Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mrha napadate a on jeste rekao istinu.

1.)Najbolje plate su baš u tom tuzlanskom kantonu
Na drugom mjestu je Federacija i na trećem mjestu je RS.
Razlike u prosječnoj plati su vrlo male (+ - 10 €) između ove tri jedinice ali ipak postoje.

To se federalci pale glupostima o prosjecnoj plati, razlika je mizerna, medjutim, u Republici Srpskoj je sve jeftinije pa kad se sve sabere i oduzme na kraju dodje na isto. Poredjenja radi, prije deset godina imali su skoro duplo vece plate nego Srbi, to uvijek zaborave spomenuti, to i cinjenicu da su dobili milijarde dolara pomoci a RS nesto skroz mizerno. Da je situacija bila obrnuta, u RS-u bi danas bile duplo vece plate nego u federaciji. Nije njima u genima da rade, uz turke je to naucilo visiti po carsijama, ulizivat se okupatorima i otimati od Srba. Vremena u kojima se moglo na pokvareno zivjeti su prosla, nikad vise nikakve okupacije, jugoslavija i nikad vise nikakva zajednica sa parazitima.

To se federalci pale glupostima o prosjecnoj plati, razlika je mizerna, medjutim, u Republici Srpskoj je sve jeftinije pa kad se sve sabere i oduzme na kraju dodje na isto. Poredjenja radi, prije deset godina imali su skoro duplo vece plate nego Srbi, to uvijek zaborave spomenuti, to i cinjenicu da su dobili milijarde dolara pomoci a RS nesto skroz mizerno. Da je situacija bila obrnuta, u RS-u bi danas bile duplo vece plate nego u federaciji. Nije njima u genima da rade, uz turke je to naucilo visiti po carsijama, ulizivat se okupatorima i otimati od Srba. Vremena u kojima se moglo na pokvareno zivjeti su prosla, nikad vise nikakve okupacije, jugoslavija i nikad vise nikakva zajednica sa parazitima.

Zasto ne kazes da su u federaciji skorom svi gradovi bili poruseni? Doduse bilo je i u RS poruseno al dzamije

Koliko je para RS utrosila u obnovu recimo Banjaluke Bijeljine i drugi veci i manji gradova a koliko je federacija?

- - - - - - - - - -

Oooooo mudzosi ima li vas..jeste zivi..

Ima nas vise nego vas niste uspjeli

Zasto ne kazes da su u federaciji skorom svi gradovi bili poruseni? Doduse bilo je i u RS poruseno al dzamije

Koliko je para RS utrosila u obnovu recimo Banjaluke Bijeljine i drugi veci i manji gradova a koliko je federacija?

- - - - - - - - - -

Hoces reci da je Tuzla bila porusena?

Sto se tice Bijeljine, prije rata malo vece selo, danas je vec fin gradic zahvaljujuci Srbima koji su morali napustiti svoje domove na teritoriji federacije. Ima li bar jedan primjer u federaciji gdje je selo transformisano u grad?

Најбоље да вам је Српска фарбала тротоаре у зелено, као и плоче са називима улица. А могло је са новцем из Српске да се плати акција ’свака улица једна џамија’.
Колико новца је вама донирано из исламских земаља и у шта је тај новац утрошен?

Hoces reci da je Tuzla bila porusena?

Sto se tice Bijeljine, prije rata malo vece selo, danas je vec fin gradic zahvaljujuci Srbima koji su morali napustiti svoje domove na teritoriji federacije. Ima li bar jedan primjer u federaciji gdje je selo transformisano u grad?

Lako se Bijeljni razvijati kad se sve sto je po BiH opljackano slilo u Bijeljinu i Banjaluku

Sta je sa drugim selendrama?

U federaciji je trebalo i jos treba dosta toga obnoviti sto su horde zla porusili

U RS jos imas sela koji nemaju stuju ni vodu

Најбоље да вам је Српска фарбала тротоаре у зелено, као и плоче са називима улица. А могло је са новцем из Српске да се плати акција ’свака улица једна џамија’.
Колико новца је вама донирано из исламских земаља и у шта је тај новац утрошен?

Ja elif a ti teljig :hahaha:

Upravo govorim nije stiglo donacija ni deseti dio koliko su tvoji sunarodnjaci porusili

- - - - - - - - - -

sto si takav..pa ono bila prijateljska utakmica,cista predigra,a zamisli kako ce se zavrsiti prvo poluvreme a?
O drugom ne smem ni da mislim..
kraj necete ni docekati..ima ko 45 svi da se izjasnite kao Srbi i da skidate ikone slavske pradedine s tavana.....

Lako se Bijeljni razvijati kad se sve sto je po BiH opljackano slilo u Bijeljinu i Banjaluku

Sta je sa drugim selendrama?

U federaciji je trebalo i jos treba dosta toga obnoviti sto su horde zla porusili

U RS jos imas sela koji nemaju stuju ni vodu

Ne lazi mrho, nije sar"h"ajvo u RS-u pa da nema vode, gradskog prevoza itd itd.

Znam da gore u tvom kraju, trokutu Buzim-Kladusa-Cazin ima jos takvih selendra, imam i dokaz. Ti meni reci u kojim selima u RS-u nema struje i vode. Sta se treba obnoviti u federaciji a da je sruseno u ratu?

Jes vas dido halija zahebo.........

Ja elif a ti teljig :hahaha:

Upravo govorim nije stiglo donacija ni deseti dio koliko su tvoji sunarodnjaci porusili

Па пази, да није остао ни камен на камену - преко 3000 донација сте примили, дакле у неком периоду, примили сте око 40 милијарди марака, или око 20 милијарди еура. За те паре, могли сте да саградите двадесетак градова са комплетном инфраструктуром, фабрикама и слично. Мећутим, ви се са Алијом те паре спичкали на џамије, исламске заједнице и јебаде, а већина је завршила код Алије и његових послушника.
Ај реално, колико пара сте добили? А како живите?

sto si takav..pa ono bila prijateljska utakmica,cista predigra,a zamisli kako ce se zavrsiti prvo poluvreme a?
O drugom ne smem ni da mislim..
kraj necete ni docekati..ima ko 45 svi da se izjasnite kao Srbi i da skidate ikone slavske pradedine s tavana.....

Pripazi da nebi bilo kao u Hrvatskoj

U Hrvatskoj ste jurili Hrvate ko psi zeceve al poslije bi drugacije

Pa na Kosovu rastjerali Albance a sad opet kmeka skika i dreka

Ne lazi mrho, nije sar"h"ajvo u RS-u pa da nema vode, gradskog prevoza itd itd.

Znam da gore u tvom kraju, trokutu Buzim-Kladusa-Cazin ima jos takvih selendra, imam i dokaz. Ti meni reci u kojim selima u RS-u nema struje i vode. Sta se treba obnoviti u federaciji a da je sruseno u ratu?

Jes vas dido halija zahebo.........

Daj nadji mi samo jedno selo u ovom kraju koje nema stuju vodu i telefon ili priznaj da si slagao

Iscenirano od strane SAD sa ciljem "poleća" - redefinisanje BiH i gašenje RS.

Smotani su oni za takve stvari, svaki protest im zavrsi kao obicna zahebancija.

Oni koji ne prate situaciju u federistanu nisu svjesni da tamo non stop protestvuju, ova poslednja epizoda je pocela prekidanjem protesta zbog skole u Konjevic Polju. Prije toga su doveli srebrenicane u sator naselje pred ohr-om, pa su imali "prvi mart", proteste demobilisanih itd itd. One manje proteste vozaca po sar"h"ajvu i slicno da ne spominjem.

Ko ih ne zna.......

Smotani su oni za takve stvari, svaki protest im zavrsi kao obicna zahebancija.

Oni koji ne prate situaciju u federistanu nisu svjesni da tamo non stop protestvuju, ova poslednja epizoda je pocela prekidanjem protesta zbog skole u Konjevic Polju. Prije toga su doveli srebrenicane u sator naselje pred ohr-om, pa su imali "prvi mart", proteste demobilisanih itd itd. One manje proteste vozaca po sar"h"ajvu i slicno da ne spominjem.

Ko ih ne zna.......

A to treba nazvati demokratijom a ne ko onomad kad je Dodik nahusko policiju na invalide pa su junacki prevrtali invalidska kolica

Od tad u dodikstanu mir i blagosov :hahaha:

A to treba nazvati demokratijom a ne ko onomad kad je Dodik nahusko policiju na invalide pa su junacki prevrtali invalidska kolica

Od tad u dodikstanu mir i blagosov :hahaha:

Mrho, opet lupetas, znas ti vrlo dobro kao posten baustelac-dijasporac da od vecine tvojih sunarodnika nema hajra, nije to nikad naucilo raditi.
Uvijek je bilo samo placi i kamci.

Sto se tice Dodika, svaki Srbin moze reci sve sta misli o doticnom i niko mu nece zamjeriti, 'ajde ti nesto probaj reci protiv sda u federaciji, zivog bi te sahranili.......

Ima toga u RS vise mnogi cak ni struju nemaju

Kak si sam vidio da ona nene ima struju

Mozda si gledao onog invalida kod Bijeljine sto je zivio sa djetetom bio je u puno gorem stanju nego ova nene

A ti si lagao da ima sela koji nemaju ni struju

A gdje ide po vodu? Gdje je telefon?

Da te citiram:

"Daj nadji mi samo jedno selo u ovom kraju koje nema stuju vodu i telefon ili priznaj da si slagao"

Sta kazes?

Back