Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зоран и Владимир су показали право лице ко су шта су,браните особе које намерно неће да помогну око случаја+ од себе праве жртву режима и новинара а Јелену прозивају да је неверница и да је варала мужа са измишљеним тајкунима који изгледа постоје само у њиховим болесним мозговима.

Цео случај успарава Зоран и Владимир.

Znaci samo po proceni.
Tuzilja se izgleda plasi advokata odbrane. Sou.

- - - - - - - - - -

A na pitanje novinara kako prvo moze da bude ostecena pa onda ne moze kaze advokat "pogresio tuzilac". Buahahahaha.

Kaže svi mi grešimo... ej tužilac, zamenik tužilaca, na ovakvom slučaju, da napravi takvu glupost na početku. Šta očekivati od njih kasnije?!

Kaže svi mi grešimo... ej tužilac, zamenik tužilaca, na ovakvom slučaju, da napravi takvu glupost na početku. Šta očekivati od njih kasnije?!

Policija odradi posao. Preda sve tuzilastvu. A onda dodje tuzilac koji trazi nanogicu. A sudija samo aminuje.

A u cemu je tuzilac pogresio? Nema tog clana u ZKP. Nije tuzilac pogresio. Zato i jeste frka.

Pa ko im je omogucio te kontroverzne advokate?

Ovako ispada kao da su oni neki mega giga tajkuni iliti tajfuni ,pa veju sve pred sobom ,i tuzioca i sudiju i policiju,,,sve zivo?!

Jedino ako to zelis da kazes?

Upravo to dokazuje da ako nemaju mogućnosti da plate te advokate, ako im je neko drugi plati 5 advokata da ih brani, da imaju nekog moćnog uz sebe koji će ih osloboditi krivice. Ne pakuju im sigurno ubistvo tako što im uzimaju 5 advokata koji su branili i odbranili sve koji su bili osumnjičene za ubistva.

Evo im sponzora....zanimljivi likovi i spektakularne face....sa naočarima do ušiju....na zapadu bih ih odmah legitimisali ako nista sto bi reko kristijan golubović...Možda svima izgledaju normalno ali meni izgledaju kao njihovo osiguranje.....

Почевши од Милоша па на даље

Jelena mi se u više navrata žalila da mora sama da spava u studiju, dok su i Zoran i njegovi roditelji spavali u svojim spavaćim sobama - ispričala je u Tužilaštvu Teodora Krsmanović.

Да ли је то прави муж да ли се тако понаша прави муж!!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back