Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je forenzicar nasao granciu u dusniku i ako je na osnovu toga siguran da je udahnula par puta kada je ubacena u vodu, mislim da nema sumnje da je ubijena tu i da nije bilo nikakvog ubijanja u kuci i donosenja tela u pola noci... Da dodam da je ne moguce da se tecnost ili bilo sta nadje u dusniku, plucima, zeludcu, ako je osoba mrtva bacena u vodu i to je forenzicarima osnovni dokaz svuda u svetu sto se tice saznanja da li je osoba bila ziva kada je bacena u vodu.... Tako je i kod pozara(paljenja) kada se utvrdjuje da li se osoba ugusila ili je ubijena pre paljenja(skoro se desilo da je neko ubio neku babu cini mi se i zapalio ceo stan da izgleda kao da je izgorela u pozaru, medjutim to se vrlo lako utvrdi, jer zena nije imala dima u plucima sto sa sigurnoscu znaci da je ubijena pre toga)....

To ne mora baš da znači čemu su ljudi skloni... Pogledala sam njen profil i profil ženske osobe koja je objavila post za nestanak (bilo je na tom lokalnom portalu). Neko je rekao za lociranje putem telefona, kaže ona da za nalog treba da se jave roditelji.. a što oni to nisu uradili? A u drugom postu piše ako je neko vidi da javi njoj, kolegama ili roditeljima.
Druga osoba je napisala da lociraju putem android aplikacije, ako znaju njen mejl i šifru, ona kaže e zaboravila sam šifru.

Ne bi me uopšte šokiralo da je neko ko je poznavao pokušao da izvede sličan "savršen" zločin. Nadam se da telo koje je pronađeno nije ona, ali opet... bolesnika ima!

Ima i gorih sekti od J.S. ;;Milena...nego da li kod vas u Borci ima neki kult ,to je zanimljivo?
Ili u okolini ,blizu?

U Borči imamo dve pravoslavne crkve i jednu katoličku. Ima i jedna adventistička crkva, preko puta jedne teretane. Mislila sam da je to sve što ima ovde. onda pre par meseci pročitam da ima i džamija! Guglam malo kad ono stvarno džamija, naravno u kraju gde žive Romi. Oni su se naseljavali u onoj ulici gde je živela Jelenina mama. Tu dođe jedna porodica i nakon godinu, dve, cela familija se tu doseli. I još par ulica ima koje idu ka Ovči. Uglavnom svi rade po Nemačkoj, Švedskoj, Austriji... znate već, lavovi na kapijama itd. Oni su verovatno i finansirali izgradnju i održavanje džamije. Sad će imati i islamski vrtić tu.

Godinama viđam na ulici dva dečka uvek obučena u pantalone i košulju, sa torbom na ramenima. Ranije nisam obraćala pažnju, mislila sam da rade u banci ili tako negde. Ali bilo mi čudno što ih viđam kako šetaju pored Zrenjaninskog puta, svuda po Borči i okolini. Onda ih neki matori iz dvorišta napljuvao da mu ne prilaze kući. :D Kaže otkad su napravili taj njihov hram (blizu te džamije) nemaju mira, dolaze kod penzionera da daju letke, jurcaju na njihove nekretnine.

- - - - - - - - - -

Mozda devojka nije imala android ,ne koriste svi android?! Cekaj bre ,treba mi nalog policije pa zar nije moglo putem neta da se locira ,ti kazes da si to radila ,ali mislim da se te aplikacije kupuju,..?

Pa locirala sam svoj telefon koji je android. Naravno da moraš da budeš ulogovan na svoj mejl. To sam rekla za Jelenin slučaj jer je Zoran rekao da ima pristup njenim profilima, verovatno i mejlu, pa je mogao isto to da uradi.

Da se vratimo na Jelenin slučaj. Sinoć sam gledala ovu crnu hroniku, kad su rekli da je moguće da je ubijena nekim čekićem ili kamenicom, setim se jednog komentara od prošle godine.

Ne znam da li sam pročitala na Telegrafu ili Alo, ali neko je napisao nešto kao Zorice gde je kamen koji je Jelena donela iz rodnog kraja da je podseća na porodicu, a koji nisi želela u kući i zašto ti je toliko smetao?

Ako još neko od Jelenine familije zna da je imala kamen, a više ga nema tamo u kući, može biti od koristi.

Evo ga opet na Alo!

"Borča @Hrid
19/09/2017 - 21:40
Plemenita i čestitjeca vodila je svakodnevno dnevnik. Oni jsuse rasturili tražeći ga pokući, nakon svega. Verovatno su i uspelida ga unište.Čak se u medijima pisalo da je čak i Indi učestovala u traženju istog. U kući je imala kamen neobičnog oblika koji je donela iz rodnog kraja kada jebila mesec dana sa Janom da poseti rodbinu.....laka joj zemlja, nek počiva u miru....kuma Vera je jedna od karika iz lanca......"

Pa ako je imao pristup nalozima ,mozda i @,onda je mogao da proba ,jedino da se nije setio,,sva ta jurnjava ,trka ,zbrka,,,koliko se secam on je prvo novinarima javio,pa posle prijavio u SuPu

- - - - - - - - - -

A oni mu odgovorili da 24 h treba da prodje da bi uopste i krenuli u potragu ,,,da nije bilo navaljivanje novinara,facebook ,tj .dr.mreze .....

- - - - - - - - - -

Pa znate za ono kada se slika ,geolokacija ,sta mislite da je to stavljeno tek onako ,da kao znam gde sam se tacno slikao?!Nego zbog zlocina je stavljeno ,ako se slucajno desi ,pa da to moze da se iskoristi kasnije..lociranje,lociranje

Kad sam već pomenula svoje slušalice, kaže Zoran da je Jelenu zvao kad je video da je nema. E, sad...svi koji trče, makar 90% njih kada ima telefon sa sobom ima i slušalice u ušima. Ako nije slušala muziku, mooožda bi ostavila kod njega telefon, ako je uopšte trčala... ako je slušala muziku, kad bi je zvali, to se ne bi čulo da zvoni, ali bi opet svetleo telefon u mraku. I ako je imala slušalice, zašto one nisu pronađene na nasipu?

To su neke sitnice koje je potrebno ispitati.

Kada neko nestane kaže se nestala/o,kada kažeš neko mi je ubio voljenu osobu,odkud znaš da li je ubijena,neko ti je rekao.NENAD

Da zanimljivo....A zasto bi to rekao ,ako je on ubica ,a ovamo pokusava da prikrije zlocin?Znaci da on nije toliko promisljen ,logicki nad-inteligentan,,kako se to predstavlja ,kako ta stavka da mu promakne,pitanje je sad?Sad ce neko reci ,,,pa eto promaklo mu je ,,,,naravno treba ispitati...

15:30h (VIDEO) DECA SU OVDE, POMAGAJTE: Pogledajte kako su izvučeni đaci iz porušene škole u Meksiku 15:25h NEPRISTOJNA PONUDA ZA TAKMIČARKE: Da bi zaradile 2.000 evra moraju da urade ovo! 15:20h JEZIVA ISPOVEST ČOVEKA KOJI SE PROBUDIO TOKOM OPERACIJE SRCA: Čuo sam kako mi lekari testerišu grudni koš! 15:20h VRAĆA SE U ŽIVOT: Direktorka prekrečila mural Kosovski boj, ali sada farba otpada sa zida! 15:13h EKSKLUZIVNO DUŠKO VUJOŠEVIĆ ZA KURIR: Odsekli su mi prst! 15:11h PALILULA: Prva besplatna parking mesta za trudnice u Beogradu 15:08h (VIDEO) MILIONERKA KOJU JE SPASILA HRANA IZ KONTEJNERA: Britanka posle šest meseci potrage čudom pronađena! 15:07h SOCIJALNA SLUŽBA DOŠLA PO DETE DIVNE I MARKA DNK: Deda se umešao, pa je nastao opšti haos! 15:06h NJUJORK: Vučić sa Majklom Blumbergom na Poslovnom forumu 14:57h MOLITVA KAO LEK: Kurir od sutra daruje postere 15:30h (VIDEO) DECA SU OVDE, POMAGAJTE: Pogledajte kako su izvučeni đaci iz porušene škole u Meksiku15:25h NEPRISTOJNA PONUDA ZA TAKMIČARKE: Da bi zaradile 2.000 evra moraju da urade ovo!15:20h JEZIVA ISPOVEST ČOVEKA KOJI SE PROBUDIO TOKOM OPERACIJE SRCA: Čuo sam kako mi lekari testerišu grudni koš!15:20h VRAĆA SE U ŽIVOT: Direktorka prekrečila mural Kosovski boj, ali sada farba otpada sa zida!15:13h EKSKLUZIVNO DUŠKO VUJOŠEVIĆ ZA KURIR: Odsekli su mi prst!15:11h PALILULA: Prva besplatna parking mesta za trudnice u Beogradu15:08h (VIDEO) MILIONERKA KOJU JE SPASILA HRANA IZ KONTEJNERA: Britanka posle šest meseci potrage čudom pronađena!15:07h SOCIJALNA SLUŽBA DOŠLA PO DETE DIVNE I MARKA DNK: Deda se umešao, pa je nastao opšti haos!15:06h NJUJORK: Vučić sa Majklom Blumbergom na Poslovnom forumu14:57h MOLITVA KAO LEK: Kurir od sutra daruje postere
POLICAJAC VLADIMIR SAVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Zoran Marjanović je ubica, otac i brat pomagači! EVO ŠTA JE MOTIV!
O ZLOČINU O KOME PRIČA CELA SRBIJA
POLICAJAC VLADIMIR SAVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Zoran Marjanović je ubica, otac i brat pomagači! EVO ŠTA JE MOTIV!

CRNA HRONIKA 20.09.2017. 14:41h

U ekskluzivnom razgovoru za Kurir policajac Vladimir Savić otkriva da je ubica Jelene Marjanović njen suprug Zoran Marjanović a da su članovi njegove porodice saučesnici.

"Prva vest koju pročitam ujutru, u podne i uveče iz Srbije je rijaliti ubistvo pevačice, hapšenje rijaliti ubice, i narodna istraga. Ima li još neka rijaliti novina?! Jedino što bih ja pitao javno, ukoliko su moja saznanja tačna, zašto je pretres kuće pevačice na dan pronalaska njenog leša odložen za dan posle? Zašto pretres nije odmah uradjen i zašto su im u tom momentu radile veš mašine?! U kom položanju je zatečen tepih u kući? Da li je tepih bio na mestu kako inače tepih stoji u kući, ili je taj isti tepih bio urolan u rolnu, prilikom ulaska policijskih službenika u kuću pokojne pevačice? Kako je moguće da pokojna bude ubijena, kindapovana na mestu gde je pronadjen njen leš, dok se tzv muž sa detetom nalazio po njegovoj tvrdnji kod rampe koja nedozvoljava prolaz kolima na nasip?", započinje priču Savić, inače nekadašnji policajac PS Palilula i PS Čukarica, inače diplomirani sportski trener borilačkih veština.

Prema njegovim rečima uzimajući u obzir da je nekada živeo i radio na toj teritoriji, i da taj deo terena odlično poznaje, "gotovo je nemoguće bilo da on tzv muž ništa ne čuje i ne vidi, kada od te rampe 600 do 800 metara levo i desno brisan prostor".

"Sve se jasno vidi i čuje. Na tom delu terena postoji manja uvala zarasla šibljem, po mom sećanju ne mnogo gusto do visine metar, metar i po koji vodi ka kanalu gde je ona i pronadjena. I tu je gotovo nemoguće bilo šta da se dogadja, a da se nečuje na toj daljini i da se ne nazire neko neprirodno dešavanje u tom šipražju. Uzimajući u obzir vremenske prilike tog dana koje su bile dobre, kao i da tokom dana uvek u neposrednoj blizini ima šetača, rekreativaca, sportista i ljudi koji u neposresnoj blizini obradjuju zemlju, kao i ljudi koji žive u blizini samog mesta, nemoguće je da niko ništa nije video ni čuo, ili uočio neko vozilo na mestu ili neposrednoj blizini mesta gde je ona pronadjena", kaže Savić i nastavlja:

"I na kraju koji još normalan suprug, odlazi kući sa detetom, a da pre toga sa detetom nije prošetao krug i time pokušao da se uveri da ona nije tu, već je sa detetom otišao kući misleći da je ona tamo?! Majka, čije dete je čeka da istrči krug, ako je pokojna uopšte trčala taj dan, vratila bi se po supruga i dete. Koji još to normalni suprug, nakon ubistva supruge ulazi u rijalitije, a na dan sahrane sat vreman posle toga, poziva novinare da sa njime rade intervju u kući gde su živeli?! Koji jos otac u takvoj situaciji vodi društveni život i glumi plejboja?! Od prvog dana iako nisam bio uključen u istragu, kada su se prve nelogičnosti u javnosti, rekao sam kao što i dalje tvrdim da je Zoran ubica, a ostali članovi njegove porodice saučesnici tog zločina. Po meni motiv ubistva ljubomora, a samo ubistvo dugo i detaljno planirano", zaključio je Vladimir Savić u ekskluzivnom razgovoru za Kurir.

Evo u ovoj emisiji je ovaj covek poligrafista(u penziji) za kojeg se vidi da je strucnjak u svojoj delatnosti... Izlaganja su mu sasvim na mestu... Shvatio sam iz njegovog izlaganja da sve ono najbitnije u ovom slucaju , a sto se tice dokaza i istrage je hermeticki zatvoreno ne samo za javnost vec da to znaju samo par ljudi angazovanih na slucaju(verujem ne vise od 10)... Nema sanse da bilo sta iscuri u novine, a posto mi pratimo iz clanako to znaci da nemamo pojma.... E sad ja naravno imam svoje misljenje, a moje misljenje je da je bilo itekako tragova oko toga gde se i kako izvrsilo ovo ubistvo(na nasipu), jedino je problem te tragove povezati sa osumnjicenim Z tj. dokazati to sudu... To je jedini problem ovde... Nema ovde nikakve mistike!
Nije ovde ubistvo planirano, ali je planirano skretanje istrage i ometanje nakon ubistva(na brzinu isplanirano)... Prvo pretragom nakon ubistva(od strane Z), smisljanjem price i iskaza koje ce dati u policiji, a koje ne mora da je isto sa onim sto je rekao u javnosti(to sto je rekao u javnosti moze da se okaci macku o rep)... Da je sve vreme cutao opet ga ne bi mogli optuziti bez dokaza... Zatim je da li namerno ili ne unisteno sve od dokaza u kuci i ribanjem i pozivanjem celokupne rodbine koja je sve vreme boravila u kuci, a tek nakon toga su dosli istrazitelji, odneli tepih i uzimali dokaze po kuci.... Sta mogu da nadju nakon pune kuce ljudi i hiljade otisaka? Nista.. A tepih su odneli zbog toga sto se tragovi zemlje i blata pored kanala mogu preneti na tepih.... Naravno i obicajena je stvar da ce pregledati kucu, to ne znaci da sumnjaju da je ubijena u kuci...

Poslednja izmena:
Nije ovde ubistvo planirano, ali je planirano skretanje istrage i ometanje nakon ubistva...

Aaa citaju forum ,zato sad odjednom iskacu po novinama i televizijama ,,alo vi mislite da ste samo vi pametni i da umete da rasudjujete?!Zasto odjednom ta potreba da tako izlaze sa tim izjavama ,je li to samoinicijativno ili po nakogu nekoga?!

Gde su pre toga bili ,nego sada kada je ovaj uhapsen?!

Na skretanju istrage su novinarski clanci najvise mogli da uticu,,oni kreiraju javno mnjenje mase ,,a ne jedan pojedinac,, videli smo sta su pisali o muzu,,i ko je to ometao posle istrage,,,zar ovaj poligrafista hoce da kaze da policija ne zna da radi svoj posao?!Zar im Marjanovici nisu dozvolili da uzmu iz kuce sta zele ?!

Panduri još ne znaju: gde je ubijena Jelena, kada je ubijena, zašto je ubijena, čima je ubijena, koliko ljudi je učestvovalo... prema tome panduri su jedna velika 0. Oni funkcionišu po principu što neko propeva i ocinkari sve ostale. stisli su Zorana koji verovatno jeste ubica ali ne znaju to samo nagadjaju na osnovu verovatnoće plus što je čovek prolazio poligraf dodatno otežava celu stvar

Poslednja izmena:
Na skretanju istrage su novinarski clanci najvise mogli da uticu,,oni kreiraju javno mnjenje mase ,,a ne jedan pojedinac,, videli smo sta su pisali o muzu,,i ko je to ometao posle istrage,,,

A videli smo sta je rekao ministar MuPa ,da ovo nema veze s vezicom sto novine pisu ,i da love u mutnom "i da ga to veoma zabavlja",to su njegove reci bile ,,,,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back