- Poruka
- 4.228
znači klinja je 32. osumnjičeni do sada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo suprotno - Jelena nije bila VIP !
Zivela je negde u Borci u neomalterisanoj skoro prizemnoj kucici...boreci se za svoj i zivot majke i porodice...
Uostalom niste ni culi za nju do sada, kada je ritualno ubijena...toliko o tome da je ona bila VIP...
VIP-om se smatraju oni koji su je ubili verovatno !
Dakle ta estradno-medijsko-politicka SEKTA !
Oni umisljeni frikovi koji su se utripovali u ulogu boga, misleci da oni mogu da odlucuju o zivotu i smrti drugih ljudi...
E ti VIP-ovci..oni su ZLO !!!
...
Nisam znao i da takvi postoje....
http://www.informer.rs/vesti/hronik...INKAO-MARJANOVICE-Jelena-nikad-nije-dzogirala
Preteruje Vucicevic sa ovim njegovim smecem... Nastavljaju na silu da prave tekstove, a i ovi ljudi ne znam kako mogu da tvrde da ona nikada nije trcala nasipom kao da oni zive u satoru na nasipu. Pa i da zive opet ne znaci da mora da je vide...Sigurno joj nije prvi put da tuda trci, a oni sada napravise kao da nikada tu nije trcala... Naravno da jeste, mozda ne svaki dan, ali naravno da ponekad jeste. Neke stvari iz slucaja bi trebalo da budu jasne, jer su jasne kao dan: Ona je ubijena taj dan kada je nestala, Ona je ubijena na nasipu udarcima u glavu. Majcini pozivi su takodje nepobitne cinjenice. To je to i glupo je sada i dalje slusati neke price o donosenju tela u pauzama policijske pretrage, a ovaj tekst upravo pokusava opet da nas baci u neku misteriju u kojoj je ona tu samo donesena kao les....
Klinja moguće
...
Bas je klinja od 17 leta divljacki smrskao lobanju sa xy udaraca...
a svi izvori iz policije kazu da je to delo jakog muskarca...
Dakle cak ni Zoran ne podpada pod tu opisanu snagu...a kamoli dete...
...
sto ne posalju i njima neke fantome i kazu imamo dokaze dobijate po 40 god svi,pokleko bi neko i drukno clana familije da se izvuce
Mi ne znamo nešto banalno
( nadam se da nije isti slučaj i sa policijom ),
a to je koliko zapravo klinja ima godina ?
Ja sam mislio da ima 13 !
Druga bitna činjenica je snaga udaraca !
Ako je to učinio neko zaista snažan, čekićem,
šta će mu 30 udaraca ?
Da ne pričam da se ona ustvari možda udavila ?
Moja ideja je
da ako je trideset udaraca nije ubilo,
već je udavljena pored tolikih udaraca
onda je to mogla i baba neka da uradi.
Kažem,
neke trivijalne stvari ne znamo !
Dobro,samo kažem da ima i takvih slučajeva
Pa istina ima, ali ovde to mislim da nije slucaj.
...
E pa evo upoznaj se iz prve ruke, evo recimo primer No1:
Da li je Karleuša sada stvarno preterala?
http://tracara.com/da-li-je-karleusa-sada-stvarno-preterala/
![]()
Evo i propratni twit od doticne uz tu fotku:
![]()
A mogao bi pogledati i par spotova doticne, ne da bi uzivao u njima vec da bi se upoznao sa sektaštvom...pa i satanizmom...
...
karleusa je jedna obicna plagijatorka i attention whore...kakav satanizam kakvi bakraci...