Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da su to sve spinovanja ,lazi...opravdanje ....a ko je stopirao lociranje njenog telefona ,da nisu mozda skolski drugovi ?!

Pa skolski drug je policajac. Mada ja ne verujem da je neko bilo sta stopirao. Pre ce biti da su olako shvatili slucaj kao "jedan od" i uradili uvidjaj kao i svaki drugi. Policija je navikla malo na priznanje,malo na dokaze,malo na rekonstrukciju koju sam ubica isprica i tako. Ni u snu nisu mogli da sanjaju kakvu ce paznju privuci slucaj,bez priznanja. E pa neka se oznoje malo nekada.

- - - - - - - - - -

Treba ispitati tacno ko stoji iza ovih medija ,koje grupacije ,tajna udruzenja ,koje napadaju Kizu ....i treba ispitati ko tacno stoji iza advokata koji njega zastupaju?!!

Iza medija stoji motiv zarade a iza advokata moze da stoji i bilo ko kome je majka pomogla. Nije to neki smer. A tu ima dosta mocnih ljudi. Ali to ne znaci da su upetljani.

Ne,ne 4-5 ih konstantno napadaju ,ne svi ,dosta i ne pisu o slucaju ....slab je to izgovor

Ako su olako shvatili slucaj neka svi daju otkaz ,pocevsi od ministra pa nadalje ,kao sto kaze Spasic ceo tim je trebalo skloniti sa slucaja ,,,

- - - - - - - - - -

Kada kazem da neko stoji ,mislim na jake organizacije ,tajna drustva ,....ne na obicne ljude

Ne,ne 4-5 ih konstantno napadaju ,ne svi ,dosta i ne pisu o slucaju ....slab je to izgovor

Oni su sami doprineli senzacionalizmu sa medijskim istupanjem i izjavama. Oni prodaju novine.

Juce je novinar rekao da starlete trebaju da uce od njih kako se postaje selebriti a Karamela je dodao da mu je jedan kolega preneo da je osumnjiceni rekao "cek da stavim puder pa radimo intervju".

Pusti ti Karamelu i rekao mu neki kolega ,,,gledao sam ja pre njegove emisije...ovo sto Ani postovala 4 minuta sam gledao i batalio ,,,,kada sam video onog potrcka iz informera ,,nja nja on je kriv"

- - - - - - - - - -

Ni to nije nikakav izgovor ,oni nikakve izjave ne daju ...uopste

- - - - - - - - - -

A davali izjave, ne davali tih 4-5 bi napravili senzacionalizam kako god ,to je bio cilj

Pa nije to samo od Karamele poteklo. To svaki novinar koji je radio sa njim tvrdi. Da ima potpuno odsustvo empatije prema pokojnoj supruzi. Takodje, muvao se sa drugom zenom a nije pokojnoj zeni ni ceteres' dana dao. Msm sto se mene tice nije u obavezi da bude u zalosti ali upravo to privlaci paznju javnosti. I onda se to navlaci na najvisi nivo i to se prodaje. U Srbiji narocito gde se to jako gleda.

Za razliku od ovdje nekih, ja pogledam sve vezano za slučaj ,i ono sto mi se vise a i ono sto mi se manje dopada! Samo tako se moze doći do neke realnije slike slučaja! Selektivno biranje informacija u startu ima već oformljeno misljenje koje ide u odredjenom pravcu,sto uopšte ne mora biti tačno!

- - - - - - - - - -

Pa nije to samo od Karamele poteklo. To svaki novinar koji je radio sa njim tvrdi. Da ima potpuno odsustvo empatije prema pokojnoj supruzi. Takodje, muvao se sa drugom zenom a nije pokojnoj zeni ni ceteres' dana dao. Msm sto se mene tice nije u obavezi da bude u zalosti ali upravo to privlaci paznju javnosti. I onda se to navlaci na najvisi nivo i to se prodaje. U Srbiji narocito gde se to jako gleda.

Naravno! Ono sto je pricao nije u skladu sa onim sto je pokazao! I to je jasno svima osim onima koji to ne zele da vide! Totalno odsustvo emocija za suprugu koja je na strasan nacin izgubila zivot !

Vrlo dobra emisija sto je stavljala neka forumasica ovde.

Dobro jutro - Dea i Sarapa - Nebojsa Milosavljevic - Bozidar Spasic - Mladen Mijatovic - 05.11.2017.

Pogotovo negde oko 10.-te minute kada advokat Milosavljevic ukazuje na to da Vladimirova izjava "kako se plasi da neko ne ubije Zorana u zatvoru" - kraj citata, nam govori da tu ima nesto vise...o cemu mi obicni gradjani ne znamo nista...

Dakle advokat aludira na neke obracune sluzbi ili okultnih skupina !!!
A setimo se isti taj advokat je pominjao i ono ubistvo u Parizu koje je isto bilo obracun francuskih sluzbi tj elite i njoj pridruzene mafije...

Dakle vec drugi put za redom ovaj isti advokat nam jasno ukazuje da tu ima nesto vise sto nam nije receno !!!

...

+

I Bozo Spasic ukazuje na cudnost ovog slucaja...

Milosavljević je ODLIČAN !!!
Odlicno razmislja o ovom zlocinu u ovoj emisiji !!!

...

Ako su olako shvatili slucaj neka svi daju otkaz ,pocevsi od ministra pa nadalje ,kao sto kaze Spasic ceo tim je trebalo skloniti sa slucaja ,,,

- - - - - - - - - -

Kada kazem da neko stoji ,mislim na jake organizacije ,tajna drustva ,....ne na obicne ljude

Gotovo sve medije indirektno kontrolise SBB, a SBB znamo da ga je kupio americki fond kojim rukovodi bivsi direktor CIA-e Petreus !!!
Stavljao sam vec sve te naslove o transferima na srpskom medijskom prostoru....

...

- - - - - - - - - -

Inace vrlo cudan nastavak "Dobro jutro" kod Sarape i Dea-e...

1) Prvo je isao ovaj deo o ubistvu

2) Zatim je isao neki deo o SVINGERIMA u BEOGRADU... Hm..

3) A potom kao nevezani deo u kojem se javlja Nada Topčagić...a znamo vec da je ona u ovom slucaju od pocetka...

...

- - - - - - - - - -

Oni su sami doprineli senzacionalizmu sa medijskim istupanjem i izjavama. Oni prodaju novine.

Juce je novinar rekao da starlete trebaju da uce od njih kako se postaje selebriti a Karamela je dodao da mu je jedan kolega preneo da je osumnjiceni rekao "cek da stavim puder pa radimo intervju".

Karmela bi nam mogao reci ako zna sta vise o ubistvu njegove takodje prijateljice Ksenije Pajčin...
On je bio kao bestić sa Ksenijom i gle sad se opet javlja...
A da ne pricamo o njegovom "hermafroditizmu"...musko-zensko...o kojem ovde vec pricasmo...
Takodje mislim da je on rezirao i scenirao onu neku kao rijaliti emisiju u kojoj HVATA LJUDE, MUZEVE I ZENE u PREVARI

Dakle i on ima putera na glavi...

....

- - - - - - - - - -

Ako je Zoran ubica, onda ga stiti neka skupina koja stoji iza njega, da li su to Templari ili masoni ili ko ali neko ima ocigledno...

Ako on nije ubica, onda mu ta neka okultna skupina podmece

Jedna od te dve opcije je...

Meni su itekako interesatne i aktivnosti njenih sestara Krsmanovic...jer su se i one kretale u tom elitno-mafijsko-estradnom krugu...
Ove dizajenerka i manekenka...

...

Poslednja izmena:
Karmela bi nam mogao reci ako zna sta vise o ubistvu njegove takodje prijateljice Ksenije Pajčin...
On je bio kao bestić sa Ksenijom i gle sad se opet javlja...
A da ne pricamo o njegovom "hermafroditizmu"...musko-zensko...o kojem ovde vec pricasmo...
Takodje mislim da je on rezirao i scenirao onu neku kao rijaliti emisiju u kojoj HVATA LJUDE, MUZEVE I ZENE u PREVARI

Dakle i on ima putera na glavi...

...

Pa kakve on veze ima sa tim sto je Ksenija ubijena? Nije je on ubio.

On se godinama bavi tim tipom emisija jer narod voli to da gleda s tim sto je on za te emisije uzimao glumce (i to lose).

Ne ulazim u njegovo opredeljenje,to je njegova stvar a i nije mogao vecito da se bavi imitacijama. On ima velikog sina i mora da radi nesto.

Ne razumem zbog cega je sad sve vazno a sinocnja odlicna emisija nije vazna. Ne bavi se on samo ovim ubistvom vec svim ubistvima.

Ko god kaze nesto ,bilo sta , sto ne ide u prilog osumnjicenom odmah mu se trazi proslost,imovinska karta,politicko delovanje i seksualno opredeljenje.

Po meni umesto CFI trebali su zvati Niški Centar Forenzike to su pravi obučeni ljudi

Advokat porodice ubijene pevačice Nebojša Milosavljević smatra da Zoran Marjanović nije uhapšen bez razloga, ali da bi ipak mogao biti oslobođen. Međutim, Kako kaže, Zoran Marjanović nije bez razloga nije uhapšen, a kakva je vrednost dokaza biće utvrđeno istragaom. On je podsetio izjavu Zoranovog oca koje nakon hapšenja rekao da se plaši da će biti ubijen u Centralnom zakonu.
- U zatvoru je teško nekoga ubiti. A i ko bi imao motiv da ubije Zorana Marjanovića? Motiv bi trebalo da ima neko ko je porodično blizak sa pokojnom pevačicom. Da li on tom izjavom šalje neku poruku? Da li porodica Marjanović zna mnogo više? – naveo je Milosavljević.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back