krkolina2017
Primećen član
- Poruka
- 712
4.35
Pa, Zoki putuje astralima, može on da je ispita...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apiri se zalepe lako,poligraf se može prevariti sa tabletamaMa kakav poligraf,poligraf i ja mogu da prevarim ,,,to je za malu decu
Muka mi je od togapiri se zalepe lako,poligraf se može prevariti sa tabletama
Aha Majole sad znamo gde sljakas ,you are busted-))))

Haha opasna si macka
A PARE MARJANOVIĆI KOJE STE DALI POLICAJUCU DA ZATAŠKA STVAR? A KO JE STRUČAN DA OBRIŠE TRAGOVE? KO SE RAZUME U TO I KO IMA PRIJATELJE MEĐU TIM PANDURIMA KOJI SU UPROPASTILI ISTRAGU?
ovo nije vreme ni mesto za muvanje
Aha Majole sad znamo gde sljakas ,you are busted-))))
Sad je prijavi, sram je bilo...![]()
Isuvise se sve brzo izdesavalo da bi sad poverovali da je masinerija upropastila uvidjaj. Pre bih rekla nesposobnost.
mileena možeš li mi reći šta ima sa druge strane kanala u crvenki jel su samo njive ? nisam nikad bio u tom delu grada ali toliko razmišljam o ovom slučaju da možda i odem da vidim tačno taj teren...
Isto sam razmišljala ali onda sam čula priče kakav je zapravo Došen. Ajde da mi je jedna osoba rekla loše pa da kažem, nešto se zamerio.. ali više ljudi koji su radili sa njim, nije baš da bi svi rekli skoro isto. Plus što je njegova druga žena davala ispovest za neke novine da im je ukradeno 50 000e iz stana.
Kada ideš glavnom ulicom kuda ide autobus (Put za Crvenku) sa leve strane ide prvo jarak neki mali, pa ide njiva, onda kanal u kome je nađena Jelena pa livada i onda nasip. Sa desne strane tog puta su njive.