Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mada ako je porodica ubica morali su je tu izbaciti jer je zoki prijavio nestanak na nasipu i moralo je biti povezano sa tim.DA se sve uklopi.Jukabg

Znam ali opet ga to stavlja u krugu osumnjicenih ,kako god da okrenes ...Zasto bi sam sebi smestao?!

- - - - - - - - - -

Meni ovo lici na poruku ,pretnja muzu da cuti ,ali sta da cuti ,,koja je to sila u pitanju ,da nekome moras da cutis ,,,ovo govorim pod uslovom da on nije ni ucesnik ,,,da nije uopste umesan?!

Takodje je zanimljiv slucaj pevacice iz Jagodine koja je stradala sa suprugom pod ne bas jasnim okolnostima ,takodje u zamahu karijere.Ovde je bomba bila u pitanju...koga zanima neka istrazi malo ,zanimljivo ....

- - - - - - - - - -

Na vratima plakata. Na plakatu slika pevačice pre transformacije. Neko je rukom napisao da ulaz nije u funkciji. Ulaz u zgradu sa suprotne strane.
Suzana Radosavljević, pevačica u dugoj haljini, patrijarhalna pevačica iz Jagodine, frizerka je po zanimanju. Milovan Petrović se bavio elektronikom, bio je amaterski TV mehaničar.Patrijarhalna pevacica ,zvuci vam poznato?

- - - - - - - - - -

Jedom je kafanska pevačica govorila za televiziju. Romkinja. Pitali su je ko je bolji, mlađi ili stariji? Šokiran iskrenošću morao sam da zapamtim njen odgovor: - Bolji su, naravno, mlađi. Ali su bolji i stariji, više se nabacuju.
Slovenac deluje nezaintersovano, na kraju seda za sto. Rekao je opet nešto jako bitno: - Suzana je imala svoj ponos, držala je do svog dostojanstva.
Potpisivanje ugovora sa đavolom.

- - - - - - - - - -

Jelena je imala svoje ja,svoj ponos,drzala je do sebe,imala dostojanstvo....to i sami mozemo zakljuciti

- - - - - - - - - -

Iz stana se nikad nije čula galama ili muzika. Bili su mirni. Milovanova prva žena je dolazila par puta. Žalila je Suzanu, jer je Suzana mlada, ima 32 godine, Milovan 45 godina. Milovan će je uništiti. Neradnik je, nigde ne radi. Prva žena je, naravno, mogla tako da priča iz pakosti, jer je bila ljubomorna na Suzanu.
Sedela sam na klupi, pred zgradom, kad se čula eksplozija. - Ključ od stana držim samo u rezervi. Komšinica je pozvala. Ušle smo. Televizor radi. Razbijen daljinski upravljač televizora. Srećom, ja nisam videla strašnu scenu, samo sam čula. Komšinica je sve videla, pozvala je policiju.

Mada ako je porodica ubica morali su je tu izbaciti jer je zoki prijavio nestanak na nasipu i moralo je biti povezano sa tim.DA se sve uklopi.Jukabg

Znam ali opet ga to stavlja u krugu osumnjicenih ,kako god da okrenes ...Zasto bi sam sebi smestao?!

- - - - - - - - - -

Meni ovo lici na poruku ,pretnja muzu da cuti ,ali sta da cuti ,,koja je to sila u pitanju ,da nekome moras da cutis ,,,ovo govorim pod uslovom da on nije ni ucesnik ,,,da nije uopste umesan?!

Na samom početku, ove tuzne priče, se i govorilo upravo to ,"poruka muzu,porodici.."!O tome su pričali mislim onaj Radovanovic ali....kako je vrijeme prolazilo i priča se mijenjala?Nazivali mi to kako god ,sekta,grupa ova ili ona,činjenica je da danas javnom scenom vladaju posebna pravila,svi su povezani jednim jedinim motivom a to je NOVAC! Kakav novac im je pokojnica mogla donijeti svojim karakternim ponašanjem, "kućnim vaspitanjem",s muzom koji ju je pratio u stopu,iako je bila sa odličnim glasovnim mogućnostima ali i nespremna na nova pravila?Mozda je mogla svojoj porodici donijeti neki dinar ali ne i toj sceni koja vrvi nemoralom i svim što uz to ide! Kako god bilo,da li je ubica iz kruga porodice ili iz te estradne baruštine prepune krokodila,jedno je sigurno, J je koleteralna zrtva danasnjice!!!
Pogledajte naprimjer njenu sestru od strica (gostovala u Ćirilici) ,sigurna sam da je i ona "kućno vaspitana" ali jednostavno se povinovala zarad svoje karijere nekim zacrtanim estradnim putanjama,pa je tako mozete vidjeti oskudno odjevenu,slike na kojima je naga,kretanje u raznim mutnim krugovima,ali zato ona nije u kontaktu sa svojom porodicom sto je i sama rekla u toj istoj "Ćirilici"! Ona se dakle povinovala nekim pravilima estradnim ali izgubila porodicu na neki način?Mislim da pokojnica to jednostavno nije mogla,da se nasla u nekom procjepu iz kog ni sama nije znala izaci a rezultat je sve ovo sto danas vidimo!

Sto ti rece kolega ovde se radi o OPOMENI.Doneli zenu nadomak njihove kuce.Mada ako je porodica ubica morali su je tu izbaciti jer je zoki prijavio nestanak na nasipu i moralo je biti povezano sa tim.DA se sve uklopi.UBistvo jeste povezano sa samim marijanovicima ali u kojem kontekstu nadam se da ce policija rasvetliti.A moguca varijanta je i to da je htela otici od njih sa detetom pa se svetili mada manje verovatna.Ovde je opasan problem bio u pitanju.DA onako sa leđa bijes jednu zenu je širi problem te porodice.Dugovi,sekta,zelenaši,opominjali ih godinama i na kraju im se osvetili...

Upravo to. Da se uklopi sve sa pričom. Ako se dokaže da je ubijena 1. aprila, onda su gotovi.

Ako je već ubijena ranije, i ako je ranije bačena u kanal, kažu da pas nije mogao da je oseti ako je bila duže u vodi. Onda su uveče samo pobacali stvari kako bi ukazali gde je telo. Jer je i njuma bilo u interesu da je tu pronađu. Da su hteli da je se otarase zauvek, bacili bi je u Dunav, uradili bi to da je ne nađu mesecima ili godinama. Ovako imaju smišljenu priču, našli telo, glume žrtve i oplakuju i misle da će se izvući. Možda bi se i izvukli da se nisu pojavljivali po medijima svojevoljno na početku istrage.

Meni se stalno vraća jedno pitanje,da li bi ubica ,npr. Z mogao ubicu nazvati "monstrumčina" s facom zgroženog čovjeka a da je to on učinio?Nazivati ga "zlikovcem",pričati ćerki o "zlikovcu" a pri tom je on taj? Meni je to neshvatljivo,čak i da je mislio da će se izvući,morao je imati taj crv sumnje a sta ako se otkrije,sta u drugom slučaju?
Potpuno mi je to nelogično osim ako i to nije karakteristika nekog sociopatskog ponašanja?

- - - - - - - - - -

Žalila je Suzanu, jer je Suzana mlada, ima 32 godine, Milovan 45 godina

32godine je imala takodje kao J .kada je stradala ...

Ko god da je ona Rada još će ispasti i da je u pravu! Kad bi se "raspetljao" i slučaj njenog pojavljivanja u svemu ovome,kad bi se doznala prava istina, dobili bismo pravi odgovor na ovaj slučaj!

Pevacica Suzana 32 godine imala kada je stradala ,imala talenat ,glas ,ali problem je bio manjak kilograma ,male grudi ,bila je lepa ,visoka ,patrijarhalno vaspitana ,drzala do sebe,podvrgla se operacijama i trebala karijera da joj krene uzlaznom putanjom...dalje je istorija.

- - - - - - - - - -

Takodje pevala po kafanama kao J.,imala supruga ,ali su nevencano ziveli ,bio stariji od nje ,brizljiv ,nezan ...

Meni se stalno vraća jedno pitanje,da li bi ubica ,npr. Z mogao ubicu nazvati "monstrumčina" s facom zgroženog čovjeka a da je to on učinio?Nazivati ga "zlikovcem",pričati ćerki o "zlikovcu" a pri tom je on taj? Meni je to neshvatljivo,čak i da je mislio da će se izvući,morao je imati taj crv sumnje a sta ako se otkrije,sta u drugom slučaju?
Potpuno mi je to nelogično osim ako i to nije karakteristika nekog sociopatskog ponašanja?

- - - - - - - - - -

Ko god da je ona Rada još će ispasti i da je u pravu! Kad bi se "raspetljao" i slučaj njenog pojavljivanja u svemu ovome,kad bi se doznala prava istina, dobili bismo pravi odgovor na ovaj slučaj!

Kad čujem kako on naziva ubicu, izgleda mi čak i previše blago. Monstrumčina sa facom GAĐENJA, i zlikovac...tako je i Vladimir nazivao ubicu. Zlikovac kao da je iz neke priče za decu.

Primetio sam da kada izbacim neki post koji moze biti zanimljiv ,ljudi koji imaju drugacije misljenje ignorisu ,i uopste ne smeju da komentarisu.

Vi sto izbacite od postova ,meni nije frka ,vidite i sami ,,,ali ovo ignorisanje ,,ajde da je nesto bezveze pa i da razumem ,ali znam da ovo ima itekako smisla i nije nista izmisljeno...?!

- - - - - - - - - -

Doduse Nenad prokomentarise ....

Sve se desilo kako je Z i zamislio nakon sto ju je u besu usmrtio... Gurnuo je telo u kanal, a da nije, cela predstava kasnije tesko da bi bila moguca... Telo bi ostalo na nasipu pored kanala i verovatno vidljivo i sa staze ili sigurno lakse za nalazenje... Ovako, posto nije mogao telo da odnese na neku drugu lokaciju(jer se ne radi o filmu, a i cerka je na stazi), uradio je najvise sto moze, a sto se tice sakrivanja(mada ni sam mozda nije znao da je tu kanal dok telo nije dovukao iza siblja, kanal mu je puno pomogao)... U njegovoj glavi sto se telo kasnije pronadje to je bolje... I upravo je ispalo kako se nadao.. Telo je pronadjeno tek sutra ujutru...
Naravno nije se on nadao da telo nece biti pronadjeno nikada, ali mu je bilo bitno da se ne nadje taj dan i da sto pre padne mrak... Zato je pravi alarm o njenom nestanku usledio tek kasnije kada je sunce zaslo... Predpostavljam da su prijatelji dolazili tek kada je pao mrak... Kada ju je vukao i ubacivao u kanal, verovatno joj je tada spala patika i on ju je prebacio preko kanala da se ne vidi sa ove strane... U ludilu u kome je bio i u zurbi da je sto pre ubaci u kanal verovatno njenu trenerku(koja se okacila o zbunje) nije ni primetio.... Nije sklanjao nikakve tragove... Sto pre je gledao da se skloni sa tog mesta...

Gledam Sipkin profil izbrisao sve komentare ...sta mu komentari smetaju?!

Sta se ovde munta?!

- - - - - - - - - -

Bolje neka izbrise profil i onako nista nema...

Pošto će gostovati na TV PINK 14.10.

"Cfi Doo Novi Sad Nije to razlog brisanja... ne bežim ja od kritika, ali, ću se pojaviti na TV... ne bih da neke neverovatne teorije iznesu kao da su CFI...
LikeShow more reactions · Reply · 4 · 20 hrs"

Ma neka brise sta hoce ,totalno nebitan lik

Nego da se vratim na temu....

Posto kazu da postoji svedok ,i kaze se da je zlocin planiran od strane amatera,,zasto bi oni donosili telo nocu posle ponoci ,znaci u subotu ,kada se znalo da je tada vikend i da je tamo jebodrom ,,zasto bi rizikovali da ih neko uhvati?!

Tada je uvek neko mogao da naidje ,,,,svaleracija ovo ono ,i to bas onim putem ,,,,mnogo je logicnije da zlocinci vrate telo bas kada je pretraga pravila pauzu ,,,znaci neko im je javio koje bio na nasipu zasto Sipka sada odbacuje tu teoriju ,kada je ona mnogo logicnija?!

Nemam običaj da komentarišem ali mi je čudno što niko ne primećuje sledeće, spominje se neki svetli kombi a čini mi se da sam baš ovde na forumu videla neke slike gde je onaj zemljani putić, potraga u toku i neki valjda beli kombi parkiran.ta slika je bila i u novinama i ovde ili mi se čini?

- - - - - - - - - -

Takođe niko ne komentariše nove vesti da su u ubistvu učestvovala trojica muškaraca, ovo sto je danas objavljeno i da dvojica nisu u srodstvu sa marjanovićevima. Šta mislite o tome?

Pevacica Suzana Radosavljevic je skoncala u 32 godini kao Jelena,,,zatim taj slucaj je veoma veoma cudan ,ima i nekih slicnosti sa ovim ,sam profil te zene dosta podseca na Jelenin...

- - - - - - - - - -

emilijaaaaa :
danas 19:44
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Izvini nisam videla,onako sam na brzinu pročitala komentare. A ko je još na slici,jel to slikano za vreme potrage? Ne mogu da se setim kako izgleda slika ,samo se sećam da je bio taj kombi pored puta

Pa na toj slici se vidi zemljani put ,kombi beli ,a ispred inspektor Dosen ,i jos neki ljudi ,bas na mestu gde je pronadjena ,,kombi je udaljen oko 15-20m prema slici sudeci...

Moguce je da je Jelena imala nekoga(sa strane). Sto je i njeno puno pravo... Ne mislim ni u kom slucaju da je osudjujem, ali joj je zivot za Z ko zna kada vec dojadio i zelela je da ga napusti. E sad toga dana i trenutka je sigurno postojala kap koja je prelila casu.... Neki njen komentar, recenica ili namerno priznanje i Z je pobesneo... Kako se ono kaze pao mu je mrak na oci... Ona je to prepoznala i pocela je da bezi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back