Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...

NOVI OBRT! SVEDOK VIDEO "ČISTAČA" NA MESTU ZLOČINA: Tvrdi da se ključ Jeleninog ubistva nalazi u svetlom kombiju!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...uc-jeleninog-ubistva-nalazi-u-svetlom-kombiju

U tekstu se pominje SVETLI, dakle potencijalno BELI kombi, kojeg je navodni svedok video na nasipu te noci, a dan ranije i u dvoristu Marjanovica.
E sad...
Da stvar bude bizarnija vi u samom ovom tekstu mozete videti sliku takodje BELOG kombija, valjda od forenzike, a koja je dosla da pokupi Jelenino telo...
Da li je moguce da je neko iskoristio tj zloupotrebio ili preko neke veze u policiji uzeo kombi od forenzike da manipulise telom?
Da li je to mozda jedan te isti kombi?

Jer neko je npr na taj nacin mogao savrseno prikriti tragove zlocina...
Posto naci tragove Jelenine krvi u tom kombiju ne bi bilo cudno jer je njime telo i pokupljeno zvanicno dan posle...
Ako je recimo rec o jednom te istom kombiju?
A i ti forenzicki kombiji se verovatno sem toga i redovno ciste tj uklanjaju se bioloski tragovi posle svakog slucaja, prosto u sklopu redovnog posla?

...

Da li je taj kombi obeležen spolja? Pretpostavljam da piše negde na njemu institur za sudsku medicinu, ili tako nešto...:think:

Ako su imali neku ispomoć od inspektora, ne znam kako bi to bilo izvodljivo baš sa tim kombijem. Ako je u pitanju neki drugi kombi, mnogi iz onih ulica imaju kombije jer idu uglavnom u Tursku po robu i voze karavane ili kombije. Milošev bend, ako imaju neko prevozno sredstvo za instrumente i sve članove benda. Mada, ne verujem da oni imaju takvo vozilo, ne znam koliko su nastupali van Beograda...

Dve, tri kuće od Marjanovića, u dvorištu je ranije bio beli kombi. Možemo tu da nagađamo samo, ali je pitanje da li je taj kombi snimljen na nekoj kameri...

Da "ocevidac" ,koji se na silu javlja policiji i to posle hapsenja ,umesto policija da njega pozove ,,,ali ovako ispada "ubedljivije",i krunski svedok koji se pojavljuje u javnosti i pre nego sto je jos podignuta optuznica tj.njegova izjava.

I da bas je nocu prolazio tad i tada i sa par 100metara ugledao kombi po mrklom mraku ,,a pre toga je uspesno memorisao tacan broj tablica ,

A i to je mnogo pametno koristiti beo ili svetli kombi za takve stvari,umesto tamnije boje ,,sto jos vise pojacava uocljivost nocu ,,,mislim da taj debelo laze..

Mi nikada ne mozemo da znamo u kom trenutku je policija nesto znala, kada su se svedoci javili, kada je neki trag pronadjen.... Novine objavljuju sve i svasta i senzacionalisticki sve navode kao "nove obrte" jer su nesto iskopali ili naculi.

Nekada istraga ima 99 odsto stvari na tanjiru i to vrlo brzo nakon ubistva ali fali jedna karika za hapsenje koja ce povezati sve prikupljeno i ta jedna karika moze da se ceka godinama. Sto kazu ameri kad rese slucaj "we have a match".

hm, smisao foruma je da razmenjujemo misljenja. i svako moze da ga pobije argumentima ako su gluposti, ili da ga podrzi ako se ispostavlja kao tacno. odlicno je ako me neko negde pobije argumentom, jer cu ja da naucim gde sam pogresio i znacu nesto novo i bolje. bicu bogatiji za jedno novo saznanje.
kao sto sam ja gore u diskusiji pobio glupost da je nesto procurelo.
jer mogu da procure samo nepoznate cinjenice, odnosno tajne koje neko krije. ne moze da procuri informacija, koja je opste poznata.

Naravno. Takodje, da postoji sumnja u neku odredjenu reziju, u sve aktere koji su na bilo koji nacin, ucestvovali u ovoj prici nikada se ne bi otkrivali kao ucesnici, svedoci... nikada ih niko ne bi spomenuo imenom i prezimenom.

Ovde je nazalost rec o "grebanju" za parce slave a to sto je neko mlad svirepo ubijen i lezi dva metra ispod zemlje, to je izgleda manje vazno.

To je bar sve, vrlo jasno.

Poslednja izmena:
Zato je Stankovic izjavio da on nikakvu izjavu nije dao u javnosti ,ogradio se ,da bi tuzilastvo moglo da pravi taktike ,tj.da zamajavaju narod i odbranu da je ubijena na nasipu...

Sada se pojavljuje neki saucesnik koji je kao identifikovan ,i treci koji nije navodno ,to je ono sto je pre par dana pisano na temi ,nemoguce da je jedan covek sve to izveo ,,videcemo da li je ista od toga tacno ,ali tuzilastvo i policija manipulisu ,prave taktiku ,odbrana je valjda svesna toga

Citajuci medije i njihove navode ako su istiniti ubice su u porodici....gledajuci ponasanje porodice i njihovu bezosecajnost od samog starta oni dovode opet sebe kao NO1 da su ubice...nemamo varijantu b da bi mediji optuzili još nekoga..jbg..realno u 95% slučajeva kod ovakvih ubica je neko iz porodice ubica.Moguce da je ovde i siri sektaški ritual u pitanju.Upletena u njihovo drustvo i stradala.Svakako nadajmo se da ce tužilastvo raditi pošteno i ko god da su ubice osuditi ih najstrozije za ovaj zločin.

I po stoti put , ovo je interesantan slucaj koji da se brzo resio pao bi u zaborav kao i svi pokusaji pravljenja rialitija od drugih ubistava koji su srecom prekinuti. Pokojna Tijana Juric je stigla do Madjarske i Bosne po novinama za samo sedam dana. Tako da... interes postoji dok narod zeli da cita i gleda. Narocito Crna Hronika.

Serviranje i plasiranje ne zavisi od ponudjaca vec od potrosaca a narod obozava da cita krv,suze i znoj.

Najvise su u ovom slucaju zaradile novine i tu nema dileme.

Citajuci medije i njihove navode ako su istiniti ubice su u porodici....gledajuci ponasanje porodice i njihovu bezosecajnost od samog starta oni dovode opet sebe kao NO1 da su ubice...nemamo varijantu b da bi mediji optuzili još nekoga..jbg..realno u 95% slučajeva kod ovakvih ubica je neko iz porodice ubica.Moguce da je ovde i siri sektaški ritual u pitanju.Upletena u njihovo drustvo i stradala.Svakako nadajmo se da ce tužilastvo raditi pošteno i ko god da su ubice osuditi ih najstrozije za ovaj zločin.

Ni polovina medijske zastupljenosti se ne bi dogodila da to oni sami nisu potpirivali svojim ponasanjem i izjavama. Sve drugacije tvrdnje su apsolutna laz.

Sto se tice tragova na izvrsiocu na to pitanje odgovor moze da da samo vestak, odnosno koji je udarac bio koban i smrtonosan. Sigurno nije deveti.

Takodje, volsebno je uklonjen snimak gde se jasno kaze zivom recju da osumnjiceni ima ogrebotine i modrice od "udaranja po kolima". Isto kao sto je nestao snimak za cekic. Verovatno se koriste u istrazi i skinuti su. Nisam jedina koja je gledala te snimke koji su brzo uklonjeni.

U trenutku saznanja o smrti osumnjiceni je bio u policiji a oni najbolje znaju kako je reagovao na vest i znaju da li su te ogrebotine bile tada prisutne na njegovom telu ili je to naknadno primeceno.

Poslednja izmena:
Svako se ovde pomalo reklamirao. Izmedju ostalog i advokati krivicari, ne znam da li ima neki "vidjenjiji" da se nije oglasio i izneo svoje vidjenje. Vec sam jednom rekla da postoje advokatske kancelarije koje salju svoje izaslanike kada dodje do hapsenja i cekaju ispred 29.og ko hijene i nude usluge i za dzabe samo da se udara reklama.

Sada sledi pravdanje tako sto nisu mogli da identifikuju dnk ,jer nije postojao u bazi podataka,barem novinari to tako prikazuju ,,,ako su stvarno ispitali toliki broj ljudi ,oni su mogli da traze i nalog za uzimanje veceg broja dnk od ispitanika ,i time bi se slucaj jos vise ubrzao ,,tako da ovo ne moze biti opravdanje...pa cak i od onih koji uopste nisu ni spadali u neki krug osumnjicenih po bilo kojem osnovu..

Ja ne razumem kako je navodni svedok mogao da zapamti broj tablica ,,,zamisli ,,pa ja na svojem autu se nisam nikada trudio da ga pamtim nesto posebno,,a kamoli na tudjem ,,,mora da taj ima "fotografsko pamcenje",,i gle cuda bas je on prosao nocu posle ponoci ,i to putem kojim skoro niko i ne koristi toliko pogotovo nocu ,i uspeo sa par stotina metara da vidi kao kombi ...?!

Izgleda da njegov auto ima fenomenalan periferni vid ,kada je tako nesto mogao i uspeo da uoci ,svaka cast...ja kada vozim auto pogotovo nocu ,ne blejim po nekim zabitima sta ko radi ,nego gledam put i pazim da ne naletim na neku rupu ,ako je recimo losiji put....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back