N3Wz
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Neko je pominjao kratke pantalone...
Ja bih rekao da je ovaj samo skinuo 'armoniku sa starog 31.
Ja bih rekao da je ovaj samo skinuo 'armoniku sa starog 31.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karirane kosulje sa crvenim tonom, kacketi zimski ili letnji, ultra uske pantalone, presiroke majce ili kosulje preko pantalona ili farmerica sa kajisem.
Zna se kako se nosi kosulja, uvucena u pantalone, dva dugmeta gore otkopcana i frajer ipo. Kad vidim raspasanog muskarca jos u pocepanim farmericama kao da su ga rastrgli kerovi, najezim se od grozote. Verovatno sam nesto ispustila....seticu se

Koja odeća vam je totalni turn off na suprotnom polu?
Meni npr. teksas suknja do kolena, one široke pantalone što izgledaju ko da su ušle u džak, onda halteri, samostojeće čarape i svake vrste dokolenica. Nešto sigurno zaboravljam...
Uske muške pantalone su pošast, znači skoro sam išao da kupim farmerke i uđem u Springfild da vidim šta ima... 90% farmerki su te uske, "slim", jedva da možeš da nađeš normalne jbt. Kad je to postalo standard?
a čudim se kako stugos ne voli samostojeće čarape ili haltere
nije mi baš privlačno da vidim žensku u kožnoj rokerici, sa pocepanim farmerkama i martinkama, ali i to nekim dobro stoji
Uske muške pantalone su pošast, znači skoro sam išao da kupim farmerke i uđem u Springfild da vidim šta ima... 90% farmerki su te uske, "slim", jedva da možeš da nađeš normalne jbt. Kad je to postalo standard?

Kožna jakna te čini više privlačnim nego što zapravo jesi, bilo muško bilo žensko. Nepobitna činjenica.
A šta kad lik ima stomačinu, jel i njemu bolje stoji upasana košulja?
Za upasanu košulju i farmerke ja i dalje nisam siguran dal je ispravno ili ne. Za pantalone upasano, ali farmerke su mi neformalne, pa onda kapiram i ispasana košulja u skladu sa tim neformalnim izgledom treba da ide. Jednom sam na Ženama postavio pitanje, okačio čak i slike kako mi stoji i jedna i druga varijanta i mišljenja su opet bila podeljena.![]()

msm da je to škotskasretala na ulici edinburga cele prošle nedelje...majke mi![]()

Koja odeća vam je totalni turn off na suprotnom polu?
Pa ako je stomacina simbolicna moz da prodje
A gde mogu da se vide te tvoje silke?
Sto se tice upasavanja kosulje to je neka formalna farijanta koju ja kao zensko preferiram da vidim na muskarcu.
U principu svako treba da nosi ono sto se njemu licno svidja i ono u cemu se oseca lepo.
Nekome dobro stoji i raspasana kosulja....bitno je da to sto taj neko nosi ume da iznese.
Što nema ljubavi za majice sa v izrezom? Pa ja volim te majice, imam te majice... naravno ne onaj gej sa dubokim izrezom, samo običan oko vrata.
ma one sa vecim izrezom,pocela sam da zagledam u muske sise u tim trenucima.

https://forum.krstarica.com/showthr...ovaraju-VI?p=34819628&viewfull=1#post34819628
Znate šta je samo problem kod upasane košulje... dakle upaseš je, ona stoji super, ko salivena, ti izgledaš do jaja, pun samopouzdanja, obučen da ubiješ... a onda negde sedneš, negde se saviješ, čučneš, ispružiš, poskočiš i onda se odmah nabora, počne da se izvlači i ti onda moraš stalno da je uvlačiš, svaki čas, pred ljudima. Te otpozadi, te spreda, te sa strane... iritirajuće.