Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na skretanju istrage su novinarski clanci najvise mogli da uticu,,oni kreiraju javno mnjenje mase ,,a ne jedan pojedinac,, videli smo sta su pisali o muzu,,i ko je to ometao posle istrage,,,

A videli smo sta je rekao ministar MuPa ,da ovo nema veze s vezicom sto novine pisu ,i da love u mutnom "i da ga to veoma zabavlja",to su njegove reci bile ,,,,

Vučić smatra da su Marjanovići ubili Jelenu i to je skoro pa direktno rekao pre neki dan , panduri isto

I jos nesto... Njemu je mozak nakon ubistva radio 100 na sat... On se vratio nakon ubistva na pocetnu livadu(poljanu) ja mislim onako kako sam opisao na predhodnim stranama... E sad nije on odmah imao u glavi kako ce i sta da smisli vec je na osnovu toga sto ga niko nije video kada se vracao uvideo da moze da kaze to i to tj. da kaze pricu koja moze da se uklopi s obzirom da ga niko nije video... Da je njega neko video kada se vracao na pocetnu livadu nakon ubistva on bi onda smislio drugu pricu(mozda bi vec tada onog ko ga sretne pitao da li je video neku zenu da trci) i potom uklopio sve to u drugu pricu tj. u to da se sve to ranije desilo... Hocu reci da je prica smisljana u hodu na osnovu svega sto je primetio nakon ubistva i sve je dobro smislio... Kada je doslo do iskaza u policiji do tada je sve vec lepo ukolopio.. Bez obzira sto tu ima opet nelogicnosti u vremenima, ali posto to nije nikakav dokaz, bas ga briga...

Što se tice ove vesti o dve pevačice koje su pod istragom:

DVE PEVAČICE UMEŠANE U UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ?! Policija obavila razgovor sa obe, jedna se veoma čudno ponašala!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...be-jedna-se-cudno-ponasala-kao-da-nesto-krije

E sad...
Znamo za citav niz pevačica koje su saradjivale s ovom porodicom..
Od Brene, preko zene Sase Popovica kojoj su Jelena i Zoran radili i jednu pesmu, pa preko Jami, pa sve do Indi koja je navodno bas tog dana trebala da snima pesmu sa njih dvoje...

Takodje znamo da postoji i ona nedovrsena pesma "Ako ti krene po zlu"...koju Jelena nije stigla da dopeva celu, pa je kao Zoran odlucio da pesma ima samo tu jednu strofu i refren i namerio je tu pesmu nekoj pevačici Snežani Nešić...
E sad, ne znamo da li je to ta druga pevačica iz vesti, jer sto bas njoj da ustupi Jeleninu posthumnu nedovrsenu pesmu...

A da stvar bude jos zanimljivija, pogledajmo iz druge jedne vesti s kim se na slici druzi ta pevacica:

(FOTO) NJU JE VOLEO PRE MILICE: Ovako danas izgleda BIVŠA žena Željka Mitrovića!
http://www.kurir.rs/stars/2641339/f...utm_medium=referral&utm_campaign=povezano.com

Pre Milice Željko je bio oženjem pevačicom Sonjom Mitrović Hani, sa kojom ima dvoje dece, sina Aleksandra (24) i ćerku Sandru (26).

I odmah u tekstu fotka...na kojoj je Mitroviceva prva zena u drustvu ove Snezane Nesic...
Vidite i da ju je potpisala sa nazivom te pesme "Ako ti krene po zlu"...
Cudno...
Dakle kakogod i gdegod da okrenes udaris na Pink...

1) Zoran je prvi intervju dao PINKU

Potom

2) Par meseci posle ubistva kad je u studiju snimao sa onom devojcicom prepev pesme "APRIL U BEOGRADU" (a Jelena je ubijena u Aprilu i sad bas da on sa devojcicom snima tu pesmu...)...ta devojcica je bila ZVEZDICA PINKA...

3) I onda sad na kraju...Mitrovic ga uvodi u rijaliti na PINKU

Dakle previse povezanosti ovog slucaja sa Pinkom...

....

Poslednja izmena:
takodje mi nije jasno kako nisu našli Jelenino telo ono prvo veče jer je onaj kanal neko malo sranje
Kanal je na 100m od staze... Potraga za nestalom zenom(ne prikupljanje tragova i dokaza) je pocelo u 23h... Teren ima desetine hektara sa obe strane staze koja ima 1800m duzine... Mrak... Pitanje je i koliko je bilo ljudi koji pretrazuju... Kanal nisu ni pretrazivali tih par sati pretrage.... Kada je svanulo nastavili su pretragu, trenerku nasli oko 9h, a teli oko 12-13, znaci i nakon trenerke im je trebalo nekoliko sati da provale da je telo u kanaliu desetinama metara od trenerke... Vidi se da ipak nije lakosve pretraziti i kada je dan, kamoli predhodno vece u pretrazi od par sati... Oni nisu mogli ni da predpostave na kom delu nasipa i sa koje strane nasipa se nalazi telo nestale zene...

U njegovo je doba uradjen los uvidjaj. Ako izvrsioci nisu dobro uradili posao ko je odgovoran za lose odradjen posao? Pa naravno, nacelnik UKP. Sorry.

Naravno da je ljut zbog smene i naravno da po starom srpskom dobrom obicaju odmah ides ka teoriji zavere "ja sam dobro i posteno radio svoj posao ali eto skembase me, zli rialiti me smenio, skoro resavanje bitnog slucaja, narod je duzan da zna da sam jaaaa posteno hteo da se otkriju ubice novinara (klasicno unapred politicko obezbedjenje fotelje kad dodje nova vlast jer je pljunuo na onu koja ga je smenila) ....".

Izvini, jesi li bio odgovoran? Jesi. Sorry.

Procitaj ponovo Kecmanovo pismo...ocigledno si preskocila neke stvari, evo citata gde Kecman govori da cesto je putem direktive Ministra MUP-a upravo njegov zamenik vodio slucaj, a ne on:

"Da li sam odgovoran što je moj naslednik, meni nametnuti zamenik, često, mimo moje saglasnosti, a na osnovu direktive iz vrha MUP-a, vodio slučajeve umesto mene? Pitam se za šta je on danas nagrađen, činom mog razrešenja? Za koje konkretne profesionalne uspehe? Za rijaliti istragu ubistva pevačice Jelene Krsmanović? Za bahato preskakanje hijerarhije, odsustvo timskog rada, amaterizam?"

...

A kako je promaklo da se istrazi kanal ?Da je na livadi bila ,lako bi je nasli ,,ne znam cemu gubljenje vremena pretrage ,po tvojom rezonovanju ispada LIvADe ,sta su to drugo trazili ,sta tu jos ima na tom nasipu toliko obimno pa da traze?!A da je bila na livadi ,oni su mogli i helikopterom da prodju iznad tog mesta ,sa uperenim reflektorom ,i tu bi se dosta toga videlo ,,,mislim da bi svakako i olaksalo pretragu...

Tajkun se ne pominje jer se vidi da lažu, kako su pričali u emisiji Čirilica o njoj, a kako sad priča kada je Zoran uhapšen, plus što je već sa nekom ženom koja je organizovala tu podršku i ko zna šta još...

Grome, Zoran je radio neke pesme sa Hani, on je kompozitor, naravno da je blizak Pinku i svim tim čudima. Imate njegov kanal na YT i sve pesme koje je radio.

Mislim da je Jelena snimala svoju pesmu jer je pre ubistva najavljivala pesme, jedan duet sa Nadom Topčagić i svoju. A ova "Ako ti krene po zlu" je već bila namenjena toj Nešić ili kako se već preziva, Jelena je otpevala demo snimak za tu pesmu.

Prisustvo Indi je tu čudno, kad su Jelenini rekli da uopšte nisu bile toliko bliske, ona se pojavi u emisiji sa sve naočarima u studiju! Kada je Zoran ulazio u rijaliti, voditeljka ga sprda kao hoćemo li ti videti oči, tek tad je skinuo naočare..

A kako je promaklo da se istrazi kanal ?Da je na livadi bila ,lako bi je nasli ,,ne znam cemu gubljenje vremena pretrage ,po tvojom rezonovanju ispada LIvADe ,sta su to drugo trazili ,sta tu jos ima na tom nasipu toliko obimno pa da traze?!A da je bila na livadi ,oni su mogli i helikopterom da prodju iznad tog mesta ,sa uperenim reflektorom ,i tu bi se dosta toga videlo ,,,mislim da bi svakako i olaksalo pretragu...

nasip.jpg

Vidis to sto sam zaokruzio, celom duzinom staze(1800m) postovji ta druga strana!!!! I ona je strma i logicno je da moze da se desi da joj se pozlilo ili da postoji neki njen trag sa te strane...Podsecam te da je u pitanju noc i da se tih par sati radilo pod reflektorima... Da je nasip ogromna povrsina i da telo nije vidljivo golim okom, jer je bilo prekriveno vodom...Nadjeno je po danu nakon ulaska vatrogasca u cizmama u kanal.. Vatrogasac je bukvalno zgazio na jelenino telo koje je nakon toga isplivalo....
Da dodam jos nesto; Vatrogasac je bas tu usao u nadi da je telo u kanalu(a kanal je dug koliko i staza)... A zasto je bas tu usao? Pa zato sto je bilo vidljivih tragova! I indicija da je upravo tu ubaceno telo! A sad vi izmisljajte da je bacena sa druge strane u kanal i da nema nikakvih tragova.... Nadam se da razumete tu logiku!!!

Poslednja izmena:
Ovo me podseća na smrt onog dečka koga je ubila sekta, a nadležni proglasili samoubistvo. U Borči postoje Jehovini svedoci, tj imaju neku kuću kao njihov hram ili kako god to nazivaju. Ovo je naselje koje najbrže raste iz godine u godinu, razni ljudi iz svih krajeva i Beograda, Srbije i okoline se doseljavaju ovde... ovo je postalo strašno!

U poslednjih godinu-dve J.S. ocigledno imaju podrsku nekoga iz vrha, jer su nevidjeno ojacali i zauzeli neke objekte i lokacije ono bas na udarnim mestima..., pocev od Autokomande gde imaju prostore, pa preko Tosinog Bunara u Zemunu gde su rekonstuirsali za svoje sediste citaju jednu zgradu...
No..na stranu sad JS...oni su frikovi svoje vrste...

Nego ovaj cudan niz ubistava i samoubistava u Borci me sve vise navodi na pomisao da tamo deluje neka satanisticka sekta...

...

http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...i-telo-zene-na-njivi-pored-zrenjaninskog-puta

Pogledaj ovaj link! I trvu zgazenu u krug?To sam već čitala ili gledal o tako nekom krugu i sekti?

Pogledajte prilog 455676
Vidis to sto sam zaokruzio, celom duzinom staze(1800m) postovji ta druga strana!!!! I ona je strma i logicno je da moze da se desi da joj se pozlilo ili da postoji neki njen trag sa te strane...Podsecam te da je u pitanju noc i da se tih par sati radilo pod reflektorima... Da je nasip ogromna povrsina i da telo nije vidljivo golim okom, jer je bilo prekriveno vodom...Nadjeno je po danu nakon ulaska vatrogasca u cizmama u kanal.. Vatrogasac je bukvalno zgazio na jelenino telo koje je nakon toga isplivalo....
Da dodam jos nesto; Vatrogasac je bas tu usao u nadi da je telo u kanalu(a kanal je dug koliko i staza)... A zasto je bas tu usao? Pa zato sto je bilo vidljivih tragova! I indicija da je upravo tu ubaceno telo! A sad vi izmisljajte da je bacena sa druge strane u kanal i da nema nikakvih tragova.... Nadam se da razumete tu logiku!!!

Ušao je tu zbog psa tragača.

- - - - - - - - - -

http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...i-telo-zene-na-njivi-pored-zrenjaninskog-puta

Pogledaj ovaj link! I trvu zgazenu u krug?To sam već čitala ili gledal o tako nekom krugu i sekti?

Upravo to je bilo sa dečkom sa Karaburme, ima taj slučaj u Dosijeu kod Mašana. Svi su ga već tražili na livadi gde je kasnije nađen i ničega nije bilo. A kada je pronađen bilo je tako u krug utabano.

Tajkun se ne pominje jer se vidi da lažu, kako su pričali u emisiji Čirilica o njoj, a kako sad priča kada je Zoran uhapšen, plus što je već sa nekom ženom koja je organizovala tu podršku i ko zna šta još...

Grome, Zoran je radio neke pesme sa Hani, on je kompozitor, naravno da je blizak Pinku i svim tim čudima. Imate njegov kanal na YT i sve pesme koje je radio.

Mislim da je Jelena snimala svoju pesmu jer je pre ubistva najavljivala pesme, jedan duet sa Nadom Topčagić i svoju. A ova "Ako ti krene po zlu" je već bila namenjena toj Nešić ili kako se već preziva, Jelena je otpevala demo snimak za tu pesmu.

Prisustvo Indi je tu čudno, kad su Jelenini rekli da uopšte nisu bile toliko bliske, ona se pojavi u emisiji sa sve naočarima u studiju! Kada je Zoran ulazio u rijaliti, voditeljka ga sprda kao hoćemo li ti videti oči, tek tad je skinuo naočare..

Tajkun je mozda guru sekte koje su Marjanovici clanovi...ili ako ne svi, a ono mozda neko medju njima.
A mediji su vrlo cudno nekoliko puta izvrtali ime koje je pomenuo Vladimir...mislim cak i da nisu preneli kako je rekao, pa su na kraju samo ostavili inicijale A.R.
A neko je ovde vec pominjao da postoji par gradjevinskih investitora sa tim inicijalima. Tu su se provlacila i imena Aleksandar Radovanov pa Aleksandar Radovanac, a neko je pomenuo i Aca Radonjic,
Dakle nekoliko verzija tog imena i inicijala je pomenuto...
Tako da ko zna na koju verziju su mislili Marjanovici, a sta su uopste preneli mediji.

Takodje...
U vezi ovog novog slucaj u Borci...meni to smrdi na sektu...
Ta devojka koju nadjose spaljenu, navodno samoubistvo..u sta cisto sumnjam... je istu frizuru furala kao i pola likova na Jeleninoj sahrani = obrijano iznad usiju...
Takodje i ova spaljena devojka je bila ako ne gresim Romkinja...,a i u okruzenju Jeleninom smo imali Roma..kuma, pa onda onog lika koji je dosao u belom dresu na sahranu itd...
Cudno...
Nesto u toj Borci mi vuce na neku sektu ciji su clanovi ili svi ili neko od Marjanovica...i sektu koja verovatno ima i zastitu nekoga iz vrha.
I sad...zlocin je mozda bio ritualnog karaktera dakle sektaski, bilo da su ga pocinili Marjanovici ili neko drugi, i mozda se otkrije ko su sve pocinioci, ali ce verovatno ostati skriven vrh sekte.

...

Kao i kod Jelene u slučaju, sad će se svi motati oko tog mesta i možda ugroziti neke tragove. Evo i kiša od jutros pada.

To mesto gde je nađeno telo jutros je blizu autobuske stanice, skoro odmah iza, a posle te raskrsnice skoro uvek je saobraćajna policija. Eno i sinoć su bili tamo, sedeli u kolima, blejali...svega 100 metara odatle.
Mislim da će u Borči da se postavljaju kamere na svaku banderu, na svaku stanicu i na svaki bilbord!!

Tajkun je mozda guru sekte koje su Marjanovici clanovi...ili ako ne svi, a ono mozda neko medju njima.
A mediji su vrlo cudno nekoliko puta izvrtali ime koje je pomenuo Vladimir...mislim cak i da nisu preneli kako je rekao, pa su na kraju samo ostavili inicijale A.R.
A neko je ovde vec pominjao da postoji par gradjevinskih investitora sa tim inicijalima. Tu su se provlacila i imena Aleksandar Radovanov pa Aleksandar Radovanac, a neko je pomenuo i Aca Radonjic,
Tako da ko zna na koju verziju su mislili Marjanovici, a sta su uopste preneli mediji.

Takodje...
Ta devojka koju nadjose spaljenu, navodno samoubistvo..u sta cisto sumnjam... je istu frizuru furala kao i pola likova na Jeleninoj sahrani = obrijano iznad usiju...
Takodje i ova spaljena devojka je bila ako ne gresim Romkinja...,a i u okruzenju Jeleninom smo imali Roma..kuma, pa onda onog lika koji je dosao u belom dresu na sahranu itd...
Cudno...
Nesto u toj Borci mi vuce na neku sektu ciji su clanovi ili svi ili neko od Marjanovica...i sektu koja verovatno ima i zastitu nekoga iz vrha.
I sad...zlocin je mozda bio ritualnog karaktera dakle sektaski, bilo da su ga pocinili Marjanovici ili neko drugi, i mozda se otkrije ko su sve pocinioci, ali ce verovatno ostati skriven vrh sekte.

...

RADOVANAC je pisala Zorica Zoka u Podršci! Prozivala ga?Ima nešto u tvojoj teoriji!
Uvezi toga a i moguće povezanosti ova dva slučaja ,pitam se da li bi oni "branili" nekog svog člana koji je npr.u zatvoru i čeka sudjenje?

Poslednja izmena:
Izgleda da je potvrđeno da je spaljeno telo devojke koja je nestala pre tri dana...

Piše i ovo "Navodno, Andrijana je već pokušala samoubostvo prošlog meseca, kada se posvađala sa devojkom sa kojom je živela."

Cimerka je ta o kojoj sam pisala, da je kao zaboravila šifru na mejlu sada već pokojne... Na kraju će se ispostaviti da je i ova iz neke sekte! Nemam pojma odakle su, a ovde su živele kao cimerke. U novinama su već objavili slike sa njenog FB-a, primetili ste frizuru "Miloš Marjanović"? Samo kažem...

- - - - - - - - - -

Takodje...
Cudno...

...

Mislim da ona nije Romkinja :confused: Njen profil i profil te cimerke su otvoreni, i ta cimerka je onako neobična.

Sine postoje helikopteri ,zasto oni nisu upotrebljeni?!
Zasto ovoliko bespotrebno mucenje?!

Helikopter je mogao da prodje reflektorima i gde je kanal ...

- - - - - - - - - -

Trava tada nije uopste bila velika ,cak i da je bila na livadi ili nasipu,,tek je prolece polako hvatalo zamah...Drveca nisu bila olistala toliko da nije moglo da se vidi ,mislim na kanal ,vecinom je bilo ogoljeno manje vise ,,,pa nije to dzungla Amazona ,pa ne mogu da je nadju ...

da Andrijana bas deluje kao tip za samoubistvo!Sva nasmejana i vesela

Daj majke ti, objasni nam kako izgleda "tip za samoubistvo". Možda ti je poznato da većina samoubica deluje dobro raspoloženo i živahno upravo kad donesu odluku. Da zato njihovi bližnji često ne mogu da veruju šta se dogodilo. Ako ti čak ni to nije poznato, nemoj da dijagnoziraš ljude preko fotografije u novinama.

Sine postoje helikopteri ,zasto oni nisu upotrebljeni?!
Zasto ovoliko bespotrebno mucenje?!

Helikopter je mogao da prodje reflektorima i gde je kanal ...

.
To je i meni cudno s' obzirom da je uobicajeno da se cim se prijavi neki nestanak dizu helikopteri da pretazuju teren... Pogotovo kada nocu traze nestalu osobu.... A pogotovo bi bilo cudno da je ne nadju helikopterima s obzirom da je bila pod vodom...
:roll:

- - - - - - - - - -

Trava tada nije uopste bila velika ,cak i da je bila na livadi ili nasipu,,tek je prolece polako hvatalo zamah...Drveca nisu bila olistala toliko da nije moglo da se vidi ,mislim na kanal ,vecinom je bilo ogoljeno manje vise ,,,pa nije to dzungla Amazona ,pa ne mogu da je nadju ...

Aha. I sta ti mislis zasto nisu pronasli njeno telo to vece?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back