Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slucajno sam naisla na ovaj forum i temu o ubistvu Jelene Marjanovic,nebavim se slanjem komentara i ovo ce biti moj prvi i poslednji,nadam se da ce te ga objaviti.Prateci ovaj slucaj od pocetka,pre nekoliko dana otisla sam na facebook stranu Zorana M,s leve strane medu omiljeno nalazi se omiljena knjiga gde je on postavio knjigu Journey to Virginland,otisla sam sinoc na googlebook i procitala 30 strana onako na brzinu,mogu samo reci da je sve BIZARNO koliko slicnosti i povezanosti ima sa ovim slucajem,da napmenem knjiga je satira i toliko ima slicnosti sa ovim slucajem da sam sokirana i da mislim da se ovaj slucaj nece nikad resiti.

"Taj dres mi je poklonila moja pokojna sestra, a opet, svi smo se zajedno na neki način družili. Želeo sam da sve troje ponovo budemo na istom mestu", kazao je Nikola, kome je sestra preminula prošle godine od tumora.

Nikola je inače imao težak život, odrastao u Domu za nezbrinutu decu, sestra mu je preminula od raka, majka bolesna, a posle događaja na pomenu Jeleni, zadesila ga je nova muka - ostao je i bez posla.

Na pitanje zašto je došao na pomen, on odgovara:
Ako me pitate šta je bio razlog... Ne znam, jednostavno sam osetio potrebu da budem tamo. Odneo sam za Jeleninu majku Zoricu vino, dezodorans, plavu ukrasnu sveću, a za Janu čokoladu. Tu čokoladu sam dobio od mušterije i želeo sam da je pošaljem Jani isto onako kako je Jelena preko moje sestre meni slala razne stvari", kaže Nikola.

Kako tvrdi, mnogo se uplašio kad su mu po izlasku s groblja prišli inspektori.

"Nisam uradio ništa loše, samo sam jednom dragom biću koje sam poznavao želeo da odam poštu. Oni su prišli, bili su korektni prema meni, ali ispitivanje nikome ne bi prijalo. Pristao sam da me poligrafski ispitaju, a pitali su me da li znam ko je ubio Jelenu, da li sumnjam na nekoga, da li sam bio na nasipu. Rekao sam im da ne znam gde je taj nasip i da nikad nisam bio tamo, da već mesecima radim drugu smenu i da nikako nisam mogao da budem blizu mesta gde je Jelenino telo pronađeno", priča Nikola.

Sve je to ok,ali stvarno je čudan i ima sumnjivu facu

Na zalost policija je nemocna. Nema se para ni mogucnosti da se izbaci voda iz svih onih bara sa druge strane nasipa i da se nadje taj kamen. Pa onda i nema se volje za takvim poduhvatom, a i nije logicno da to urade.. Onda ne znam ni da li je moguce ronjenje u tom mulju, ali cim nema ni toga znaci da ni koristi ne bi bilo. Zlocin je izvrsen davno i nikakvi tragovi ubice na tom kamenu vise ne postoje... Nadam se da su prvih dana prikupili vise detalja nego sto je izvesteno u medijima(najbitnije-otiske obuce)... Sto se tice otisaka patika ubica je moga da zameni obucu, jer su neki clanovi njegove porodice dosli pre policije(mogli su mu doneti drugu obucu)... Policija je morala da pregleda sve fotografije na kojima se zoran nalazi u poslednje vreme i da svu njegovu obucu trazi na uvid. Ako se na nekoj fotografiji vidi obuca koju on vise nema traziti objasnjenje...

Uskoro će hapsiti i one koji se približe njenom grobu dok obilaze nečiji drugi. U pripravnosti su novinar Kurira i jedan pandur na groblju dežuraju...Koji očaj, ne znaju više šta će.

Ови из Информера дежурају пред кућом, Курировци су (као што си рекао) на гробљу, Телеграф покрива насип и баруштине.

Блиц би могао да се сконцентрише на оближње СТР.

Na zalost policija je nemocna. Nema se para ni mogucnosti da se izbaci voda iz svih onih bara sa druge strane nasipa i da se nadje taj kamen. Pa onda i nema se volje za takvim poduhvatom, a i nije logicno da to urade.. Onda ne znam ni da li je moguce ronjenje u tom mulju, ali cim nema ni toga znaci da ni koristi ne bi bilo. Zlocin je izvrsen davno i nikakvi tragovi ubice na tom kamenu vise ne postoje... Nadam se da su prvih dana prikupili vise detalja nego sto je izvesteno u medijima(najbitnije-otiske obuce)... Sto se tice otisaka patika ubica je moga da zameni obucu, jer su neki clanovi njegove porodice dosli pre policije(mogli su mu doneti drugu obucu)... Policija je morala da pregleda sve fotografije na kojima se zoran nalazi u poslednje vreme i da svu njegovu obucu trazi na uvid. Ako se na nekoj fotografiji vidi obuca koju on vise nema traziti objasnjenje...

Tupava i bez kadrova.

Sve što je vredelo, imalo iole mozga i bilo stručno je izbačeno ili penzionisano i čak i na ovom slučaju vidimo koje tupave dustabanlije rade u toj jadnoj policiji.

Da im nacrtanu ovcu ne daš na čuvanje, a ne nešto komplikovanije.

Jeste primetili da je ovaj ciga Marjanović pumpao usne ?

Ljiga je milion posto umešan u njeno ubistvo, a možda ju je stvarno ubio njegov dečko , a posle se cela polupana familija umešala u skrivanje i prikrivanje dokaza .

Greota za ovog kukavca što su ga privodili i ostavili bez leba, velika greota , šta reći do poželeti da svi u,ešani u to privođenje na čelu sa onim balvanom od pandura sutra ostanu bez leba da i njihova deca gladuju...pošteno.

Ono Vucicevicevo smece u sutrasnjem izdanju pise da su neki nemacki strucnjaci(njihova policija) uzeli da izostre ili tako nesto neke snimke sa kamera na kojima se valjda vidi ko je bio na nasipu u to vreme.

cccc, na šta smo mi spali da nam tupava švapska govvna ovako vršljaju po zemlji , a imali smo vrhunsku miliciju i vojsku od koje su ovi decenijama učili , a sad...pu.

Slucajno sam naisla na ovaj forum i temu o ubistvu Jelene Marjanovic,nebavim se slanjem komentara i ovo ce biti moj prvi i poslednji,nadam se da ce te ga objaviti.Prateci ovaj slucaj od pocetka,pre nekoliko dana otisla sam na facebook stranu Zorana M,s leve strane medu omiljeno nalazi se omiljena knjiga gde je on postavio knjigu Journey to Virginland,otisla sam sinoc na googlebook i procitala 30 strana onako na brzinu,mogu samo reci da je sve BIZARNO koliko slicnosti i povezanosti ima sa ovim slucajem,da napmenem knjiga je satira i toliko ima slicnosti sa ovim slucajem da sam sokirana i da mislim da se ovaj slucaj nece nikad resiti.

Odilcno primeceno! I sam sam to primetio...
I ne samo to, vec i pod opcijom movies ima:

The Twilight Saga: Official

Ja generalno mislim da je u pitanju sira estradno-medijsko-politicka sekta...
Ne znam koliko je Zoran u tome svesno ili nesvesno, ali svakako indikativno sve skupa

...

- - - - - - - - - -

Ono Vucicevicevo smece u sutrasnjem izdanju pise da su neki nemacki strucnjaci(njihova policija) uzeli da izostre ili tako nesto neke snimke sa kamera na kojima se valjda vidi ko je bio na nasipu u to vreme.

"Izostravao" je i FBI slucaj "kantrimena"...pa napakovali svi skupa nekom levom...

...

A sto se tice Jelene....meni je najsumnjiviji njen menadzer kojeg niko ne spominje...

Premda mislim da nije sam u toj zaveri vec kao deo te estradno-medijsko-politicke sekte....
Al vidimo niko u taj sektor ne sme da pipne....vec hapse ljude po groblju....
Sto onda ne uhapsise i menadzera kad je bila sahrana? I on je bio prisutan tada...mada ne i sad na 40 dana...

....

Evo na prvoj.rs sve o novinarskim lazima.
http://www.prva.rs/web-tv/info/exploziv/24842/exploziv---05052016.html
Dokle mogu njihove granice da budu to je nezamislivo.Jos je suprug i dobro prosao.Secate se kako je majka nestalog Djordja Andrejica bila etiketirana,skoro 2 godine provela u pritvoru i jos je na sahranu svoga supruga(koji je od tuge preminuo za nestalim sinom)umalo nisu lincovali mestani i rodbina muza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back