Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Moze li ovo?

Sad ti meni reci gdje ima u RS-u?

Ti poceo ko onaj Dragon x tvrdi cojo da su u RS vece penzije nego u fedreaciji pa postavlje tabelu a na tabeli se vidi da su vise u federaciji al to njemu ne smeta ipak tvrdi da su u RS vece :hahaha:

A ti isto tvrdis da neka sela nemaju sruju i kao dokaz postavljas video kolip gdje se jasno vidi TV prijemnik isto sam dokazujes da lazes :hahaha:

Jesi nasao primjer, u toj Bijljini mozes izbrojati zgrade na prste jedne ruke.

Па ето кад је у РС све сама селендра, сиромашна, без струје и воде, незапослени, бла бла, а код вас све сами мегаполиси, хај тек и слично, објасни ми одакле ови нереди у Тузли? Шта, буне се јер им је плата 5000 км уместо 6000 км месечно?

- - - - - - - - - -

Ti poceo ko onaj Dragon x tvrdi cojo da su u RS vece penzije nego u fedreaciji pa postavlje tabelu a na tabeli se vidi da su vise u federaciji al to njemu ne smeta ipak tvrdi da su u RS vece :hahaha:

A ti isto tvrdis da neka sela nemaju sruju i kao dokaz postavljas video kolip gdje se jasno vidi TV prijemnik isto sam dokazujes da lazes :hahaha:

Исто питање и за тебе, кад већ тврдиш да је код вас све веће, стандард, плате, хај тек све, компијутери на сваком ћошку у сваком сеоцету, док се код нас све распада и живимо као у петом веку пре наше ере, објасни откуд пичвајз у Тузли?

Па ето кад је у РС све сама селендра, сиромашна, без струје и воде, незапослени, бла бла, а код вас све сами мегаполиси, хај тек и слично, објасни ми одакле ови нереди у Тузли? Шта, буне се јер им је плата 5000 км уместо 6000 км месечно?

Ima tu svasta, ljudi se bune protiv vlasti, desavalo se i u razvijenijim drzavama.

Da te citiram:

"Daj nadji mi samo jedno selo u ovom kraju koje nema stuju vodu i telefon ili priznaj da si slagao"

Voda stize kroz mali ekran izmedju telefonskih poziva?

Dzaba svi dokazi kad vas halija zaheba pa sad ne mozete prihvatiti realnost.

Ima tu svasta, ljudi se bune protiv vlasti, desavalo se i u razvijenijim drzavama.

Наравно да јесте, само сте ви далеко, негде осам светлосних година, од развијене државе. Имате убедљиво највећу стопу незапослености у Европи. Фабрике у Тузли су криминално приватизоване, радници отпуштени, годинама нема примања, људи исписују децу из школе јер немају средства за школовање и нема перспективе да ће било шта бити боље.
Ето свашта.

Nacionalni sport u federistanu je odrzavanje napetih tenzija medju stanovnistvom, non stop se neko nesto buni i svaki put se zavrsi isto........

Nacionalni sport u BiH je fudbal, i odlicno ide. :ok:

- - - - - - - - - -

Наравно да јесте, само сте ви далеко, негде осам светлосних година, од развијене државе. Имате убедљиво највећу стопу незапослености у Европи. Фабрике у Тузли су криминално приватизоване, радници отпуштени, годинама нема примања, људи исписују децу из школе јер немају средства за школовање и нема перспективе да ће било шта бити боље.
Ето свашта.

Nisam ni rekao da je BiH razvijena drzava, tu je negdje sa Srbijom na dnu Evrope.

Fabrike jesu kriminalno privatizovane, ali to je greska prijasnjih vladi, sad je to tesko ispraviti.
I u Srbiji imas slicnih primjera.

Nacionalni sport u BiH je fudbal, i odlicno ide. :ok:

Cisto sumnjam, dijaspora podupire reprezentaciju, domace lige su smjesne, stadioni jos gori.

Zamisli drzavu koja nema stadion dostojan reprezentacije, utakmice se igraju u Zenici na oranicama. Ronaldo je taj teren opisao kao najgori na koji je naisao u svojoj bogatoj karijeri. Da prica bude tragikomicnija, evropljani su ulozili ogromne sume i napravili dosta toga u Zenici ali sve zjapi prazno zbog fantasticnih organizacijskih sposobnosti lokalnih celnika. Jos zalosnije je da te reprezentacije ne bi ni bilo da Ivica nije kleco pred Miloradom i molio.

Cisto sumnjam, dijaspora podupire reprezentaciju, domace lige su smjesne, stadioni jos gori.

Zamisli drzavu koja nema stadion dostojan reprezentacije, utakmice se igraju u Zenici na oranicama. Ronaldo je taj teren opisao kao najgori na koji je naisao u svojoj bogatoj karijeri. Da prica bude tragikomicnija, evropljani su ulozili ogromne sume i napravili dosta toga u Zenici ali sve zjapi prazno zbog fantasticnih organizacijskih sposobnosti lokalnih celnika. Jos zalosnije je da te reprezentacije ne bi ni bilo da Ivica nije kleco pred Miloradom i molio.

Teren u Zenici je popravljen poslije tekme sa Portugalom.
Stadion je jedan od uredjenijih u regionu.

А ЕВО ТЕБИ ТУРБО БОШЊАЧИНО ПО ХИЉАДИТИ ПУТ.
СЕКСАО ВАС ФУДБАЛ И РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА - ОД ЊЕГА ЖИВЕ ИГРАЧИ И МЕНАЏЕРИ.
А не знате написати како играчи бојкотују рукометни тим и селекторе...
Не занима вас што вам је Нихад Ђедовић ОД СВОЈИХ ПАРА доплатио за трошкове на Еуробаскету...
Ако ћемо већ о спорту...
Или о индустрији? Шта је то? Питај некога од старијих из фамилије - можда се и сјети...

Budaletino nepismena pa procitaj sta je covek napisao,napisao da su kod vas vece ali malo vece a ne kako si ti tvrdio i da su cene u RS nize..tako da mu dodje na isto..
Citaj malo ili ne umes..tupsone

Pa imas primjera i u vecem entitetu gdje su neki gradovi razvijeniji nego sto su bili prije rata, Gracanica, Gradacac, Tesanj, imas lijepih primjera u Hercegovini.
Ako si vidio ikad Zivnice prije rata, vidio bi drasticne razlike danas, grad je duplo veci.

Banjaluka isto,u bivsoj SR BIH je bila 28 opstina po razvijenosti a danas je mozda najrazvijenija na toj teritoriji koju je obuhvtala bivsa BIH

Ja elif a ti teljig :hahaha:

Upravo govorim nije stiglo donacija ni deseti dio koliko su tvoji sunarodnjaci porusili

A većinu toga što ste dobili, mjesto da napravite fabrike pa da ljudi rade i žive, vu uložili u izgradnju džamija na svakom ćošku.
Je*bale vas džamije zajedno sa onim što gore preko zvučnika urla da prepada ljude.

ps.
jednom sam se u Foči u hotelu prepao ka nikad i skočio iz kreveta, kad je počelo neko zapomaganje i urlanje preko zvučnika a čuje se na kilometre okolo.
Da sam imao pušku, opalio bi mu jedan u sred onoga zvučnika.

A većinu toga što ste dobili, mjesto da napravite fabrike pa da ljudi rade i žive, vu uložili u izgradnju džamija na svakom ćošku.
Je*bale vas džamije zajedno sa onim što gore preko zvučnika urla da prepada ljude.

ps.
jednom sam se u Foči u hotelu prepao ka nikad i skočio iz kreveta, kad je počelo neko zapomaganje i urlanje preko zvučnika a čuje se na kilometre okolo.
Da sam imao pušku, opalio bi mu jedan u sred onoga zvučnika.

A eto, vi u Crnoj Gori imate viska fabrika.

А ЕВО ТЕБИ ТУРБО БОШЊАЧИНО ПО ХИЉАДИТИ ПУТ.
СЕКСАО ВАС ФУДБАЛ И РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА - ОД ЊЕГА ЖИВЕ ИГРАЧИ И МЕНАЏЕРИ.
А не знате написати како играчи бојкотују рукометни тим и селекторе...
Не занима вас што вам је Нихад Ђедовић ОД СВОЈИХ ПАРА доплатио за трошкове на Еуробаскету...
Ако ћемо већ о спорту...
Или о индустрији? Шта је то? Питај некога од старијих из фамилије - можда се и сјети...

Njihovi politicari su najveci lopovi u Bih,toliko su pokrali bosnjake da je to za izucavanje,zanimljivo da muje cute i samo kritikuju Srpsku a ne vide svoju avliju.

Back