Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djeca uglavnom oponasaju svoje roditelje pa mi je u vezi toga interesantno to sto je mala J.n. prilikom posjete ocu u "Zadruzi" imala nacrtanu "plavu krv" na ruci?Z je gledao u to a ona je rekla "da se neko uplasi" i da ce to oprati kad dodje kuci?
Imala sam nekog slicnog iskustva sa djetetom,koje je zapravo imitiralo moju alergiju koju sam tad imala na ruci ,a ja sam je ,ne sluteci ,cak odvela doktorici koja je vrlo brzo shvatila o cemu se radi!
Na tom istom snimku iz "Zadruge" kad su prilazili nekom kavezu,pretpostavljam papagaju ili nekoj drugoj zivotinji,Z ju je podigao da vidi i moglo se cuti kako je J rekla "ne vristi kao" i onda vise nije bilo tona?Da li je ovo slucajnost,prekrivena bubica ili tu nesto ima? Cesto se sjetim toga a i hapsenje je usledilo poslije rijalitija ,pa eto da podijelim s vama!

Da je dete nesto videlo ,podsvesno znalo ne bi ga pustali kod pokojne babe da ide!

Dijete je prvih dana samo cutalo,sjedilo,plakalo,bar su tako pisali?
A zar nepustanje djeteta baki ne bi probudilo sumnju bas kod te iste bake?
Jednostavno su je morali pustati tamo sa uputama naravno! Zar nisu kritikovali baku zbog J slika,koje su oni uzgred receno posklanjali da ne podsjecaju dijete na majku?

Interesantan komentar ispod clanka u listu "Alo"...

"aktap @Paja original
02/11/2017 - 11:20
Tačno tako. Šta je sa TAJKUNOM koji je spominjan? Pola Srbije šapuće da ima sidu i da je zimus pobegao u inostranstvo. I da se sakrije i da se leči."

Jel' zna neko nesto o ovome?

Pola Srbije? Da je tako, pisalo bi se i taj bi se oslovljavao imenom. Ovo je opet fora podrške M.

Njene patike bi imale tragove tj .obrise trave da se na kanalu borila za zivot ,djon nema "zelenilo"od trave,platneni deo nema takodje ...cak i obicnu zemlju bi imala i sa strane gde je platneni deo...

- - - - - - - - - -

A da ne govorim ako je bila vucena...

- - - - - - - - - -

Nema sumnje sve je to podmetnuto nakon odlaska pretrage ,,,neko je bio tu ,dojavio ,tu je kljuc hvatanja saucesnika!!!???

- - - - - - - - - -

A sve se to zapostavlja u javnosti...novine ne smeju da pisu o tome ,nikako ....

- - - - - - - - - -

Sipka je na pocetku pricao o tome ,bilo par tekstova ,kako su ovog uhapsili ni reci vise o tome!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back