- Poruka
- 6.684
Hahahaahahahaaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nenade ti si kao onaj dečiji hobby horse , ljuljas se u mestu ne videći ni levo ni desno.Ala spamujete temu sa MASONIMA
Kako god nju je neko zrtvovao,a sada da pominjem imena i prezimena bez konkretnih dokaza ,,,ne bih voleo da gresim dusu i navlacim prokletstvo na sebe
Ja imam sumnje i izneo sam ,mnogi su se ovajdili od njenog zlocina ,i to je jos nepobitna cinjenica!!
- - - - - - - - - -
I to je jos jedna nepobitna cinjenica da se ispravim
- - - - - - - - - -
Qing :
danas 03:42
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Zoran je savršeno odglumeo manipulatora, muža koji ne haje, neuravnoteženog lazova sa nebuloznim izjavama i plus još sektaskog navodioca koji posle par dana flertuje sa nepoznatom ženom . Zašto?
Qing
Da je savrseno odglumeo manipulatora ,onda ga niko i ne bi provalio ,zar ne?!
A ovamo cela Srbija ga provalila da nesto krije!!
Ako je bilo sta folirao ,glumio ,manipulisao ,on je to izuzetno lose i traljavo radio ,,,jer cim su ga detektivi iz cele Srbije "provalili"....
Cinjenica br1 ona je ritualna zrtva
Cinjenica br2 mnogi se ovajdili od toga ( ruzan izraz ,ali to je cinjenica)
Cinjenica br3
Marjaovici nesto znaju i kriju i neko ih stiti (ali se do sada nisu "ovajdili")
- - - - - - - - - -
Za te tvoje tvrdnje moras sa imas ubedljivije argumente ,,,u svakom slucaju vreme ce u velikoj meri pokazati sta i kako ,,,ja iskreno ne bih smeo da iznosim takve pretpostavke otvoreno
Nema sta koga da stitim ,on je sam rekao da zna ko jezašto bi se bojala, ja ovom istinom štitim Srbiju, čak i predsednika, policiju... zar nisam rekla da su im ruke vezane, šta misliš da taj isti nas predsednik možda i ima u svojoj glavi šta je najbolje za srbiju ali ne sme jer mu nedaju, nesme da pisne, a nije dovoljno hrabar da se okrene gde treba. Crvenu tackicu na crnom odelu nije bas prijatno imati ni u mislima.
Po njegovoj ili tudjoj prici poceo da je trazi oko 16 h ,,,od 16do 20 ima 4 sata...16i 20 daju 36 =9i 4=13
Od 16 do 23 ima 7 okultni broj
7 i 4 daju 11
Sada su aktuelni brojevi 16 i 17 daju 33