Proevropski kandidat u vođstvu u drugom krugu predsedničkih izbora u Rumuniji

Budale su ovi Rumuni,
zamisli glasaju za doktora matematićkih nauka za predsednika
Simion je master istorije, mislim da im ne bi škodilo da imaju vođu sa tim znanjem.

Georgesku je doktor poljoprivrede (pedologije), sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u održivom razvoju.

Po čemu je matematika bolja osnova za vođenje države?

Sarkazam je bio za studente, sigurno su podržali lika koji je doktor matematičkih nauka i ozbiljan stručnjak nego fudbalskog huligana

Videćemo koliko su oni koji su podržali Simiona spremni da se na ulici bore za poništavanje izbora.

Grešni Durov više i ne zna ko ga sve pritiska, mudašca mu u konstantnom procepu

https://www.slobodnaevropa.org/a/fr...-durov-telegram-izbori-rumunija/33418443.html
Подржали су Симиона због Ђорђеског јер им је ЕУ елиминисала кандидата а не по обрасцу, 'оћемо Тому јер има диплому.

Немамо шта гледати дрекењање по улици и не видим ово тако - а они тамо имају парламент та ф-ја је перјаница.

Дуров је довољно (по мени) поткачио Французе тако да неће бити тешко ишчепркати додатне наслове попут плаћања "рафала" за подршку или сл. (НАТОбаза), да не говоримо о гласачима чије је опјело било прије прошлог вијека. Нема се он потребе спуштати на ниво ЕУ попут фамуозних русопријетњи (Ђорђески) исл. гдје се злоупотребља и судска власт, објави само истину у свијету којим влада - већ је то ~попола.? како су и резултати "избора".
Нисам нешто štovatelj наслова СлободнеБосне, текстова АвдеАвдића исл., звуче као упорна забијања мушица у прозор.

Подржали су Симиона због Ђорђеског јер им је ЕУ елиминисала кандидата а не по обрасцу, 'оћемо Тому јер има диплому.

Немамо шта гледати дрекењање по улици и не видим ово тако - а они тамо имају парламент та ф-ја је перјаница.

Дуров је довољно (по мени) поткачио Французе тако да неће бити тешко ишчепркати додатне наслове попут плаћања "рафала" за подршку или сл. (НАТОбаза), да не говоримо о гласачима чије је опјело било прије прошлог вијека. Нема се он потребе спуштати на ниво ЕУ попут фамуозних русопријетњи (Ђорђески) исл. гдје се злоупотребља и судска власт, објави само истину у свијету којим влада - већ је то ~попола.? како су и резултати "избора".
Нисам нешто štovatelj наслова СлободнеБосне, текстова АвдеАвдића исл., звуче као упорна забијања мушица у прозор.

Ili u prevodu

Što je babi milo to joj se i snilo

Хеј, @Slavenska , како ћемо сад на Делту Дунава?

Ово је само потврдило моју тезу да су Румуни увек били само средство у рукама Запада у обрачуну са словенским народима , њихова историјска мржња је између осталог и видљива у лику и делу Маринке Тепић и она је та Румунија која је убијала српски народ и словенски народ .

Онај мали трачак светлости и пријатељства у прошлости никада није био светло Румуније него Молдавије коју Румунија жели да прогута , као ажадаја и прогута и побије руски народ а шта ће тек са нама да раде .

Нису добре прогнозе јер видимо да насилним методома Запад поставља предстванике власти у околним земљама а у нашој изводи обојене револуције и планира грађанске ратове... једини спас јесте ширење Руске Федерације и копнена повозеност са њом преко Румуније .

ЕУ кривосуђе није ни узело убзир доказе о 500 ком. гласова из гроба који су достављени из само двије општине.

Довешће храбри румунски народ у ситуацијЕ да сам опет суди и пресуђује за час 🕰️.
biglaughh.gif

Симион:
"Суд је наставио са државним ударом! Све што би требало да урадимо је да се боримо! Охрабрујем вас да ме подржите данас и наредним недељама" 👆

Back