Neseksi odeća

Neko je pominjao kratke pantalone...

Ja bih rekao da je ovaj samo skinuo 'armoniku sa starog 31.

cc65d1096064651cf9ba6ccc5c1fc4ea.jpg

Uske muške pantalone su pošast, znači skoro sam išao da kupim farmerke i uđem u Springfild da vidim šta ima... 90% farmerki su te uske, "slim", jedva da možeš da nađeš normalne jbt. Kad je to postalo standard?

Karirane kosulje sa crvenim tonom, kacketi zimski ili letnji, ultra uske pantalone, presiroke majce ili kosulje preko pantalona ili farmerica sa kajisem.
Zna se kako se nosi kosulja, uvucena u pantalone, dva dugmeta gore otkopcana i frajer ipo. Kad vidim raspasanog muskarca jos u pocepanim farmericama kao da su ga rastrgli kerovi, najezim se od grozote. Verovatno sam nesto ispustila....seticu se

A šta kad lik ima stomačinu, jel i njemu bolje stoji upasana košulja? :lol:

Za upasanu košulju i farmerke ja i dalje nisam siguran dal je ispravno ili ne. Za pantalone upasano, ali farmerke su mi neformalne, pa onda kapiram i ispasana košulja u skladu sa tim neformalnim izgledom treba da ide. Jednom sam na Ženama postavio pitanje, okačio čak i slike kako mi stoji i jedna i druga varijanta i mišljenja su opet bila podeljena. :lol:

Uske muške pantalone su pošast, znači skoro sam išao da kupim farmerke i uđem u Springfild da vidim šta ima... 90% farmerki su te uske, "slim", jedva da možeš da nađeš normalne jbt. Kad je to postalo standard?

Da, za ovo sam se i ja strašno nervirao, kao da sam pošao helanke da kupim a ne farmerice

Poslednja izmena:
a čudim se kako stugos ne voli samostojeće čarape ili haltere :per:
nije mi baš privlačno da vidim žensku u kožnoj rokerici, sa pocepanim farmerkama i martinkama, ali i to nekim dobro stoji

Ne volim brate, samo gole noge.

Meni su martinke odvratne, pocepane farmerke nešto manje, ali dobra kožna jakna na ribi... baš pre neki dan sam se video sa drugaricom, obukla kožnjak... izgledala je do jaja. Kožna jakna te čini više privlačnim nego što zapravo jesi, bilo muško bilo žensko. Nepobitna činjenica.

A šta kad lik ima stomačinu, jel i njemu bolje stoji upasana košulja? :lol:

Za upasanu košulju i farmerke ja i dalje nisam siguran dal je ispravno ili ne. Za pantalone upasano, ali farmerke su mi neformalne, pa onda kapiram i ispasana košulja u skladu sa tim neformalnim izgledom treba da ide. Jednom sam na Ženama postavio pitanje, okačio čak i slike kako mi stoji i jedna i druga varijanta i mišljenja su opet bila podeljena. :lol:

Pa ako je stomacina simbolicna moz da prodje :D

A gde mogu da se vide te tvoje silke? :cool:

Sto se tice upasavanja kosulje to je neka formalna farijanta koju ja kao zensko preferiram da vidim na muskarcu.
U principu svako treba da nosi ono sto se njemu licno svidja i ono u cemu se oseca lepo.
Nekome dobro stoji i raspasana kosulja....bitno je da to sto taj neko nosi ume da iznese.

Elem, posto sam vec komentarisala muskarce, red je da kazem nesto i o zenskoj odeci.
U prevodu, vecina zena je naivna i manipulativna i prihvata nezdrave trendove koji se propagiraju....sto bi rek'o Zika iz dinastije "em skupo, em glupo".
Ja licno volim da nosim ono sto se meni svidja i sto meni dobro stoji, pa makar to ne bilo "u trendu". Odecu biram na osnovu svoje konstitucije. Ono sto mi se na ofingeru obavezno ne svidi, to obavezno probam jer mi je praksa pokazala da mi najbolje stoji.
Ne volim odecu koja podseca na dzakove, iscepane pantalone, suknje do cukljeva, kolena ili vulgarno prekratke, dekolte do pupka i slicne neprimerene kombinacije.
Dakle zensko treba da nosi ono sto ce njenu liniju nabolje istaci, da bude kulturno, a opet privlacno. :D

Koja odeća vam je totalni turn off na suprotnom polu?

Patike (osim starki i sličnih modela), trenerka, farmerke (osim ako tip nije izuzetno zgodan pa mu savršeno stoje na kukovima i doopetu i naravno da je dobra boja), uska majica, majica se V izrezom, karirane košulje, jeftina konfekcijska odela, mokasine, kravata, mala torba - tzv. pederusha, mekani šorts od onog materijala za duks, japanke na javnom mestu...

Pa ako je stomacina simbolicna moz da prodje :D

A gde mogu da se vide te tvoje silke? :cool:

Sto se tice upasavanja kosulje to je neka formalna farijanta koju ja kao zensko preferiram da vidim na muskarcu.
U principu svako treba da nosi ono sto se njemu licno svidja i ono u cemu se oseca lepo.
Nekome dobro stoji i raspasana kosulja....bitno je da to sto taj neko nosi ume da iznese.

https://forum.krstarica.com/showthr...ovaraju-VI?p=34819628&viewfull=1#post34819628

Znate šta je samo problem kod upasane košulje... dakle upaseš je, ona stoji super, ko salivena, ti izgledaš do jaja, pun samopouzdanja, obučen da ubiješ... a onda negde sedneš, negde se saviješ, čučneš, ispružiš, poskočiš i onda se odmah nabora, počne da se izvlači i ti onda moraš stalno da je uvlačiš, svaki čas, pred ljudima. Te otpozadi, te spreda, te sa strane... iritirajuće.

https://forum.krstarica.com/showthr...ovaraju-VI?p=34819628&viewfull=1#post34819628

Znate šta je samo problem kod upasane košulje... dakle upaseš je, ona stoji super, ko salivena, ti izgledaš do jaja, pun samopouzdanja, obučen da ubiješ... a onda negde sedneš, negde se saviješ, čučneš, ispružiš, poskočiš i onda se odmah nabora, počne da se izvlači i ti onda moraš stalno da je uvlačiš, svaki čas, pred ljudima. Te otpozadi, te spreda, te sa strane... iritirajuće.

Lepo ti je upasano, lepse se vidi figura, ne izvlaci:cool:
Pa ne riljas tako obucen...nije strasno ako se malo izvuce, levo desno....nadjes nekog ko ce to da ti namesti :zper:
I ja nosim tako, pa sta mi fali:lol:

Back