Jelena trenirala i posecivala teretanu i sl...dakle nije bila nejaka i nevesta toliko...

To sto mediji tipa Alo, Informer i sl...rade sa takvim smrdljivim pricama je SAUCESNISTVO U PRIKRIVANJUU ZLOCINACA !!!
I svi vi koji nalezete na te price indirektno saucestvujete u prikrivanju zlocina...

Premda sam u pocetku mislio da mediji to rade iz nehata, tek zeljni tiraza...sada sam govoto siguran da oni to rade kao saucesnici u zlocinu !
Jer rekoh vec - u pitanju je verovatno estradno-MEDIJSKO-politicka sekta !

...

Kazem ti Vokeru...lupas...
Evo tog decka - NOSIO JE KRST NA SAHRANI !

sahrana-jelena-krsmanovic-foto-aleksandar-jovanovic-1460032556-881511-620x330.jpg

img_1800.jpg

Mogao je on mozda biti zaljubljen x puta, ali ja verujem da je NIJE ubio on... jer je u pitanju mnogo veca zavera...i mnogo dublji interesi mnogo mracnijih krugova u to sam uveren...

Dakle ponavljam - to sto mediji rade spram porodice je verujem saucesnistvo u prikrivanju stvarnih zlocinaca !!!

A samo zbog tog naslova lista Alo, pa i Informera koji to prenosi - porodica ima pravo da tuzi za milionske naknade te medije !

...

...
Bas je klinja od 17 leta divljacki smrskao lobanju sa xy udaraca...
a svi izvori iz policije kazu da je to delo jakog muskarca...
Dakle cak ni Zoran ne podpada pod tu opisanu snagu...a kamoli dete...
...

Mi ne znamo nešto banalno
( nadam se da nije isti slučaj i sa policijom ),
a to je koliko zapravo klinja ima godina ?
Ja sam mislio da ima 13 !

Druga bitna činjenica je snaga udaraca !
Ako je to učinio neko zaista snažan, čekićem,
šta će mu 30 udaraca ?

Da ne pričam da se ona ustvari možda udavila ?

Moja ideja je
da ako je trideset udaraca nije ubilo,
već je udavljena pored tolikih udaraca
onda je to mogla i baba neka da uradi.

Kažem,
neke trivijalne stvari ne znamo !

Sad sam video sliku klinca,
i siguran sam da on nije ubica
već jako tužni obožavalac ...

Žao mi je deteta !

- - - - - - - - - -

sto ne posalju i njima neke fantome i kazu imamo dokaze dobijate po 40 god svi,pokleko bi neko i drukno clana familije da se izvuce

A da im pustimo struju
ima da priznaju i ubistvo Kenedija ! ;)
( i tako prikrijemo sopstvenu glupost ?)

Mi ne znamo nešto banalno
( nadam se da nije isti slučaj i sa policijom ),
a to je koliko zapravo klinja ima godina ?
Ja sam mislio da ima 13 !

Druga bitna činjenica je snaga udaraca !
Ako je to učinio neko zaista snažan, čekićem,
šta će mu 30 udaraca ?

Da ne pričam da se ona ustvari možda udavila ?

Moja ideja je
da ako je trideset udaraca nije ubilo,
već je udavljena pored tolikih udaraca
onda je to mogla i baba neka da uradi.

Kažem,
neke trivijalne stvari ne znamo !

To jeste problem sto nista ne znamo zvanicno...nego se sve nagadja...i u vezi obdukcije i u vezi vremena i mesta smrti itd...
Dakle idalje je sve u sferi nagadjanja jer mi nigde jos nista zvanicno nismo culi...vec sve iz medija i njihovih "izvora"...
Negde se kaze da je 30 udaraca negde 20 negde 9...

Ako uzmemo u obzir ove vece brojke udaraca...
Oni mogu biti pokazatelj nekoliko stvari ne nuzno istih...

1) Ako je ritualno sektasko mafijasko ubistvo - unakazivanjem glave se salje poruka i onim zivima...

2) Zlocin iz strasti - koji moze biti ili delo nekog u porodici ali takodje i nekog umisljenog psihopate sa estrade...
S tim sto ovde vredi pomenuti da se mozda neko ubistvo neke sluzbe ili sekte moze upravo i prikriti na taj nacin da deluje kao zlocin iz strasti...

3) I tek treca i najmenje verovatna opcija je ova tvoja da je to neko nejak udarao...jer podsetimo se da ona nije tek udarana...ona je prvo fakticki OTETA, pa dal negde odvedena ili samo odvucena do kanala...

NJU NIJE MOGAO VUCI KLINAC OD 17. GODINA I KOLIKO KILICA...KOJI JEDVA KRST DRZI A KAMOLI ZRELU ZENU DA VUCE !!!

Dakle manite se gluposti...

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back