Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledaj sutrašnje naslovnice!

Pogledao.. Vidim senzacionalisticke naslove o ubistvu u WCu, kuci itd...Tvrdim da nema sanse da je tako... Ovo vreme dok se ne razresi mediji koriste za sve moguce misterije koje mogu da padnu na pamet "njihovim pouzdanim izvorima" i povecaju tiraz... Eventualno se radi o pritisku na porodicu...
Prave informacije mogle su se naci samo prvih par dana dok se istraga nije uozbiljila i zabranila ih(o pravim svedocima se najmanje pisalo):
http://www.informer.rs/vesti/hronik...E-JELENA-UPUTILA-SUPRUGU-Zorane-mozes-razumes
http://www.telegraf.rs/vesti/208832...vest-zene-koja-je-bila-na-stazi-smrti-u-borci
http://www.svet.rs/vesti/estrada/novi-detalji-istrage-u-slucaju-ubistva-jelene-marjanovic
Obratite paznju na to kada je baka sa kozama izasla da ih cuva i videla na livadi devojcicu sa ocem, a kada je majka zvala jelenu i bice vam jasno da je Zoran odglumio sve kao predstavu, a pre toga je ubistvo vec izvrsio... Da je ubijena i donesena nikakvih nepodudarnosti oko bilo kakvog vremena ne bi bilo... Pa to sebi ne bi dozvolili,... Tacno se vidi da je ubica zurio i da uopste nije stigao da uklanja tragove temeljno... Niti ih je uklanjao...

blic-830x0.jpg

Tako brate,da se ukljuci malo i ova struka....

Пробај ти твоје дете да научиш макар песмицу - видећеш да то није баш тако лако !
А ово што мали Киза прича, па то је докторат бре !

Ja sam moje dijete usmjeravala na moj način, tamo gdje ja mislim da treba i uspjela sam u tome,učila s njom,ne samo skolsko gradivo već smo "utvrdjivale" i ono najvaznije zivotno!Nije to bilo tako ni teško, to mi je uostalom kao roditelju bila i obaveza! O astralima nismo pričale,ni učile, pa nam je ta materija poprilično nepoznata,tek poslije ovog slučaja sam se malo interesovala o tome, a i mnogo godina unazad se sjećam tog časopisa "Treće Oko",mislim da sam nekad nešto i čitala, ali nisam imale kontakte sa osobama iz tog svijeta ,pa tako ni moje dijete, ali Marjanovići izgleda jesu! To je moje mišljenje i nazalost evo vidimo da su rezultati toga kobni po njega! Ako i nije učinio ništa loše uvijek u životu će mu taj ,kako ti kažeš "referat" smetati jer će se na njega gledati drugačijim očima zato što ga to izdvaja iz većine, čini ga drugačijim, to je tako!U tom smislu mi nije ni jasna ljutnja te porodice,znali su valjda da ih to što rade i čime se bave izdvaja i daje prostor za razne spekulacije!I to ne samo sad,već sam sigurna da je to tako bila oduvijek!Razlika je samo u tome sto se nekad saputalo o tome a sad eto imamo priliku i da čitamo o njima!Prosto rečeno to je nešto (prvo) čime je obiljezen a poslije toga ići će mnogo toga! Nažalost!

Poslednja izmena:
...
nisam imale kontakte sa osobama iz tog svijeta ,pa tako ni moje dijete,
ali Marjanovići izgleda jesu!
...

Опа, пронађе им ти ману !

...
Ako i nije učinio ništa loše uvijek u životu će mu taj ,kako ti kažeš "referat" smetati
jer će se na njega gledati drugačijim očima
zato što ga to izdvaja iz većine,
čini ga drugačijim, to je tako!
...

Ја не видим да њима смета то разликовање од околине - напротив !

Опа, пронађе им ти ману !

Ја не видим да њима смета то разликовање од околине - напротив !

Kako ne smeta? Pa gledali smo ih u "Ćirilici" kako kukaju o tome! Te prozivaju ih da vračaju ,te smatraju ih čudacima,te ovo ,te ono....I ovaj medijski rijaliti bi mozda bio drugačiji kao i mišljenje javnosti da se radi o nekoj običnoj, prosječnoj porodici! To je 100% tako! Znaš li ti koliko ih je ljudi osudilo već u startu samo na osnovu toga?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back