Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
И под пендреком сеирити...
Како вам бре није јасно...ах, да - већина је из Србије...
Ево овако: Нсер Орић на потјерници - три дана касније Манојло Миловановић.
ОндаК немири у Тузли по сценаријима из прошле године, из Сарајева...
Гугл је ваш пријатељ...

стидите се кларофашисти,
да сте подржали манекена, сад би цела Тузла једну козу, пардон, имала складиште гаса за цили регијон и сви, сви, сви би били сретни и запослити...

Ša će Tuzli ruski gas kad ima svoj ćumur i tremoelektranu .. sladištite ga vi ako vam treba ..

A zašto sve vesti su naslovljene kao "dešavanja u BiH", bilo da se radi o Srbima, ili Muslimanima, kad je svako na svom terenu trenutno, tj, podeljeno? :)

Dešavanja u Tuzli mogu se protumačiti da Srbi prave s.ranja. :lol:

Teško pohvatiti dešavanja ko šta i zašto, kad je sve u istom čabru. :lol:

Pa zato sto se radi o nersrecnim ljudima kojima je dogorelo do nokata.
I ti bi i tu da ih delis na muslimane, katolike i pravoslavce?

Naravno , sve što ne valja u BiH se dešava pod okriljem nacionalističkih podjela .. a ćetnici su udarnici , ćetnićka politika je uzrok zla u regionu .
Ne svaljuj na ,,ćetnike'' to što su vas vaši lopovi opljačkali i od vas napravili gladnu sirotinju.
Ljudi, barem neki, nisu ludi, više ta spika kako su za sve vaše muke krivi ,,ćetnici'' i ,,ustaše'' ne prolazi.

U Banjaluci 300 ljudi na protestu. Odakle su dosli bas me zanima. Nasi nisu sigurno a ako jesu sramota za nas.

- - - - - - - - - -

Mislim da je stvarno jako ruzno i podlo, jeftino ovo prepucavanje preko ledja ovih nesrecnika iz Tuzle.
Ajde bre da budemo barem jednom u zivotu solidarni.

nesrecnici su bili pred vladom TK prva dva sata onda su kao i svuda uglavnom preuzeli stvar navijaci, bagra, sitni lopovi i huligani. Nesrecnici danas negde nadnice da se prehrane.

Živjela Sloboda u Tuzli!

FK Sloboda, ima nesto u tom imenu.

- - - - - - - - - -

U Banjaluci 300 ljudi na protestu. Odakle su dosli bas me zanima. Nasi nisu sigurno a ako jesu sramota za nas.

- - - - - - - - - -

nesrecnici su bili pred vladom TK prva dva sata onda su kao i svuda uglavnom preuzeli stvar navijaci, bagra, sitni lopovi i huligani. Nesrecnici danas negde nadnice da se prehrane.

Sta znaci to nasi?

- - - - - - - - - -

300 људи кажеш, је ли? прочитај ово:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/44090...nstranti-ruse-i-pale-po-Tuzli-Sarajevu-Zenici

Ускоро ће и у Бањалуци тако бити!

ДОЛЕ МИЛЕ ДОДИК И ЊЕГОВА БУРЖОАСКА КЛИКА!
ЖИВЕО СВЕНАРОДНИ УСТАНАК У БиХ!

Back