Trebao je neko uputiti tragace na kanal. Logicno je da su se drzali Zoranove price i tako usmjerili potragu. Jedino je nelogicno kako psi , zaista, nisu nanjusili krv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem da nisu znali da je tu kanal! Jelenini prijatelji i njena familija su rekli da je i ranije trčala tamo. Nas dve smo išle u istu osnovnu školu, tamo se trčao kros. Baš na toj poljani, ne na nasipu gore. Za kanal su znali.
Zgrusava se u hladnoj vodi. Hladna voda zaustavlja krvarenja i zatvara rane a sa tkanina skida krv. Ali veliko krvarenje ne moze tek tako da bude isprano. Ako je nasip ona je usmrcena u kanalu ili uz ivicu pa gurnuta.
e bas zato mislim da ovde ima nešto mnogo više od porodičnog zločina . Ja sam sa mojim bratom u sjajnim odnosima, ali ga nikad ne bih pokrila za ubistvo. NIKADA! Sto se roditelja tiče to je već druga priča, 90% bi pokrilo zločin jer tu se ide srcem ne mozgom ili preuzelo krivicu, zavisi od zločina. Ne mislim da su zoran i miloš bili u nekim bajnim odnosima, imajući u vidu psihološki profil Miloša , zašto bi on trpeo da i njega ovako razvlače po medijima zato sto mu je brat ludak ubio ženu da nije u pitanju debela korist! samo malo koristite logiku.... ili su nevini pa ucenjeni zbog nečega u šta ne verujem ili je ovo veliki državni šou u kojem su Marjanovici glavni akteri za velike pare.Makar u nečemu da se složimo.
Šta me briga ako su i mutni...nisu im oni stavljali riječi u usta kada su ih intervjuisali...
Sjećam se snimka kada V. onako skrušeno pita okupljene novinare šta da radi...i da li da angažuje advokata...kao ne zna on kako da postupi...
A radi se o onom prvom danu kada je otkriven Jecin leš,i kada joj je muž uhapšen.
Kakva gluma...onakvog naivca bi teško i profesionalac odglumio...mutljag brate...
- - - - - - - - - -
Ako ti je normalno da je presvučena,onda se i ti slažeš da je neko od Marjanovića krivac...![]()
Aman zaman ljudi kakav "Satanovic",valjda bila humantirana zurka za nekog Mladena Stevanetica.ima i negdje na njenom profilu pise.
Tacno!!!!apsolutno!
- - - - - - - - - -
a sto toliko mrzis Šipku, razumela bih ako bi u isto vreme dok pljujes Šipku, pljuvao i po policiji, predsedniku koji je lagao, medijima koji su dobro profitirali i iskoristili ako ne i ucestvovali u ubijanju iste. Zašto si samo Šipku izdvojio od ovoliko prevaranata na sve strane ?
Zaključio si ti sa Gromom jer vam tako odgovara. Čuj, Grom postavio po frejmovima i vidi se da nema modrice kada stoji daleko od kamere. Pa, nije snimak nastao za potrebe premijere u Holivudu, naravno da se ne vidi modrica kad je predaleko u nekom mraku.
Modrica se čak i vidi sasvim normalno, ja nisam primetila da je "nije bilo" dok nije prišla stolu.
Fina i društvena? Takva osoba ne časti psovkama onog ko ima drugačije razmišljanje od njega. Ne preti blokiranjem. Ne znam ni šta postiže tim blokiranjem ovde, kako god...
Da, brani ih. Kasno si se uključio/la u temu. I Roki je nešto skoro registrovan iako ima već skoro 4 800 postova na forumu...
Po njemu su verovatno krivi zato što nisu pazili na štrik kada su masoni, iluminati, vitezovi templari, jezuiti, D.J.V., Vučko i okultni brojevi krali stvari da bi ubili Jelenu i posle je presvukli.
Trebao je neko uputiti tragace na kanal. Logicno je da su se drzali Zoranove price i tako usmjerili potragu. Jedino je nelogicno kako psi , zaista, nisu nanjusili krv.
Mogu da utvrde to iako je naknadno majica natopljena krvlju,to da.
Da li je padala kisa u noci izmedju subote i nedelje?
Neki bi da BIA učestvuje u razrešenja slučaja ali nije to njihov FAX.
Neki misle da su strane službe ubili Jelenu zbog Z.M
Neki misle da je neko tajno društvo tipa MASONI.
Sve to špekulacije i pokušaj da se POLICIJA,SUDSTVO,Tužilaštvo da ih stave na stub srama.
VELIKA pitanja:
1.Da li je otac od Tijane išao u rijalitije.?
2.Da li je otac od Tijane koristio novine da dobije publicitet?
Da su te slike prevara on bi onda odgovarao za tako nesto!!Pogledajte prilog 463644
Ovo je ta jedna slika prilikom izvlacenja i ne znam kako je Sipka video okovratnik(mislim da se radi o cistoj prevari s njegove strane).... On je to ubacio u svoju pricu koju ce eventualno pokriti recima da ima "pouzdane informacije".... A inace on nema nista, to su gluposti... Gluposti ravne onoj s varikinom koju je umislio, a vala i na njoj se zaradilo...
Na predhodnim slikama se vidi kako joj je majica krvava u donjem delu.. Smatram da je i to nastalo prilikom vucenja kada se majca guzvala(ili kako bih rekao naborala u donjem delu), s obzirom da ju je vukao za noge...
Jel ima neko da mi objasni ovo;
Ajde navukli su joj majicu preko glave koju su zamotali u nesto, ali kako su je dovezli do nasipa, nosili do kanala i ubacili u njega, a da se okovratnik ne isfleka, ali se zato kasnije isflekao dok je telo vozeno na obdukciju?
Ne znam zasto bi neko sve to radio, ali ne znam ni kako da vam dokazem da lupate osim ovako...
Neko je ubio pa brisao sve, pa obukao cistu odecu pa pazio da se ne isfleka(valjda da bi provalili da ju je oblacio), pa dovozio telo tamo gde ga traze... O zemljo otvori se!!!! I sve to sto se radi s lesom je u stvari dodatno ostavljanje tragova.. Pa pobogu ljudi makar bi ga valjda bacili negde da se ne nadje.... Da li ste vi ludi !!!!!!!?????
VELIKA pitanja:
1.Da li je otac od Tijane išao u rijalitije.?
2.Da li je otac od Tijane koristio novine da dobije publicitet?
Šta znači nema klika za doušnika i ko je D.V.J
Da znas da si u pravu! Sin mu takodje pjevac! Ljubomora,zavist,konkurencija,sve je to danas cesta pojava!
Vasika Drašković je rekla da je Jelena verovatno upala u nestabilnu patološku porodicu
Aman zaman ljudi kakav "Satanovic",valjda bila humantirana zurka za nekog Mladena Stevanetica.ima i negdje na njenom profilu pise.
ja bih prvo uhapsila ovog ko je ovo napisao, pa onda vlasnika ovih novina, pa mitrovica koji je zlostavljao dete dovodeći ga u reality , pa Seselja sto je onako lupetao po istom , pa predsednika sto je lagao narod da imaju ubicu ali ce saopstiti posle izbora, nazvao muža odavno ubicom, a optužnice još nigde, pa sve medije koje su se oparile na konto ovog slučaja pisajuci svaki dan nove laži , i na kraju Sashu Popović koji je posvetio emisiju pokojnici čini mi se posle samo nedelju dana, pa policiju koja je primila mito i prikrila dokaze, onaj koji je hteo da otkrije dobio je otkaz itd itd.......... Možda da krenemo od policije i sashe popović , evo uhapsite sashu, pozovite Bozu i njegovu desnu ruku pa u jednu crnu sobu na ‘tretman’ ....neće dugo da izdrži taj skot, ja bih mu šest sati dala pa da peva ko slavujSto se tiče vecerasnje emisije, odgledala sam i složila bih se sa šipkom , ako nemaju dokaze za optužnicu da je kriv, nek podignu drugu optužnicu za ono za šta sigurno imaju dokaze - između redova da je saučesnik! Zbog koga laze i prikriva zločin ? Ko je sve ovo isplanirao? Da li su Marjanovici podržali i prihvatili ‘ponudu’ ili su ucenjeni?
- - - - - - - - - -
koliko su dugovali Grandu za Jelenin povratak? Jelena je neposredno pred ubistvo izjavila da je bila veoma iznenadjena da nisu tražili ništa osim da omrsa ?!
Ja zaista ne mrzim coveka... Zao mi je sto obmanjuje ljude, a imao sam zelju da ga cenim s obzirom da se fino i kulrurno ponasa... Ono sto govori(na jako fin nacin) velike su gluposti...
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 463642
Pogledajte prilog 463643
To su objavili kao slike njene majice... Koliko vidim tu se mogu primetiti i tragovi vucenja, kao i prljavstina s povrsina koja je ostala na majici kada je telo izvlaceno...
Zaključio si ti sa Gromom jer vam tako odgovara. Čuj, Grom postavio po frejmovima i vidi se da nema modrice kada stoji daleko od kamere. Pa, nije snimak nastao za potrebe premijere u Holivudu, naravno da se ne vidi modrica kad je predaleko u nekom mraku.
Modrica se čak i vidi sasvim normalno, ja nisam primetila da je "nije bilo" dok nije prišla stolu.
Evo bas sad pogledah taj snimak. Snimak je autentican.
http://www.telegraf.rs/vesti/237155...vile-se-pa-nestale-neko-ovde-opasno-laze-foto
zoran je bio mamin i tatin ljubimac , a on odbačenik, zapostavljeni uljez odrasta u buntovnika, u njemu je ogromna potisnuta mržnja prema majčinim i zoranovom ‘talentima’, životnom stilu, društvu u kojem se krecu, jeleni kao pevačici muzike koje se grozi, ljudi koji mu se gade..... Miloš nikada nije voleo svoju porodicu. Njegove pesme i imidž su zapravo bunt i mržnja prema rodjenoj porodici.
Aha... I dok je nosena posle do kanla... I krv nikako nije mogla da se slije na dole, niz vrat? Da je nisu mozda prevozili tako sto su je drzali za noge da visi s glavom na dole, a dole poturili da u nesto kaplje krv??? A zasto su to radili, zasto???? O Boze poludecu od vas sa ove teme...
Jel ima neko da mi objasni ovo;
Ajde navukli su joj majicu preko glave koju su zamotali u nesto, ali kako su je dovezli do nasipa, nosili do kanala i ubacili u njega, a da se okovratnik ne isfleka, ali se zato kasnije isflekao dok je telo vozeno na obdukciju?
Ne znam zasto bi neko sve to radio, ali ne znam ni kako da vam dokazem da lupate osim ovako...
Neko je ubio pa brisao sve, pa obukao cistu odecu pa pazio da se ne isfleka(valjda da bi provalili da ju je oblacio), pa dovozio telo tamo gde ga traze... O zemljo otvori se!!!! I sve to sto se radi s lesom je u stvari dodatno ostavljanje tragova.. Pa pobogu ljudi makar bi ga valjda bacili negde da se ne nadje.... Da li ste vi ludi !!!!!!!?????
Sto se tice Zoranovih pantalona on se verovatno presvukao u tih par sati do odlaska u policiju da prijavi i do dolaska novinara... E sad moguc je ovaj scenario... Tragovi blata su (mikro tragovi) koji su kao fleke ostali na njegovim nogama nakon presvlacenja(koje je obavlljeno kada mu je vladimir doneo odecu i obucu,carape), a zatim i presli na druge maskirne pantalone u kojima je slikan za novine na nasipu i u kojima je bio to vece... Smatram da su to mikro tragovi i da je to moguce.. E te druge maskirne pantalone nije smeo niti hteo da unisti(jer to stvara sumnju)... One su mu oduzete... Nije se nadao, ali i na njima su nadjeni tragovi... Mislim da se od prilike tako nesto desilo..
Ako je nasip onda je ubijena u kanalu.