Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stankovic potpisao izvestaj o mestu ubistva na nasipu, nacinu na koji je ubijena i okvirnom vremenu smrti, a vi ovde mozete slobodno da nastavite da rezirate kojekakve bajke...

Izvini, ako sam propustila neki konferenciju, ali ne sećam se da je izašao i potvrdio tu priču. Sećam se da se o tome pisalo u novinama, ali se onda Stanković oglasio javno i rekao da on ništa iz slučaja nije iznosio javno i to je to.

Da ne bi ovde pisali gluposti kako Stankovic nije pozvan da odredi vreme smrti i mesto, a vidim i da je onaj Sipka imao takve komicne izjave :hahaha: recicu vam sledece:
Gospodin Stankovic je u ime KOMISIJE vestaka (koji su izvrsili sudkomedicinsko i trasolosko vestacenje! o okolnostima smrti(sa trasologom)) vestacenje predao javnom tuziocu(ili zameniku) u Visem javnom tuzilastvu u Beogradu!!!!!!! To su cinjenice koje novinama nisu zanimljive da ih objavljuju... ALI TO SU CINJENICE koje i vi ovde zaobilazite pa se cudite novinama!!! Pa vi (javnost) sama trazi da cita gluposti koje novine pisu izgleda!

Izvini, ako sam propustila neki konferenciju, ali ne sećam se da je izašao i potvrdio tu priču. Sećam se da se o tome pisalo u novinama, ali se onda Stanković oglasio javno i rekao da on ništa iz slučaja nije iznosio javno i to je to.

Pa on nije izjavio nista, predao dokument zameniku tuzioca i nakon toga je mesto ubistva procurelo u javnost... Ali dobro ako vam je to prepreka za nastavak mastanja onda vi mislite da je napisao da je mesto ubistva u kucu u borci...

Znači sada veruješ žutoj štampi?

Ta senzacionalisticka stampa o tome i ne govori... Informer, Kurir, Blic, Alo, Telegraf svi oni izbegavaju to da pominju i izmisljaju sve sto ima padne na pamet, bukvalno sve... Ta vest je skrajnuta... Objavljena je u novostima ili danasu koliko znam... U to vreme su drugi objavljivali svoje glupave teorije stvorene za paznju javnosti..

Zato se ta cinjenica ne pominje! Jer to sto su forenzicari koji rade na slucaju logicno utvrdili rusi citave clanke, izdanja, emisije, debate, reklame, paznju, novac koji se vrti itd... Ni jednom mediju nije u interesu da se sazna istina, zato sto ona nije toliko misticna i neverovatna koliko bi javnost zelela da ona bude

Poslednja izmena:
http://www.telegraf.rs/jetset/vesti...utio-zestoke-pretnje-i-uvrede-zarku-lausevicu

http://www.telegraf.rs/jetset/vesti...utio-zestoke-pretnje-i-uvrede-zarku-lausevicu

- Rekao bih mu ubico gubi mi se s očiju. Izgazio bih ga nogama i poručio da se gubi iz Beograda i iz Srbije. Taj skot bi trebalo da me se plaši. Ubio je dva crnogorska Srbina. On je Montenegrin i šta ima da traži u našoj zemlji. Zašto on snima filmove po Srbiji, j**o mu pas mater. Hoću ja da ga malo ispitam, i da vidim koliko ima zuba. Kako mu nos podnosi pritisak veći od pola tone. Želim da ga ulepšam malo da liči na Nikolu Barovića - ogorčeno je poručio Šešelj.

Sta je ovom Seselju?!

Bez obzira na nacionalnost i politiku ali sta je trebao Lausevic da uradi?Da puste da ga unakaze?Pun mi je ..... takvih koji u coporu napadaju bez razloga ili traze ti najmanju gresku.Mogli su ga i ubiti ili ostaviti trajnog invalida njega i brata njegovog.Sto se mene tice ubijene nezalim nimalo.Sami su birali takav zivot.Mogli su cutati i gledati svoja posla i ziveti mirno svoj zivot,i danas bi bili zivi a Zarko nebi znao da postoje kao sto nije ni znao pre nego sto su ga napali.Ali ne postojala je grupa takvih ciji je moto bio"e sledeci koji udje u kafanu tucemo ga makar bio rodjeni otac".

ja se slazem sa vecinom tvojih zapazanja . I dalje tvrdim da Zoran nije ubica a da su porodično umešani u ovaj zločin na ovaj ili onaj način , ucenom ili nekim zajednickim interesom . Pa koji ubica bi usred najveće hajke i to još u zatvoru forsirao i predstavljao svoju ljubavnicu. Ovde je izgleda scenario da ga sto više blate. Sasvim je očigledno da sve radi po nečijoj režiji . Qing

Ne znamo mi da li on to forsira za tzv"ljubavnicu",mi to sve citamo i "znamo "iz trash novina kojima ni dupe da izvinete ne bih obrisao..i moje dupe ima standard,za razliku od ovih jebaca.

Upravo to i kažem, ko bi normalan u takvoj situaciji još ljubavnicu javno promovisao, znaci i ona je fake, sve je fake, da je vladimir pominjao tajkuna i ljubavnika nismo videli.

Gusan :
danas 00:57
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Kazu da psi ne mogu nanjusiti ako je telo u vodi.A imamo slucaj kada su Barbaru Vitez posle godinu dana sa psima camcima trazili po Tisi.

Nije tacno ...psi mogu da nanjuse ,i plus najmanji trag krvi da osete ,znoj ...to su reci vojnih eksperata...znaci ovde se debelo laze ,njeno telo je najverovatnije nocu posle pauze pretrage doneseno...

Meni to što izbaciš nema veze sa samim slučajem, u smislu da je povezano.Milena

Pa tebi nema ...ali ima jasnih indicija i slicnosti da je estrada u oba slucaja upetljana ,...

- - - - - - - - - -

Stankovic potpisao izvestaj o mestu ubistva na nasipu, nacinu na koji je ubijena i okvirnom vremenu smrti, a vi ovde mozete slobodno da nastavite da rezirate kojekakve bajke...Kiriku

Moze on sta hoce da potpisuje ,ja mu licno nista ne verujem ,,ipak je on politicar...

Izvini, ako sam propustila neki konferenciju, ali ne sećam se da je izašao i potvrdio tu priču. Sećam se da se o tome pisalo u novinama, ali se onda Stanković oglasio javno i rekao da on ništa iz slučaja nije iznosio javno i to je to.Milena

Nije on iznosio javno nista ,da bi tuzilac mogao da manipulise odbranom i javnim mnjenjem ,a advokati odbrane su im tu poremetili planove,i rekli sta pise u izvestaju ,sto je njihovo pravo ...

- - - - - - - - - -

E sada da li su nakitili malo ili ne ,to ne znam ..a sada vidimo da se provlaci neki svedok koji je video kao kombi ,,,posto je ta prica o ubistvu na nasipu veoma suplja ..

Stankovic potpisao izvestaj o mestu ubistva na nasipu, nacinu na koji je ubijena i okvirnom vremenu smrti, a vi ovde mozete slobodno da nastavite da rezirate kojekakve bajke...

Nije on to sam potpisao nego svi clanovi Komisije a on na kraju potpisuje kao predsednik iste.

Naravno da Sipka ne moze da daje takve konkretne informacije dok sve ne krene. Takodje, naravno da ce da obrise postove jer su previse krenuli da teoretisu po stranici a neko bi to pripisao njima, kao njihovu izjavu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back