Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zoran je savršeno odglumeo manipulatora, muža koji ne haje, neuravnoteženog lazova sa nebuloznim izjavama i plus još sektaskog navodioca koji posle par dana flertuje sa nepoznatom ženom . Zašto? Ti vitezovi su još jedan u nizu pogresan trag , ali su jaka organizacija ili ti sekta zaludjenika od kojih su neki umislili da su pravi potomci templarskih vitezova i da imaju misiju da zaštite hrišćansku zemlju. Postali su toliko jaki, ako mislite da nisam pisala o njima, ne znaci da nisam ispitivala i radila, veoma su se razmnožili, sedište im je u Londonu i prilično su zaludjeni u svojim idejama a i sve više o više delotvorni. Gurnuli su malo više nos u ono sto samo smeju da rade Jevreji, oni će mraciti, oblaciti, praviti ratove, delite tudje zemlje i kupiti sve prirodne dragocenosti. Motiv-osveta sekti jer se trenutno puno založila za ocuvanje kosova i ostalih teritorija u svetu gde nisu smeli da ture svoj nos, plus eksperiment nad narodom i skretanje pažnje od svega šta se dešavalo iza zavese, kao sto rekoh Kosovo mora da ide Albancima jer im tako odgovara da bi preko istog koristili te iste Albance za svoje najpljavije poslove. Zoricina majka je jevrejka -sto znaci da je i ona jevrejka. Zoran i cela porodica Marjanovic su saučesnici u ovom monstruoznom zločinu plus u dvogodišnjem obmanjivanju naroda i treba da dobiju svi redom najstroziju moguću kaznu.Ne samo Zoran, svi redom! Dete pod hitno oduzeti! Eto, ja mislim da sam zaključila . Iza ovoga stoje oni koji kroje sudbinu ne samo srbiji nego celom svetu, vitezovi se navodno bore za ocuvanje kosova i to im ne ide u prilog zato su morali biti sto više ozloglašeni, jer sve je bilo smišljeno da se navede upravo na ovu sektu, a i zoka je njihov glumac pa je danas na svom fb profilu počela da promoviše vitezove. Niti on/ona, niti marjanovici imaju veze za ovom sektom! i ovo može vrlo lako da se proveri sa Knights Templars internationale. Policiji su vezane ruke, tako je kad se Predsednik usmerio ka Evropi a ne ka Rusiji sto je bio jedini mogući kopromis da se sacuva i Srbija i Kosovo. JELENU SU MARJANOVICI PRODALI/NANESTILI I UMRLA JE U NAJTEŽIM MUKAMA, KAMENOM U GLAVU ONAKO STRASTVENO KAKO SAMO SIPTAR MOŽE DA UBIJE SRPSKO ČELJADE!(tako da nisu pogrešili kada su rekli ubistvo iz strasti ili ti mržnje).

- - - - - - - - - -

Ala spamujete temu sa MASONIMA
nenade ti si kao onaj dečiji hobby horse , ljuljas se u mestu ne videći ni levo ni desno.

Kako god nju je neko zrtvovao,a sada da pominjem imena i prezimena bez konkretnih dokaza ,,,ne bih voleo da gresim dusu i navlacim prokletstvo na sebe

Ja imam sumnje i izneo sam ,mnogi su se ovajdili od njenog zlocina ,i to je jos nepobitna cinjenica!!

- - - - - - - - - -

I to je jos jedna nepobitna cinjenica da se ispravim

- - - - - - - - - -

Qing :
danas 03:42
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Zoran je savršeno odglumeo manipulatora, muža koji ne haje, neuravnoteženog lazova sa nebuloznim izjavama i plus još sektaskog navodioca koji posle par dana flertuje sa nepoznatom ženom . Zašto?
Qing

Da je savrseno odglumeo manipulatora ,onda ga niko i ne bi provalio ,zar ne?!

A ovamo cela Srbija ga provalila da nesto krije!!

Novinari, ajde čik objavite poreklo Zorice Marjanovic, ako ste toliko navalili na Marjanovice, zašto ovo ne smete da objavite , a i u vašem interesu je da se osude, zar ne?! ....osim ako deal nije davno napravljen, da vi sto više pljujete, a oni sto više da glume. Eto, Rusija vas voli pa vam pomaže, pozdrav iz Moskve, danas je ovde bio težak dan. Laku noć.

Kako god nju je neko zrtvovao,a sada da pominjem imena i prezimena bez konkretnih dokaza ,,,ne bih voleo da gresim dusu i navlacim prokletstvo na sebe

Ja imam sumnje i izneo sam ,mnogi su se ovajdili od njenog zlocina ,i to je jos nepobitna cinjenica!!

- - - - - - - - - -

I to je jos jedna nepobitna cinjenica da se ispravim

- - - - - - - - - -

Qing :
danas 03:42
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Zoran je savršeno odglumeo manipulatora, muža koji ne haje, neuravnoteženog lazova sa nebuloznim izjavama i plus još sektaskog navodioca koji posle par dana flertuje sa nepoznatom ženom . Zašto?
Qing

Da je savrseno odglumeo manipulatora ,onda ga niko i ne bi provalio ,zar ne?!

A ovamo cela Srbija ga provalila da nesto krije!!

zato sto je i trebalo da odglumi da nešto krije, eto viteza npr sa kojima nema veze.

Qing nemoj da bezis sada ,nego odgovori ,kako je on to glumeo fenomenalno ,a ovamo ga svi provalili?????????

- - - - - - - - - -

Ne bi se petljao sa nikog ,pa cak ni u glumi ,zasto bi jos vise bacao sumnju na sebe?

- - - - - - - - - -

Glumio ,manipulisao fenomenalno ,i ovamo ih svi provalili?!!,,,,oni nesto kriju i znaju to je cinjenica broj 3 , zato takvo njihovo cudno po asanje

Cinjenica br1 ona je ritualna zrtva

Cinjenica br2 mnogi se ovajdili od toga ( ruzan izraz ,ali to je cinjenica)

Cinjenica br3

Marjaovici nesto znaju i kriju i neko ih stiti (ali se do sada nisu "ovajdili")

- - - - - - - - - -

Za te tvoje tvrdnje moras sa imas ubedljivije argumente ,,,u svakom slucaju vreme ce u velikoj meri pokazati sta i kako ,,,ja iskreno ne bih smeo da iznosim takve pretpostavke otvoreno

James R. Jordan Sr.
James Raymond Jordan Sr.(July 31, 1936 – July 23, 1993) was the father of basketballplayer Michael Jordan, and the grandfather of University of Central Floridaplayers Jeffrey Jordanand Marcus Jordan.
James Raymond Jordan
BornJuly 31, 1936
Wallace, North Carolina
DiedJuly 23, 1993(aged 56)
Bennettsville, South Carolina

Zamislite 23 ubijen ,,,u 56 godina sto daje11

ne bežim i ne bojim se;) nikada do sad nisam optuzila nikoga dok nisam bila sigurna i dok nisam ispitala lično neke stvari kao npr ovo za ovim vitezovima. Da su ludi jesu, da su sekta koja se pretstavlja kao humanitarna organizacija koja ima trenutno abnormalni broj članova sirom sveta, oni na vrhu su u Engleskoj, a engleska izadje iz evrope i ne misli da plati dug! I sam vrh ove sekte je upravo u Londonu, a da su englezi jedni od vecih istorijskih predatora i da će sedeti i na pet tajnih stolica u isto vreme, i na jevrejskoj, i na viteskoj, i na arapskoj i na americkoj, sve u cilju sopstvenih interesa....htedoh da kažem da je ova viteska struja ili ti sekta uzela toliko maha u Engleskoj a i šire da me sad ne čudi zašto su se ovi malo poplasili. A bolje sprečiti nego leciti, jelte;$ Sve nas prevarise, glumio je i dobro i lose, dobro je npr odglumeo ovo sa radom i vitezovima, stvorio je sliku u narodu da ga još više omrznu a novinari pišu, stvorili su sliku sektasa, samo sto ne pripadaju sekti već organizaciji koja sve konce ovoga sveta drži u svojim rukama, i gori su od najgore sekte....licka se i ***** na dan sahrane, flertuje sa nepoznatom ženom posle par nedelja, priča o jeleni bez iskrene emocije( to i nije bilo teško jer je nije ni imao). Uspeo je da ga narod sto više omrzne, novinari sve više pišu , uspeli su da navedu na pogrešne tragove, da odglume nasip
i nameste Jelenu. Ja tvrdim da je ubijena taj dan, ne predhodni, naravno ni u kući ni na nasipu i telo je doneseno tu noć/jutro sa krticama iz policije. Uspeo je da u isto vreme da do znanja i sumnje da nešto krije kao sto i jeste ..da umesaju i tajkune i političare jer im je tako rečeno da deluje sto inrigantnije, misticnije, na kraju ni ovo nije bilo tesko odglumiti jer su svi tajkuni i političari pod kontrolom iste sile, a i da kriju i da znaju je istina! Postoji mogućnost da su i sestre nešto odradile, pa ne bih tako brzo odskocile u karijerama. Ova daleko da je od najlepših srpskih manekenki, vrlo dobro znamo kakve prave lepotice srbija ima, a ova druga radi copy paste of Alexander Mcqueen, iskopirala je ovog poznatog engleskog dizajnera koji je u vrhuncu svoje karijere pronadjen obešen u svom stanu! I dalje se radi pod njegovim imenom, ali ni blizu onoga kako je on to radio, možeš uzeti ime, ali ne i talenat. Mnogi pokušavaju kao i ova Maja da ga kopiraju, ali ne može niko ni približno da se približi njegovoj unikatnosti i talentu. Otišla sam puno daleko, i Nenad će se naljutiti. Znaš Rock, ponekad poželim da sam kao nenad, nije bas dobro biti deep thinker, a ti si jos gori;)....a i radila sam ceo vikend, spavam po cetiri sata ...drago mi je sto sam ovde u ovoj zajednickoj misiji u vapaju za pravdom srela neke duhovno bliske ljude...laku noć, svi ste mi dragi, pa i neistomišljenici. Svi smo na kraju izmanipulisani.

Cinjenica br1 ona je ritualna zrtva

Cinjenica br2 mnogi se ovajdili od toga ( ruzan izraz ,ali to je cinjenica)

Cinjenica br3

Marjaovici nesto znaju i kriju i neko ih stiti (ali se do sada nisu "ovajdili")

- - - - - - - - - -

Za te tvoje tvrdnje moras sa imas ubedljivije argumente ,,,u svakom slucaju vreme ce u velikoj meri pokazati sta i kako ,,,ja iskreno ne bih smeo da iznosim takve pretpostavke otvoreno

zašto bi se bojala, ja ovom istinom štitim Srbiju, čak i predsednika, policiju... zar nisam rekla da su im ruke vezane, šta misliš da taj isti nas predsednik možda i ima u svojoj glavi šta je najbolje za srbiju ali ne sme jer mu nedaju, nesme da pisne, a nije dovoljno hrabar da se okrene gde treba. Crvenu tackicu na crnom odelu nije bas prijatno imati ni u mislima.

Licno vise volim Prada ,,imam jaknu i znam kakav je kvalitet i dizajn

- - - - - - - - - -

zašto bi se bojala, ja ovom istinom štitim Srbiju, čak i predsednika, policiju... zar nisam rekla da su im ruke vezane, šta misliš da taj isti nas predsednik možda i ima u svojoj glavi šta je najbolje za srbiju ali ne sme jer mu nedaju, nesme da pisne, a nije dovoljno hrabar da se okrene gde treba. Crvenu tackicu na crnom odelu nije bas prijatno imati ni u mislima.
Nema sta koga da stitim ,on je sam rekao da zna ko je

Po njegovoj ili tudjoj prici poceo da je trazi oko 16 h ,,,od 16do 20 ima 4 sata...16i 20 daju 36 =9i 4=13

Od 16 do 23 ima 7 okultni broj

7 i 4 daju 11

Sada su aktuelni brojevi 16 i 17 daju 33

Da ne zaboravim 9 svedoka

NA spisku svedoka koji treba da budu saslušani u slučaju protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović na nasipu u Borči, nalazi se devet svedoka, saznaju “Novosti”. Na prvom mestu je Zoranova tašta Zorica Krsmanović, koja je preminula pre pola godine.
- Deveta je Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović, koja je, prema sopstvenom priznanju, živela daleko od njih - kaže advokat Veljko Delibašić, branilac osumnjičenog Marjanovića. - Ovo najbolje govori o ozbiljnosti dokaza.

http://www.vaseljenska.com/kultura/izlozba-o-devet-vekova-malteskih-vitezova/

Београд – У здању Скупштине Србије Небојша Стефановић председник Скупштине отвориће данас изложбу под називом „Суверени Малтешки ред – 900 година у служби сиромашних и болесних“.

http://m.portalanalitika.me/clanak/113623/samo-je-jedan-red-malteskih-vitezova

- Svako može da registruje red kao NVO, ali autentični Red malteških vitezova je poseban i ima kontinuitet od polovine 11. vijeka do danas. Riječ je o specifičnoj međunarodnoj organizaciji, jedinoj državi na svijetu koja nema svoju teritoriju, ali održava diplomatske odnose sa 105 država, između ostalih i sa Crnom Gorom. Malteški red je religiozni katolički red i njegovi članovi, bilo da se radi o vitezovima ili damama, a ima ih oko 13 hiljada u čitavom svijetu, mogu biti isključivo katolici. Jedini izuzetak su članovi nekih dinastija, kao što je dinastijaPetrović,i oni mogu biti drugih hrišćanskih vjeroispovjesti.Tako je princNikola Petrovićpostao član Reda, objašnjavaSbutegazaPortal Analitika.

- - - - - - - - - -

Ja se bavim okultnim brojevima kojih ima i previse u ovom slucaju ,znatno vise nego sto sam mislio

Да је велики пријатељ (и играч) језуита на Балкану, Путин је потврдио остваривањем сарадње своје странке (Јединствена Русија) са странком Мила Ђукановића, као и безрезервном подршком Борису Тадићу. Такође, за време Путинове владавине Руска православна црква је потпуно скренула на стазу екуменизма и потчињавања Ватикану.

Jelenina pokojna majka, Zorica, takođe je rekla da se sa ćerkom poslednji put čula oko 15. 35 časova. Sve posle toga obavijeno je velom misterije

Idemo ovako od 15.35 do

16.42 ima 25 plus 42=67~13

od 15.35 do 16.47 ima

25 plus 47=72~9

15.35 do 16.49 ima

25plus 49=74~11

Zatim 35plus 42=77~14

Zatim 35plus 47=82~10

Zatim 35 plus 49=84~12

14#10#12=36=9

- - - - - - - - - -

15 i 16 daju ukupno 13