Qing
Zainteresovan član
- Poruka
- 476
Gospodin Šipka na svojoj stranici potvrdio da je kljucni dokaz kombi. Ne kapiram zašto govori sad nešto sto će biti ključno na sudjenju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
NOVI OBRT! SVEDOK VIDEO "ČISTAČA" NA MESTU ZLOČINA: Tvrdi da se ključ Jeleninog ubistva nalazi u svetlom kombiju!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...uc-jeleninog-ubistva-nalazi-u-svetlom-kombiju
U tekstu se pominje SVETLI, dakle potencijalno BELI kombi, kojeg je navodni svedok video na nasipu te noci, a dan ranije i u dvoristu Marjanovica.
E sad...
Da stvar bude bizarnija vi u samom ovom tekstu mozete videti sliku takodje BELOG kombija, valjda od forenzike, a koja je dosla da pokupi Jelenino telo...
Da li je moguce da je neko iskoristio tj zloupotrebio ili preko neke veze u policiji uzeo kombi od forenzike da manipulise telom?
Da li je to mozda jedan te isti kombi?
Jer neko je npr na taj nacin mogao savrseno prikriti tragove zlocina...
Posto naci tragove Jelenine krvi u tom kombiju ne bi bilo cudno jer je njime telo i pokupljeno zvanicno dan posle...
Ako je recimo rec o jednom te istom kombiju?
A i ti forenzicki kombiji se verovatno sem toga i redovno ciste tj uklanjaju se bioloski tragovi posle svakog slucaja, prosto u sklopu redovnog posla?
...

hm, smisao foruma je da razmenjujemo misljenja. i svako moze da ga pobije argumentima ako su gluposti, ili da ga podrzi ako se ispostavlja kao tacno. odlicno je ako me neko negde pobije argumentom, jer cu ja da naucim gde sam pogresio i znacu nesto novo i bolje. bicu bogatiji za jedno novo saznanje.
kao sto sam ja gore u diskusiji pobio glupost da je nesto procurelo.
jer mogu da procure samo nepoznate cinjenice, odnosno tajne koje neko krije. ne moze da procuri informacija, koja je opste poznata.
Citajuci medije i njihove navode ako su istiniti ubice su u porodici....gledajuci ponasanje porodice i njihovu bezosecajnost od samog starta oni dovode opet sebe kao NO1 da su ubice...nemamo varijantu b da bi mediji optuzili još nekoga..jbg..realno u 95% slučajeva kod ovakvih ubica je neko iz porodice ubica.Moguce da je ovde i siri sektaški ritual u pitanju.Upletena u njihovo drustvo i stradala.Svakako nadajmo se da ce tužilastvo raditi pošteno i ko god da su ubice osuditi ih najstrozije za ovaj zločin.