neredi u francukoj

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
34.748
Godinama unazad, Francuska je popriste "gradjanske" revolucije iako mediji svim snagama pokusavaju da minimiziraju vaznost tih dogadjaja. "Ignorisanje" nereda u Francuskoj od strane svetskih medija moze znaciti da ti neredi nisu kontrolisani od sistema kojem pripadaju ti mediji ali ne i obavezno. Decenisjko iskustvo nam govori da Veliki Vladar cesto povlaci poteze koji nam se u prvi mah cine da nisu inicirani iz Njegovog sistema , medjutim , u finalu saznajemo da On kontrolise i "poziciju" i "opoziciju", i "teroriste" i "alijansu" .............pa sticemo utisak da se na svetskoj sceni odigrava pozorisna predstava sa jasno podeljenim ulogama, dok smo mi , svetska populacija, samo posmatraci ili, u gorem slucaju, statisti. Dali je i ova "treca Francuska revolucija" , koja se upravo odigrava na tim prostorima, jedna od poslednjih epizoda serijala koji traje od 1789 ili je to pocetak jedne potpuno nove serije pod rezijom nekog novog Autora?

u svakom slucaju, ova najnovija "Francuska revolucija" zasluzuje dalkeo vise paznje i analize upravo zato sto je ignorisana od svetskih medija.
Ako je jutros kiseo kupus na pijaci u Kraljevu za 10 dinara skuplji, treba li ja da pozovem na demonstracije, obaranje vlade svoje zemlje , obaranje svetskog poretka...................?
zao mi je , al ovako nesto "ne pije vodu".

Ко зна шта је све у позадини тих дешавања, не пише се рецензија за филм после 15 минута.
Не бих износио никакве процене, све може да стане сутра - као да ништа није било.

Ко зна шта је све у позадини тих дешавања, не пише се рецензија за филм после 15 минута.
Не бих износио никакве процене, све може да стане сутра - као да ништа није било.

pa ovo u Francuskoj traje vec godinama i tesko da ce sutra biti kao da nista nije ni bilo.
Ima mnogo opcija ali sve je uvijeno u kojekakve "teorije zavere" to jest, oni koji su u medijima zaduzeni za skretanje paznje , iznece mnoge svoje "dokaze" o tome ko stoji iza ovoga i sta se ustvari dogadja.
Mi smo medjutim navikli na ovakvu perfidnu igru medija pa zato sami pokusavamo da putem logike i zdravog razuma, realno posmatramo dogadjaje oko nas............sto se pokazalo sasvim ispravnim.

Godinama unazad, Francuska je popriste "gradjanske" revolucije iako mediji svim snagama pokusavaju da minimiziraju vaznost tih dogadjaja. "Ignorisanje" nereda u Francuskoj od strane svetskih medija moze znaciti da ti neredi nisu kontrolisani od sistema kojem pripadaju ti mediji ali ne i obavezno. Decenisjko iskustvo nam govori da Veliki Vladar cesto povlaci poteze koji nam se u prvi mah cine da nisu inicirani iz Njegovog sistema , medjutim , u finalu saznajemo da On kontrolise i "poziciju" i "opoziciju", i "teroriste" i "alijansu" .............pa sticemo utisak da se na svetskoj sceni odigrava pozorisna predstava sa jasno podeljenim ulogama, dok smo mi , svetska populacija, samo posmatraci ili, u gorem slucaju, statisti. Dali je i ova "treca Francuska revolucija" , koja se upravo odigrava na tim prostorima, jedna od poslednjih epizoda serijala koji traje od 1789 ili je to pocetak jedne potpuno nove serije pod rezijom nekog novog Autora?

u svakom slucaju, ova najnovija "Francuska revolucija" zasluzuje dalkeo vise paznje i analize upravo zato sto je ignorisana od svetskih medija.
Ako je jutros kiseo kupus na pijaci u Kraljevu za 10 dinara skuplji, treba li ja da pozovem na demonstracije, obaranje vlade svoje zemlje , obaranje svetskog poretka...................?

Razmišljaš baš kao neki Milun sa Prokletija.

Nekoliko pitanja.
Ko je veliki vodja?Imenom i prezimenom,ako moze i cinjenica zasto je VV.
Kako se doslo do izraza revolucija?Klasican bunt ljudi koji razmisljaju svojom glavom,i imaju svoje misljenje,za razliku od dela Srba,vama je jedina misao ona koju misli vas vozd AV.
I da,za kiseli kupus ne treba da se bunis,dovoljna vam je druga strana Ibra...Ali kad te vlast zadnjih 10-15god unistava,pokrada,zaglupljuje,pljacka,treba da se podignemo,i da vec jednom rascistimo sa tim,vlast je tu za nas,a ne mi zbog vlasti!!

Treba da pozoves, kao svestan lider radnicke klase na protest protiv Chu Ka lokalne Zemljoradnicke Zadruge (skraceno: Chu Ka Ze Ze), i da ih blokiras jer ti ugrozavaju zivotni standard. Pa kada se saglase na tvoje uslove, da ti ih ti licno izreketiras za 100K RSD, da bi mogli da nastave sa radom... Tacno to sto su poceli da rade. :per:

_nobody_

Back