Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ako već optužuješ poimence
neka to bude sa argumentima jačim od "pročitao sam u novinama".

I najvažnije :
Posle svakog optužnog predloga potpiši se
puno ime i prezime,
adresa,
broj lične karte !

Znači ne ono ime poznato moderima
ili imaju moje podatke u profilu ...

Jok !
Nego gde god spomeneš nečije ime
potpiši se !

Važi se uživaj Tao

Jebotte,
sad sam oduševljen svojom genijalnom idejom !

To je rešenje
( a ne ono Šešeljevo sa enormnim kaznama, tužbama, zavrzlamama ...) !

Kad bi se novinari ispod svakog članka potpisivali ( ali kompletni podaci ),
novine bi bile mnooogo bolje štivo !!!

Slažem se, evo da nebi vise spamovao neću kako ti kažeš **** po Zoranu i porodici više pisati

Slažem se, evo da nebi vise spamovao neću kako ti kažeš srati po Zoranu i porodici više pisati

Ma možeš, samo se potpiši ! ;)

A ovi što pišu o Breninom sinu
neka stave školu u koju ide njihovo dete,
kao i sliku svoje trudne ćerke
kao što pišu da je Vesne Zmijanac ćerka trudna,
pa znaju u dan ...

Da i njihovu decu vidimo !

Piše Zorica Marković(neka)

Priznajem, lično me zanima da li je porodica Marjanović sasvim nevina u ovoj priči o ubistvu pevačice Jelene. Priznajem i da sam podlegla rijaliti i tabloidnom izveštavanju, ali sve zbog toga što za mene to nisu neki random ljudi koje čereče 50 dana, ali i daju im priličnog prostora u medijima, što da se operu, a što da se dobro posle prodaju kao tekstopisci ili sveti ljudi koji mogu da uzmu još love od poznatih poluumetnika.

U zavisnosti od toga hoće li se ikada dokazati da je iko od njih učestvovao u onih devet do 12 udaraca, a možda i 30 udaraca - zavisi čiji izvor je više licitirao i više se uklopio u novinarsko predubeđenje - ili je naručio Jeleninu smrt kojom je ova nesrećna lepa devojka dospela na naslovne strane. Ili ćemo morati kolektivno da im se izvinimo, nerado. Priznajem i da imam pogan jezik. Doduše, porodica je sama podigla harpije, tj. suprug je, bar prema nekim navodima, prvi pozvao medije, verujući da će to pomoći da policija deluje brže, a ne kao u slučaju male Tijane Jurić. I verovatno jeste, ali svaki pakt košta, pa i onaj koji vam daje alibi.

Priznajem i da nikada pre nisam čula za "Jecu Marjanović", ali jesam za Marjanoviće. Porodicu koja je nekad živela na Ceraku. Bili smo klinci i nismo imali isto društvo - niti ćemo, stvar karaktera - ali kad živite tik uz njihovu zgradu i igrate se odmah ispred, ne možete da se ne sećate dečaka specifičnog lica i još specifičnije porodične priče, i kojeg mi je bilo teško da prepoznam sve dok nije isplivao prilog o njegovom pojavljivanju u Trećem oku. Taj trenutak shvatanja da je u pitanju dečak kojeg smo posle pomenutog priloga devedesetih pomalo i podrugljivo gledali, bio je vrlo bizaran, a ja sam mogla da se setim svih detalja pominjanja ljudi kojima su Zoran i njegova majka Zorica "pomogli", i koji su živeli takođe u neposrednoj blizini, slikanih za potrebe promocije Marjanovića u pomenutom listu.

Daleko da su Adamsovi, ali čudna je to porodica. To "čudna" za naš dečiji um nije oduvek postojalo, i rađalo se nekako sa time kako su postajali, što bi rekao jedan poznati psihoanalitičar, "upadljiviji". Kad se prisećate nekih detalja sa komšijama, oni vam pričaju svako svoju čudnu priču s Marjanovićima. Recimo, pamte i kako je Vladimir došao na vrata porodice i supruzi, izuzetne lepote, uputio "spooky" poziv.

"Lepa ste žena, a ima mnogo zavidnih ljudi."

Bila je to poruka, koja možda iz ugla glasnika deluje dobronamerno - "moja supruga Zorica može da vam pomogne, da se zaštitite", ali iz ugla onoga kome je prenose zvuči kao poljubac Mire Marković.

Bilo je više takvih bizarnosti. Jedna divna komšinica - a koja se pominje u pomenutom tekstu u Trećem oku - a koja je na kraju umrla ne znajući da ima šećer, potpuno nepokretna od multiple skleroze, tražila je spas u Zoranovoj mami, tajnovitom mitskom biću koje je retko ko video kao Meduzu. Ja nju, pre tog beatifikovanja, Zoricu pamtim kao ženu duge plave kose, koja je često prolazila u klompama i bila vrlo prijatna prema meni. Priznajem i da nerado pišem ovo o njoj, da me ne bi me stigle svete sile koje je štite.

Samo se zlobno pitam zbog čega nisu zaštitile njenu snaju Jelenu ili to tako ne ide?

I dok je stariji dečak Marjanović bio mirniji i simpatičniji barem prema mom trošnom sećanju, Miloša komšije pamte kao malog antihrista - valjda to tako biva kad se rađa od svete žene, a pamte i da je u zgradi u kojoj su živeli, bilo i sukoba sa tom porodicom, pa i tuče sa ocem...

Pomenute komšije imale bi štošta da ispričaju, mada im nije prijatno da se zameraju. Kao "Koza nostri", pa i to kako im je ponekad jeza prolazila niz kičmu i niz hodnik.

Sinoćna "Ćirilica" trebalo je da bude miropomazanje Marjanovića, kojima priznajem da su žrtve polupismenih novinara i još manje pismenih insajdera iz policije. Naravno da su mediji kojima je relevantan izvor budućnosti Baba Vangino proročanstvo ili Tarabići ili Nostradamus, u svemu što rade Marjanovići videli simboliku. Sva ozbiljnost slučaja pada u vodu onda kad se pominju satanistički simboli na ogradama ili vratima, nebitno, kao da ih je lično tumačila Vendi ili ona Vesna Rivas, ili u tome da li se neko obrijao ili ošišao posle sahrane - pa dobro ljudi, koga briga? Ali, čudna je i ta priča o tome kako je policiji najsumnjivija upravo porodica.

Sad, ko tačno, teško je znati, ali kad imate lepu ubijenu devojku ko zna kakve životne priče - za koju se pitate šta je radila sa čudacima jer je možda mogla da živi mnogo bolje, ako su je već "mučili" - ako imate takvu porodicu, zar je moguće da ne sumnjate, barem malčice? Plakanje pred kamerama još je uvela dobra žena Nataša Bekvalac, a možda bi emisija "DNK" ili "Trenutak istine" mogli konačno da se uključe u ovu priču, pa da pređemo na sledeći nivo i dobijemo prave Kardašijane.

Ko je mastermajnd ovog zločina? Imam svoju teoriju za koju zna redakcija, ali ne bih da utičem na istragu, da upotrebim reči Neše Stefanovića.

Steta...zaista sto sve vise ima takvih kao ta gospodja. Ljudi koju osudjuju, bez da prihvate da smo svi razliciti. Moje misljenje je da je to ubistvo uzasno, bilo neciji cilj. Da se nesto postigne. Sta? Svasta je moguce. Ili skretanje paznje javnosti, ili neko poznat, jak je bio opsednut Jelenom. Svakako ne verujem da je porodica. Svi smo mi cudni na neki nacin. Svako od nas se lud na svoj nacin. Da je porodica ili neko bilo bi reseno odavno.

Ima da,ali je pod zaštitom RDB

I Ceca je zanimljiva za ovaj slucaj...jer iz nekog razloga se kroz vise uglova provlaci njeno ime...

1) Jelena je kako kazu bila glasom i stilom pevanja najslicnija njoj, i sama joj je bila omiljena pevacica

2) Onaj decko koji se pojavio na sahrani, od svih pevacica kojima je navodno bio fan ima zajednicku fotku bas i samo sa Cecom

3) U onoj preksinocnjoj emisiji na TV Hepi, Zoran govoreci i pesmi koja je bila Jelenin poslednji rad i koja je ostala nedovrsena je rekao kako su ga neki zvali predlagali mu da tu pesmu dovrsi Ceca, pa cak su i mediji o tome pisali.

Ali...
Ja ipak mislim da ovo ubistvo ima vise veze, indirektne ili direktne, sa vlasnicima Granda....(Lepom Brenom i Sašom Popovicem)

O Breninim histericnim novcanim ulaganjima u danima posle smrti Jelene sam vec pisao...(sem sto se i samo ubistvo desilo dan posle 18. rodjendana sina Lepe Brene....kao sto je i Ivana Bodrozic ubijena dan posle takodje 18. rodjendana sina Cece...)

Dakle tad su nam mediji u par dana saopstili da je Brena iskesirala zbirno negde 300 000 evra...auto, stan, drugi stan...

A PAZITE SAD DANASNJE VESTI !!!

SAŠA PONOVO ISKEŠIRAO, OVOG PUTA ZA BMW! Prvi u Srbiji će voziti OVAJ LUKSUZNI auto! (VIDEO)
http://www.srbijadanas.com/clanak/s...biji-ce-voziti-ovaj-luksuzni-auto-video-21-05

Direktor "Granda", Saša Popović prvi je koji će u Srbiji provozati automobil BMW i8, piše dnevni list "Srpski Telegraf", a za ovaj prelepO spotrsko, limitirano izdanje automobila izdvojio je ni manje ni više 150 000 evra. Time je Saša nadmašio sebe, budući da je nedavno iskeširao 67 hiljada evra za novi Mercedes GLE 350 (detaljnije pročitajte OVDE).

A I NJEMU TO NIJE PRVO KEŠIRANJE U OVIH MESEC DANA OD UBISTVA JELENE...JER JE KRAJEM APRILA VEC KEŠIRAO:

ISKEŠIRAO ZA "MEČKU"! Pogledajte KOLIKO je para Saša Popović dao za novi mercedes! (FOTO+VIDEO)
http://www.srbijadanas.com/clanak/i...asa-popovic-dao-za-novi-mercedes-fotovideo-28

Direktor "Granda" Saša Popović nedavno je kupio novi "mercedes GLE 350". On je za ovog lepotana platio 67 000 evra.

Dakle...
Lepa Brena i Saša Popovic su u mesec dana posle ubistva Jelene PEVAČICE GRANDA, HISTERICNO TROSILI NOVAC...
Zbirno, bar onoliko koliko nam mediji kazu, Brena 300 000 evra, a Saša 217 000 evra...

E sad...to je samo ono sto nam mediji prenose, a ko zna u sta jos sve su trosili...
Setimo se i one nekidasnje naslovnice i teksta Srpskog Telegrafa...

BRUKA I SRAMOTA: Čelnici Granda zarađuju na MRTVOJ JELENI MARJANOVIĆ!
http://www.pink.rs/showbiz/bruka-i-sramota-celnici-granda-zaraduju-na-mrtvoj-jeleni-marjanovic/

Stara poslovica kaze - SAMO PRATI TRAG NOVCA !!!
Tako da...
Postavlja se pitanje...odkuda ta histericna potreba da u danima po ubistvu Jelene Krsmanovic...(pevacice Granda...) vlasnici Granda - Saša Popovic i Lepa Brena ubrzano trose novce na auta, stanove i sl?!

Vrlo vrlo vrlo sumnjivo...i indikativno...

...

Poslednja izmena:
Piše Zorica Marković(neka)

Ko je mastermajnd ovog zločina? Imam svoju teoriju za koju zna redakcija, ali ne bih da utičem na istragu, da upotrebim reči Neše Stefanovića.

Ovo je najvazniji deo i pitanje ovog teksta te novinarke Zorice Markovic...valjda novinarke, jer nije valjda u pitanju pevacica Zorica Markovic...
Ustvari evo izguglao sam neku novinarku ali ne znam dal je to ta:

Зорица Марковић, новинар
http://www.krivak.rs/clanovi/473-zorica-markovic.html

Inace...zanimljivo je prisustvo nekoliko Zorana i Zorica pa evo sad i novinarke Zorice koja se oglasava povodom ovog slucaja...

Dakle oko Jelene smo vec imali:

Muz - Zoran
Majka - Zorica
Svekrva - Zorica
I evo sad nam se jevlja
Novinarka - Zorica...

Zanimljivo u cisto simbolickom smislu...

...

Kada bih uprostio stvari...u vezi nase estrade...
Mogao bi reci da tu imamo dve "visoke sveštenice" (estradne sekte)

1) Lepa Brena - Plavusa - zastupnica americkih interesa
2) Ceca - Crnka - zastupnica recimo kao šatro ruskih interesa

E sad...

Vidimo i da su se dva estradna ubistva (Ivane Bodrozic i Jelene Krsmanovic) desila upravo posle 18. rodjendana sinova ove dve "visoke sveštenice"....
Dakle Ivana Bodrozic je ubijena u noci i na mestu slavlja 18. rodjendana sina Cece (i Arkana btw)...a....Jelena je pak ubijena dan-dva posle 18. rodjendana sina Lepe Brene...

E sad... za koji dan, a sto nam se vec namece po medijima..., stize i 18. rodjendan kcerke Cecine...
I to kako mediji saopstavaju...na tom rodjisu ce pevati Brenina snajka Prijovicka...

Iako...
Ako malo razmislite...Brenu i Cecu gotovo da nikad ili retko kad ste mogli videti skupa ili u nekom zajednickom nastupu...jer one su kao dva pola estrade...
Naravno, odmah uz njih po medijskom nametanju je "podmladak" estrade - Karaleusa...
I to je taj udarni trio estradne sekte...svi ostali su medijski i javno nize rangirani, a ovaj trojac nam se namecu kao nekakve "gospodarice estrade"...

Naravno, cela estrada je proizvod sluzbi, kao sto je UDBA kreirala i sve politicke stranke, tako kreira i vrbuje i javne licnosti koje zombiraju i hipnotisu stado tj narod...
Nije tajna da je jos u staroj Jugi se time baratalo...ne samo kroz narodnu muziku vec i kroz pop-rok bendove...

Pa tako recimo bas u Sarajevu kao sinonimu Juge ste imali gle sad:

PLAVI Orgestar
BIJELO Dugme
CRVENU Jabuku

Jel vidite? :)
3 benda skupa daju boje YU zastave...i sva tri iz Sarajeva...
Dake sve to je kreirala sluzba sa nekom namerom podsvesnog sublimativnog delovanja na siroke narodne mase.
Ne kazem da su te namere uvek bile lose, moze biti da su i dobre...ali nekad su cisto zarad kako rekoh zombiranja stada...

....

Poslednja izmena:
grome, gde se gasis 'leba ti? :lol:
:)

Ali pazi, moras priznati da su ova zapazanja i zaključci do kojih sam dosao u najmanju ruku interesantni, indikativni...i da ne mogu biti tek "slucajnost"...

Tj da tu ima neka veza...koja naravno nama obicnim smrtnicima koji smo "van sistema" nije najjasnija, ali nekome iz senke ko time svime rukovodi je verovatno poznato o cemu se tu radi...

...

Poslednja izmena:
Evo recimo, ako nastavimo taj tok misli u vezi Cece i Brene kao dvaju polova estrade i kao dva razlicita zastupnistva stranih interesa (americkog i ruskog)...i kao onih koje su u nekoj cudnoj vezi, indirektnoj ili direktnoj sa ovim ubistvima...

Da li je onda moguce da se ova dva bizarna estradna ubistva (ponavljam - oba na dan ili dan posle 18. rodjendana sinova doticnih...) mogu posmatrati upravo kao svojevrsni okrsaji sluzbi (americkih i ruskih) koje se bore za prevlast u Srbiji... A naravno da ce se boriti za ono sto drzi misli i duse stanovnika Srbije, a to su mediji i estrada tj showbiz, Grandovi, rijalitiji, Pink i sl...

Jer onaj ko preuzme monopol nad tim trzistem misli i duša stanovnika Srbije...preuzece i Srbiju...
Zalosno je sto je to tako, da je vecinska Srbija uzombirana tim šundom..., ali nazalost tako je...

...

Poslednja izmena:
Onaniše.
S'obzirom da se radi o smrtnom slučaju - u pitanju je nekrofilija.

Upravo ja ukazujem na to sto mediji rade i prvi sam to isticao jos dok su svi upijali svaki naslov iz novina...
Ja sam ukazivao da to sto mediji rade je nekrofilija (mozes naci i postove na ranijim stranicama...), a u tome je najdalje otisao Informer sa onom naslovnicom bizarnom !
Tako da fulas celi fudbal druze...

Interes je valjda svakog od nas da zlocinci i ubice budu nadjeni?!

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back