Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sramotno je sta taj Sipka govori... Eno sutra na naslovnici Alo izvukli njegove bajke iz emisije, parafraziram; Svedok(taksista) video kako se Jelena sa mladicem svadja na nasipu i kako potom nevoljno ulazi u crveni auto... Dokle to ide, zivote....
I kao fazon,policiju ne interesuju njegovi svedoci..
Verujem da mu se javljaju kojekakvi ludaci, kao uostalom i policiji.....
Ali najjacije sa onom pricom o sarmicama, ponavlja je u svakoj emisiji...
Sta mu bi sa onom varikinom o njoj vise ne prica?
strucnjak....

Ovog puta kao njegovu izjavu dana izdvojio bih; "Mozemo sa sigurnoscu reci da se ovde ne radi o ubistvu iz strasti, jer ubica koji ubija iz strasti nikada ne zeli da sakrije zlocin nakon izvrsenja."
:roll:

Poslednja izmena:
Sad tek stigoh da odgledam i ovu emisiju sa BN sto je neko ovde stavljao vec, tj jos nisam celu, ali ono sto zapazih jeste da:

- Prvi "gledalac" koji se kao javio mail-om = se zove FELIX !!!

Karamela se na to kao pita - "ne znam da li je to neka šifra ili ime..."

A FELIX je upravo deo FB imena od pominjanog gurua estradnog CO.

I kao bas neko sa takvim imenom...se prvi javlja preko maila u BN emisiju i pita i usmerava razgovor na Zoranove navodne rane...

Srecom onda ih sve skupa Šipka preseca pitanjem - "Na koji dan je uopste ubijena Jelena...?!"

Tragovi istine 04.11.2017 - Tema: Ubistvo Jelene Marjanovic - (BN televizija 2017)

Deo sa pitanjem mail-om pocinje na 37:20

I da...
Karamela je SAV U CRNOM...

...

Poslednja izmena:
Takodje u toj BN emisiji je i prva ukljucena gledateljka iz Novog Sada JELENA imala dobra zapazanja...

Jer je rekla i primetila da je NEKO MOCAN umesan... ako ne direktno u sam zlocin a ono u njegovo zataskavanje...
Kao i traljav rad Tuzilastva je pomenula, a sto vidimo svi...

Dakle to sve NIJE SLUCAJNO...

Ko je toliko mocan da to zataskava ili cak i skrece istragu u krivom smeru ?!

...

Poslednja izmena:
Takodje u toj BN emisiji je i prva ukljucena gledateljka iz Novog Sada JELENA imala dobra zapazanja...

Jer je rekla i primetila da je NEKO MOCAN umesan... ako ne direktno u sam zlocin a ono u njegovo zataskavanje...
Kao i traljav rad Tuzilastva je pomenula, a sto vidimo svi...

Dakle to sve NIJE SLUCAJNO...

Ko je toliko mocan da to zataskava ili cak i skrece istragu u krivom smeru ?!

...

Gledao si emisiju "Pravac",cuo si kad se radila analiza blata (pocetkom ove godine),tek sad se navodno nesto radi,o vremenu smrti nema pojma jer je tijelo bilo u vodi,bitni svjedoci ignorisani,Krsmanovici kao i da ne postoje,dakle slobodno se moze reci da je ovaj predmet prosle godine odlozen u fioku! Pitanje je ko je toliko mocan da upravlja na takav nacin policijom? Izmedjuostalog s tim treba povezati i smjene u policiji kao i Sipkinu saljivu izjavu ,da to sto bi on rekao bi ga moglo odvesti u CZ?A i ona prica o djecaku Radenku i nerjesavanja tog slucaja uz opasku advokatice "vrana vrani oci ne vadi"simbolicno opisuje i ovaj slucaj!
I onda narod treba da ima povjerenje u institucije?!

Gledao si emisiju "Pravac",cuo si kad se radila analiza blata (pocetkom ove godine),tek sad se navodno nesto radi,o vremenu smrti nema pojma jer je tijelo bilo u vodi,bitni svjedoci ignorisani,Krsmanovici kao i da ne postoje,dakle slobodno se moze reci da je ovaj predmet prosle godine odlozen u fioku! Pitanje je ko je toliko mocan da upravlja na takav nacin policijom? Izmedjuostalog s tim treba povezati i smjene u policiji kao i Sipkinu saljivu izjavu ,da to sto bi on rekao bi ga moglo odvesti u CZ?A i ona prica o djecaku Radenku i nerjesavanja tog slucaja uz opasku advokatice "vrana vrani oci ne vadi"simbolicno opisuje i ovaj slucaj!
I onda narod treba da ima povjerenje u institucije?!

Nikad nije kasno da se fijokce otvori.

- - - - - - - - - -

Niko nije iznad drzave (zvucim ko Vucko).

Kad tad govna isplivaju i dodju po svoju solju za pustanje.

Uznemiravanje građana vračanjem, proricanjem ili sličnim obmanjivanjemČlan 15
Ko se bavi vračanjem, proricanjem sudbine, tumačenjem snova ili sličnim obmanjivanjem na način kojim uznemirava građane ili narušava javni red i mir - kazniće se novčanom kaznom od 10.000 do 50.000 dinara ili radom u javnom interesu od 40 do 120 časova.

Molim te, nađi moj post gde piše kako imam beneficiran radni staž. Malo bolje čitaj.

Čovek koji ima skoro 5 000 poruka optužuje mene i još nekoliko ljudi da ZATRPAVAMO temu i da smo plaćeni za to!! ALO!

Mislim da se više neću spuštati na tvoj nivo i ulaziti u raspravu sa tobom. Nastavi da pišeš monolog, uživaj...
Ti si se i zakacila za mene ,i red bi bio da se otkacis ,,,necu ni ja da se srozavam na tvoj nivo ,,,muka mi je od vas pojedinaca ,zato se i ovako ponasam ,i na kraju ,,,da da ,napisala si benificirani staz''''aufiderzen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back