- Poruka
- 9.400
O tome ti pricam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jedino ako je nekome u interesu da smandrlja sve to ..u svakom slucaju predstavnici ,organi se obrukali debelo ,kakva god da odluka bude.
Obrukali se zato sto su dozvolili ovaj cirkus ,ovo ruglo,ovo nije drzava
Obrukali se zato sto su dozvolili ovaj cirkus ,ovo ruglo,ovo nije drzava
Znaci samo po proceni.
Tuzilja se izgleda plasi advokata odbrane. Sou.
- - - - - - - - - -
A na pitanje novinara kako prvo moze da bude ostecena pa onda ne moze kaze advokat "pogresio tuzilac". Buahahahaha.
Nije to klinja ,isto teski narcis,pogledaj mu profil! A tu je i Šešelj?
Kaže svi mi grešimo... ej tužilac, zamenik tužilaca, na ovakvom slučaju, da napravi takvu glupost na početku. Šta očekivati od njih kasnije?!
Pa ko im je omogucio te kontroverzne advokate?
Ovako ispada kao da su oni neki mega giga tajkuni iliti tajfuni ,pa veju sve pred sobom ,i tuzioca i sudiju i policiju,,,sve zivo?!
Jedino ako to zelis da kazes?
Pa ko im je omogucio te kontroverzne advokate?
Ovako ispada kao da su oni neki mega giga tajkuni iliti tajfuni ,pa veju sve pred sobom ,i tuzioca i sudiju i policiju,,,sve zivo?!
Jedino ako to zelis da kazes?
Bolje Nenade cuti da ti sada ne odbrusim ,a ja znam vrlo dobro to da uradim ,,bolje se zapitaj kakav rezim ti podrzavas?!
I mene zanima okle im lova. Zanima sve ljude.
Evo im sponzora....zanimljivi likovi i spektakularne face....sa naočarima do ušiju....na zapadu bih ih odmah legitimisali ako nista sto bi reko kristijan golubović...Možda svima izgledaju normalno ali meni izgledaju kao njihovo osiguranje.....