Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
О, извињавам се онда.

То је исто као што Жарко Лаушевић има право да убије и прође некажњено јер је ВИП.

Све за ВИП-овце.

Хтела сам само да укажем на то колико је сулудо ово што радите, али не вреди, те ја одох.

Robijao je 4 godine.Mnogo posto ih je ubio u samoodbrani.Ubijeni bi kad tad bili ubijeni,osakaceni ili zavrsili u zatvoru.

Ako sam dobro ukapirao Marjanovici su gosti veceras kod Marica u cirilici. U 21h... Pretpostavljam da su pristali pod odredjenim uslovima, da znaju pitanja, a mozda ce i uzeti malo kesa. Malo ce se i oprati. Uglavnom emisija ce biti na korist njima i Maricu, a pravdi na stetu...(moje misljenje)

Pa mozda je i Maric ubica ili bar inspirator...
On je urednik Peconijeve TV Hepi na kojoj je Jelena poslednja gostovanja imala u satanistickom rijalitiju "Parovi"...

...

...

Marjanovići u TV emisiji: Proživeli smo dva HOROR filma, na ulici saginjemo glavu, misle da smo UBICE
http://www.blic.rs/vesti/hronika/ma...-filma-na-ulici-saginjemo-glavu-misle/wc13887

Kako je kazao Zoran, novinari su do kasno u noć tražili svaki detalj.

- Na kraju to je preraslo u satanizaciju porodice. Da bi mogli da naprave rijaliti, jednu špansku seriju koja traje u nedogled - rekao je Zoran.

Ubica još nije pronađen, iako su se svakodnevno pojavljivale teorije o tome ko je mogao da bude umešan u zločin.

- Posle ovolike tragedije mene ne pogađa ništa. To je granica bola što smo ostali bez Jelene. Sve što pišu je zanemarivo. Pogađa nas to što ne možemo na ulicu da izađemo, neki ljudi slepo veruju. Mržnja u narodu je otišla "u crveno". Ljudi vade telefone, snimaju nas slikaju - rekao je Zoran.

Vladimir, svekar ubijene pevačice, rekao je da su ih ljudi svakodnevno optuživali.

- Nema toga za šta nas nisu optužili, sve najgore. I to traje 47 dana. Mi smo prošli dva horor filma. Neverovatna stvar, nisam očekivao nikada takvu reakciju ljudi. Ali se pokazalo tačno ono da 100 puta ponovljena laž postaje istina. Ljudi na ulici saginju glavu, veruju da smo mi ubice, cela porodica - ispričao je Vladimir.

Naše porodice su u dobrim odnosima

Zoran je ispričao da nikada nije bilo sukoba između porodica Marjanović i Krsmanović.

- Nakon što su nas satanizovali i predstavili kao gomilu ludaka, onda su pokušali da zavade dve porodice. To naravno nisu uspeli. Redovno se posećujemo, Jana je nekada kod nas, a nekada kod njih. Nikada sukoba nije bilo između naše dve porodice - rekao je Zoran.

Vladimir je ispričao da je Jelena bila veoma posvećena porodici.

- Svi smo je voleli, nju je bilo nemoguće ne voleti. Ona je imala porodične vrednosti - rekao je Vladimir.

...

Poslednja izmena:
Dakle sad lepo ispitati KO JE NAVODIO MEDIJE DA SKRECU ISTRAGU U POGRESNOM SMERU ?!

Ko im je naredjivao i servirao naslovnice i vesti koje su satanizovale samo porodicu ne ostavljajuci nijednu drugu opciju ?!
Ko im je dao zadatak da javnost navode na pogresan trag ?!
Koji su to njihovi "izvori bliski istrazi" ?!

Jer onaj ko je to radio je ustvari prikrivao stvarne izvrsioce zlocina !!!

Dakle, kako rekoh vec - u pitanju je estradno-medijsko-politicka SEKTA !

I ona treba biti raskrinkana jednom zauvek !

...

Evo nas konacno na temi !!!
Posle evo skoro 2 meseca...tek sada...
Ono sto ja naslucujem i pricam svo vreme od pocetka !
Sutrasnja naslovnica Srpskog Telegrafa!

13220950_1068419313204826_4084445023792286130_n.jpg

A podsetimo se i one nesto ranije kad se takodje indirektno dotaklo upravo Granda !

BRUKA I SRAMOTA: Čelnici Granda zarađuju na MRTVOJ JELENI MARJANOVIĆ!
http://www.pink.rs/showbiz/bruka-i-sramota-celnici-granda-zaraduju-na-mrtvoj-jeleni-marjanovic/

...

Poslednja izmena:
U ovoj poruci u kojoj pominje Suzanu...koja joj je odlagala pustanje njenog vec snimljenog materijala na Grandu...
Ta Suzana je ustvari zena od Saše Popovica direktora Granda! Takodje pevacica...
I to da bruka Granda bude veca upravo su Zoran i Jelena izmedjuostalih i toj Suzani dali pesmu "Amajlija" ! Kao i za jos x drugih pevaca i pevacica...

Samo neka mediji i policija zarove po Grandu !
Verujem da ce svasta naci...ne samo Đošinu drogu...
I nek bar poreska policija, ako ne vec i neka druga..., isprati malo histericne novcane transfere Lepe Brene (takodje suvlasnice Granda...) a u danima posle ubistva Jelene...
Okvirno negde 300 000 evra u 20 dana posle ubistva Jelene...

...

Poslednja izmena:
Samo da dodam(ne zeleci da uvredim pokojnicu), grand kao ni bilo koji mediji od njenih pesama i njene muzicke karijere ne mogu da zarade ni jednu jedinu paru, a kamoli dinar. Muzicarima i tim grandovcima jedina zarada su svadbe, diskoteke, kafane kafici(i to mnogo manja nego sto se misli), a cd, albumi i spotovi su samo trosak koji ide na teret izvodjaca. to niko ne kupuje niti se od toga moze zaraditi to samo sluzi za reklamu da te neko pozove negde da pevas. Dakle ne oko jelene se nisu vrtele neke velike pare, ni sad se ne vrte sto se tice njenih pesama, pogotovo sad se ne mogu vrteti... Jedini novac koji ona nekome sada donosi to su novine i mediji, ali to sve nije na osnovu pesme, a i te pare nisu mnogo vece, jer ni tirazi nisu bas toliko veci u odnosu na tiraze pre njene smrti...
Hocu da kazem nije u pitanju nikakav novac, niti satanisticki ritual. Mislim da se desava nesto specificno i nevidjeno, ali moguce. Ovo je prilika da psiholozi mogu da istraze u javnoj praksi Zoranov psiholoski profil, jer je prava retkos da ovako nesto imaju ovako na tacni. Bas specifican slucaj. Ja sam licno mogao da zamislim, ali nisam mogao da verujem da postoji ovakva osoba. Ostajem pri tome da su roditelji mnooogo omanuli u vaspitanju i da je svasta od njih upio...

Poslednja izmena:
Mislim da ne znaju svi u porodici da je Z ubio. Znaju svekar, svekrva i Z. Z nikada nece priznati. Jedino cemo saznati, ako bilo ko osim ovih troje zna. Da li je to sin, brat, snaja pogotovo- oni ce kad tad reci i jedino od njih ce procureti i to smatram sigurno za slucaj da znaju... Ali ipak mislim da ne znaju... Zoranov bes koji trenutno ima(ne toliko veliki) je usmeren prema ocu i ne bih se iznenadio da ga na neki nacin ispolji ili u kuci ispoljava.. Vladimir ce biti u veoma nezgodnoj poziciji kada se u njemu izmesaju zastitnicki odnos prema sinu i strah od sina(u trenutku kada prepozna bez u Z, a zna sta je u stanju da uradi)... Tuga

I u ovaj emisiji se videlo da Z i te kako opusteno i lako prica o Jeleni o svim mogucim detaljima(to je kao odmor od teskih pitanja vezanih za izjavu), ali i te kako je pazljiv i bas skoncentrisan(a i stur) kada treba da se kaze sta se desavalo kada su stigli na nasip, kada je krenula na trcanje, kada je nestala. To je sve posledica truda da ne pogresi u izlaganju. Olaksavajuca mu je okolnost sto moze da kaze"ne bih da ometam istragu"...Moram da kazem da mi ga je u neku ruku i zao...

Poslednja izmena:
Evo i Jelenina majka ima slicne sumnje kao i ja u vezi onog decka s groblja. Ne da je on ubica jer nije, vec da je neko manipulisao njime...poslavsi ga tamo:

Očajna majka sa sigurnošću tvrdi da je „drug“ njene ćerke Nikola M. namešten na groblju. - Mislim da ga je neko platio i doveo tamo da zavara trag. Izgleda mi kao labilan dečko, kojim je lako manipulisati. On je došao na groblje, 11. maja na pomen, u dresu sa brojem 11. Prišao mi je i prokomentarisao: „Niste svesni šta ste izgubili.“ Onda je nastavio da priča da zna Zorana da su pili kafu, a Zoranu koji je stajao pored mene se nije obratio. Mislim da je njega neko unajmio da zavara trag. Pitam se ko će biti sledeći - pita se nesrećna majka.

http://www.alo.rs/jelenu-ubio-covek-s-oziljkom-iz-borce/51304
....

Evo i Jelenina majka ima slicne sumnje kao i ja u vezi onog decka s groblja. Ne da je on ubica jer nije, vec da je neko manipulisao njime...poslavsi ga tamo:

http://www.alo.rs/jelenu-ubio-covek-s-oziljkom-iz-borce/51304
....

Konstatovali smo da decko sa pomena malo kako da kazem, a da ga ne uvredim(nije u vinklu). E sada kako ce on takav da uspe onako savrseno da odglumi kasnije i u onim intervjuima i da izmisli pricu za za dres i sve ostalo "da bi sakrio da ga je neko poslao"? Pa to nema sanse, onda je ta gluma na nivou iznad Marlon Branda...Ok, sa osobom kao taj momak se moze izmanipulisati, ali da se on na to seti da odglumi da mu je sestra dala dres i da je time zeleo da poveze njih dve nema sanse...
Sto se tice Jelenine majke izgleda da ona dosta ceni Zorku Marjanovic, mislim da dosta veruje Zorki. I jednostavno zena ne moze da prihvati da je njenu cerku mogao da ubije muz to bi za nju bila jos jedna dodatna tragedija, a ne olaksanje koje ocekuje kada se ubica nadje. Ipak je u pitanju otac njenog unuceta...

Samo da dodam(ne zeleci da uvredim pokojnicu),
grand kao ni bilo koji mediji od njenih pesama i njene muzicke karijere ne mogu da zarade ni jednu jedinu paru, a kamoli dinar.
Muzicarima i tim grandovcima jedina zarada su svadbe, diskoteke, kafane kafici
(i to mnogo manja nego sto se misli),
a cd, albumi i spotovi su samo trosak koji ide na teret izvodjaca.
to niko ne kupuje niti se od toga moze zaraditi to samo sluzi za reklamu da te neko pozove negde da pevas.

Dakle ne, oko jelene se nisu vrtele neke velike pare,
ni sad se ne vrte sto se tice njenih pesama,
pogotovo sad se ne mogu vrteti...

Jedini novac koji ona nekome sada donosi to su novine i mediji,
ali to sve nije na osnovu pesme,
a i te pare nisu mnogo vece,
jer ni tirazi nisu bas toliko veci u odnosu na tiraze pre njene smrti...
...

Da li je moguće
da čovek koji ovako jasno vidi stvarnost
onako glupavo napada Kizu ? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back