Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
njihovo pojavljivanje u medijima cu od sad gledati samo kao deo scenarija, potureni da dižu prašinu , pominjući i uporedjivajuci slučaj čak sa S. Markovic.... svi oni, zorica(lažna ljubavnica), lažna detektivka i sutra ko zna ko , svi su samo glumci u ovom novom reality programu.

- - - - - - - - - -

a detektivki muslimanske nacionalnosti koja je za okupirala medije svojim otkrićima bih porucila da nam pokaže ličnu kartu i njenu i Zoricinu.

Ja se izvinjavam ali moram da vaspitam,zasto na vasem profilu piše pol MUŠKI a pisete u zenskom rodu?

Zakon mora da opravda da sestra od tetke, strica(ili cega vec) moze da bude ostecena, onda bi to znacilo da on nije u pravu... Ne moze se dovesti neko iz familije ili sa ulice i reci nigde ne pise da ne mogu biti osteceni, jer nigde ne pise da mogu!!! U praksi se zna ko su osteceni i ako ti znas da su nekada sestre od strica bile ostecene ti reci... Tuzilac menja ostecene u ovom slucaju(jer nema bliskih rodjaka), a Sipkin i advokata Teodore posao je izgleda da ga negiraju... Oni vide neku korist u tome da preko Teodore upadnu u slucaj, da li se radi o novcu ii reklami ko ce ga znati...

Ovo poslednje je i razlog. Ostecen moze da bude bilo ko kome su povredjena licna ili imovinska prava. Ostecen je i odzeparen deda u 26.ici. Ne precizira ZKP o kakvim se delima radi kada se odredjuje ostecena strana. Niti precizira bilo sta u vezi srodstva.

Da je tuzilac smatrao njenu ulogu manjkavom ne bi joj slao obavestenje. Problem je sto iza ostecene stoji doo. Tuzilastvo ne zeli da se ceprka po predmetu i procenom na koju tuzilac ima pravo,odnosno "ukljuci-iskljuci" dugmencetom, izuzeo je nju iz te price i cao zdravo.

Ne moze neko da kaze da je nesto precizirano Zakonom ako nije. To je nedopustivo. Da je rekao "procenom okolnosti slucaja" onda ok. Pozivati se na nepostojeci clan zakona je skandalozno.

Baš sam razočarana prvim danom .suđenja.
Jelenina sestra nije 'oštećena stranka',jer je samo sestra od strica,a oštećeni mogu biti samo otac,majka,rođeni braća i sestre,supružnik ili djeca.
Pokojna Jelena nema ni oca ni majke,nema ni rođenih braće i sestara,jedino dijete je maloljetno i pod direktnim uticajem porodice Marjanović...i plus,suprug joj je osumnjičen za njeno ubistvo.
Po ovome ispade da država smatra da niko ne treba biti zainteresovana strana u ovom slučaju,namjerno ne kažem oštećena jer mislim da Teodora ovde ne traži nikakvu odštetu već samo pravdu za svoju pokojnu sestru.
Ikako kod,ona joj je najbliži srodnik,i sud bi to trebao uzeti u obzir.

A što se tiče Marjanovića,Vladimira i Miloša,koji su juče odbili dati iskaz i svjedočiti,što se mene tiče samo su potvrdili Zoranovu krivicu.
Toliko priče,učestvovanja u emisijama,toliko intervjua,tolikomedijskog eksponiranjai sada odjednom ćutanje.
Vjerovatno se boje da će se zapetljati u svim svojim lažima.

Kriv je,nego šta i znaju to njih dvojica.Da li je direktni ubica,ili saučesnik,to više nije ni bitno.
Ali,kriv je.
Da nije kriv,ova dvojica bi svjedočili.Rekli bi što znaju i spašavali bi Zorana.
Ali,očigledno,to štooni znaju Zorana spasiti nemože.

Ja sam majka,imam odraslog sina.
Ja bih se za svoje dijete borila svim snagama i silama i nema tih advokata koji bi mi zabranili dati iskaz.

Zar to nije logično i zar tako ne bi uradio svaki roditelj koji misli,a i koji zna, da mu je dijete nevino u zatvoru.
To je Vladimir stalno izjavljivao za svog sina Zorana,a sada ga je ostavio na cjedilu,po mom mišljenju.
Ne dajući svoj iskaz,samo su potvrdili da su svi do grla upetljani,a samim tim i krivi,i da sada idu samo na to da tužilaštvo nema dovoljno dobre dokaze i da će optuženi biti oslobođen u nedostaku dokaza.

Ja se najiskrenije nadam da tako neće biti.

Kad se spominje Teodora,treba naglasiti da je ona OPUNOMOĆENIK 11 članova porodice Krsmanović,što znači da Jelenu nema pravo zastupati njena porodica! Uzas!!!

Na koji zakon se pozivaju oni koji kazu da Teodora ima status ostecene?

Na isti ZKP. Lepo pise da ostecen moze da bude svako kome je povredjeno licno ili imovinsko pravo. Tacka.

Bez preciziranja da li to sestra,komsija ili surnjaja.

Pojam ostecenog lica se odnosi na sva krivicna dela koja ZKP predvidja.

Ja sam posumnjala da mozda postoji neki Pravilnik koji uze resava clanove Zakona ali ne postoji. Tuzilac procenjuje i ukljucuje i iskljucuje aktere. Ako su vec imali takvu nameru nisu se trebali ni blamirati sa obavestenjem. Nije to greska. Tuzilac je postupio po ZKP. Zasto je pritisnuo dugmence "iskljuci" moze da objasni samo cinjenica da iza ostecene stoji tim koji stoji i nista drugo. Institucije su alergicne na neovlascene institucije i to je cela istina.

- - - - - - - - - -

To su uzeli da pokazu "moć" koliku su jaki ti sektaši...a jedan dobar je dovoljan što ti rece drug....

Ne bih ulazila u to da li postoji sekta ili ne ali uzimanje pet najjacih branilaca je jos jedno ruganje u lice narodu od strane osumnjicenog.

Na isti ZKP. Lepo pise da ostecen moze da bude svako kome je povredjeno licno ili imovinsko pravo. Tacka.
.

Ne verujem da je negde i nekad status ostecene dobila sestra od strica. .. Verujem advokatu koji kazu da osteceni mogu biti rodjena sestra, rodjeni brat, deca, supruznici, roditelji(najblizi rodjaci), kada njih nema tu je drzava... Verovatno da je u pitanju praksa(poduprta nekim podzakonskim aktom) koja nije od juce, mozda je jos iz kraljevine Jugoslavije, preko Titove Jugoslavije, Srbije i Crne Gore pa sve do danas... A mi se danas iscudjavamo... Ne verujem ni u kakvu namestaljku u vidu straha od cfi(svaki put me je blam kad treba uopste da ih pomenem, al' ajde)....

Vidim da sada pominju otiske patika.... U mojoj teoriji porodica i Vladimir nemaju veze sa ubistvom... Jedinu vezu sa skrivanjem tragova Vladimir moze da ima u smislu da je ubrzo na Z poziv dosao na nasip i doneo mu patike koje ce da preobuje, a zatim odvezao one u kojima je Z bio.i negde ih unistio(ili bacio)... Ne mogu da provalim koje su mu ono patike na slikama sa nasipa, a cini mi se kao neke air max, pa mi je nemoguce da bi on obukao maskirne pantalone i air max... Vise mi to lici na "iznudjeno" odevanje... Mozda mu je doneo V i pantalone i patike....Koliko sam razumeo kamera kod prodavnice ga je snimila u kolima tako da se ne vidi sta je obukao, a svedoci u blizini nasipa ne verujem da mogu da tvrde i da su uopste zapamtili kakvu je odecu imao...

Nemaju oni strah od njih u tom smislu. Tuzilac sta je imao da dobavi,dobavio je. Mi jos uvek ne znamo kakvi su izvestaji ovlascenih vestaka.

Ali problem su televizijska pojavljivanja + uvid u spise = ometanje istrage. I cao zdravo.

Znam za slucaj ostecenih koji su bili cak dalji rod. Opravdano prihvacen status.

Pokojnica u ovom slucaju nema nikoga blizeg i sigurna sam da bi status ostao da se nisu pojavljivali u medijima. Ma 300%

Znam za slucaj ostecenih koji su bili cak dalji rod. Opravdano prihvacen status.
Znaci mogli da dobiju odstetu od necega sto se desilo njihovom daljem rodjaku.?. Iskreno ne verujem u to... Pa nije to nasledstvo...
U ovom slucaju ona kao ostecena bi mogla da dobije odstetu od koje bi otkinuli ti advokati koji rade za "dzabe"... Zato im je i toliko zao sto se to nije provuklo....

Ja se izvinjavam ali moram da vaspitam,zasto na vasem profilu piše pol MUŠKI a pisete u zenskom rodu?

Dobro zapažanje, Ana... ovo je drugi put da piše u ženskom rodu, bio je još jedan post. Posle tog prvog posta sam videla da piše muški pol pa mi nije bilo jasno. Ali nije prvi put vezano za ovaj slučaj da vidim kako neki profili pišu i pobrkaju polove. :think:

Ja se izvinjavam ali moram da vaspitam,zasto na vasem profilu piše pol MUŠKI a pisete u zenskom rodu?[/QUOTE. Ja sam žensko, vidiš nije sve kako piše ;). profil pripada moj suprugu.

Da, da...muž se registrovao pre mesec dana samo da bi pisao u ovoj temi...i to na koji način da piše na temi... onda uskače i njegova supruga i nastavlja isto da piše... Bravo, moglo je to i bolje da se smisli. :worth:

Ovde svako ko dodje na temu i pise svoje misljenje koje izlazi iz okvira pojedinih misljenje mora da trpi teror.... Mene su nazivali svakakvim imenima i pricali da sam novinar, policajac pa i ubica.. Pogotovo ona sizofrena.. Mada ima ovde i slicnih slucajeva(njenom slucaju), ali se pomalo suzdrzavaju...Ne znam sta je problem ako dvoje ljudi koriste jedan profil? Oslobodite se svoje paranoje!!!!!!! Pokazujete je na svakom koraku... Ili se stidite....

- - - - - - - - - -

Ljudi se boje ovde da pisu... Misle da ce ih neko proganjati... Sto mozda i nije daleko od istine...

Dobro zapažanje, Ana... ovo je drugi put da piše u ženskom rodu, bio je još jedan post. Posle tog prvog posta sam videla da piše muški pol pa mi nije bilo jasno. Ali nije prvi put vezano za ovaj slučaj da vidim kako neki profili pišu i pobrkaju polove. :think:
Milena Da li ikada pisah u muskom rodu? username-Qing nije ni muško ni žensko već istorijski period u Kini. Ako te još nešto interesuje slobodno pitaj samo nemoj napadati ljude bez povoda i razloga .

Poslednja izmena:
Da, da...muž se registrovao pre mesec dana samo da bi pisao u ovoj temi...i to na koji način da piše na temi... onda uskače i njegova supruga i nastavlja isto da piše... Bravo, moglo je to i bolje da se smisli. :worth:
nema šta da se smišlja , da li je opšte pol bitan? Nikada niko nije pisao u moje ime pa čak ni moj suprug. Većina vas je dugo već u jednom zacaranom krugu,mlatite praznu slamu, a davno je već i najvećem glupanu jasno da istinu nikada nećete saznati, Zoran će biti uskoro oštećeni a ne optuženi , pokojnicu ne možete vratiti..... Ali dete , dete možda ima neke šanse da se izbavi i spasi. Niko o tome ne priča ?!
Možda neki savesni ljudi, koji su na nekim pozicijama možda mogu da na neki način pomognu ovom detetu, i tim ljudima nije u nikakvom interesu da se zna ko su, šta su, pol, status ili ne daj bože provlacenje imena po medijima. Gde su vaša dela da ste icim doprineli da se ovaj cirkus završi ? Sta si ti Milena konkretno uradila kao sugradjanka da se tom detetu pomogne? Razvlacite se kao žvaka, evo dosli ste do page 457, i gde ste, nešto novo ste otkrili ?! šta ste konkretno uradili a toliko svog slobodnog vremena i energije ste utrošili pisajuci ...

Ovde svako ko dodje na temu i pise svoje misljenje koje izlazi iz okvira pojedinih misljenje mora da trpi teror.... Mene su nazivali svakakvim imenima i pricali da sam novinar, policajac pa i ubica.. Pogotovo ona sizofrena.. Mada ima ovde i slicnih slucajeva(njenom slucaju), ali se pomalo suzdrzavaju...Ne znam sta je problem ako dvoje ljudi koriste jedan profil? Oslobodite se svoje paranoje!!!!!!! Pokazujete je na svakom koraku... Ili se stidite....

- - - - - - - - - -

Ljudi se boje ovde da pisu... Misle da ce ih neko proganjati... Sto mozda i nije daleko od istine...
Istina sve sto ste rekli stim sto je samo jedna osoba pisala a to sam ja. I nikada ništa nije pisano u muškom rodu. Ja se ne bojim da pišem ovde niti bilo gde ono sto mislim, rado ću u skladu sa vremenom podeliti sa vama neka mišljenja ali mislim da delima možemo mnogo više doći do neke pravde i istine stoga ću se usmeriti u tom pravcu tako da ne bih da mi se nakače neke neuravnotezene i psihički nezrele osobe tipa zoka, šizofrena itd.....

na fb page u novom statusu poturene gispodjica ppominje kosovo i Ramusha Haradinaja. Šta mislite zašto? ....zato sto je provaljeno ko je i šta je a ja vam dajem reč svoju da je ALBANKA. kad se se otkrije ko su akteri bićete bliži istini ko stoji iza ubistva. Zoko Zorice , mnogo lepo srpsko ime si izabrala ali ti se ne slaže uz lice. Posto nas pomno pratiš ovde šta pišemo ajde prilozi svoj pasoš i lična dokumenta, ali ne lažna. Glumis podršku a kontrolišeš Marjanovice da ne zucnu. Jasno mi je zašto si toliko smela da pljujes po predsedniku Vučicu, Mitrovicu i ostalima....zato sto ti je data dozvola da pljujes sto vise od njih licno, a njihov gospodar je i tvoj gospodar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back