krkolina2017
Primećen član
- Poruka
- 712
Ovde na 18;49 ces videti gde je pronadjena.. I koliko ja znam od kada pratim slucaj uvek je priblizno to mesto oznacavano kao mesto nalaska tela, a to gde su Marjanovici tacno postavili plocu i zasto uopste nije relevantno.. Predpostavljam da im nije bilo bitno da to bude tacno mesto ubistva...
Pa mogli su onda da je postave negde gde je pristupačniji teren kad dolaze da obiđu da ne bude teško...
- - - - - - - - - -
Kakve to veze ima? Ja svakoga poslusam. Naravno da je 90% krs ali ima preozbiljnih vokala u narodnoj muzici. To uostalom nije ni lako za izvodjenje jer moras da imas milion ukrasa,dobar manevar,kontrolu glasa. Naravno,mislim na staru gardu pevaca koji razbijaju. Ne mogu ja da kazem au brate slusas Sabana! Mozda ja ne slusam Sabana al ne mogu da kazem da ne razbija kako peva jer bi to bilo neznalacki. Al to nije tema svakako.
Za Rokija da kažem, nije bitno šta je ona pevala, ona je bila živo biće, osoba, nečija čerka i majka, prijateljica. Ja lično slušam sve moguće žanrove, nemam predrasude, ako mi se dopadne slušam. Neke Jelenine pesme sam znala i razlikovala se od koleginica što nije imala neke klasično komercijalne pesme već je negovala stil onih starih pravih narodnjaka. Nekih mesec dana pred ubistvo bila sam na nekom rođendanu, muzika sa YT i neko je pustio njenu verziju pesme Pusti pare proklete, onda smo nastavili sa njenim obradama i stvarno smo bili oduševljeni. Na tim klipovima uglavnom piše Jeca Krsmanović i kad je nestala, videli smo na lokalnom portalu piše Jelena Marjanović, niko nije skontao da je to ona. Tek sutra smo saznali o kome se radi...
- - - - - - - - - -
A za te trenerke, Zoran kaže crna trenerka, na snimcima kažu plava, misleći verovatno na gornji deo jer je snimak dok je vozila. Neko je negde pomenuo i to da je Zoran jednom rekao da je trčala u zelenoj trenerci, ali to ne mogu da nađem.