Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo vec postaje totalno bizarno:

(VIDEO) GOST KOJI JE ZAPANJIO SVE U PAROVIMA: Nenad izveo ritual nad Đusom i pokazao svoje moći!
http://www.kurir.rs/stars/2932655/v...-izveo-ritual-nad-djusom-i-pokazao-svoje-moci
Gost današnje "Ordinacije u Parovima" je Nenad Janjetović koji će na sebi svojstven način pokušati da objasni šta je to "treće oko".

Prvi na kome je demonstrirao svoje moći je Ivan Ivanović Đus. Međutim, ritual koji je primenjen izazvao je kod "Parova" suze na oči, ali od smeha.

Kako je ritual odmicao, Đus se sve više približavao podu. Nenad inače "promoviše" način života u skladu sa prirodom i narodnim običajima.

Svoje sposobnosti pokazao je i na dve učesnici, Miljani Kulić i Nini Prlji.

Zorica M. je zbog ovoga osudjena...
A sad vec citav niz likova i frikova u "Parovima" sve to javno promovise ?!

Alen "iscelitelj", pa Nenad "lekoviti", pa Vesna "vidovita"......
Mislim ono...
Ima li sektašenju na nacionalnim frekfencijama kraja ?!

...

skorasnja otkrica i svjedocanstva agenata CIA e i drugih agencija u SAD, sluzbeno su obznanila cinjenicu da su se vise od dvadeset godina financirali projekti mentalne spijunaze. Naravno, iz Vladinog budzeta. Tokom ranih 1970 ih, dakle vrhunca "Hladnog rata", Amerikanci su ulozili ogromnu energiju da dostignu sovjetske programe na planu mentalne spijunaze i kontrole uma. Operativne jedinice su pod kontrolom CIA (Central Intelligence Agency), DIA (Domestic Intelligence Agency) i vojni INSCOM (Intelligence and Security Command). Projekti su nosili nazive: SCANATE, SUN STREAK, GRILL FLAME, CENTER LANE i, najpoznatiji, STAR GATE. Civilne obavjestajne agencije su operirale iz Arlington a, Virginia, a vojne iz Fort Mead a, Maryland.
Gro americkih istrazivackih projekata iz oblasti mentalne spijunaze se odvijao u prestiznom (i drugoj po velicini naucnoj instituciji u SAD) Stanford Research Institute. Kasnije su prebaceni u kalifornijsku korporaciju SAIC (Science Application International Corporation), dotiranu iz vojnog budzeta. Sjediste je u San Diego u.
Pogledajmo Upravni Odbor Direktora ove korporacije:
John Deutch (doskorasnji
direktor CIA),
Bobby Ray Inman (nekadasnji sef NSA mocni National Security Agency, prije toga zamjenik
sefa CIA),
Robert Gates (raniji direktor CIA),
William Perry (doskorasnji ministar odbrane SAD),
Melvin Laird (ministar odbrane u doba predsjednika Nixon a),
Max Thurman (umirovljeni general, svojevremeno predvodio invaziju na Panamu),
Donald Kerr (raniji direktor Los Alamos National Lab)

A secamo se pukovnika Bogija kako je besan na CiA i njihove magijase kako ih on zove?!

Dakle,akteri ove price,advokati,gosp.Sipka,nepoznato dal' ce to i novine uciniti,se polako povlace iz medija?!
A koliko vidim i ovdje na forumu je tema otisla u drugom smjeru,tako da ovaj slucaj ce ostati prepusten tuzilastvu,sudu ili njihovim vladarima!
Tuzno,jedna zena ,majka,izmasakrirana,jedno dijete siroce a pravde nigdje!!!

Upravo tako.
Ne verujem da ce se skoro resiti ovaj slucaj.
Tuga velika i zalost.
Zaista sam revoltirana, ma besna sam sto je policija zatajila, sve je otislo niz vodu, nema pouzdanih svedoka, nema nicega.
Sta moze da izjavi pred sudom neka neuka zena koja cuva ovce, koja mozda ne ume dobro da se izrazava...
Koja posle "iskaza" pokazuje srednji prst novinarima.
Pitam se da li je ovo sve istina sto se desava.
Mislila sam da savrsenog zlocina nema, da pravda uvek nadje put, ali prevarila sam se.
Zao mi je te zene. Zao mi je devojcice.

Upravo tako.
Ne verujem da ce se skoro resiti ovaj slucaj.
Tuga velika i zalost.
Zaista sam revoltirana, ma besna sam sto je policija zatajila, sve je otislo niz vodu, nema pouzdanih svedoka, nema nicega.
Sta moze da izjavi pred sudom neka neuka zena koja cuva ovce, koja mozda ne ume dobro da se izrazava...
Koja posle "iskaza" pokazuje srednji prst novinarima.
Pitam se da li je ovo sve istina sto se desava.
Mislila sam da savrsenog zlocina nema, da pravda uvek nadje put, ali prevarila sam se.
Zao mi je te zene. Zao mi je devojcice.

ja bas nisam sigurna šta je vecini ovde primarno? Istina ili Pravda? Istinu nikada nećete saznati jer niste hteli da čujete neke stvari o kojima je ovde pisao grom , rock , katy itd... Vama je bilo interesantnije da kao zvaku razvacite Marjanovice i tumacite silne laži koje ste procitali u novinama. E bas zato sto su novine zatajile, šipka , advokati vi nemate šta više da komentarišete ? Rock je izneo neka izvanredna otkrića , ali to vam nije interesantno da komentarišete?! .... Za Ani je tema otišla u drugom smeru, van Marjanovica i to znaci da pravda neće biti zadovoljena? Pravda će biti zadovoljena, a istinu nikada nećete čuti jer niste hteli da je čujete .....

ja bas nisam sigurna šta je vecini ovde primarno? Istina ili Pravda? Istinu nikada nećete saznati jer niste hteli da čujete neke stvari o kojima je ovde pisao grom , rock , katy itd... Vama je bilo interesantnije da kao zvaku razvacite Marjanovice i tumacite silne laži koje ste procitali u novinama. E bas zato sto su novine zatajile, šipka , advokati vi nemate šta više da komentarišete ? Rock je izneo neka izvanredna otkrića , ali to vam nije interesantno da komentarišete?! .... Za Ani je tema otišla u drugom smeru, van Marjanovica i to znaci da pravda neće biti zadovoljena? Pravda će biti zadovoljena, a istinu nikada nećete čuti jer niste hteli da je čujete .....

Draga ili dragi moj,grijesis!
Na mojoj listi osumnjicenika je broj jedan PARTNER,vec sam pisala o tome,zasto,kako,poslije toga neke osobe iz okruzenja a zatim neka sluzba,sekta ili kako god se zvala ta neka grupa!
Ja bih prije rekla da vi imate problem sa prihvatanjem cinjenice da uglavnom ovakva ubistva izvrse partneri!! Pazljivo dam ja citala sta pise Grom,to je jedna od teorija o kojoj se mogu napisati kilometri rijeci a da nigdje niste stigli!Kao prvo ne znate apsolutno nista o biografijama samih aktera,njihovih nacina zivota..itd. da biste ih uopste mogli svrstati bilo gdje osim onog linka iz djetinjstva koji moze biti trag a mozr biti i obicna manipulacija medijima zbog dobijanja "vise pacijenata" obzirom da znamo cim se majka bavi!Eto ti cujes sve sto Grom pise i sta?Kakav je rezultat? Ja licno nemam toliko vremena da pisem referate na ovu temu a pogotovo na temu sekte!Ni ljudi koji se bave tim ne mogu tako lako doci do nekih saznanja a ti ocekujes da dvoje,troje ljudi na ovoj temi to postignu?Smijesno!!!!
Sta treba da kolipiram 300 strana raznoraznog teksta o sektama,tajnim drustvima i tad sam kao nesto ucinila po pitanju ove teme!
A gdje si ti bila ranije ili bio, da nas prosvjetlis?

Sad sam zaista sigurna da je to cisto skretanje teme i da je u pitanju obicno ubistvo i da ga je izvrsio partner!

Uzalud vam trud!

I ja sam ubeđen da je Z.M

Nenade, u zivotu nikad ne treba biti povodljiv,treba vjerovati u svoje licne instikte i u svoja saznanja!Na ovim drustvenim mrezama nikome ne treba vjerovati pogotovo ovim sto skoro dvije godine "vicu"Z je nevin a da pri tom nemaju ni jedan jedini valjan argument iako su u bliskim odnosima sa predmetnom porodicom!Naravno ne treba ni vikati o necijoj krivici ako nismo sigurni i ne postoje dokazi ali da sumnjamo ,sumnjamo!E pa brate cijela bivsa Juga sumnja a i sire!

Sta reci o sektama kad svi vidimo da se radi na totalnom razbijanju pravoslavne vjere,bezbroj grupa,sekti,naxovite to kako hocete su u svim refovima vlasti,u svim institucijama,medijima,javno se propagiraju njihova ucenja,lijecanja,imaju skole,fakultete,imaju sve! Ali o tome treba otvoriti novu temu ili mozda vec postoji ,pa o tome tamo diskutovati!
To razbijanje pravoslavlja je pogresna prica... Ako mediji, internet mogu da razbiju veru onda je ona i bila labava, nikakva... Prakticno ti uticaji cine uslugu odvajajuci zito od kukolja... Vera koja se moze unistiiti bilo kakvim spoljnim uticajima i nije bila neka vera...

Sta reci o sektama kad svi vidimo da se radi na totalnom razbijanju pravoslavne vjere,bezbroj grupa,sekti,naxovite to kako hocete su u svim refovima vlasti,u svim institucijama,medijima,javno se propagiraju njihova ucenja,lijecanja,imaju skole,fakultete,imaju sve! Ali o tome treba otvoriti novu temu ili mozda vec postoji ,pa o tome tamo diskutovati!

Ti ocigledno ne razumes o cemu ja pricam...

Ajde da pojasnim...

1) Ja ne iskljucujem Zorana iz ovog zlocina...
2) Moje kako ti kazes teoretisanje je upravo u cilju razotkrivanja citave pozadine zlocina...

Isto kao sto ti mene optuzujes da svojim razmisljanjem "skrecem temu"..., tako bi i ja mogao optuziti tebe da svojim uskim fokusiranjem skreces temu sa pozadine zlocina....

A cilj nam je valjda da otkrijemo i ubicu i pozadinu zlocina.

Jer valjda je i pticama na grani do sad jasno da ovaj zlocin nije neki random porodicni zlocin, tj sve i da jeste samo to, on ima i jos neku ociglednu pozadinu duboko zavucenu u sam sistem.

Kao sto Kenedija nije ubio tek nekakav Li Harvi Osvald...vec je citava mracna druzina stajala iza tog atentata...
Jer da je to bio samo Osvald sam od sebe..., ne bi CIA eno i juce i dan danas branila Trumpu da otkrije sve tajne posle 50 godina hej...

Dakle meni je cudno da tebe ne zanima cela pozadina ovog zlocina...
Pa taman i da je Zoran sam od sebe zaista ubio Jelenu zarad neke kao porodicne razmirice ili zagorelog rucka ili ljubomore ili nadrogiranosti..., valjda bi te interesovalo ko sve ga stiti i zasto ga stiti, kakvi i ciji su sve dugovi u pitanju spram njega i Marjanovica itd.
Il su dugovi il je osveta ili porodicni zlocin prikriven od mocnih prijatelja iz vrha ili ritualno zrtvovanje nekih tajnih skupina tj mocne sekte...

A jasno je da celo sudjenje se pretvara lagano u farsu...prvo mrtvi svedoci pa onda ono sa Teodorom, pa sad baba s kozama i srednjakom...pa promasena vremena... i niko nista nije video ni cuo dok neko monsturozno ubija nesretnu zenu...

Pa da je neko sutnuo kera culo bi se kako kevce, a kamoli da neko mlati zenu sa x udaraca i da se ista pri tome kako obdukcija kaze BORI...

Dakle nije ona bila onesvescena na prvu pa da se ne cuje...vec OBDUKCIJA KAZE da se BORILA....a pri borbi na zivot i smrt sigurno je morala bar jednom vrisnuti opsovati glasno i sl.
I kako to da NIKO ne cuje ?!
Moguce, ali ne tu na nasipu i u to vreme...vec negde u zatvorenom verovatno...

...

Poslednja izmena:
Puštao detetu hapšenja ubica,poznastvo u MUP-u moguće je da je čitao o rešavanju krivično dela ubistva

Pa ko kako i zasto ga onda direktno i indirektno stiti evo drugu godinu vec?
Ko mu salje i pare i advokate i to 5 najjacih koji su radili na svim DB slucajevima...
Dakle to mene zanima...
O cemu se ustvari radi...
Interesuje me CELA ISTINA a ne samo delici...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back