Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde na 18;49 ces videti gde je pronadjena
.. I koliko ja znam od kada pratim slucaj uvek je priblizno to mesto oznacavano kao mesto nalaska tela, a to gde su Marjanovici tacno postavili plocu i zasto uopste nije relevantno.. Predpostavljam da im nije bilo bitno da to bude tacno mesto ubistva...

Pa mogli su onda da je postave negde gde je pristupačniji teren kad dolaze da obiđu da ne bude teško...:roll: Ploča je postavljena tamo gde su i pre sahrane došli da zapale sveće, bilo je tamo i cveća i svašta su ostavljali na tom mestu misleći da je tamo ubijena (Jelenina familija i prijatelji). Tu je ploča, i po snimcima tačno znam gde je to mesto jer jedino ima taj bagrem koji je veći od ostalog rastinja i ta veća bandera pored. To sam videla u ovim emisijama od 3. aprila i isto tako izgleda kasnije kad sam prošla kada je bila ploča..

- - - - - - - - - -

Kakve to veze ima? Ja svakoga poslusam. Naravno da je 90% krs ali ima preozbiljnih vokala u narodnoj muzici. To uostalom nije ni lako za izvodjenje jer moras da imas milion ukrasa,dobar manevar,kontrolu glasa. Naravno,mislim na staru gardu pevaca koji razbijaju. Ne mogu ja da kazem au brate slusas Sabana! Mozda ja ne slusam Sabana al ne mogu da kazem da ne razbija kako peva jer bi to bilo neznalacki. Al to nije tema svakako.

Za Rokija da kažem, nije bitno šta je ona pevala, ona je bila živo biće, osoba, nečija čerka i majka, prijateljica. Ja lično slušam sve moguće žanrove, nemam predrasude, ako mi se dopadne slušam. Neke Jelenine pesme sam znala i razlikovala se od koleginica što nije imala neke klasično komercijalne pesme već je negovala stil onih starih pravih narodnjaka. Nekih mesec dana pred ubistvo bila sam na nekom rođendanu, muzika sa YT i neko je pustio njenu verziju pesme Pusti pare proklete, onda smo nastavili sa njenim obradama i stvarno smo bili oduševljeni. Na tim klipovima uglavnom piše Jeca Krsmanović i kad je nestala, videli smo na lokalnom portalu piše Jelena Marjanović, niko nije skontao da je to ona. Tek sutra smo saznali o kome se radi...

- - - - - - - - - -

A za te trenerke, Zoran kaže crna trenerka, na snimcima kažu plava, misleći verovatno na gornji deo jer je snimak dok je vozila. Neko je negde pomenuo i to da je Zoran jednom rekao da je trčala u zelenoj trenerci, ali to ne mogu da nađem.

Ma uopste nije bitno da li je telo nadjeno pedeset metara gore ili dole za tvrdnju da na nasip nije doneseno u pola policijse pretrage(koja jeste imala pauzu od 4h do 6h, ali je i tada bilo policajaca na nasipu)... Niti je doneseno dan ranije... Osvetite se ljudi apelujem na vas!!!!! Kakve bre novine i njihove spekulacije!!!

Ma uopste nije bitno da li je telo nadjeno pedeset metara gore ili dole za tvrdnju da na nasip nije doneseno u pola policijse pretrage(koja jeste imala pauzu od 4h do 6h, ali je i tada bilo policajaca na nasipu)... Niti je doneseno dan ranije... Osvetite se ljudi apelujem na vas!!!!! Kakve bre novine i njihove spekulacije!!!

To sam skontala i pre novina, taj dan kad sam biciklom prošla ka stadionu i videla taj put tačno do spomen ploče gde je nađena.

Duco,sada vidim tvoje linkove ,,ne zezam se ,i prosle godine sam imao problem da vidim linkove ,,,

- - - - - - - - - -

Svasta je on izjavljivao i mnogo toga je kontradihtorno.. Verovatno mu je advokat objasnio da ne mora da brine zbog toga i da je relevantno samo ono sto kaze u policiji(izjava) i potpise...Kiriku

To je njega i pokopalo u javnosti ,,sto je lupetao sta bude ,,bas mu je dooobar taj advokat

- - - - - - - - - -

I ovo je vazno zasto najbolji srbski patalog dr .Stankovic nije uradio obdukciju ,,nego je radio neki levi?!

- - - - - - - - - -

Zasto tada nije radio ,a sada kada treba kao vestacenje,,,e sada su ga pozvali?!

- - - - - - - - - -

Gledam naslovnice zute stampe,,,nesto se S.Telegraf nameracio opasno na njih ,na Marjanovice,,,takodje i bktv news....

Za Ducu,taj navodni snimak ,gde se vidi zenska osoba u sivoj trenerci ,,to je mogla da bude i fotomontaza,,,a i sam Sipka se ogradio nekim izjavama...A koliko je meni poznato ,zar njoj gornja trenerka nije navodno nasilno strgnuta sa nje ,?Pa je potraga pronasla ,i koje je boje ta trenerka ,,?!

- - - - - - - - - -

Sto se tice trenerke ,ovde je nesto mutno ili je Z. nesto muntao ili mu neko podmece,trece nema,,?!?!

Ispod ovog videa vrlo cudan komentar neke Safije:

Bez obzira dal ovaj biciklista imao sta sa ubistvom ili ne, ali da ga ovako pusti...bez pregleda ruksaka i sl.
Lik je rekao adresu gde navodno zivi, i to je tu u komsiluku, a posto kao nije imalo licne, i verujem i nadam se da je policija porverila dal je rekao tacnu adresu.
Rekao je takodje i da ide po pivo...e sad...dal je ovo kuda je isao bas najkraci put do neke prodavnice...to mozda tamosnji lokalci znaju...
Milena gde je najbliza prodavnica tu?

...

Poslednja izmena:
...

VENČANJE U KUĆI MARJANOVIĆA U BORČI: Oženio se Zoranov brat
http://www.telegraf.rs/vesti/srbija...ci-marjanovica-u-borci-ozenio-se-zoranov-brat

Sto bas sad...?
I da, ako je to bilo sad u petak, onda je to na dan pocetka jeseni 22.09., ako ne gresim?
A ako je kako Šipka sumnja Jelena ubijena 1. a ne 2. Aprila i taj 1. April je bio petak.
A ako se sumnja da je neka sekta u pozadini ovog ubistva, onda vredi pomenuti da je sektasima i inace okultnim krugovima 1. April jedan od bitnijih dana., premda se on u svetu proslavlja kao "Dan šale", ali njegova pozadina je mracnija.

....

Poslednja izmena:
...

U svakom slucaju, nedoumice oko vremena ubistva ce valjda utvrditi Stankovic, mada su ga kasno angazovali...godinu i po posle...
On sad samo moze analizirati ono sto je radjeno na obdukciji pre godinu i po dana, dakle proci kroz papire, fotografije i zakljucke nekog drugog..
I da...opet neko sa VMA...
Dakle slucaj je sve samo ne "obican..." bez obzira ko je pocinio ovo ubistvo, dal neko od Marjanovica...ili neko drugi.

...

Poslednja izmena:
Od pocetka isto pisem, samo sto kao i svi nagadjam o tome ko je potencijalni ubica, jer nemam pojma ko bi to mogao biti. Mogu samo sumnjati
A sto se tice mesta ubistva, od pocetka sam sumnjao da je ubijena tu na nasiipu i evo CFI je sad dosao na ono sto sam ja od pocetka govorio - Da nije ubijena na nasipu vec da je telo doneseno verovatno.
Vec sam taj pomak je ogroman u istrazi, jer kad se to, dakle mesto ubistva, ukrsti sa vremenom ubistva kojeg ce nadam se Stankovic precizirati, onda cemo imati potpuniju informaciju i slucaj ce biti blize resenju

...

Znaci VMA se dosta vezuje za sam slucaj

Premda i to ne znam iz kog razloga...
Ali ocigledno je slucaj vise od "obicnog"...
Dakle slucaj ima neku dublju pozadinu kogod da ga je pocinio, nesto se debelo tu krije, jer da nije tako bilo bi vec reseno.
Evo reci dal se oko ijednog ubistva sem ovog oglasio Premijer/Predsednik i to XY puta..., da li se i u jednom drugom ubistvu ovog ranga angazovao patolog VMA Stankovic, koji inace je radio slucajeve ratnih zlocina po BiH i sl, i bio cak i Ministar Odbrane...
Da li ijedno drugo ubistvo ima ovoliko veze sa kontrolisanim medijima (PINK, Hepi, Kurir i sl) i rijalitijima kao ovo?
Da li je i zbog jednog drugog ubistva doslo do smena u policiji kao zbog ovog?
Da li je i u jednom drugom ubistvu anagazovano ovoliko adokata koji su inace radili na DB slucajevima?
Pa i sam Šipka je pre ovoga radio analize za slucaj Topcider, takodje misteriozno ubistvo gardista...gde se nisu slozili vojna istraga i istraga porodice tj advokata...

Kad odgovoris na sva ova pitanja videces da je ovo ubistvo itekako nesto vise i sa dubljom pozadinom od drugih ubistava.
Bilo da su ubice neko od Marjanovica il neko sa strane, ovde se nesto debelo krije.

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back