Qing
Zainteresovan član
- Poruka
- 476
I meni za sto Vucic ,Mitrovic i ostali iskoristise njenu smrt ....
....da su samo iskoristili....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni za sto Vucic ,Mitrovic i ostali iskoristise njenu smrt ....
Sada kada sam odgledao emisiju,ako ga oslobode to je bruka za policiju i odmah posle toga sledi smene

U budućnosti sebe definitivno vidim u Njujorku. Sledeći korak koji priželjkujem je slikanje za veće brendove kao što su Dolce & Gabbana, Cavalli i Armani. Prijatelji me nagovaraju da se oprobam u glumačkim vodama, ali se još ne usuđujem na to.Mada, možda vam sledeći intervju budem davala baš kao glumica (smeh). Da mogu da vratim vreme, sigurno bih ranije počela da se bavim ovim poslom i probala više da grizem. Kao mlađa nisam verovala da će me birati svetski poznati brendovi i da to zaista može postati stvarnost. Koliko god da postignem, uvek želim još. Bilo je trenutaka kada sam htela da odustanem, ali sad vidim da je sreća što nisam. Moja tvrdoglavost je nečemu koristila. Lični izazov u budućnosti biće mi da postanem strpljiva, manje nervozna i još odgovornija. Verujem u faktor sreće, još ako imate želju da radite na sebi - i čuda su moguća.
- - - - - - - - - -
A bogami i ovim ostalima dobro ide posle njene smrti ,ali neobjektivni ljudi to ne zele da vide ....
a ti si skriveni voajer?znači 580 strana ove teme..ljudi šta je vama?![]()
Krsmanovići nisu čudni kao Marjanovići
Dobro malo su jezive,ali Marjanovići su za dvogodišnje veštačenje
Ove brojke 16.47-17.10
16.47-17.20
16.47-17.30
.....pokazuju da su false i da su namerno izabrane , i da daju okultne brojeve 7 11 9 13 33
- - - - - - - - - -
I da famozni broj 23 se pojavljuje u nekoliko slucajeva ,ali vi volite da razglabate samo o Marjanovicima
Kakvi teroristi kakvi bakraci ,nemojte da ste smesni ...ko stoji iza ovih napada sirom sveta ,,,pa sluzbe
Ovde su laminati upetljani ...pokojna se kretala medju jet set bagrom ,kao i ove sestre...
- - - - - - - - - -
Zna se ko drzi svet i zna se ko voli okultne brojeve .,,i to posebno da ih isticu,...sigurno ne albanski teroristi i ubice....ako su oni i imali udela ,to su sitne ribice ,oni su mogli biti kidnaperi...ZNA SE KO DRZI SVET