Majole
Ističe se
- Poruka
- 2.315
To je njihov problem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,ali i ti ljudi imaju porodice zamisli kako će ih ismevati
Po meni umesto CFI trebali su zvati Niški Centar Forenzike to su pravi obučeni ljudi
Advokat porodice ubijene pevačice Nebojša Milosavljević smatra da Zoran Marjanović nije uhapšen bez razloga, ali da bi ipak mogao biti oslobođen. Međutim, Kako kaže, Zoran Marjanović nije bez razloga nije uhapšen, a kakva je vrednost dokaza biće utvrđeno istragaom. On je podsetio izjavu Zoranovog oca koje nakon hapšenja rekao da se plaši da će biti ubijen u Centralnom zakonu.
- U zatvoru je teško nekoga ubiti. A i ko bi imao motiv da ubije Zorana Marjanovića? Motiv bi trebalo da ima neko ko je porodično blizak sa pokojnom pevačicom. Da li on tom izjavom šalje neku poruku? Da li porodica Marjanović zna mnogo više? – naveo je Milosavljević.
Gotovo sve medije indirektno kontrolise SBB, a SBB znamo da ga je kupio americki fond kojim rukovodi bivsi direktor CIA-e Petreus !!!
Stavljao sam vec sve te naslove o transferima na srpskom medijskom prostoru....
...
- - - - - - - - - -
Inace vrlo cudan nastavak "Dobro jutro" kod Sarape i Dea-e...
1) Prvo je isao ovaj deo o ubistvu
2) Zatim je isao neki deo o SVINGERIMA u BEOGRADU... Hm..
3) A potom kao nevezani deo u kojem se javlja Nada Topčagić...a znamo vec da je ona u ovom slucaju od pocetka...
...
- - - - - - - - - -
Karmela bi nam mogao reci ako zna sta vise o ubistvu njegove takodje prijateljice Ksenije Pajčin...
On je bio kao bestić sa Ksenijom i gle sad se opet javlja...
A da ne pricamo o njegovom "hermafroditizmu"...musko-zensko...o kojem ovde vec pricasmo...
Takodje mislim da je on rezirao i scenirao onu neku kao rijaliti emisiju u kojoj HVATA LJUDE, MUZEVE I ZENE u PREVARI
Dakle i on ima putera na glavi...
....
- - - - - - - - - -
Ako je Zoran ubica, onda ga stiti neka skupina koja stoji iza njega, da li su to Templari ili masoni ili ko ali neko ima ocigledno...
Ako on nije ubica, onda mu ta neka okultna skupina podmece
Jedna od te dve opcije je...
Meni su itekako interesatne i aktivnosti njenih sestara Krsmanovic...jer su se i one kretale u tom elitno-mafijsko-estradnom krugu...
Ove dizajenerka i manekenka...
...
Zaista ne pratim te sestre. Znam za Teodoru jer je ona bila eksponirana.
Gospodja koja je sinoc bila u emisiji je dr.Vasika Draskovic,najcenjeniji forenzicki psihijatar u Bosni.
Kako je znao za čekić
VLADIMIR SE ODAO
Posle pretresa porodične kuće Marjanovića, svekar Vladimir dao je medijima neobičnu izjavu u kojoj je naveo da „inspektori nose šta misle da treba dok se ubica slobodno šeta s čekićem“.
Meni je žao Jelene što posle svega Z I V njenu smrt koriste za publicitet
i ja bi da prokomentarisem aktivnosti sestara i njihove naprasno uzlazne karijere posle Jelenine smrti. Ni one nisu pokazale neku iskrenu emociju posle Jelenine smrti, možda se nisu javno ekponirale kao Zoran ali su u karijeri napravile bitan napredak, jedna proglašena za jednu od najlepših srpskih manekenki, ma ajde molim vas, znam da o okusima ne treba raspravljati ali je daleko od najlepše, druga sestra takodje naprasno napreduje, kolekciju naziva mystic i to je razmisljala da je posveti sestri?! ...pa ako je toliko volela sestru, zašto nije stvarno napravila koliekciju koja bi bila u duhu jelenine tople i blage licnosti i nazvala je npr ‘Angel’ ......18 vek u kojem ona nalazi inspiraciju nudi toliko mogucnosti za neku svetlu andjeosku modnu kolekciju. Ne dobada mi se ni jedna od njih, kao ni Zoran.
Zaista ne pratim te sestre. Znam za Teodoru jer je ona bila eksponirana.