- Poruka
- 6.684
A zašto bi imao bilo koji agent
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zašto bi imao bilo koji agent
Ja mislim da su to sve spinovanja ,lazi...opravdanje ....a ko je stopirao lociranje njenog telefona ,da nisu mozda skolski drugovi ?!
Treba ispitati tacno ko stoji iza ovih medija ,koje grupacije ,tajna udruzenja ,koje napadaju Kizu ....i treba ispitati ko tacno stoji iza advokata koji njega zastupaju?!!
Ne,ne 4-5 ih konstantno napadaju ,ne svi ,dosta i ne pisu o slucaju ....slab je to izgovor
Pa nije to samo od Karamele poteklo. To svaki novinar koji je radio sa njim tvrdi. Da ima potpuno odsustvo empatije prema pokojnoj supruzi. Takodje, muvao se sa drugom zenom a nije pokojnoj zeni ni ceteres' dana dao. Msm sto se mene tice nije u obavezi da bude u zalosti ali upravo to privlaci paznju javnosti. I onda se to navlaci na najvisi nivo i to se prodaje. U Srbiji narocito gde se to jako gleda.
Ne,ne 4-5 ih konstantno napadaju ,ne svi ,dosta i ne pisu o slucaju ....slab je to izgovor
Ako su olako shvatili slucaj neka svi daju otkaz ,pocevsi od ministra pa nadalje ,kao sto kaze Spasic ceo tim je trebalo skloniti sa slucaja ,,,
- - - - - - - - - -
Kada kazem da neko stoji ,mislim na jake organizacije ,tajna drustva ,....ne na obicne ljude
Oni su sami doprineli senzacionalizmu sa medijskim istupanjem i izjavama. Oni prodaju novine.
Juce je novinar rekao da starlete trebaju da uce od njih kako se postaje selebriti a Karamela je dodao da mu je jedan kolega preneo da je osumnjiceni rekao "cek da stavim puder pa radimo intervju".
Pa nije to samo od Karamele poteklo. To svaki novinar koji je radio sa njim tvrdi. Da ima potpuno odsustvo empatije prema pokojnoj supruzi. Takodje, muvao se sa drugom zenom a nije pokojnoj zeni ni ceteres' dana dao. Msm sto se mene tice nije u obavezi da bude u zalosti ali upravo to privlaci paznju javnosti. I onda se to navlaci na najvisi nivo i to se prodaje. U Srbiji narocito gde se to jako gleda.
Karmela bi nam mogao reci ako zna sta vise o ubistvu njegove takodje prijateljice Ksenije Pajčin...
On je bio kao bestić sa Ksenijom i gle sad se opet javlja...
A da ne pricamo o njegovom "hermafroditizmu"...musko-zensko...o kojem ovde vec pricasmo...
Takodje mislim da je on rezirao i scenirao onu neku kao rijaliti emisiju u kojoj HVATA LJUDE, MUZEVE I ZENE u PREVARI
Dakle i on ima putera na glavi...
...