Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E Nenade ,ali zato serum istine ne mozes da prevaris....jedino ako se to koristi u smislu da bi se nekome isprao mozak ,,i ubedio ga da nesto uradi mimo svoje volje ...

- - - - - - - - - -

Pa Majole ,ovo je vazan slucaj ,,,ovde se sve gleda ,,posto se porodica ,optuzeni non stop skeniraju ,onda mogu i ovi drugi ,,,to je prava demonokratija.

- - - - - - - - - -

Aha Majole sad znamo gde sljakas ,you are busted-))))

A PARE MARJANOVIĆI KOJE STE DALI POLICAJUCU DA ZATAŠKA STVAR? A KO JE STRUČAN DA OBRIŠE TRAGOVE? KO SE RAZUME U TO I KO IMA PRIJATELJE MEĐU TIM PANDURIMA KOJI SU UPROPASTILI ISTRAGU?

Хвала ти за овај утисак
јер сам тек сада сигуран у супротно,

Ево да одбацим неке могућности
и дам свој сценарио догађаја :

- Киза је није убио
зато што то не би учинио пред дететом, на јавном месту ...
а и не делује ми као човек слабих живаца - напротив !

- Јеца није убијена ни код куће па донесена и бачена у канал
јер онда Киза не би испричао како му је жена пред носем нестала !

- Није убијена ни смишљено,
од стране мафије, или тако некога,
јер се то једноставно тако не ради !
Тољагом, на пустом месту ...
Свашта !

Остаје случајни сусрет са манијаком на насипу
као највероватније решење случаја.

Сусрет је трајао кратко,
манијак је тражио нешто, наљутио се, убио.

Све укупно један минут !

Ово је најнепопуларнија варијанта
зато што је прилично недоказива,
и звучи као полицијска извлакуша,
али јеббига - мени делује да је баш тако било

A PARE MARJANOVIĆI KOJE STE DALI POLICAJUCU DA ZATAŠKA STVAR? A KO JE STRUČAN DA OBRIŠE TRAGOVE? KO SE RAZUME U TO I KO IMA PRIJATELJE MEĐU TIM PANDURIMA KOJI SU UPROPASTILI ISTRAGU?

Isuvise se sve brzo izdesavalo da bi sad poverovali da je masinerija upropastila uvidjaj. Pre bih rekla nesposobnost.

- - - - - - - - - -

ovo nije vreme ni mesto za muvanje

Mjau.

Isuvise se sve brzo izdesavalo da bi sad poverovali da je masinerija upropastila uvidjaj. Pre bih rekla nesposobnost.

Isto sam razmišljala ali onda sam čula priče kakav je zapravo Došen. Ajde da mi je jedna osoba rekla loše pa da kažem, nešto se zamerio.. ali više ljudi koji su radili sa njim, nije baš da bi svi rekli skoro isto. Plus što je njegova druga žena davala ispovest za neke novine da im je ukradeno 50 000e iz stana.

- - - - - - - - - -

mileena možeš li mi reći šta ima sa druge strane kanala u crvenki jel su samo njive ? nisam nikad bio u tom delu grada ali toliko razmišljam o ovom slučaju da možda i odem da vidim tačno taj teren...

Kada ideš glavnom ulicom kuda ide autobus (Put za Crvenku) sa leve strane ide prvo jarak neki mali, pa ide njiva, onda kanal u kome je nađena Jelena pa livada i onda nasip. Sa desne strane tog puta su njive.

Isto sam razmišljala ali onda sam čula priče kakav je zapravo Došen. Ajde da mi je jedna osoba rekla loše pa da kažem, nešto se zamerio.. ali više ljudi koji su radili sa njim, nije baš da bi svi rekli skoro isto. Plus što je njegova druga žena davala ispovest za neke novine da im je ukradeno 50 000e iz stana.

Sve je moguce. U principu, ako nesto potice od vise ljudi a iz razlicitih su prica ....moguce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back