Nadam se da me ne zezas i ne teras me namerno da pomovo pisem

Ali da ne bih pisao zbog cega sta mislim, napisacu samo rekonstrukciju, kako mislim da je bilo.
Otisli su na trcanje, sve kako je Zoran rekao, prvo na bsk teren, a zatim je ona rekla da idu na nasip. Stigli su tamo takodje u vreme koje je Zoran naveo(od prilike). Malo pre ceteiri. Majka je pozvala u trenutku dok su bili blizu nasipa, jelena je vozila, nije nista objasnjavala vec samo rekla da ide na trcanje, jedan krug i dolazi do nje. Zoran je to cuo(u policiji mu nisu rekli i pitali za majcin poziv). On se kasnije na pitanje novinarke iznenadio kada ga je pitala za majcin poziv kada je jelena otisla da trci, jer zna da je nemoguce da je razgovarala sa majkom, ali zbrkala su mu se vremena u glavi i on je rekao da nije bio tu(bio je tu mizlim i taj poziv je bio pre nego sto je pocela da trci, ali novinarka ga je zbunila jer je rekla da je poziv bio kada je otisla da trci) dobro se snasao, znao je da ga nije pomenula i da je razgovor bio vrlo kratak:
Znaci dosli su na nasip, malo su se tu raspravljali i krenuli su polako da trckaraju svi zajedno(polako zbog cerkice)...Mislim da su stigli do kraja nasipa i da se sve desilo u povratku(zbog pecarosa koji je video muskarca, zenu i dete da trckaraju na delu gde su prosli mesto zlocina). Znaci u povratku dete je trckaralo ispred njih, oni su se sve vreme raspravljali. Uglavnom u besu on je gurnuo sa nasipa ka livadi gde je pronadjena. ko zna kako je sve to pocelo, mozda je i ona njega sutnula. Uzeo je sta mu je prvo bilo pri ruci i udario je u glavu. Bes, strah od nje i njegovo satnje su ucinili da je ubije. Dete je verovatno stalo malo dalje. Na pameti mu je bilo samo da je skloni sto dalje od nasipa da se telo ne vidi sa nasipa. Vraca se sa cerkicon na pocetak, shvata da niko nije video. E sad krece sve onako kako je govorio. dolazi na livadu na pocetku nasipa, tu ga sa detetom vidi i baka sa kozama. Krecu na nasip da "traze mamu". srece nekoga(verovatno proverenog od strane policije) pita da li je video zenu. Da podsetim baku sa kozama uopste nije pitao, jer tek tad krecu da traze mamu(znaci oko 5). Zove telefonom, zove majku(ne pada mu na pamet da se ona mozda isteze na kraju nasipa, da je skrenula negde da izvrsi nuzdu ili tako nesto, ne vice sto bi bilo normalno za nekoga ko stvarno trazi). Tako idesa detetom koje ostavlja na nasipu, silazi sa nasipa do tela uzima telefon i briseo poruke tada se i slucajno javlja. Ili je telefon uzeo odmah pa ga vrati to jest bacio blizu tela sa nasipa onda kada je nailazio drugi put. U to vreme je negde i ugasio telefon(mozda upravo kada je prilazio telu), Vraca se na nasip i nastavlja potragu. Jedino sto je moguce a sto se tice umesanosti druge osobe je da je u vreme kada jos nije krenuo drugo put na nasip pozvao oca objasnio mu sve. Otac je sa puta dosao do mesta ubistva(trag pasa) (nije telo ubacio u vodu da ne bi bilo nadjeno vec voda smanjuje tragove)odvukao telo sto dalje i slucajno se javio na telefon, zeleo da prekine vezu(mada je i to manje verovatno. Pre da je sve uradio sam. Uz mogucnost da cak nista nije ni roditeljima rekao, ali da oni predpostavljaju, a opet ne zele da veruju...To je od prilike to...