Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se seca neko kad sam pominjao da je na Youtube profilu Jeleninog menadzera.... 1. Aprila, dakle DAN PRE UBISTVA JELENE, objavljen video u kojem je pusten prvi snimak Ksenije Pajcin, u trajanju od 32 sekunde i pola videa sa zvukom pola bez...

A pazite sad sa sutrasnje naslovnice Srpskog Telegrafa (inace novina za koje izmedjuostalog takodje radi i taj Jelenin menadzer...)

STA.png

Neverovatno...
A ako sumnjate u to da je Jelenin menadzer na svom Youtube profilu DAN PRE UBISTVA Jelene objavio taj cudni kratki video s Ksenijom onda pogledajte to sami na njegovom Youtube profilu pod nazivom "Gogido":

Ksenija Pajčin prvo TV pojavljivanje 1994.

Published on Apr 1, 2016

Dakle vrlo cudno...da Jelenin menadzer DAN PRE UBISTVA JELENE... objavi video u vezi prvog pojavljivanja Ksenije Pajcin (takodje ubijene pevacice...)
I to vrlo simptomatican video od 32 sekunde (koliko godina su imale i Ksenija i Jelena kad su ubijene), i pola videa sa zvukom a pola tisina...ono kao svetlost i tama...
Cudno...

I nek vas ne zbuni zenska fotka na profilu posto je to od neke svetske manekenke il sta vec fotka, a i Jelenin menadzer je tako malo izfemeniziran, a za sebe kaze i da je aseksualan, il biseksulan ili kako vec...
Na njegovom tom profilu mozete videti i one neke privatne snimke Jelene...sa slave i sl...

...

Poslednja izmena:
Jel se seca neko kad sam pominjao da je na Youtube profilu Jeleninog menadzera.... 1. Aprila, dakle DAN PRE UBISTVA JELENE, objavljen video u kojem je pusten prvi snimak Ksenije Pajcin, u trajanju od 32 sekunde i pola videa sa zvukom pola bez...

A pazite sad sa sutrasnje naslovnice Srpskog Telegrafa (inace novina za koje izmedjuostalog takodje radi i taj Jelenin menadzer...)

STA.png

Neverovatno...
A ako sumnjate u to da je Jelenin menadzer na svom Youtube profilu DAN PRE UBISTVA Jelene objavio taj cudni kratki video s Ksenijom onda pogledajte to sami na njegovom Youtube profilu pod nazivom "Gogido":

Ksenija Pajčin prvo TV pojavljivanje 1994.

Dakle vrlo cudno...da Jelenin menadzer DAN PRE UBISTVA JELENE... objavi video u vezi prvog pojavljivanja Ksenije Pajcin (takodje ubijene pevacice...)
I to vrlo simptomatican video od 32 sekunde (koliko godina su imale i Ksenija i Jelena kad su ubijene), i pola video sa zvukom a pola tisina...ono kao svetlost i tama...
Cudno...

I nek vas ne zbuni zenska fotka na profilu posto je to od neke svetske manekenke il sta vec fotka, a i Jelenin menadzer je tako malo izfemeniziran, a za sebe kaze i da je aseksualan, il biseksulan ili kako vec...
Na njegovom tom profilu mozete videti i one neke privatne snimke Jelene...sa slave i sl...

...

Zaista čudno i sumnjivo

A evo i kompletnog teksta u vezi izjave onog lika sa groblja:

"FANTOM" SA GROBLJA U POLICIJI IZNEO ŠOKANTNU TEORIJU: Jelenu je ubio neki ljubomorni gej!
http://informer.rs/vesti/hronika/70...-SOKANTNU-TEORIJU-Jelenu-ubio-neki-ljubomorni

- Rekao je da je Jelenu ubio neki "ljubomorni gej", koji se navodno kretao u njenom okruženju. Tvrdio je da je Jelena žrtva zamršenih ljubavnih odnosa i da je to suviše komplikovano za objašnjavanje, pominjao je i estradu... Međutim, bio je vrlo konfuzan, uz to, svojim ponašanjem nimalo ne uliva poverenje, pa smo naravno njegove reči uzeli sa velikom rezervom - kaže sagovornik Informera iz istrage.

Podsetimo, Nikola M. je pušten kući nakon što je prošao poligrafsko ispitivanje u policiji.

Hm...
Jedini gejkast lik iz Jeleninog najblizeg okruzenja i istovremeno sa estrade...je upravo njen menadzer...
Tako da mi sad deluje da je ovog decka poslao neko ko zna nesto vise...i ko zeli da to preko njega saopsti javnosti...
Da li ce policija to znati da iskoristi ili ce pak stititi nekog bitnog i mocnog...ili pak nema bas pojma ni o cemu...videcemo...
Ali ako je ovako olako presla preko reci ovog lika, onda...je to zalosno...

...

Poslednja izmena:
Sad su mi mozda jasnije i frizure...

Jer posto i Jelenin menadzer ima istu frizuru...
Mozda se ostatak porodice osisao tako da bi frizurom ukazao na menadzera...
Jer neverovatno da i muz i dever i kum i jos par likova na sahrani i neposredno iznad rake ima tu frizuru...
Mozda oni znaju da on ima neku zaledjinu debelu...pa frizurom ukazuju na njega...
Menadzer je takodje svojevremeno bio na sahrani...dosao sa pevacicom Majom Marijanom...ima i video snimak od Kurira.

...

Poslednja izmena:
Šta time hoćeš da kažeš

Pa samo ponavljam pitanje - da li je policija detaljno saslusala i poligrafski testirala Jeleninog menadzera?

Jer sem Zorana...prvi sledeci koji je poslovno-privatno bio blizak s Jelenom je logicno - menadzer...
Sto ne mora znaciti da je ubica...(mozda i jeste..), ali svakako neko ko je itekako znao njenje poslove i privatni zivot...uostalom na svom YT kanalu je pustao njenje PRIVATNE video-e...
Poput onog sa Slave...
Cinjenica da je on imao takve video-e nam govori da je neretko bio tik uz nju...sto poslovno sto privatno...
Premda cak i da je on potencijalni ucesnik ubistva, ja opet ne smatram da je jedini...jer idalje verujem da je u pitanju sira estradno-medijsko-politicka sekta, koja ukljucuje ne samo menadzera vec i njemu nadredjene...

...

Nadam se da me ne zezas i ne teras me namerno da pomovo pisem :)
Ali da ne bih pisao zbog cega sta mislim, napisacu samo rekonstrukciju, kako mislim da je bilo.
Otisli su na trcanje, sve kako je Zoran rekao, prvo na bsk teren, a zatim je ona rekla da idu na nasip. Stigli su tamo takodje u vreme koje je Zoran naveo(od prilike). Malo pre ceteiri. Majka je pozvala u trenutku dok su bili blizu nasipa, jelena je vozila, nije nista objasnjavala vec samo rekla da ide na trcanje, jedan krug i dolazi do nje. Zoran je to cuo(u policiji mu nisu rekli i pitali za majcin poziv). On se kasnije na pitanje novinarke iznenadio kada ga je pitala za majcin poziv kada je jelena otisla da trci, jer zna da je nemoguce da je razgovarala sa majkom, ali zbrkala su mu se vremena u glavi i on je rekao da nije bio tu(bio je tu mizlim i taj poziv je bio pre nego sto je pocela da trci, ali novinarka ga je zbunila jer je rekla da je poziv bio kada je otisla da trci) dobro se snasao, znao je da ga nije pomenula i da je razgovor bio vrlo kratak:
Znaci dosli su na nasip, malo su se tu raspravljali i krenuli su polako da trckaraju svi zajedno(polako zbog cerkice)...Mislim da su stigli do kraja nasipa i da se sve desilo u povratku(zbog pecarosa koji je video muskarca, zenu i dete da trckaraju na delu gde su prosli mesto zlocina). Znaci u povratku dete je trckaralo ispred njih, oni su se sve vreme raspravljali. Uglavnom u besu on je gurnuo sa nasipa ka livadi gde je pronadjena. ko zna kako je sve to pocelo, mozda je i ona njega sutnula. Uzeo je sta mu je prvo bilo pri ruci i udario je u glavu. Bes, strah od nje i njegovo satnje su ucinili da je ubije. Dete je verovatno stalo malo dalje. Na pameti mu je bilo samo da je skloni sto dalje od nasipa da se telo ne vidi sa nasipa. Vraca se sa cerkicon na pocetak, shvata da niko nije video. E sad krece sve onako kako je govorio. dolazi na livadu na pocetku nasipa, tu ga sa detetom vidi i baka sa kozama. Krecu na nasip da "traze mamu". srece nekoga(verovatno proverenog od strane policije) pita da li je video zenu. Da podsetim baku sa kozama uopste nije pitao, jer tek tad krecu da traze mamu(znaci oko 5). Zove telefonom, zove majku(ne pada mu na pamet da se ona mozda isteze na kraju nasipa, da je skrenula negde da izvrsi nuzdu ili tako nesto, ne vice sto bi bilo normalno za nekoga ko stvarno trazi). Tako idesa detetom koje ostavlja na nasipu, silazi sa nasipa do tela uzima telefon i briseo poruke tada se i slucajno javlja. Ili je telefon uzeo odmah pa ga vrati to jest bacio blizu tela sa nasipa onda kada je nailazio drugi put. U to vreme je negde i ugasio telefon(mozda upravo kada je prilazio telu), Vraca se na nasip i nastavlja potragu. Jedino sto je moguce a sto se tice umesanosti druge osobe je da je u vreme kada jos nije krenuo drugo put na nasip pozvao oca objasnio mu sve. Otac je sa puta dosao do mesta ubistva(trag pasa) (nije telo ubacio u vodu da ne bi bilo nadjeno vec voda smanjuje tragove)odvukao telo sto dalje i slucajno se javio na telefon, zeleo da prekine vezu(mada je i to manje verovatno. Pre da je sve uradio sam. Uz mogucnost da cak nista nije ni roditeljima rekao, ali da oni predpostavljaju, a opet ne zele da veruju...To je od prilike to...

ovo kretanje koje si opisao znaci jako puno tragova u blatu, odnosno otisaka cipela/cizama. pa onda
mobitel, dnk tragovi... pretpostavljam da se nista od toga ne podudara sa zoranom, jer bi inace vec
odavno bio pritvoren.

Kako po kojoj ?

Pa on je na Kizu tipovao
kao na konja na konjskim trkama,
i sad navija da to bude tako !

Ne interesuje njega ništa drugo - samo da on dobije opkladu ! :dash:
Stalno me bre prozivas....Znam da si na Kizinoj strani, predpostavljan zato sto si u njemu prepoznao nesto slicno tebi. Ali ja tebi kao ni njemu ne zelim zlo. Smatram da ce razresenje slucaja biti u korist opsteg dobra. Njemu zato sto ce biti u prilici da odlezi za svoje nedelo(i time se promeni na bolje). A tebi zato sto ce se tvoje nedelo odlozti ili ostati neostvareno...

...
Znam da si na Kizinoj strani, predpostavljan zato sto si u njemu prepoznao nesto slicno tebi.
...

Ja sam životno školovan čovek,
naravno da sam prošao i kroz linč !

Vidiš, zakone donose iskusni ljudi
i oni zabraniše hajku na ljude,
samo primitivci to ne jebbu dva posto !

Ministar ( kako ga ono zovu ?) je odobrio
i sad udri iz svih raspoloživih oružja
( nažalost, raspolažemo samo lukom i strelom )
i pameću 2000$ BDP po glavici.

Svaki Vučićević i slični medijski urednici
misli da može da kena na usta do mile volje.

Ustvari i može,
samo nemoj da misli da ne mogu da mu odgovorim !

...
Smatram da ce razresenje slucaja biti u korist opsteg dobra.
...

Ma neee,
ti samo želiš da konjić na koga se kladiš dođe prvi, jel' da ? ;)

- - - - - - - - - -

Stalno me bre prozivas...
...

Ne !
Stalno prozivam Vokera, al' si ti postao ljubomoran, šta li - pa si se nametnuo kao gluplji od njega !

Poslednja izmena:
ovo kretanje koje si opisao znaci jako puno tragova u blatu, odnosno otisaka cipela/cizama. pa onda
mobitel, dnk tragovi... pretpostavljam da se nista od toga ne podudara sa zoranom, jer bi inace vec
odavno bio pritvoren.
Ja ne mislim tako. Mislim da nije bilo blata. Da su se i na toj strani nasipa kretali pretrazivaci terena. A na kraju krajeva koliko su se otisci patika slabo poznavali na toj zemlji govori i cinjenica da policija nije mogla da utvrdi da li je ona sama ubijena na tom mestu ili je tu vec mrtva dovucena(to bi se lako moglo utvrditi da je u pitanju blato i da tragovi tek tako ostaju)

Ne !
Stalno prozivam Vokera, al' si ti postao ljubomoran, šta li - pa si se nametnuo kao gluplji od njega !
Nije tacno, vec nekoliko puta si me pomenuo u postovima u kojima pominjes i Vokera. U fazonu ovaj kiriku1 je ovakav, onakav. Nadao si se da cu da obratim paznju na tebe. Nisam bezvoljan, ali na tebe bas nemam volje da trosim slova, ono sto sa sigurnoscu mogu da kazem to je da si upadljivo glup. Mada to ti toliko i ne bi islo na stetu da usput nisi i nevaspitan.
Ne pozivam na linc niti sam bilo u kom trenutku rekao sta treba raditi nit' kako suditi ubici(sve je vezano za moje misljenje o tome ko je ubica). Cak ga po malo i zalim. Treba mu suditi po zakonu. Eto. Zaobidji me molim te decace. Ako si u komplikovanoj zivotnoj fazi nadji nekog slicnog sebi pa se svadjate(bar je danas nikad vise tih na isti tvoj kalup)...

Ovde je neko vec napisao da su vidjeni zajedno u kolima i da je Jelena vozila tog dana

Nisam razumeo bas sta hoces da kazes? Ja i verujem da su oni zajedno dosli i verujem u sve sto je zoran govorio da se desavalo vezano za dolazak. Medjutim mislim da su krenuli odmah po dolasku zajedno na stazu za trcanje, a da se on po izvrsenom zlocinu sa cerkicom opet vratio na pocetak, bio na livadi na pocetku nasipa i zatm krenuo na stazu "njoj u susret". Tada je "poceo da je trazi"...

Da objasnim malo svoje misljenje vezano za udarce koji su naneseni zrtvi. Zasto mislim da je muz? Osoba koja je ubila zelela je da bude sigurna da je ona mrtva zato je toliko puta i udarala. To za mene znaci da je u pitanju osoba koju ona zna.Bilo je bitno da ona ne daje znake zivota da se slucajno ne desi da uz dolazak hitne pomoci prezivi. Onda bi onaj ko je napao opet dosao na stub srama, a i robijao ono sto je ubivsi je izbegao(smatram i da se ubica nje plasio)... Zasto mislim da se vratio posle nekoliko desetina minuta? Pa ponovo iz tog razloga da proveri da li daje znake zivota(zato ga je i preseklo ono pitanje voditeljke ona se javila na pola staze itd.
). Ali on nije bas toliko glup, shvatio je ubrzo o cemu se radi pitanje ga je preseklo samo na trenutak.... Dakle smatram da se vratio do tela sto dodatno potvrdjuje i majcin poziv na koji se javio, jer bi svaki nepoznati ubica odmah pobegao ne bi cekao toliko( da podsetim da se majcin poziv morao desiti posle njegovih navodnih poziva jelene pa i njegovog poziva taste). Znaci ipak se to desilo dosta posle ubistva sam cin napada je po meni trajao oko minut, mozda ni toliko, a panduri kazu da su utvrdili da se to desilo 7,8 minuta posle PRVOG majcinog poziva...To drugo dolazenje do tela nije samo da se proveri da li je ona sa sigurnoscu mrtva vec i da se proveri da nije ostao neki jasan trag. Ubacivanje tela u vodu je opet da se smanje slucajni tragovi...Jos ako je i telefon fizicki obrisan. Pa pazite ako je rec o nekom klosaru taj ne razmislja kako da sakrije tragove. Ona je morala da padne u nesvest i da ne pruza otpor vec posle prvih nekoliko udaraca, kasnije je taj neko ne bi ni udarao, ali ovde se radi o muzu koji je zeleo da bude siguran... Jedino sto bi moglo da se doda je po meni ucesce i oca u prikrivanju, objasnio sam vec ranije na koji nacin, ali ipak je to po meni manje verovatno...

Poslednja izmena:
Da objasnim malo svoje misljenje vezano za udarce koji su naneseni zrtvi. Zasto mislim da je muz? Osoba koja je ubila zelela je da bude sigurna da je ona mrtva zato je toliko puta i udarala. To za mene znaci da je u pitanju osoba koju ona zna.Bilo je bitno da ona ne daje znake zivota da se slucajno ne desi da uz dolazak hitne pomoci prezivi. Onda bi onaj ko je napao opet dosao na stub srama, a i robijao ono sto je ubivsi je izbegao(smatram i da se ubica nje plasio)... Zasto mislim da se vratio posle nekoliko desetina minuta? Pa ponovo iz tog razloga da proveri da li daje znake zivota(zato ga je i preseklo ono pitanje voditeljke ona se javila na pola staze itd.
). Ali on nije bas toliko glup, shvatio je ubrzo o cemu se radi pitanje ga je preseklo samo na trenutak.... Dakle smatram da se vratio do tela sto dodatno potvrdjuje i majcin poziv na koji se javio, jer bi svaki nepoznati ubica odmah pobegao ne bi cekao toliko( da podsetim da se majcin poziv morao desiti posle njegovih navodnih poziva jelene pa i njegovog poziva taste). Znaci ipak se to desilo dosta posle ubistva sam cin napada je po meni trajao oko minut, mozda ni toliko, a panduri kazu da su utvrdili da se to desilo 7,8 minuta posle PRVOG majcinog poziva...To drugo dolazenje do tela nije samo da se proveri da li je ona sa sigurnoscu mrtva vec i da se proveri da nije ostao neki jasan trag. Ubacivanje tela u vodu je opet da se smanje slucajni tragovi...Jos ako je i telefon fizicki obrisan. Pa pazite ako je rec o nekom klosaru taj ne razmislja kako da sakrije tragove. Ona je morala da padne u nesvest i da ne pruza otpor vec posle prvih nekoliko udaraca, kasnije je taj neko ne bi ni udarao, ali ovde se radi o muzu koji je zeleo da bude siguran... Jedino sto bi moglo da se doda je po meni ucesce i oca u prikrivanju, objasnio sam vec ranije na koji nacin, ali ipak je to po meni manje verovatno...

Ima logike

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back