Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pročitala sam Gromov post u vezi advokata. To obara svaku teoriju da Zoranu smešta neki tajkun ili služba, da mu smeštaju, zašto bi dozvolili da ga brane advokati koji su se proslavili braneći kriminalce?

Skupi su ti advokati, da nije ušao u rijaliti da zaradi za njih možda? Ili je svekrva nekoga zadužila pa posle kuće dobila i zaštitu, uvalili inspektora za keš neki da se proda, sad ovi advokati...

Od svih saljivih tvrdnji CFI najsmesnija mi je ona da je neko doneo telo umotano u cebe i tepih koji su upili njenu krv... A zaboravio je da nam kaze sta su posle radili sa tepihom.... Verovatno ga nosili nazad u kola pa odneli, oprali i nastavili da ga koriste... :cool:
Razumem da neko misli da je cela prica iscenitrana i odglumljena, al da nisu telo stavili tu.. Jednostavno trcala, neko je oteo i gotovo... Ne mogu da ih optuze nikada... Tacka... Ali ovde se vidi da ubica nije uspeo da ukloni tragove niti sakrije telo dovoljno da ga ne nadju!!!! On je rekao da je oteta i nadao se da nece izvrsiti onakvu pretragu i naci telo u kanalu 100m od staze... Kako tako, ali pokusao je da je sakrije koliko su mu mogucnosti dozvoljavale u odnosu na doba dana i mesto gde se nalazi...!!!!

...
Skupi su ti advokati,
...

Вечерас сам већ једној баки објаснио,
па ћу и теби :

Око Кизиног случаја се туку најбољи адвокати
и то џабе да раде !

Зашто ?
Па ако морам и то да објашњавам, ево :

Он, и могућност да га одбране,
је њима ствар престижа,
феноменална, непроцењива реклама ..!

Pročitala sam Gromov post u vezi advokata. To obara svaku teoriju da Zoranu smešta neki tajkun ili služba, da mu smeštaju, zašto bi dozvolili da ga brane advokati koji su se proslavili braneći kriminalce?

Skupi su ti advokati, da nije ušao u rijaliti da zaradi za njih možda? Ili je svekrva nekoga zadužila pa posle kuće dobila i zaštitu, uvalili inspektora za keš neki da se proda, sad ovi advokati...

Negdje sm pročitala da će njegova odbrana koštati 30000 eura! Ne mogu sad da nadjem to!

Вечерас сам већ једној баки објаснио,
па ћу и теби :

Око Кизиног случаја се туку најбољи адвокати
и то џабе да раде !

Зашто ?
Па ако морам и то да објашњавам, ево :

Он, и могућност да га одбране,
је њима ствар престижа,
феноменална, непроцењива реклама ..!

Prepoznaj nekad ironiju, šta se pecaš odmah. Njima je prestiž da se odbrani onaj ko je kriv, usled slabih dokaza.

Prepoznaj nekad ironiju, šta se pecaš odmah. Njima je prestiž da se odbrani onaj ko je kriv, usled slabih dokaza.

Чим користиш изразе као "шта се пецаш" одмах знам да си упућена у материју ! ;)

Адвокати су судски специјалци,
и њима је стало да пре свега препознају шта се заиста догодило
и затим одбране човека !

Кажњавање злочина остављају судији ...

Onda da se nije ,obrijao ,skratio kosu ,rekli bi gledaj kakav je ovaj dzunglas on je ubio sigurno ,jel mi ljude po fizickom izgledu ocenjujemo ,po pogledu ,i odmah si ubica ,pa i ja nekada se malo zapustim ,bradu ,ovo ono ,pa sta ,imam nekada i opasan pogled ,pa sta je li me to cini killerom?!a kada je to uradio ,ma gde se to radi u zalosti.,.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back