Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi pojedini mislite provokacijama da me udaljite sa teme,,e pa vala necete moci ,znaci da sam ubo u centar ,,,samo provocirajte sto puta ima da budem gori ,pa posle vam drugi kriv ,,,

- - - - - - - - - -

Gde je krv u kanalu ako je tu stradala?

Kako nema krvi u kanalu ?

- - - - - - - - - -

Krvi bi ostalo i na zelenilu ,na zabokrecini ,,to se ne pominje uopste ,ne moze krv tek tako da ispari!!??

Neki dn smo spominjali ovog decka,tekstopisca,kompozitora koji je ubijen "navodnim" zalutalim metkom? Evo CFI uradio rekonstrukciju,bas mi je drago i nadam se skorom razrjesenju "misterije"!

http://www.alo.rs/sedam-godina-kriju-ubicu-moga-sina/130843

"- Poseban problem je činjenica da su u pitanju zgrade u kojima pretežno žive predstavnici policije ili njihova deca, pa se pitam da li „svoji“ štite „svoje“ - kaže Vučurović."

ljudi ovo je jezivo

- - - - - - - - - -

ana pogledaj spot u postu iznad tvog

- - - - - - - - - -

Ljudi Miloš je to uradio

Uzas! Pitam se da li je ovaj spot mogao biti inspiracija poremecenom mozgu? Z je cini mi se za rodjendan J posipao ruze po nasipu?
Nadam se da ce ovo psihijatrijsko vjestacenje pokazati o kakvoj se zapravo osobi radi ili ce i tu biti nedoumica kao i u svemu kad je ovaj slucaj u pitanju!

i Mil... definitivno nije ,sto bi kod nas rekli u vinklu!
Umisljeni "umjetnik"!

Kakav post iznad ja ne vidim nikakav post?!

Kad nesto postujes objasni to ,argumentuj to ,da mozemo svi da vidimo ,a ne kao ovi lazovi ,,,udario ju je ,bio je ,samarao je?!!!!

- - - - - - - - - -

Svadjao se sa njom ,,,na kom snimku se svadjao sa njom???

- - - - - - - - - -

Neko sa nasipa je dojavio ,kada se pretraga povukla,ko je ta osoba?

Ne bih se upustao u psiho analize ,kao sto svi to olako rade,to moja profesija nije....
Sta bi sa navodnim porukama ?Je li ga uhapsise?

- - - - - - - - - -

Ako nekoga treba analizirati ,to je onaj koji je inicirao da maloletno dete udje u rijaliti,a to nije Kizina ideja sigurno i zasto je on to dozvolio?

Takav um treba doktor da analizira i da da procenu mentalnog ,psihickog stanja!

Cija je to ideja bila?!

- - - - - - - - - -

Um koji je to mogao da osmisli ,da dete udje u rijaliti ,mogao je i ubistvo da osmisli,zasto bi to bio problem?!

...

Inace oni cudni likovi sa istim frizurama sa sahrane Jelenine su sad vidimo sa tih linkova uglavnom clanovi Milosevog benda.
Onaj visoki lik sa bradicom i repicem, a verovatno i par drugih.
Da li to sta govori...mozda, ne znam, ali eto samo jedan detalj vise.

Dark gotik rock i sl i jeste kazem svojevrsna sekta, kolikogod se neki trudili to predstaviti samo kao pravac muzicki.
E sad...da li je to dovoljno za sumnju u pocinjenje ovog zlocina to ne znam

Sinhroniziteti u vezi Nick Cave-ove pesme i ovog slucaja jesu cudni, kao sto je cudno i da je Nick nekidan imao koncert u Beogradu i to najposeceniji na celoj mu turneji.
Da li to sve ukazuje na nekog od Marjanovica ili je tek nekakav "nemusti" znak pored puta... to ne znam...

Ako je Milos u pitanju, onda je mozda motiv bio subkulturno razmimoilazenje muzickih pravaca...mozda su ga i drugari iz benda zezali da zivi sa snajkom GRAND pevacicom i tako dodatno mu podsticuci patologiju ako je ista postojala vec
Mislim da je negde na njegovom blogu bila cak i neka knjiga od Nick Cave-a....
A sam Nick je svojevrsni guru...sa tom svojom tamnom stranom...u vezi albuma "Balade ubica"...

Ali opet...
Sve i da je on...
Zasto bi neko stitio njega...mozda zbog majke i njenih "klijenata"..., a neko ocigledno nekoga ovde stiti...
Zoran bi se mozda i zrtvovao za brata...ali zasto bi celi sistem ili pola istog stitilo i skretalo istragu i od nje pravilo rijaliti ?!

...

Sjecam se da se o ovome pisalo prosle godine i da je majka izjavila"da je to popodne Jeca odspavala kod majke i da je negdje trebala da ide?"

JELENA NESTALA DAN PRE NEGO ŠTO JE TO PRIJAVLJENO?
"Tvrdnje penzionera Vladimira V., koji je video Zorana i Jelenu da se svađaju na klupi ispod Gazele, nisu neosnovane, jer ima jošsvedoka koji su ih tu viđali. Zoranove izjave na saslušanju ukazuju na to da je Jelena trčala kraj Hipodroma i stadiona BASK, a ne u Borči - iznosi novu teoriju sagovornik u istrazi.

Izjave Jelenine majke Zorice, takođe potkrepljuju tu tvrdnju.

- Ćerku sam poslednji put videla u petak po podne, ne sećam se tačno kad. Znam da je tražila da je probudim jer je trebala negde da ide. Ona me je u međuvremenu zvala u subotu i rekla je da je na trčanju na nasipu i da će doći posle toga. Da li je stvarno tako bilo ne mogu da tvrdim, ali ne želim da verujem u zaveru da je ubijena na nekom drugom mestu - rekla nam je Jelenina majka Zorica".

Ovdje mala ispravka, Majka je pozvala Jecu u subotu a ne obrnuto! Tako je izjavila majka,postoji link!

Ne bih se upustao u psiho analize ,kao sto svi to olako rade,to moja profesija nije....
Sta bi sa navodnim porukama ?Je li ga uhapsise?

- - - - - - - - - -

Ako nekoga treba analizirati ,to je onaj koji je inicirao da maloletno dete udje u rijaliti,a to nije Kizina ideja sigurno i zasto je on to dozvolio?

Takav um treba doktor da analizira i da da procenu mentalnog ,psihickog stanja!

Cija je to ideja bila?!

- - - - - - - - - -

Um koji je to mogao da osmisli ,da dete udje u rijaliti ,mogao je i ubistvo da osmisli,zasto bi to bio problem?!

I PINK Mitrovic je darker i roker...iako forsira narodnjake...
Uvek je u CRNOM a i ima iza sebe sad vec citav niz bizarnih dogadjaja...pocev od slucaja Hayat pa nadalje...
A sama PINK TV je po mom misljenju svojevrsna sekta takodje...

...

- - - - - - - - - -

Normalan covek ne bi nikoga olako osudjivao bez dokaza ,ne mislim na tebe ,,,,moze covek da ima sumnju ,ok ,ali da nekoga samouvereno osudjujes ,taj nije u vinklu definitivno

Ja i ne mogu osuditi nikoga, jer ja samo razmisljam, ali dokaza nemam, kao verujem ni bilo ko od nas ovde.
Da li je to Zoran ili Milos ili neko treci deseti peti...sekta, sluzba, mafija...
Ne znam...

Ali moje misljenje koje bi vec mogao bar logicki nesto jace zastupati jeste da nije ubijena na nasipu.
A to bi mislim bilo dovoljno da istraga krene iz corsokaka u kojem se trenutno nalazi...slucajno ili namerno...

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back