Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cfi Doo Novi Sad
Poštovana, primedbe su Vam na mestu. I meni nije jasno, otkud toliki napadi od strane advokata odbrane na CFI i mene lično? Da se iole razumeju u dokazivanje krivice, da nisu "salonski" branioci, shvatili bi da im upravo mi, CFI, dajemo najbolje dokaze koji ruše optužnicu (ako se bude zasnivala na mestu ubistva na nasipu). Veoma mi je čudno njihovo nepoznavanje ZKP RS.
6· Like· React· Report·11 hours ago

Poslednja izmena:
Sta ga je to nateralo ,koja sila ,da daje razlicite izjave medijima ,gde bukvalno na sebe baca sumnju ?!

Umesto da skine sumnju ,on covek baca sumnju na sebe !

A njegovi poznanici ,prijatelji ga opisuju kao inteligentnog coveka ,ovo nije znak inteligencije sto je on radio,njegova smusenost ,zbunjenost ,pa cak i nevoljnost kada prica ukazuje da ga je nesto pritiskalo ,nateralo da se tako ponasa.Sta ga je nateralo?!

З је манипулант то су рекли неки познати судски вештаци.
Два најбоља судска вештака треба ангажовати
Слободан Дракић
Драгиша Петровић

Pravi manipulant psiho ,ne radi ovo sto je on radio ,,,ovo je providno ,kao da je hteo da ukaze da nesto nije u redu,,

Pravi manipulant se ne otkriva ,vec nasuprot ,zadobija poverenje ,slabi su ti vestaci sto su to rekli.

Covek treba da poznaje ljudsku dusu ,oni to ne znaju ,nisu duhovni ljudi ,vec telesno ,materijalno razmisljaju,,

- - - - - - - - - -

Odvedite Z.kod duhovnog coveka sa darom prozorljivosti,i on ce reci da li je on ubica ili ne ,prosta stvar.

Ali kod proverenog ,pravog ,ne laznjaka,,

Ovo je Uroš? Mozeš li pojasniti malo?
Kad smo kod Uroša,interesantno je to da smo mogli vidjeti iste (maskirne) pantalone i na Zoranu i na njemu?
Pitanje je imaju li iste ili ne?

Da, to je Zoranov sin. Kada je uhapšen, deaktivirao je FB, sada je opet aktivan i kopirala sam tu sliku...

Za pantalone sam odavno pisala, bili su slično obučeni, i pantalone i jakna. Videli ste na snimku iz rijalitija da su skoro iste visine i građe.

З је манипулант то су рекли неки познати судски вештаци.
Два најбоља судска вештака треба ангажовати
Слободан Дракић
Драгиша Петровић

Pravi manipulant psiho ,ne radi ovo sto je on radio ,,,ovo je providno ,kao da je hteo da ukaze da nesto nije u redu,,

Pravi manipulant se ne otkriva ,vec nasuprot ,zadobija poverenje ,slabi su ti vestaci sto su to rekli.

Covek treba da poznaje ljudsku dusu ,oni to ne znaju ,nisu duhovni ljudi ,vec telesno ,materijalno razmisljaju,,

- - - - - - - - - -

Odvedite Z.kod duhovnog coveka sa darom prozorljivosti,i on ce reci da li je on ubica ili ne ,prosta stvar.

Ali kod proverenog ,pravog ,ne laznjaka,,

Najbolje da ga odvedu do mama Zorice isceliteljke, neka ona kaže je li ubica ili nije!!!!!!:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back