Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Остали ритуали:
1 – Assembling the quarter Rites
2 – Beltaine (свечани лов и ритуално жртвовање људи са призивањем Драко бића)

A gledaj Grome sada ovo DRAKO i astrali

- - - - - - - - - -

http://www.index.hr/indexforum/postovi/16092/draco-bica-reptili/1

To je vrlo moguca misteriozna pozadina ovog zlocina...
Dakle instrumentalizovana sekta...poslusno pocini monstruozan zlocin...kojim uznemiri celokupnu javnost...i to ne bilo kad nego bas u predizbornoj kampanji...u sred bela dana u sred GLAVNOG grada..
Sama sekta ne zna svu ovu dublju pozadinu svrhe tog zlocina, ali poslusno cini zlocin, jer se radi o bolesnim individuama koje poslusno slusaju gurua kogod on bio.
Dakle zlocin pocinjen i PSYOP nad Srbijom izvrsen...

I sad glavno pitanje ostaje da li su Marjanovici ili neko od njih deo te sekte...
Ako jesu...sve je jasno...
S tim sto kazem ostaje pitanje koliko su oni gospodari svoje svesti...jer su mozda pod mind-kontrolom odavno...bas u vezi tih "astrala" i slicnih nebuloza...
A ako oni nisu deo sekte, onda je neko treci pod tom kontrolom bas njih tipovao, bas zato sto su bizarno prožeti kroz sav sistem drustva, što estrade, politike, medija...

...

Poslednja izmena:
U vezi PSYOP samo jos da dodam - secate se onog hita "GangamStajl" ?
A koji je bio prva numera u svetu koja je na Youtube prebacila preko milijardu pregleda?Grom

- - - - - - - - - -

Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style
Gangnam Style
Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style
Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style
Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Eh-eh-eh, eh-eh-eh

Sve je receno Psy Op,op

Ovo monstruozno ubistvo vam je bilo kao recimo neki teroristicki napad na neku zemlju.
Jer svrha terorista jeste da uznemiri celokupnu javnost, izazivanjem straha i osecaja nesigurnosti i sl., sto je i postignuto ocigledno..., a znamo da svim teroristima manje vise upravljaju neke strane sluzbe..

Samo sto ovde kod nas nismo imali klasicne instrumentalizovane teroriste sa kalasnjikovom i bombama, nego smo ocigledno imali instrumentalizovanu sektu...
Ali postignuti efekat je isti - Uznemirena celokupna javnost i to evo vec drugu godinu kako to traje...

Dakle to je verovatno ta misteriozna pozadina ovog zlocina, a pitanje je samo da li su Marjanovici deo te instrumetnalizovane psiho-programirane sekte ili neko treci.

...

Vidite i sami da lepo pise u krivicnoj prijavi da je ubistvo izvrseno kod kanala? Da to ne bi pisalo da oko toga nisu usaglaseni timovi i strucnjaci(kod kojih ni dvoumljenja nije bilo).... Zar mislite da je moguce da je optuznica toliko neozbiljna? Jeste da nije utvrdjen tacan predmet kojim je ubijena(jer to nije lako, bar mediji tako kazu), ali mesto je utvrdjeno, zato se i nedvosmisleno pominje u krivicnoj prijavi! Zar mislite da su izmislili da su utvrdili mesto gde je pocinjen zlocin?
Sada se desava to da tu osnovnu cinjenicu koja obara sve novinske teorije i cini ih smesnim novine nerado objavljuju... One i dalje forsiraju price nekih "strucnjaka" ... Pa onda kazu "u prijavi pise da je ubijena kod kanala, ali podsecamo vas da je istraga forenzicara iz novog sada to demantovala" :mrgreen:

Vidite i sami da lepo pise u krivicnoj prijavi da je ubistvo izvrseno kod kanala? Da to ne bi pisalo da oko toga nisu usaglaseni timovi i strucnjaci(kod kojih ni dvoumljenja nije bilo).... Zar mislite da je moguce da je optuznica toliko neozbiljna? Jeste da nije utvrdjen tacan predmet kojim je ubijena(jer to nije lako, bar mediji tako kazu), ali mesto je utvrdjeno, zato se i nedvosmisleno pominje u krivicnoj prijavi! Zar mislite da su izmislili da su utvrdili mesto gde je pocinjen zlocin?
Sada se desava to da tu osnovnu cinjenicu koja obara sve novinske teorije i cini ih smesnim novine nerado objavljuju... One i dalje forsiraju price nekih "strucnjaka" ... Pa onda kazu "u prijavi pise da je ubijena kod kanala, ali podsecamo vas da je istraga forenzicara iz novog sada to demantovala" :mrgreen:

Ubistvo kraj kanala je moguce bilo i na tom obliznjem groblju koje je policija pretrazivala...
Tu vec ne bi trebalo puno vremena da se telo prebaci do kanala i baci u isti.

Ako moze Milena da nam locira gde je to neko groblje tu u blizini?
Moguce da je to i neko staro davno zatvoreno groblje?

...

Ovo monstruozno ubistvo vam je bilo kao recimo neki teroristicki napad na neku zemlju.
Jer svrha terorista jeste da uznemiri celokupnu javnost, izazivanjem straha i osecaja nesigurnosti i sl., sto je i postignuto ocigledno..., a znamo da svim teroristima manje vise upravljaju neke strane sluzbe..
Samo sto ovde kod nas nismo imali klasicne instrumentalizovane teroriste sa kalasnjikovom i bombama, nego smo ocigledno imali instrumentalizovanu sektu...
Ali postignuti efekat je isti - Uznemirena celokupna javnost i to evo vec drugu godinu kako to traje...Grom

To sam ja Grome otkada pisao na ovoj temi ,,i svi su to ignorisali ili se podsmevali

Ali postignuti efekat je isti - Uznemirena celokupna javnost i to evo vec drugu godinu kako to traje...Grom

To sam ja Grome otkada pisao na ovoj temi ,,i svi su to ignorisali ili se podsmevali

Ali cak i da se otkrije da su direktni izvrsioci bili Marjanovici ili neko treci...ja mislim da se ova dublja pozadina zlocina nece objaviti nikad...
Dakle osudice se ovaj ili onaj direktni izvrsilac, ali sva stvarna pozadina zlocina nece nikad biti saopstena javnosti verovatno.

...

...

Kao sto i u slucaju atentata na Djindjica...imamo navatane i osudjene neke ucesnike, dal bas sve od onih 2-3 pucnja ili ne to ne znamo, ali nemamo javno otkrivenu pozadinu atentata...
A tad smo imali instrumentalizovanu mafiju kao ucesnike, a sad imamo instrumentalizovanu sektu ocigledno...
I u oba slucaja smo imali ekstremno uznemirenu celokupnu javnost...dakle PSYOP napad na celo drustvo...

I kao sto svi znamo da u atetnatu na Djindjica oni koji su instrumentalizovali tu mafiju su bile strane sluzbe, znamo vec koje...
Tako verovatno i ovde sektu je instrumentalizovala neka od stranih sluzbi...verovatno ista kao i slucaju atentata...

Uostalom...
Isti evo advokati koji su branili instrumentalizovanog ucesnika atentata Legiju i sl...sad evo brane i Zorana...
Pametnom dovoljno...

Dakle izlazna shema tih PSYOP napada na drustva je sledeca - direktni ili indirektni izvrsioci bivaju navatani pa i osudjeni, ali glavna logistika i oni koji su ih instrumentalizovali, kao i stvarna svrha - ostaju neotkriveni...

Matrica ista svo vreme...

...

Poslednja izmena:
Mi nismo imali nikakva dugovanja niti nerazjašnjene račune niti se krećemo u takvom društvu, porodični smo ljudi, bavimo se muzičkom produkcijom, ona je pjevačica. Jedan običan dan se pretvorio u pakao. Porodica i prijatelji su se odmah uključili u potragu, i zahvaljujući vama i policija.
Pretražili smo rijeku ne postoji mogućnost da upadne, nekoliko puta smo prošli sve jedino ako nije upala u neku rupu”, kaže Zoran Marjanović.

Koju reku su pretrazili ,,?!?!

NEOBORIVE ČINjENICE
* U nedelju, 3. aprila oko 12 časova, pronađeni su telefon i patika stradale pevačice, a onda i beživotno telo Jelene Marjanović u kanalu, u vodi.
* Obdukcija pokazala da je ubijena sa više udaraca u glavu tupim predmetom, da nije silovana i da su uočene odbrambene rane.
* Istraga, koja traje već godinu i po dana, pokazala je da se pevačica neposredno pre nego što je nestala, odnosno ubijena, 2. aprila, čula sa majkom Zoricom Krsmanović (sada pokojna) i obećala da će doći kod nje.

Evo sad menjaju da je telefon nadjen u 12h ,

- - - - - - - - - -

Na osnovu cega su to neoborive cinjenice,,,?Znaci celu noc nisu mogli da nadju telefon ,niti da ga lociraju?!

I gde su trazili za to vreme ,u sta su gledali?!

- - - - - - - - - -

Krenuli u potragu ,a nisu mogli telefon da lociraju?!

NEOBORIVE ČINjENICE
* U nedelju, 3. aprila oko 12 časova, pronađeni su telefon i patika stradale pevačice, a onda i beživotno telo Jelene Marjanović u kanalu, u vodi.
* Obdukcija pokazala da je ubijena sa više udaraca u glavu tupim predmetom, da nije silovana i da su uočene odbrambene rane.
* Istraga, koja traje već godinu i po dana, pokazala je da se pevačica neposredno pre nego što je nestala, odnosno ubijena, 2. aprila, čula sa majkom Zoricom Krsmanović (sada pokojna) i obećala da će doći kod nje.

Evo sad menjaju da je telefon nadjen u 12h ,

- - - - - - - - - -

Na osnovu cega su to neoborive cinjenice,,,?Znaci celu noc nisu mogli da nadju telefon ,niti da ga lociraju?!

I gde su trazili za to vreme ,u sta su gledali?!

Vezano za ovaj komentar
Safija NanićПре 8 месеци
ubojice zasutite ja vam se obraćam jelena svi znate dobro tko me je ubijo prestanite svi ubojica je samo jedan pogledajte u nebo šta vam govorim neću stati dok ga neubijem zove se inicijali J:@@@@B:::::::PALETA ZLATA BALKAN KLAN SEKTA STAN ZGRADA TRNJE DOKAZ NETRREBAM JEL ON UBIJA SAM BLINDIRANI ZAPALIJO GLE U ŠTO SE JE SAD UVUKO MOJ POZ JELENA

Šizofren je jedan period na svom FB profilu pisala i predstavljal se kao medijum preko kog se javlja Jelena! Takodje ispod ovih komentara je i njen komentar pod nikom "znakovi pored puta" Ona je inače Katarina Ostojić iz ovih članaka u novinama!

Od samog početka mislim o mentoru ili mentorima Z i porodice,nisu oni tek tako u časopisu "Treće Oko"! Niti se bave okultizmom tek tako! Ubjedjena sam da postoji pozadina svega toga koja je povezana sa ovim zločinom!

Ova novinarka iz Kurira,Ljiljana kaze "odmah su tu bili PSI" dakle psi a ne pas?! Kako je onda moguće da nisu pronašli bar trenerku? Sve je to meni nejasno!

Utakmica je bila prijateljska, igrala se u vreme trčanja i nestanka. Sigurno su ispitani ti ljudi koji su bili tamo.

- - - - - - - - - -

Komentar sa Alo portala, čovek piše ovo odavno, uvek isto. Kaže da je bio sa novinarkom Alo na nasipu...ne znam da li neposredno posle pronalaska tela ili kasnije...

Korisnik: Kvazimodo Sorabius
23/09/2017 - 17:12
Vec godinu dana tvrdim: Zoran je terao Jelenu na sex sa bratom, izveo je na rampu, gde su se zestoko svadjali, krenula da bezi i dotakla tlo jednom nogom, sto je pas verifikovao, Zoran je mlatnuo u potiljak, udarila glavom u tablu ispred, onesvescenu doneo u kucu, Milos nasrnuo žaračem i cepanicom naneo mozdanu smrt. Odigrali prevaru, bacili u kanal njih 3-jica.

Ja sam vise nego sigurna da ima svedoka ali ljudi se plase,kada se prijavis u policiju kao svedok,kasnije si obavezan da svedocis ili ces da budes kaznjen. Neko ne zeli da se zamera,neko ne zeli da se eksponira,neko se plasi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back