Neseksi odeća

stugots

Čovek
Poruka
36.853
Koja odeća vam je totalni turn off na suprotnom polu?

Meni npr. teksas suknja do kolena, one široke pantalone što izgledaju ko da su ušle u džak, onda halteri, samostojeće čarape i svake vrste dokolenica. Nešto sigurno zaboravljam...

Mina-Nemanja.jpg

такође ВТФ са дужином панталона
иначе јако добар кад је нормално обучен :руменко:

Koja odeća vam je totalni turn off na suprotnom polu?

Meni npr. teksas suknja do kolena, one široke pantalone što izgledaju ko da su ušle u džak, onda halteri, samostojeće čarape i svake vrste dokolenica. Nešto sigurno zaboravljam...

Karirane kosulje sa crvenim tonom, kacketi zimski ili letnji, ultra uske pantalone, presiroke majce ili kosulje preko pantalona ili farmerica sa kajisem.
Zna se kako se nosi kosulja, uvucena u pantalone, dva dugmeta gore otkopcana i frajer ipo. Kad vidim raspasanog muskarca jos u pocepanim farmericama kao da su ga rastrgli kerovi, najezim se od grozote. Verovatno sam nesto ispustila....seticu se

tange...
nigad gluplje stvarim

ja volim kada guza onako dooobro izgleda u gacicama, jos ako su malko velike mmmm :zaljubljena:

ili volim da vidim golo dope (jos ako je doobra)

ali tange ne. to je takvo sraanje.
ako je lose dupe cini jos gorim, ako je dobro dupe cini ruznijim.
bljak

hahah kad čitam ovu temu šta žene pišu, pa posle negde pročitam "...vi muškarci, vi ste vizuelna bića, vi ovo ,vi ono.."
najbliže mi je ovo heroinino da sve zavisi kako šta kome stoji, a čudim se kako stugos ne voli samostojeće čarape ili haltere :per:
nije mi baš privlačno da vidim žensku u kožnoj rokerici, sa pocepanim farmerkama i martinkama, ali i to nekim dobro stoji

Samo da nije onaj seksi donji veš u prvom planu. To kao da po nečijoj direktivi pokušavam da se napalim, jer je tu seksi donji veš. Pride, nije prirodno. To ne valja, jer predstavlja naterivanje muškarca, kao da je on neinteligentan.

Preširoke letnje haljine koje deluju ko džak i one široke pantalone ko dimije ne mogu očima da vidim. Ne moraju šavovi da pucaju, ali ako se telo ne vidi (s naglaskom na dupe :rumenko: ) to ne može da bude seksi odeća. :lol:

Уске хлаче па још на то мокасине, подеране фармерке као да је некој звијери претекао из канџи, мајице са дубоким V изрезом и мушки дуги кардигани. Све ми је то геј.

Back